Mellnagyobbító beavatkozás a tökéletes méret eléréséért

A mély dekoltázzsal rendelkező ruhákban igazán csak a telt mellek mutatnak jól. Nem csak a férfiak fantáziáját mozgatják meg a méretes keblek, de a nők magabiztosságának alakulására is hatással vannak a feszes, kerekded formák. A természetes adottságokkal való elégedetlenség esetén ma már kihasználhatjuk a plasztikai sebészet nyújtotta lehetőségeket. Nincs ez másként akkor sem, ha a legnépszerűbb plasztikai beavatkozásról, a mellnagyobbításról van szó.

A határtalan magabiztosság

A megfelelő formákkal és méretekkel rendelkező nők az élet minden területén megtapasztalják az ezzel járó magabiztosság semmihez sem fogható érzését. A természet azonban nem mindenkihez ilyen kegyes, s sokan küzdenek komplexusokkal túl kicsi, formátlan, feszességüket vesztett, vagy éppen lógó melleik miatt.

A hirtelen súlyvesztés, a génekben kódolt információk és persze a gyermekvállalás időszaka is befolyásolja, milyen keblekkel büszkélkedhetnek a gyengébbik nem tagjai.

Megoldás azonban azok számára is létezik, akik nincsenek megelégedve adottságaikkal, vagy elvesztették korábbi formáikat.

 

A mellnagyobbítás a legelterjedtebb megoldás a plasztikai sebészet körében

 
 

 
 

 
 

 

A kisméretű mellek jelentette negatív érzések és tapasztalatok felülírhatóak a kívánt méretek megvalósításával, s ez az élet minden területén pozitív hozadékkal jár.

 

 

Minden, amit a beültetésre kerülő implantátumokról érdemes tudnia

Az implantátum alakja
Bár létezik mellnagyobbítás saját zsírral is, az implantátumok használata elterjedtebb a szakmában. A napjainkban használatos mellimplantátumok folyékony szilikonnal vannak feltöltve. A rendkívül rugalmas implantátumok többféle alakkal is elérhetőek, így mindenki megtalálhatja közöttük azt a típust, amely leginkább megfelel vágyainak és persze testi adottságainak. A gömbcikk forma mellett a csepp alakú mellimplantátum is nagy népszerűségnek örvend. Ez utóbbival természetesebb eredmény érhető el, hiszen a keblek természetes esését nyújtja az implantátum. Az implantátumok egyébként sima vagy érdesített felülettel is elérhetőek, különbség a protézis körül kialakuló hegesedés tekintetében lehet. A mellimplantátum méretek között érdemes úgy választani, hogy a leendő keblek a testalkathoz passzoljanak. A szélsőséges megoldások nem biztos, hogy jó választásnak bizonyulnak.
Az implantátum mérete
Szakembereink a méret kiválasztásakor igyekeznek a páciens igényeit úgy figyelembe venni, hogy azok összhangba hozhatóak legyenek a meglévő mirigyállománnyal, a mellkas szimmetriájával, valamint a bőr alatti szövetek vastagságával, állapotával. Sokak számára azért is nehéz is meghozni a döntést a beavatkozásról, mert félnek a műtéttől és a vele járó kockázatokról.
A megfelelő implantátum kiválasztása
Az előzetes konzultációt követően, miután megszületett a döntés, kiválasztásra kerül a testalkatnak és elképzeléseknek megfelelő implantátum. A gyártók ma kifejezetten figyelnek arra, hogy többszörös minőségi ellenőrzésen menjenek keresztül az implantátumok. A speciális kialakításnak hála a szervezet is természetesnek érzékeli az idegen anyagot, vagyis a tokzsugorodás már kevésbé gyakran fordul elő, mint a mellplasztika korábbi történetében.
Az implantátum rögzülése
A mellnagyobbításról napjainkban egyértelműen elmondhatjuk, hogy rutin beavatkozásnak számít, és a megfelelően felszerelt műtőben a szükséges vizsgálatokat követően gond nélkül zajlik az implantátum beültetése. Fontos szerep jut természetesen a műtét utáni odafigyelésnek és a rugalmas kötés viselésének is. Ezekre nem véletlen hívja fel a szakember a figyelmet. A mellimplantátumnak időre van ugyanis szüksége ahhoz, hogy a kívánt helyen rögzüljön és persze a gyógyulás is gyorsabb, ha a kötés segíti ezt.
 

