Változtassa meg életét a mellplasztika segítségével!

A hölgyek körében kétségtelenül a mellplasztika a leggyakrabban keresett beavatkozás. Nem véletlen, hiszen a méretekkel, a formákkal, vagy a feszességgel való elégedetlenség az egész életminőségre rányomja a bélyegét. Ebben nyújt segítséget Budapesten lévő klinikánk.

A feszes, formás, telt keblek mindig is a hölgyek álmai között szerepeltek, ugyanis az ilyen adottságokat társadalomtól, kortól és kultúrától függetlenül szinte mindig a nőiség szimbólumával és a csábítással azonosították. A természet azonban nem kegyes ilyen téren mindenkihez, és a túl kicsi, vagy a várandósság, súlycsökkenés folytán feszességüket vesztett mellek akár komoly önértékelési problémákhoz, ismerkedési nehézségekhez is vezethetnek.

Akiket túl nagy méretekkel áldott meg a sors, ők gyakran kénytelenek bőrbetegségekkel, vagy nyak-, és hátfájással szembesülni, tehát a végletek e szempontból sem hasznosak. A plasztikai sebészet lehetőséget kínál arra, hogy sikerüljön a testalkathoz illeszkedő méreteket elérni, ezzel növelve a magabiztosságot, s javítani az életminőséget. A hölgyek mellett a férfiak is egyre gyakrabban fordulnak szakemberhez, hogy az elhízásból eredő problémákra a mell tájékán megoldást találjanak, vagy éppen mellizmaikat tegyék hangsúlyosabbá implantátum beültetésével.

Milyen beavatkozásokat végzünk?


Mellnagyobbítás – a legnépszerűbb műtét, nem csak Budapesten

A pácienseink által legtöbbször választott mellnagyobbítás műtéttel elérhető a méretnövekedés, de akár a keblek mérete közötti asszimmetria is korrigálható.

A műtét menete annak függvényében is alakul, hogy a mell mirigyállománya, vagy a mellizom alá kerülnek majd beültetésre a ma már teljes biztonsággal használható implantátumok. Egyfajta alternatív megoldást kínál manapság a saját zsírral való feltöltés is, bár ez utóbbi méretbeli korlátozásokkal jár.

Mellfelvarrás és egyéb korrekciók

Az évek természetesen a mell állapotára is hatással vannak, és a várandósság és szoptatás, vagy a nagyobb súlycsökkenés hatására a keblek veszítenek feszességükből. Ilyen esetekben javasolt a mellfelvarrás, melyet gyakran kombinálnak implantátum beültetésével is a tökéletesebb eredmények érdekében.

Lehetőség van a mellbimbó méretének csökkentésére is, ezzel a keblek még esztétikusabb kinézetet kapnak majd.

Budapesti mellnagyobbítás után

Mellkisebbítés

Akik nagy méreteknek örvendhetnek, ők pontosan tudják, hogy nem csak előnyei vannak a nagy melleknek. A hátfájás és a gyakori gombás bőrbetegségek elkerülésének érdekében javasolják szakembereink a mellkisebbítés műtétet, mely során a mirigyállomány egy része és a felesleges bőr is eltávolításra kerülnek.

Az 1-1,5 órán keresztül tartó beavatkozás minden esetben altatásban kerül sor.

Férfi mellplasztika beavatkozások

Férfiak esetében hormonális okok vagy súlyproblémák miatt előfordulhat, hogy a mell nőiesen megnövekszik, s ez komoly pszichés problémákhoz vezet.

férfi mell beavatkozás előtt

Gynecomastia – a mellek kisebbítés

A férfi mellek megnagyobbodása, nőies jellegűvé válása az érintettekben komoly szégyenérzetet és lelki sérüléseket okozhat, ám a plasztikai sebészet már lehetőséget kínál a korrekcióra gynecomastia, vagyis férfi mellkisebbítés keretein belül.

A probléma hátterében egyébként egyaránt állhatnak hormonváltozások, hormontartalmú gyógyszerek szedése, vagy súlygyarapodás, és ezzel egyidejűleg a zsírszövet lerakódása.

A férfi mellplasztika során lehetőség van a mirigyállomány és a zsírszövet csökkentésére, de ha a mellizmok méretén szeretne páciensünk változtatni, ez is megoldható plasztikai eljárás keretein belül.

