Intimplasztikai beavatkozások

Elégedetlen intim testrészei megjelenésével? Gátlásai vannak emiatt a hálószobában, és ez a kapcsolatteremtésre is rányomja a bélyegét? Esetleg a mindennapi öltözködés okoz gondot az intim részek mérete, formája miatt? Nem kell együtt élnie a komplexusokkal, hiszen az intimplasztika megoldást kínál mindazokra a problémákra, melyek előfordulhatnak a női, illetve férfi nemiszervet illetően.

Budapest Plasztikai Intézet - Intimplasztika

Az intimplasztikai beavatkozásoknak köszönhetően pozitív irányba változhat a szexuális élet, egyszerűbbé válhat a tisztálkodás, és a korábban problémát okozó ruhadarabok is minden gond nélkül viselhetőek. A terület rendkívül gyors regenerálódásából adódóan a gyógyulási idő gyors és zökkenőmentes. Szakembereink segítségével a várandósságot követő hüvelyi problémák orvosolhatóak, de lehetőség van a kisajkak plasztikájára, vagy a szeméremdomb méretének csökkentésére is.

 
 

Mi az az intimplasztika?

Hüvelyplasztika

Az intimplasztika mindazokat a plasztikai beavatkozásokat magában foglalja, amelyek az intim testrészek átalakítását célozzák. Hüvelyplasztika során a feszességét vesztett hüvelyfalat helyreállítja szakemberünk, méghozzá a mellső és a hátsó hüvelyfal süllyedésének megszüntetésével. Lehetőség van arra is, hogy a rosszul gyógyult gátrepedéseket is helyrehozzuk, de a kis-, és nagyajkakat illetően is segítséget tudunk nyújtani a hozzánk fordulóknak.

BudapestPlasztika - Kisajak plasztika

Kisajak és nagyajak plasztika, szeméremdomb korrekció

Gyakran okoznak gondot a normálisnál méretesebb kisajkak, melyek nem csak az öltözködést, vagy a tisztálkodást nehezíthetik meg, de fájdalmat is okozhatnak bizonyos testhelyzetekben, hogy az okozott esztétikai gondokról már ne is szóljunk. Fogyást követően, vagy genetikai adottságok függvényében a túl nagy szeméremdomb is kisebbé varázsolható a megfelelő eljárásnak köszönhetően.

 
 

Amit még érdemes tudnia

Van bármilyen vizsgálatra szükség a beavatkozás előtt?

Hasonlóan más plasztikai beavatkozásokhoz, intimplasztika esetén is többféle vizsgálaton kell átesniük pácienseinknek, hogy minden olyan befolyásoló tényezőre fény derüljön, amelyek hatással lehetnek a műtét eredményére.

Hüvelyplasztika

Hol kell elvégeztetnem ezeket a vizsgálatokat?

Klinikánkon mindent egy helyen tudunk elvégezni, ráadásul sorban állás és várakozás nélkül. A szokásos laborvizsgálat mellett EKG, röntgen, hüvelyultrahang is szükségesek. Érdemes tudnia, hogy a nikotin lassítja a regenerálódást, ezért célszerű a dohányzást elhagynia a műtét környéki napokon.

Hogyan érkezzek a klinikára?

Javasolt a sok folyadék és a könnyű, vitaminokban gazdag ételek fogyasztása. Szakembereink az előzetes vizsgálatokat igényes környezetben, pácienseink időbeosztásához rugalmasan igazodva végzik el, hogy mihamarabb sor kerülhessen a beavatkozásra.

Budapest Plasztika - Hüvelyplasztika

Várható eredmény

Mi fog történni az intimplasztika műtét után?

A hüvelyplasztikának köszönhetően a szexuális élet teljesebbé válhat, és a meglazult hüvelyfalból eredő vizelettartási zavaroknak is búcsút lehet inteni. A kisajakplasztika ma már olyan elterjedt beavatkozás, mely mellett sok hölgy dönt a zavaró méretek és ezzel együtt a gátlások megszüntetéséért. A rutin műtétnek számító eljárás semmilyen kockázattal nem jár, és a terület érzékenysége is maximálisan megmarad a beavatkozás után. Hasonlóan a szeméremdomb korrekció esetében is, mely kapcsán gyakori igény a nagyajkak saját zsírral való feltöltése, és a hasplasztikával történő kombinálás.

Mi az amit azonnal észlelhetek majd?

Az intimplasztikai eljárásoknak köszönhetően az intim területek szinte megfiatalodnak, ezzel lehetővé téve a magabiztosság helyreállását, valamint az ágyban is megélt önbizalom semmihez sem fogható érzését. Fontos, hogy a műtétet követően körülbelül négy hétig tartózkodjon a szexuális élettől, és az intim higiéniára a szokottnál is nagyobb figyelmet fordítson.

Kisajak plasztika ár

Mennyi idő a teljes regenerálódás?

A felszívódó varratok használatával még a varratszedés kellemetlenségeivel sem kell számolnia, de a területre egyébként is jellemző a nagyon gyors regenerálódás. Az esetlegesen felmerülő fájdalmakat az első napokban fájdalomcsillapítóval kiválóan lehet enyhíteni, de pácienseink tapasztalatai megegyeznek abban, hogy sokkal gyorsabb a gyógyulás intimplasztika után, mint azt várták.

 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra még ma!

Ne maradjon le akciós ajánlatunkról!

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzulációra, jogosulttá válik 200.000 Ft árkedvezményre bármilyen altatásos plasztikai műtét árából

Akciós ajánlatunk 2019. április 30-ig érvényes.

00

nap


00

óra


00

perc


00

másodperc