Miért válasszon minket?

A nálunk bejelentkező érdeklődőket Magyarország egyik legelismertebb klinikája fogadja, büszkék vagyunk rá, hogy több egészségügyi weboldal is "az ország egyik legjobb plasztikai sebészete"-ként emlegeti.


5 ok, hogy miért gondolják így:

A több ezer eddigi páciensünk átlag 98/100 pontra értékelt minket!

Luxuskörülmények, nyugat-európai színvonal

Több mint 20 éves tapasztalat, 10.000+ elvégzett műtét

Budapest szívében, a Lánchíd lábánál, gyönyörű kilátással

kedvezmény és részletfizetési lehetőségek

Nézzük meg az egyes szempontokat részletesebben:

Maximális elégedettség

1. A több ezer eddigi páciens átlag 98/100 pontos értékelést adott


A plasztikai műtéteket és esztétikai beavatkozásokat követően rendszerint arra kérik a pácienseket, hogy részletes kérdőív során fejtsék ki az alábbiakat: mennyire voltak elégedettek a kapott szolgáltatás minőségével, a személyzet és az orvosok szakértelmével, hozzáállásával, a klinika kinézetével és felszereltségével, illetve a műtétet követően a klinikán töltött éjszakával.


A több mint 10 éves működés során több ezer ilyen kitöltött kérdőív gyűlt össze, mely alapján büszkén mondhatjuk, hogy a partnerklinikánkon járt páciensek összességében 98/100 pontra értékelték a kapott szolgáltatás színvonalát, ami egyedülállóan magas eredménynek minősül Magyarországon.


Természetesen ez nem tart vissza sem minket, sem partnerünket attól, hogy folyamatosan próbáljunk egyre jobbak lenni, de visszaigazolja mindazt a rengeteg munkát, amit a személyzet és az orvosok nap mint nap a páciensekért, reméljük hamarosan Önért is tesznek.

Korábbi páciensek értékelése témakörönkénti bontásban:

Klinika kinézete és hangulata: 9.8/10
Orvosi ellátás minősége: 9.9/10
A teljes folyamat gördülékenysége: 9.7/10
A személyzet: 9.9/10
A klinikán töltött éjszaka: 9.9/10

Ultramodern klinika

2. Luxuskörülmények, nyugalmat árasztó enteriőr, nyugat-európai színvonalú műtők


Tisztában vagyunk azzal, hogy egy plasztikai műtét melletti elköteleződés nagyon komoly döntés, sokan a beavatkozás előtt idegeskednek, feszengve érzik magukat, ezért a klinika kialakítása során az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy belső terek biztonságot és nyugalmat árasszanak magukból, az ott eltöltött idő pedig ne egy kórházi tartózkodás élményét idézze fel, hanem sokkal inkább egy SPA kezelését.


Az igényes dekoráció és a stílusos belső terek mellett legalább ekkora figyelmet kaptak a műtők felszereltségére és a legkorszerűbb orvosi eszközök beszerzésére. Alapanyagok terén csak a világ vezető gyártóinak termékei kerülnek felhasználásra, így például az implantátumokra életre szóló garancia jár.


Bátran állíthatjuk, hogy a klinika bármelyik nyugat-európai plasztikai sebészettel felvehetné a versenyt, ezt

az ide érkező külföldi páciensek is alátámasztják.


Íme néhány kép a klinikákról ízelítőként:

l2
l1
g2
l5
wwwanitanagycom-0764
wwwanitanagycom-0781
budapest_plasztikai_intezet_1_201111081756
l4
previous arrow
next arrow
l2
l1
g2
l5
wwwanitanagycom-0764
wwwanitanagycom-0781
budapest_plasztikai_intezet_1_201111081756
l4
previous arrow
next arrow

Empatikus, elismert orvosi csapat

3. Közel 20 éves szakmai tapasztalat, 10.000+ elvégzett műtét, maximális empátia


Az orvosi csapat egytől egyig nemzetközi szinten is elismert szakemberekből áll, egyenként közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, közös munkahelyen dolgozva pedig az elmúlt 10 év alatt több mint

10.000 plasztikai beavatkozást végeztek el.


