Mellkisebbítés a kényelem szolgálatában

Ha a vonzó keblek ismérveit vennénk sorra, akkor a feszes, dús idomok mindenképpen szerepelnének közöttük. A méretes mellekre vágyó nők azonban elképzelni sem tudják, hogy valójában túl nagyok is lehetnek a keblek. Tény pedig, hogy a testalkathoz már nem passzoló méretek esztétikai és egészségügyi problémákat is okozhatnak. Nem véletlen, hogy a mellkisebbítés létjogosultságot nyert a mellplasztika beavatkozások között, hiszen segítségével a testalkathoz jobban passzoló, kevesebb fájdalmat és bőrpanaszt okozó keblek érhetőek el.

 

A mellkisebbítés egyre elterjedtebb megoldás a plasztikai sebészet körében

 
 

 
 

 
 

 

Együtt élni azonban nem kell ezekkel, hiszen a mellkisebbítés ma már rutin eljárásnak számít és segítségével elérhetőek a kívánt méretek és formák.

A beavatkozásnak köszönhetően a mozgás, a sport, az alvás, sőt a női hőség sem jár majd a korábbiakban megszokott panaszokkal, és végre egy dekoltált ruhában sem fogják megjelenésüket közönségesnek érezni az érintettek.

 

 

A mellkisebbítő műtétről bővebben:

A műtétről

A mellkisebbítő műtét során a keblek mérete, térfogata csökkentésre kerül, és természetesen az így keletkezett felesleges bőrt is eltávolítja a szakember.

Kombinált műtét

A sok esetben lógó melleket mellfelvarrással célszerű helyreállítani, és esetükben a mell állományának egy részét is érdemes eltávolítani a későbbi megereszkedés elkerülése végett. Az így csökkentett mellméret a megfelelő helyen rögzítve tartósan is látványos eredményt mutat.

A mellbimbók korrekciója

Az eljárás során a mellbimbókat is az új formákhoz igazítják, sőt, lehetőség van azok méretbeli csökkentésére is. A speciális varratok a leginkább rejtett helyen lesznek, s eleinte steril tapaszok kerülnek a megfelelő helyekre, megakadályozva ezzel azt, hogy a sebek feszüljenek.

Mennyi idő után térhet haza?

A mihamarabbi gyógyulás érdekében fokozottan figyelni kell a műtét után a keblekre és a mindennapi tevékenységre. Az eljárás után általában elegendő szokott lenni egy napos tartózkodás a klinikán.

Kímélő életmód

A kímélő életvitel azonban ezt követően még hetekig javasolt. A speciális melltartó viselése e mellplasztikai műtét esetében is nélkülözhetetlen. A felkar mozgatását célszerű kerülni és bármilyen fizikai megterhelésre csak fokozatosan érdemes visszatérni. Eleinte még a házimunka is soknak bizonyul, s így ennek megfelelően a sportolást is csak hetekkel később szabad elkezdeni. A teljes gyógyulás és a végeredmény csak hat hónappal a műtét utánra várható.

Éljen egészségesen!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ugyan a mellkisebbítéssel elérhető a kívánt forma és feszesség, de annak megőrzése érdekében életmóddal tehetünk a legtöbbet. A testsúlyváltozás egyértelműen hatással van a keblek állapotára, így a súlyingadozást célszerű elkerülni. Valószínűleg a mellkisebbítés után is a nagymellűek táborát fogja erősíteni a páciens, ezért a tartós melltartóviselés nélkülözhetetlen a további megereszkedés megelőzése érdekében. Sport mellé kifejezetten ajánlott a speciális, kiváló támaszt nyújtó darab választása.

Személyre szabott árajánlat

Sokan érdeklődnek a mellkisebbítés ára iránt. A beavatkozásról érdemes tudni, hogy mindig a páciens egyéni adottságainak megfelelően kerül elvégzésre.

A személyes konzultáció fontossága

Fontos tehát, hogy amennyiben pontos árajánlatot szeretne kapni, úgy mindenképp vegyen részt egy személyes konzultáción, ahol adottságainak figyelembe vételével javasol a plasztikai sebész eljárást.

Nem ritka, hogy kombinálni kell egyes mellplasztikai beavatkozásokat a tökéletesen szimmetrikus és minden szempontból ideális keblek megvalósításáért. A konzultáció után már tudható, hogy mennyibe kerül a műtét, és melyek azok az információk, melyekkel minden érdeklődőnek tisztában kell lennie, hogy magabiztos döntést tudjon hozni.

 

Miért válassza a Budapest Plasztikai Intézetet?

 

Kiemelkedő színvonal, elérhető áron

Plasztikai sebész választás alkalmával sokak számára döntő szempont a szimpátia és a megbízhatóság. Klinikánk emberközpontú hozzáállással és kiemelt színvonalon dolgozó szakemberekkel várja mindazokat, akik a legjobb kezekben szeretnék tudni magukat.

Az első konzultációtól kezdve a beavatkozásra történő előkészítésen át egészen az utógondozásig és a hasznos tanácsokkal történő ellátásig profik állnak majd Ön mellett.

 
 

Klinikánk árszínvonala

Sokak számára fontos szempont klinikaválasztás alkalmával az ár. A terület által megkövetelt kimagasló színvonalat és szakértelmet természetesen meg kell fizetni, de korántsem mindegy, hogy milyen összegben.

Szakembereink célja nem más, mint az, hogy minél többen igénybe vehessék a vonzó külsőt célzó beavatkozásokat. Ennek érdekében áraink legalább húsz százalékkal a megszokott piaci árak alatt alakulnak. Ha fontosnak tartja, hogy emberközeli, empatikus hozzáállással várják a szakemberek, és nem mindegy az sem az Ön számára, hogy a mellkisebbítés után milyen környezetben pihenhet, akkor érdemes kihasználnia a klinikánk nyújtotta prémium kategóriás szolgáltatást.

A megereszkedett vagy zavaróan nagy mellekkel ma már nem kell együtt élni, hiszen tökéletes végeredmény érhető el a sebészeti eljárásnak köszönhetően. Éljen a lehetőséggel, és tapasztalja meg, milyen érzés a mellekkel való maximális elégedettség!

 

Páratlan környezet

A főváros szívében elhelyezkedő klinikánk már sokszor bebizonyította, hogy kimagasló minőséget nyújt. Legyen szó akár az előzetes félelmek eloszlatásáról, a nyugodt környezet megteremtéséről, a gyors és zökkenőmentes vizsgálatokról, vagy éppen a műtét utáni pihenés időszakáról, megbízható szolgáltatásokkal és folyamatos orvosi felügyelettel állunk rendelkezésre.

A Budapesten megtalálható klinikánk hazai és külföldi páciensek esetében is számtalanszor bebizonyította már, hogy a várt minőséget biztosítja. Erre a legjobb példának azok a visszatérő érdeklődők számítanak, akik felmerülő szépészeti igényeikkel azonnal szakembereinket keresik fel. Ügyfélszolgálatos elérhetőségünkön minden érdeklődő felteheti kérdéseit.

Ha tehát még nem sikerült eldönteni, hogy melyik klinikán kérjen időpontot előzetes konzultációra, akkor minden felmerülő kérdésével forduljon bizalommal hozzánk. A nagylétszámmal dolgozó ügyfélszolgálat bármikor egyszerűen elérhető.

Forduljon bizalommal hozzánk, és legyen végre újra elégedett fiatalos, feszes kebleivel!

Ne maradjon le akciós ajánlatunkról!

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzulációra, jogosulttá válik

 • 26% árkedvezményre bármilyen plasztikai műtét árából, valamint
 • megajándékozzuk egy exkluzív wellness hétvégével is!

Akciós ajánlatunk 2018. június 30-ig érvényes.

00

nap


00

óra


00

perc


00

másodperc


Pácienseink mondták rólunk:

 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Mindenki segítőkész volt és kedves, a műtét után sem volt semmi problémám. Lila folt sem jelent meg a szemkörnyéken. Sokkal jobban érzem magam így, hogy meg lett csinálva az orrom, nagyon köszönöm!
  Gréta
 • Számomra kiváló az intézmény, szolgáltatás, nővérek, recepciósok, orvosok, orvosom.
  Betti
 • Hálás vagyok nektek, hogy visszanyertem régi formámat és újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerű ellátást, tényleg mindenki irtó kedves volt, az asszisztensek nővérek és örök hálával tartozom a sebészemnek is.
  Gabi
 • Teljesen elégedettek voltunk mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat. A jövőben is az Önök intézményét vesszük igénybe, és ismerőseinknek ajánljuk!
  Fruzsi
 • A személyzet nagyon profi, segítőkész és nagyon kedves mindenki.
  Magdolna
 • Szívből örülök, hogy az Önök intézetét választottam a műtéthez. Mindennel nagyon elégedett vagyok: a páciensekkel való törődéssel, a kórházi ellátással, a nővérek segítőkészségével, de legelső sorban kell említenem Gacs doktort! Ő egy igazán szuper doktor és amit alkotott az egyszerűen fantasztikus!
  Zsuzsanna
 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Csak gratulálni tudok, olyan szolgáltatást kaptam, mintha egy wellness hétvégén vettem volna részt. Mindent nagyon köszönök!
  Ibolya
 • Szuper csapat, profi ellátás és nagyszerű munkát végzett a sebészem!  köszönöm nektek
  Reni
 

Kapcsolódó szakterületeink: