Mire figyeljünk mellnagyobbítás után?

Egyre több nő fordul plasztikai sebészhez annak érdekében, hogy a természet adta formákat igényeik szerint alakítsák. Nagyon keveseknek adatott meg, hogy mind a formát, mind a méretet illetően elégedettnek mondhassák magukat.

A női életszakaszok egyébként is rányomják bélyegüket a keblek állapotára, így a várandósság, a szoptatás időszaka akár jelentősen megváltoztathatja ezt a területet. Nem ritka az sem, hogy jelentős súlyváltozás hatására kezdenek el lógni a keblek, s ekkor már nem elegendő az implantátum beültetése, hanem mellfelvarrásra is szükség lehet.

A mellnagyobbítás minden korábbinál népszerűbb plasztikai beavatkozás, melynek köszönhetően visszanyerhető az önbizalom, vagy átélhető az a fajta nőiség, melyet igazán csak a csábos mellekkel rendelkezők ismernek.

 
 

Mellnagyobbítás képek előtte és utána

A mellek minden nő számára kritikus területnek számítanak. Túl kicsik, aszimmetrikusak, megereszkedettek vagy formátlanok- a problémák száma végtelen, ám a mellnagyobbítás képek reményt adnak mindazok számára, akik a plasztikai sebészet kínálta lehetőségeken gondolkodnak. A megfelelő klinika és szakember választásával megbízható kezekben tudhatjuk magunkat és félelem nélkül vághatunk bele a nagy átalakulásba.

Az eredmények és a mihamarabbi felépülés tekintetében azonban fontos szerep jut annak, hogy betartjuk-e az orvos utasításait a műtét utánra vonatkozóan.

A munkájára és megítélésére valamit adó szakember számára nagyon fontos, hogy a páciensek ne hitegessék magukat olyan eredményekkel, melyek nem megvalósíthatóak.

A tudomány állásának, a korszerű eszközöknek és módszereknek köszönhetően azonban egyre kevesebb ilyen létezik. Nagyon fontos azzal tisztában lenni, hogy minden esetben a testalkatnak megfelelő méretek választása javasolt. Erre a sebészek is felhívják a figyelmet, hiszen esztétikus végeredmény és harmonikus megjelenés csak így várható.

A mellnagyobbítás előtte, utána képek abban igyekeznek segíteni, hogy mindenki tisztán láthassa, a rutin beavatkozással valóban látványos változások érhetőek el.

 
 

Főbb tudnivalók mellnagyobbítás után

Sokan érdeklődnek arról az első konzultáció alkalmával, hogy mennyire fájdalmas maga a beavatkozás. Az implantátum beültetése altatásban történik, éppen ezért fájdalommal csak a felépülés időszakában találkozhatunk.

Közvetlenül a műtét után folyamatosan adagolt fájdalomcsillapító gondoskodik a rossz közérzet elkerüléséről. Természetesen némi kellemetlenségre, feszítő érzésre számítani lehet, és a varratoknál bevezetett drain cső eltávolítása is hasonló panaszokat okozhat.

A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a műtétet követően már olyan felszabadultak a páciensek, hogy mindez alig tűnik fel arra gondolva, hamarosan méretesebb kebleknek örvendhetnek.

A kezdeti egy-két napos kórházi tartózkodást követően haza lehet menni, ám az életmódra vonatkozóan fontos betartani a szakember utasításait.

A mellnagyobbítás utáni lábadozás idején speciális melltartót kell viselni, mely egyrészt tehermentesít és így segíti a hegek gyógyulását, másrészt előmozdítja a szövetek letapadásának folyamatát. Az alvás egy ideig problémás lehet, hiszen csak háton lehetséges az. A felkelést mindig hasizomból érdemes megtenni, kezdetben nem szabad a kezekre támaszkodni.

Előfordulhat kis hőemelkedés, a fájdalmak pedig hagyományos fájdalomcsillapítókkal remekül enyhíthetőek otthon. Néhány hétig nem szabad autót vezetni, és javasolt nyugalomban kivárni, míg egyre jobb lesz a közérzet.

 

Az ingyenes konzultáció fontossága

A megfelelő klinikát és szakembert választva biztosak lehetünk abban, hogy már az előzetes konzultáció során megkapunk minden információt az eljárás menetétől kezdve egészen addig, hogy mire számíthatunk a felépülés időszakában. A mellnagyobbítás utáni tapasztalatok azt mutatják, hogy némi fájdalomra tényleg számítani lehet, és az első hetek a mosakodás, mozgás és a hétköznapi tevékenységek végzésének tekintetében valóban némi kellemetlenséggel, kényelmetlenséggel járnak, de a végeredmény mindezért kárpótol.

Ha fontosnak tartja, hogy elégedetten tekinthessen tükörbe, és úgy érzi, ehhez a keblek formásabbá varázsolása jelenti az utat, akkor forduljon megbízható profikhoz! Az ingyenes konzultáció kötelezettségektől mentesen segít dönteni a beavatkozásról.

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra!


Rólunk mondták:

 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Mindenki segítőkész volt és kedves, a műtét után sem volt semmi problémám. Lila folt sem jelent meg a szemkörnyéken. Sokkal jobban érzem magam így, hogy meg lett csinálva az orrom, nagyon köszönöm!
  Gréta
 • Nagyon régóta elégedetlen voltam a melleimmel, kis mérete miatt önbizalom hiányban szenvedtem. Elhatároztam hogy mindenképpen megműttetem magam.Internetes oldalakon próbáltam információt gyűjteni. Így találtam rá a Budapest Plasztika hirdetésére. Időpontot kértem,nagyon kedvesen fogadták jelentkezésemet,és felmerülő kérdéseimet. Orvosom személye nagyon szimpatikus, és magabiztos volt. A műtét tökéletesen sikerült, nagyon boldog vagyok az új melleimmel, visszanyertem nőiességemet. Ezúton is köszönetet szeretnék mondani a Budapest Plasztikai Intézet dolgozóinak, kedvességükért, figyelmességükért, segítőkészségükért.
  Mónika
 • Számomra kiváló az intézmény, szolgáltatás, nővérek, recepciósok, orvosok, orvosom.
  Betti
 • Hálás vagyok nektek, hogy visszanyertem régi formámat és újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerű ellátást, tényleg mindenki irtó kedves volt, az asszisztensek nővérek és örök hálával tartozom a sebészemnek is.
  Gabi