Online konzultáció

Természetesen amikor valaki egy olyan nagy döntésre szánja el magát, mint egy plasztikai műtét, akkor amellett, hogy profi sebészek végezzék el ezt a beavatkozást, az elsődleges szempontok közé tartozik az is, hogy minél komfortosabban tölthesse a lábadozási időt.

 Éppen ezért teljesen érthető, hogy a legtöbben olyan klinikát keresnek, amely abban a városban van, ahol élnek, hogy ne kelljen sokat utazniuk. Mi azonban tudunk mondani 1-2 olyan érvet, amely garantáltan meggyőzi majd arról, hogy jobban járhat, ha Budapesten végezteti el a választott operációt!


Öt csillagos ellátás a Plasztikai Sebészeti Centrumban

Amennyiben igénybe veszi valamelyik szolgáltatásunkat, úgy teljesen biztos lehet benne, hogy nem csak a beavatkozást fogjuk a legnagyobb műgonddal és legbiztosabb kézzel elvégezni, hanem a felkészülést és a lábadozási időt is a lehető legideálisabb körülmények között fogja tudni eltölteni.

  • Miután a három teljesen felszerelt, nyugat-európai minőségű műtőhelységünk egyikében elvégeztük az operációt egy igazi luxus kórteremben töltheti a lábadozási időt, melyben szállodai színvonalú ellátásban lesz része.
  • Mivel klinikánk egy működő kórház épületében üzemel, ezért a tökéletes biztonság és biztosítva lesz az ön számára, amennyiben bármilyen egészségügyi probléma merülne fel.
A kontrollvizsgálatra 1 héttel a műtét után szokott sor kerülni. Amennyiben eddig az időpontig szeretne megszállni Budapesten, úgy a szálláskeresésben is készséggel állunk rendelkezésére, több remek hotellel is partnerszerződésünk van, hogy biztosíthassuk tökéletes kényelmét.

Nálunk biztonságban van.

Kölcsönös bizalmat építünk ki.

Az online konzultáció részletei.

Arra törekszünk, hogy teljes biztonságban érezze magát

A Budapest Plasztikai Intézetben a folyosók, a várótermek, a tárgyalószobák, a műtőhelyiségek és a regenerációs lakosztályok egytől egyig a biztonság és a kényelem jegyében kerültek kialakításra.

Klinikánk a szépség és a funkcionalitás szempontjából megfelel egy 5 csillagos szálloda színvonalának.

Emellett lényeges szempont az is, hogy klinikánk egy épületben található a Dr. Rose Magánkórházzal, ami azt jelenti, hogy annak valamennyi elsőosztályú szolgáltatása egy karnyújtásnyira kerül Önhöz is, ha minket válszt.

Felkeltettük érdeklődését?

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra még ma!

Nagyon fontosnak tartjuk a kölcsönös bizalmi kapcsolatot

Szeretnénk, ha személyesen is meggyőződne arról, hogy tényleg mi vagyunk-e az a klinika, amelyet keres. Tudjuk, hogy egy plasztikai műtét komoly elhatározással jár és a biztonságon, illetve a kényelmen felül a személyes bizalmi kapcsolat is egy nagyon fontos szempont a döntési folyamat során.

Az ingyenes konzultáció során megismerheti mosolygós ügyfélszolgálati kollégáinkat, és egy kötetlen beszélgetés keretein belül egyik vezető plasztikai sebészünkkel is találkozik majd. Ez alatt az idő alatt arra fogunk törekedni, hogy a konzultáció végével Ön tényleg azt érezze majd:

Pontosan ilyen klinikát és ilyen plasztikai sebészt kerestem.
Felkeltettük érdeklődését?

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra még ma!

Az online konzultáció operatív részletei

Amennyiben eddig vonzónak találta ajánlatunkat, és szeretne bejelentkezni hozzánk online konzultációra, úgy érdemes tájékozódnia arról, hogy hogyan is zajlik a konzultáció és az árajánlat megtétele azokban az esetekben, amikor valakinek nem áll módjában eljönni klinikánkra a műtét előtt.

Plasztikai sebészetünk a lehető legkedvezőbb módon próbálja megoldani ezeket a kérdéseket, próbálunk segíteni a külföldről érkező pácienseken, hogy minél egyszerűbb legyen a dolguk. Mivel klinikánk minden páciensnek ingyenes konzultációt kínál, így természetesen erre lehetőség van a távolból is. Ezekben a helyzetekben online vesszük fel a kapcsolatot önnel, és kizárólag egy képet kérünk a sebészeti területről. Erre válaszként már egy konkrét árajánlatot fogunk küldeni önnek, melyet szakképzett sebészeink a kép alapján számítanak ki. Az is fontos nekünk hogyha ön messziről érkezik, hogy a műtét ne rúgja föl a mindennapjait, így időpont-egyeztetéskor megpróbálunk a lehető legnagyobb mértékben magához igazodni.

Mit kell tennie pontosan?

1

BEJELENTKEZÉS

Jelentkezzen be hozzánk telefonon vagy a lenti űrlap segítségével!

2

1 NAPON BELÜL JELENTKEZÜNK

1 napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

3

ONLINE KONZULTÁCIÓ

E-mailben megküldjük Önnek az árajánlatot és tárt karokkal várjuk Budapest szívébe.

Kérdése van?

Kattintson ide vagy hívja a +36 1 490 02 06-os telefonszámot! Ügyfélszolgálati kollégáink örömmel várják hívását.

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra!