Rólunk

Miért érdemes minket választania?

Klinikánkon valóban úgy fogja majd érezni, hogy Ön áll a középpontban

A Budapest Plasztikai Intézetben a pácienseket helyezzük a középpontba, az első kapcsolatfelvételtől kezdve magas színvonalú ügyfélkiszolgálást biztosítunk, itt tartózkodása során úgy érezheti, mintha Ön lenne az egyetlen vendégünk.

A konzultációk, előzetes vizsgálatok, valamint a plasztikai beavatkozás időpontja az Ön napirendjéhez és igényeihez igazodik. A műtét után nálunk töltött 1-2 nap alatt személyre szóló odafigyelést és teljes ellátást biztosítunk. Nővéreink a nap 24 órájában pácienseink rendelkezésére állnak.


Több, mint egy klinika

Célunk, hogy pácienseink számára a minőségi szolgáltatások mellett olyan környezetet teremtsünk, mely nem egy kórházi tartózkodás élményét idézi fel. Ennek megfelelően szolgáltatásainkat olyan elegáns és kényelmes környezetbe helyeztük, mely merőben eltér a hazánkban megszokott egészségügyi intézményektől.

Plasztikai beavatkozásainkat és az azt megelőző vizsgálatokat is helyben végezzük el. Műtőink és vizsgálóink alegmodernebb elvárásoknak megfelelő eszközökkel vannak ellátva.


A legjobb kezekben van

Orvosaink nemzetközileg elismert, empatikus plasztikai sebészek, műtőink és szobáink teljes körűen felszereltek, valamint kizárólag a kellő minőségbiztosítási engedéllyel rendelkező, kiváló minőségű implantátumokat, feltöltőanyagokat és varratokat alkalmazunk beavatkozásaink során.

Nálunk minden személyiségtípus megtalálja, hogy miért érdemes minket választania. Reméljük, hogy Intézetünk erősségei felkeltették érdeklődését és hamarosan Önnek is segítségére lehetünk szépsége kiemelésében!

Felkeltettük érdeklődését? Írjon nekünk és felvesszük Önnel a kapcsolatot!


Rólunk mondták:

 • Teljesen elégedettek voltunk mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat. A jövőben is az Önök intézményét vesszük igénybe, és ismerőseinknek ajánljuk!
  Fruzsi
 • A személyzet nagyon profi, segítőkész és nagyon kedves mindenki.
  Magdolna
 • Számomra kiváló az intézmény, szolgáltatás, nővérek, recepciósok, orvosok, orvosom.
  Bettina
 • Szuper csapat, profi ellátás és nagyszerű munkát végzett a sebészem!  köszönöm nektek
  Reni
 • Köszönöm a teljes team munkáját! Azt gondolom egy professzionális team, ideális és magas minőségű szolgáltatást nyújt.
  József

Tekintse meg klinikánk bemutatkozó videóját: