Az egyik legnépszerűbb korrekciós plasztikai műtét 2017-ben is

Minden nő tisztában van azzal, hogy a méretét és formáját illetően is tetszetős kebleknek az élet minden területén meg lehet tapasztalni az előnyeit. A végleteket e területen is sokan kerülik, így a túl kicsi, vagy zavaróan nagy mellek helyett a legtöbben a testalkathoz illeszkedő, és csábos dekoltázst nyújtó formákat szeretnék magukénak tudni.

Tény azonban, hogy álomszerűen csábos mellekkel csak kevesen rendelkeznek. Még akik fiatalként megtapasztalják az általuk nyújtott magabiztosságot, az évek múlásával ők is elégedetlenné válhatnak adottságaikkal. A súly ingadozása, a várandósság és a szoptatás időszaka, valamint a gravitáció egyértelmű hatással vannak a keblekre. A megnyúlt szövetek korántsem mutatnak szépen, és nagy méretek esetében csak még szembetűnőbb a változás.

 

Mikor ajánlott?

Ha a mellek lógni kezdenek, akkor a mellfelvarrás ideális megoldást jelent.

 

Mit érdemes tudni a mellfelvarrás műtétről?

Hasonlóan a többi mellműtét fajtához, a mellfelvarrás is altatásban történik. A beavatkozást megelőzően személyes konzultációra kerül sor. Ekkor kerül kiválasztásra az a műtéti módszer, amely a leglátványosabb eredményt hozza. A különbség a metszésvonalak lefutásában van, és persze arról is döntés születik, hogy szükség van-e a mellfelvarrással egyidejűleg mellnagyobbításra. Sokan vannak - ahogyan az előtte utána képeinken is láthatják -, akik a beavatkozás kapcsán szeretnék kihasználni az alkalmat, és méretbeli vágyaikat is megvalósítani.
 
 

A beavatkozás pozitív hatásai

A fiatalos emlőformának köszönhetően sokan még a melltartó viselését is elhagyják, hiszen az elért feszesség ezt lehetővé teszi. Ugyan a megereszkedett keblek a megfelelő melltartó viselésével tűnhetnek formásnak, de egy idő után már a dekoltázson is meglátszik, ha az idő múlása hatással volt a feszességre. Sokan panaszkodnak arra, hogy a csőmell, vagy lógó mell hátrányait a hálószobában is megtapasztalják, ezért a párkapcsolat javítása és az intimitás magabiztosabb megélése miatt is gyakran esik a választás a mellműtét kínálta lehetőségekre.

A korszerű plasztikai eljárásoknak köszönhetően már rutin műtét keretein belül megvalósíthatóak a célok, ráadásul a hegvonal nem lesz feltűnő még a strandon, bikiniben sem.

Tökéletes megoldást nyújt az alábbi problémákra:
 • Megereszkedett mellek
 • Lógó mellek
 • Csőmell
 • Aszimmetrikus mellek

A mellfelvarrás egyaránt alkalmas a szép formájú, ám kissé megereszkedett keblek korrekciójára, mint a lógó mellek, a csőmell, vagy az aszimmetrikus mellek átalakítására. Az eljárást követően munkavégzéstől függően akár már egy hét múltán vissza lehet térni a teendőkhöz. A keblek körülbelül egy hónap után érik el végleges formájukat.

Az intim körülmények között, vagy a hétköznapi öltözködés során megélt önbizalom érzése hozzájárul az életminőség javításához. Ha pedig ehhez a mellfelvarráson keresztül vezet az út, akkor érdemes elgondolkodni a lehetőségben rejlő erőn.

 
 
 

 

A felesleges bőr eltávolítása után a keblek a kívánt magasságban kerülnek rögzítésre, majd a műtétet követően egy kompressziós melltartót kell viselni. Ez többféle célt is szolgál. Egyrészt segíti a szövetek letapadását, másrészt a gyógyulás folyamatát is megkönnyíti. Amennyiben implantátum beültetésére is sor került, úgy annak kívánt helyen történő rögzülését is előmozdítja a speciális ruhanemű.

 
 

Amit a mellfelvarrás műtétről tudni érdemes

Mivel műtétről van szó a mellfelvarrás esetében, így utána természetesen kímélő életmód javasolt. A plasztikai sebésszel történő konzultáció során arról is szó lesz, hogy milyen tanácsokat érdemes betartani a mihamarabbi, zökkenőmentes felépülés érdekében.

A beavatkozás előnyei nem merülnek ki annyiban, hogy a megnyúlt bőrtől meg lehet szabadulni és újra a fiatalos feszesség érhető el. A keblek eredeti magasságukba kerülhetnek és akár mellnagyobbítással is kiválóan kombinálható a módszer.

Sokan vannak, akik korábban kebleik formájával voltak elégedetlenek. Számukra éppen úgy segítséget jelenthet a mellfelvarrás, mint azoknak, akik túl nagy mellbimbó udvaruk miatt szenvedtek komplexusoktól.

 
 
 

Miért válassza a Budapest Plasztikai Intézetet?

 

Kiemelkedő minőség, elérhető áron

Ha plasztikai beavatkozásokról van szó, akkor a választott szakember személyén nagyon sok múlik. A legtöbben az árak mellett a sebész szimpatikussága alapján szokták meghozni döntésüket. Klinikánk esetében nem kell választania a korrekt árak és az empatikus, segítőkész hozzáállás között, hiszen szakembereink mindkettőt fontosnak tartják.

Árképzésünk során arra törekszünk, hogy a mellfelvarrás is elérhető árkategóriát képviseljen, s erről a piaci áraknál legalább húsz százalékkal alacsonyabb áraink számítanak a legjobb bizonyítéknak.

 
 

Páratlan kialakítás

Természetesen ezért a kimagasló színvonalról sem kell lemondani, melyet egyaránt kínálunk a szobák, az ellátás és a rendelkezésre álló szakemberek tekintetében is. A főváros szívében elhelyezkedő klinikánk könnyedén megközelíthető, ráadásul vidékiek és külföldiek részéről is ismert területen fekszik. A bennfekvéssel járó beavatkozások esetén pácienseink nagyon fontosnak tartják, hogy ne egyfajta kórházi környezetben pihenjenek, hanem inkább az otthont idéző helyiségek álljanak rendelkezésükre.

Legyen szó akár a műtét utáni nyugalomról, akár az ízletes étkezésekről, minden tekintetben igyekszünk igényes megoldásokkal rendelkezésre állni.

 
 

Természetesen a klinikaválasztás során is lehetőségük van arra az érdeklődőknek, hogy minden felmerülő kérdésüket feltegyék az arra illetékeseknek. Általános tájékozódás kapcsán ügyfélszolgálati elérhetőségeink javasoltak. A csábos keblek nők és férfiak számára is fontosak. Legyen szó kapcsolatteremtésről, ismerkedésről, munkavállalásról vagy a hétköznapokban megélt nőiségről, a lógó mellek bizony rossz hatással vannak a magabiztosságra. Megoldásként a mellfelvarrás lehet a jó választás, melyet szakembereink kimagasló színvonalon végeznek el.

A korrekt mellfelvarrás árak, a hozzáértés és a személyes igényeknek leginkább megfelelő megoldások megtalálása érdekében klinikánkon garantáltan a legjobb kezekben lesz Ön is.

 

Forduljon bizalommal hozzánk, és legyen végre újra elégedett fiatalos, feszes kebleivel!

Ne maradjon le akciós ajánlatunkról!

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzulációra, jogosulttá válik

 • 26% árkedvezményre bármilyen plasztikai műtét árából, valamint
 • megajándékozzuk egy exkluzív wellness hétvégével is!

Akciós ajánlatunk 2018. június 30-ig érvényes.

00

nap


00

óra


00

perc


00

másodperc


Pácienseink mondták rólunk:

 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Mindenki segítőkész volt és kedves, a műtét után sem volt semmi problémám. Lila folt sem jelent meg a szemkörnyéken. Sokkal jobban érzem magam így, hogy meg lett csinálva az orrom, nagyon köszönöm!
  Gréta
 • Számomra kiváló az intézmény, szolgáltatás, nővérek, recepciósok, orvosok, orvosom.
  Betti
 • Hálás vagyok nektek, hogy visszanyertem régi formámat és újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerű ellátást, tényleg mindenki irtó kedves volt, az asszisztensek nővérek és örök hálával tartozom a sebészemnek is.
  Gabi
 • Teljesen elégedettek voltunk mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat. A jövőben is az Önök intézményét vesszük igénybe, és ismerőseinknek ajánljuk!
  Fruzsi
 • A személyzet nagyon profi, segítőkész és nagyon kedves mindenki.
  Magdolna
 • Szívből örülök, hogy az Önök intézetét választottam a műtéthez. Mindennel nagyon elégedett vagyok: a páciensekkel való törődéssel, a kórházi ellátással, a nővérek segítőkészségével, de legelső sorban kell említenem Gacs doktort! Ő egy igazán szuper doktor és amit alkotott az egyszerűen fantasztikus!
  Zsuzsanna
 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Csak gratulálni tudok, olyan szolgáltatást kaptam, mintha egy wellness hétvégén vettem volna részt. Mindent nagyon köszönök!
  Ibolya
 • Szuper csapat, profi ellátás és nagyszerű munkát végzett a sebészem!  köszönöm nektek
  Reni