 

A mellnagyobbító műtétről bővebben:

A beavatkozás előtti vizsgálatok

A mell ultrahang, a mammográfia, az EKG és a laborvizsgálatok minden esetben megelőzik a beavatkozást.

A műtétről

Az eljárás körülbelül 1-1,5 órán keresztül tart majd, és altatásban zajlik a teljes fájdalommentesség érdekében. A plasztikai varratoknak hála pedig igényesen gyógyuló, szinte láthatatlan hegvonal jelzi csak, hogy a telt formák a plasztikai sebész szikéjének köszönhetőek.

A gyógyulás kulcsa

Természetesen a mihamarabbi problémamentes gyógyulás érdekében nagyon fontos betartani szakembereink utasításait a mellnagyobbítás után. A műtét után egy speciális kötés, majd leszorító melltartó ajánlott, mely elősegíti a protézis megfelelő rögzülését.

Ne terhelje magát!

Sokan tartanak a fájdalomtól. Mivel a szöveteknek alkalmazkodniuk kell a megváltozott méretekhez, így eleinte feszülést szoktak érezni a páciensek. Fontos, hogy az erős terheléstől és a fizikai munkától tartózkodjon, és csak fokozatosan térjen vissza a hétköznapokhoz.

A teljes felépülés

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a teljes felépüléshez és a keblek végleges formájának eléréséhez körülbelül három hónap szükséges. Ezeket a heteket azonban már végigkíséri az a megnyugtató gondolat, hogy a nehezén már túl vannak a páciensek, és hamarosan a teljesen gyógyult, önbizalmat növelő melleknek örvendhetnek.

Minden esetben személyre szabott árajánlat készül

Sokan érdeklődnek az árak iránt, hiszen korántsem egy olcsó beavatkozásról van szó. Tájékoztató jellegű árakat legtöbbször online is el lehet érni, viszont fontos tisztában lenni azzal, hogy mindig egyéni adottságokra szabva történik a mellnagyobbítás árak meghatározása

A személyes konzultáció fontossága

Ennek megfelelően a várható pontos költségekről is csak a személyes konzultáció után lehet informálódni.

 

Miért válassza a Budapest Plasztikai Intézetet?

 

Kiemelkedő színvonal, elérhető áron

Klinikánk kimagasló szakértelemmel várja mindazokat a pácienseket, akik teltebb, formásabb keblekre és fiatalosabb megjelenésre vágynak. A jelentős szakmai tapasztalatnak és a kiválóan felszerelt műtőnek és szobáknak köszönhetően pácienseink a legjobb kezekben tudhatják magukat.

Klinikánk hírnevét nem pusztán ezeknek köszönheti, hanem annak az empatikus, maximális odafigyelésnek is, mellyel az igényes környezetben a legtöbbet igyekszünk megtenni pácienseik kényelme és elégedettsége érdekében.

A beavatkozások során kizárólag olyan eszközökkel és alapanyagokkal dolgozunk, melyek biztosítják a legmagasabb színvonalat.

 
 

Nagy létszámú, profi ügyfélszolgálati csapat

Pácienseink és az érdeklődők számára kiemelt jelentőséggel bír az elérhetőség és a tájékozódási lehetőség. Ennek érdekében nagy létszámmal rendelkező ügyfélszolgálati csapat áll rendelkezésre, hogy bármikor választ kaphasson kérdéseire.

Nálunk valóban Ön az első

Az általunk nyújtott minőségre a legjobb példának azok a páciensek bizonyulnak, akik szépészeti igényeikkel időről-időre visszatérnek, és azt a minőséget választják, melyet országos szinten is kimagaslóan nyújtunk. Szakembereink arra törekednek, hogy az egyéni igényeknek és elképzeléseknek leginkább megfelelő megoldást sikerüljön megtalálni, és a végeredménnyel is maximálisan elégedettek legyenek pácienseink.

A beavatkozás teljes egészéről éppen úgy részletesen tájékoztatunk, mint a műtét utáni teendőkről és azokról a területekről, melyek fokozott odafigyelést igényelnek a mihamarabbi gyógyulás érdekében.

 

Páratlan környezet

A mellnagyobbítás utáni tartózkodás nem egy steril kórházi környezetben történik, hanem olyan igényesen kialakított szobákban, ahol minden a páciens kényelmét szolgálja. A nővérek és az orvos folyamatos rendelkezésre állása mellett a szórakozásról és az igényeknek megfelelő étrendről is gondoskodunk. Nem véletlen választják mellplasztika kapcsán is mind többen klinikánkat, hiszen a legnépszerűbb plasztikai műtét típus terén is megbízható színvonalat nyújtanak szakembereink.
 

A minőség számunkra a legfontosabb erényünk

Ha a legjobb kezekben szeretné tudni magát és olyan orvost választana, akiben maximálisan megbízik, akkor szakembereink minden bizonnyal beváltják majd a hozzájuk fűzött reményeket. Az empátia, a korrekt hozzáállás és persze a páciensek problémáinak emberséges megközelítése sokszor döntő szempontnak számítanak az orvosválasztás alkalmával. Ezekről az előnyökről akkor sem kell lemondania, ha mellnagyobbításról és a vele elérhető eredményekről van szó.

A formás, telt keblek érdekében ma már bárki számára elérhető megoldások várják az érdeklődőket, mert a csábos dekoltázs előnyeit minden nőnek meg kell tapasztalnia.

 

Forduljon bizalommal hozzánk, és melleit tökéletes méretűre alakítjuk.

Ne maradjon le akciós ajánlatunkról!

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzulációra, jogosulttá válik

 • 26% árkedvezményre bármilyen plasztikai műtét árából, valamint
 • megajándékozzuk egy exkluzív wellness hétvégével is!

Akciós ajánlatunk 2018. június 30-ig érvényes.

00

nap


00

óra


00

perc


00

másodperc


Pácienseink mondták rólunk:

 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Mindenki segítőkész volt és kedves, a műtét után sem volt semmi problémám. Lila folt sem jelent meg a szemkörnyéken. Sokkal jobban érzem magam így, hogy meg lett csinálva az orrom, nagyon köszönöm!
  Gréta
 • Számomra kiváló az intézmény, szolgáltatás, nővérek, recepciósok, orvosok, orvosom.
  Betti
 • Hálás vagyok nektek, hogy visszanyertem régi formámat és újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerű ellátást, tényleg mindenki irtó kedves volt, az asszisztensek nővérek és örök hálával tartozom a sebészemnek is.
  Gabi
 • Teljesen elégedettek voltunk mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat. A jövőben is az Önök intézményét vesszük igénybe, és ismerőseinknek ajánljuk!
  Fruzsi
 • A személyzet nagyon profi, segítőkész és nagyon kedves mindenki.
  Magdolna
 • Szívből örülök, hogy az Önök intézetét választottam a műtéthez. Mindennel nagyon elégedett vagyok: a páciensekkel való törődéssel, a kórházi ellátással, a nővérek segítőkészségével, de legelső sorban kell említenem Gacs doktort! Ő egy igazán szuper doktor és amit alkotott az egyszerűen fantasztikus!
  Zsuzsanna
 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Csak gratulálni tudok, olyan szolgáltatást kaptam, mintha egy wellness hétvégén vettem volna részt. Mindent nagyon köszönök!
  Ibolya
 • Szuper csapat, profi ellátás és nagyszerű munkát végzett a sebészem!  köszönöm nektek
  Reni
 

Kapcsolódó szakterületeink: