Intimplasztikai beavatkozások

Elégedetlen intim testrészei megjelenésével? Gátlásai vannak emiatt a hálószobában, és ez a kapcsolatteremtésre is rányomja a bélyegét? Esetleg a mindennapi öltözködés okoz gondot az intim részek mérete, formája miatt? Nem kell együtt élnie a komplexusokkal, hiszen az intimplasztika megoldást kínál mindazokra a problémákra, melyek előfordulhatnak a női, illetve férfi nemiszervet illetően.

Budapest Plasztikai Intézet - Intimplasztika

Az intimplasztikai beavatkozásoknak köszönhetően pozitív irányba változhat a szexuális élet, egyszerűbbé válhat a tisztálkodás, és a korábban problémát okozó ruhadarabok is minden gond nélkül viselhetőek. A terület rendkívül gyors regenerálódásából adódóan a gyógyulási idő gyors és zökkenőmentes. Szakembereink segítségével a várandósságot követő hüvelyi problémák orvosolhatóak, de lehetőség van a kisajkak plasztikájára, vagy a szeméremdomb méretének csökkentésére is.

 
 

Mi az az intimplasztika?

Hüvelyplasztika

Az intimplasztika mindazokat a plasztikai beavatkozásokat magában foglalja, amelyek az intim testrészek átalakítását célozzák. Hüvelyplasztika során a feszességét vesztett hüvelyfalat helyreállítja szakemberünk, méghozzá a mellső és a hátsó hüvelyfal süllyedésének megszüntetésével. Lehetőség van arra is, hogy a rosszul gyógyult gátrepedéseket is helyrehozzuk, de a kis-, és nagyajkakat illetően is segítséget tudunk nyújtani a hozzánk fordulóknak.

BudapestPlasztika - Kisajak plasztika

Kisajak és nagyajak plasztika, szeméremdomb korrekció

Gyakran okoznak gondot a normálisnál méretesebb kisajkak, melyek nem csak az öltözködést, vagy a tisztálkodást nehezíthetik meg, de fájdalmat is okozhatnak bizonyos testhelyzetekben, hogy az okozott esztétikai gondokról már ne is szóljunk. Fogyást követően, vagy genetikai adottságok függvényében a túl nagy szeméremdomb is kisebbé varázsolható a megfelelő eljárásnak köszönhetően.

 
 

Amit még érdemes tudnia

Van bármilyen vizsgálatra szükség a beavatkozás előtt?

Hasonlóan más plasztikai beavatkozásokhoz, intimplasztika esetén is többféle vizsgálaton kell átesniük pácienseinknek, hogy minden olyan befolyásoló tényezőre fény derüljön, amelyek hatással lehetnek a műtét eredményére.

Hüvelyplasztika

Hol kell elvégeztetnem ezeket a vizsgálatokat?

Klinikánkon mindent egy helyen tudunk elvégezni, ráadásul sorban állás és várakozás nélkül. A szokásos laborvizsgálat mellett EKG, röntgen, hüvelyultrahang is szükségesek. Érdemes tudnia, hogy a nikotin lassítja a regenerálódást, ezért célszerű a dohányzást elhagynia a műtét környéki napokon.

Hogyan érkezzek a klinikára?

Javasolt a sok folyadék és a könnyű, vitaminokban gazdag ételek fogyasztása. Szakembereink az előzetes vizsgálatokat igényes környezetben, pácienseink időbeosztásához rugalmasan igazodva végzik el, hogy mihamarabb sor kerülhessen a beavatkozásra.

Budapest Plasztika - Hüvelyplasztika

Várható eredmény

Mi fog történni az intimplasztika műtét után?

A hüvelyplasztikának köszönhetően a szexuális élet teljesebbé válhat, és a meglazult hüvelyfalból eredő vizelettartási zavaroknak is búcsút lehet inteni. A kisajakplasztika ma már olyan elterjedt beavatkozás, mely mellett sok hölgy dönt a zavaró méretek és ezzel együtt a gátlások megszüntetéséért. A rutin műtétnek számító eljárás semmilyen kockázattal nem jár, és a terület érzékenysége is maximálisan megmarad a beavatkozás után. Hasonlóan a szeméremdomb korrekció esetében is, mely kapcsán gyakori igény a nagyajkak saját zsírral való feltöltése, és a hasplasztikával történő kombinálás.

Mi az amit azonnal észlelhetek majd?

Az intimplasztikai eljárásoknak köszönhetően az intim területek szinte megfiatalodnak, ezzel lehetővé téve a magabiztosság helyreállását, valamint az ágyban is megélt önbizalom semmihez sem fogható érzését. Fontos, hogy a műtétet követően körülbelül négy hétig tartózkodjon a szexuális élettől, és az intim higiéniára a szokottnál is nagyobb figyelmet fordítson.

Kisajak plasztika ár

Mennyi idő a teljes regenerálódás?

A felszívódó varratok használatával még a varratszedés kellemetlenségeivel sem kell számolnia, de a területre egyébként is jellemző a nagyon gyors regenerálódás. Az esetlegesen felmerülő fájdalmakat az első napokban fájdalomcsillapítóval kiválóan lehet enyhíteni, de pácienseink tapasztalatai megegyeznek abban, hogy sokkal gyorsabb a gyógyulás intimplasztika után, mint azt várták.

 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra még ma!

Ne maradjon le akciós ajánlatunkról!

Akciós ajánlatunk 2019. február 28-ig érvényes.

00

nap


00

óra


00

perc


00

másodperc