De az orvosok és az őket segítő személyzet talán legnagyobb erénye mégsem feltétlenül a hatalmas szakmai tapasztalat, hanem a páciensek irányába mutatkozó empátia.


A legtöbb ember azt gondolja a plasztikai sebészetről, hogy csupán a szépség eléréséről szól, de ennél jóval többről van szó. A nálunk bejelentkező páciensek döntő többsége azért döntött a beavatkozás mellett, mert nem volt maximálisan megelégedve a testével és ez olykor komoly lelki problémákat is okozhat. Elég csak azokra gondolni, akiket egy elálló fül miatt gyerekként csúfoltak az iskolában vagy akik nőként nap mint nap félnek a tükörbe nézni az esetlegesen kicsinek vélt mellük miatt.

Egy jó orvos és egy jó orvosi csapat feladata nem csupán az, hogy "futószalagon" végezze a tökéletes plasztikai műtéteket, hanem figyelmet kell fordítania a páciens lelki világára, vágyaira és félelmeire.

Az orvos feladata az, hogy ha valaki vágyik a beavatkozásra, de téves feltételezései miatt fél a műtéti folyamattól, akkor feloldja ezeket az aggályokat, meghallgassa a páciens elképzeléseit, majd a hallottak és látottak alapján őszintén és korrektül vázolja fel neki lehetőségeit, a műtét valódi kockázatait és a vele elérhető valódi eredményeket is.  Ez kifejezetten az orvosi csapat egyik erőssége..

Kiváló elhelyezkedés

4. Budapest szívében, a Lánchíd lábánál, gyönyörű kilátással


Talán az elhelyezkedés nem a legfontosabb szempont az ideális plasztikai sebészet kiválasztásánál, azonban szerintünk igenis fontos, hogy egy intézmény mennyit ad a külsőségekre (különösen egy esztétikai jellegű szolgáltatás esetén) és mennyire tartja szem előtt azt, hogy jól megközelíthető legyen.


A klinika közvetlenül a híres 5 csillagos Four Seasons szálloda szomszédságában, a Lánchíd pesti oldalán található.


Így a plasztikai sebészet nem csak könnyen megközelíthető, de a váróteremből csodálatos panoráma nyílik a Dunára, a Lánchídra és a Budai Várra. Úgy gondoljuk, ez a kilátás hűen tükrözi azt a színvonalat, ami több mint egy évtizede áll fenn és amit a jövőben is képviselni szeretnének.

Megfizethető árak

5. Ingyenes konzultáció, kedvezmény és részletfizetési lehetőségek


Úgy gondoljuk, hogy a plasztikai sebészet a tökéletességről szól és ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy mindenből a legjobbat nyújtsuk Önnek.


Ám a tökéletességnek, az elsőosztályú alapanyagoknak és orvosi műszereknek ára van és ha Ön mindenáron a legolcsóbb plasztikai sebészetet keresi, akkor valószínűleg jobban jár, ha egy fiatal magánorvos rendelővé alakított belvárosi lakását keresi fel.


Azonban küldetésünknek érezzük, hogy a minőségi orvosi ellátásnak és a tökéletes szépségnek nem lehet akadálya a pénz, ezért arra törekszünk, hogy egyedi megoldásokkal tegyük a klinikára bejelentkező páciensek számára elérhetővé és megfizethetővé a szolgáltatásokat:

  • A klinikán az első plasztikai-esztétikai konzultáció ingyenes. Kötelezettségek nélkül.
  • Rendszeres műtéti akciók, kedvezmény plasztikai beavatkozásokra.
  • Egyedi részletfizetési lehetőségek, és segítségnyújtás az adminisztratív ügyek intézésében.
  • A szolgáltatásokat fizetheti bank- és hitelkártyával, készpénzzel vagy átutalással.
  • Csomag ajánlatok révén még olcsóbban juthat hozzá a vágyott beavatkozáshoz, ha párjával/barátjával/ismerősével együtt végezteti el a műtétet. A részletekért érdeklődjön az ügyfélszolgálaton.

Összességében elmondhatjuk, hogy a klinika átlagon felüli szolgáltatást nyújt, átlagos árakon. 
Kérjen időpontot ingyenes konzultációra most!


Jelentkezzen be ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit és felmerülő költségeit.