A gynecomastia olyan eljárás, mely során plasztikai sebészünk eltávolítja a zsírlerakódást, a mell mirigyállományának egy részét, és korrigálja a mellkast úgy, hogy az ne okozzon a továbbiakban gondot a páciens számára. A beavatkozásnak köszönhetően a férfi mell aránya nemhez passzolóan megfelelő méretű lesz, és visszanyeri férfias jellegét.

Mellnagyobbítás férfiak számára

Hasonlóképpen a női mellnagyobbításhoz, a férfiak számára is nyitva áll a lehetőség arra, hogy mellkasuk nemükhöz jobban illeszkedő jegyekkel rendelkezzen.

Erre kínál alkalmat a mellizom nagyobbítása, amelyet implantátum beültetéssel lehet megoldani. A manapság használatos korszerű implantátumok kerek vagy csepp alakúak lehetnek, felszínük pedig texturált bevonatú, hogy az könnyebben illeszkedjen a környező szövetekhez, és a rögzülés is mihamarabb megtörténjen.

A hónaljban ejtett bemetszésen keresztül helyezi be sebészünk az implantátumot, így a heg gyakorlatilag teljesen láthatatlan lesz a gyógyulást követően.

Műtét előtti teendők


Van bármilyen vizsgálatra szükség a beavatkozás előtt?

A sebészünkkel történő előzetes konzultációk alkalmával a kívánt forma és méret megbeszélését követően a szokásos műtét előtti vizsgálatokra fog majd sor kerülni. Az EKG, a laborvizsgálat és a röntgen mellett arról is nyilatkoznia kell, hogy rendelkezik-e bármilyen gyógyszerérzékenységgel, milyen gyógyszereket szed a mindennapokban, illetve volt-e már altatási tapasztalata.

 fekvő nő a réten

Mindenképpen Budapesten kell elvégeznem ezeket a vizsgálatokat?

Budapesti klinikánkon mindent egy helyen tudunk elvégezni, ráadásul sorban állás és várakozás nélkül, de természetesen bárhol máshol is megejteheti a szükséges vizsgálatokat.

Hogyan készüljek a beavatkozásra?

Az ingyenes konzultáció során szakorvosaink pontosan át fogják Önnel beszélni az összes fontos tudnivalót, azonban érdemes tudnia, hogy a nikotin lassítja a regenerálódást, ezért célszerű a dohányzást elhagynia a műtét környéki napokon.

Javasolt a sok folyadék és a könnyű, vitaminokban gazdag ételek fogyasztása. Szakembereink az előzetes vizsgálatokat igényes környezetben, pácienseink időbeosztásához rugalmasan igazodva végzik el, hogy mihamarabb sor kerülhessen a beavatkozásra.

Milyen eredmények várhatóak?


Mi fog történni a mellplasztika műtét után?

A plasztikai beavatkozást követően egy speciális melltartót kell majd viselni annak érdekében, hogy az implantátum a megfelelő helyen rögzüljön, valamint a bőr is szépen letapadjon. Nagyjából 1-2 hét múlva kerül majd sor a varratszedésre, ám a teljes gyógyulásig, és a végleges eredmények megpillantásáig akár hónapok is eltelhetnek.

Mire érdemes majd figyelni?

A kímélő életmódra, és a mindennapi fizikai aktivitáshoz való visszatérésre érdemes nagyon figyelni, és csak fokozatosan terhelni a szervezetet. Amennyiben fizikailag nem megterhelő munkát végez, úgy körülbelül egy hét múlva már visszatérhet a rutinos hétköznapokba.

kék fürdőruhás hölgy mellfelvarrás után

A felszívódó varratok használatával még a varratszedés kellemetlenségeivel sem kell számolnia, de a területre egyébként is jellemző a nagyon gyors regenerálódás. Az esetlegesen felmerülő fájdalmakat az első napokban fájdalomcsillapítóval kiválóan lehet enyhíteni, de pácienseink tapasztalatai megegyeznek abban, hogy sokkal gyorsabb a gyógyulás, mint azt várták. Készen áll Ön is arra, hogy megváltozzon az élete? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Jelentkezzen be most Ingyenes Mellplasztika Konzultációra és 200 000 forint kedvezményt kap a műtét árából!


Ne maradjon le akciós ajánlatunkról!

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzulációra, jogosulttá válik 200.000 Ft árkedvezményre bármilyen altatásos plasztikai műtét árából

Akciós ajánlatunk 2019. április 30-ig érvényes.

00

nap


00

óra


00

perc


00

másodperc