Minden, amit a mellimplantátumokról tudni érdemes

A női magabiztosság kapcsán kiemelt szerep jut a keblekkel való elégedettségnek. A dekoltált ruhában a valóban feszes és egy bizonyos méret feletti mellek mutatnak igazán jól.

A férfiak is nagyrészt azt kedvelik, ha nőies idomokkal megáldott partnerrel találkoznak. Az évek múlása, a genetika, a fogyás, vagy a gyermekvállalás időszaka azonban hatással lehet arra, mennyire feszesek és formásak a mellek. Ma már többféle lehetőségünk is adódik arra, hogy változtassunk a természet adományain, s a plasztikai sebészet kínálta előnyöket egyre több nő ki is használja.

A mellnagyobbítás iránt érdeklődők a saját zsírral történő feltöltés helyett gyakran a jelentős méretváltozást lehetővé tevő implantátumos mellnagyobbítást választják.

Budapest Plasztikai Intézet - Mellnagyobbítás mellimplantátumokkal

Mellimplantátum többféle formában és méretben

A mellnagyobbítás során alkalmazott szilikon implantátum korszerű kohezív géllel töltött. A speciális kialakításnak, anyaghasználatnak és a gyártás során történő többszöri biztonsági ellenőrzésnek köszönhetően az alkalmazott implantátumok nem szivárognak, és attól sem kell tartani, hogy egy esetleges sérülés esetén a bennük megtalálható anyag a szervezetbe kerülne.

A korábbiakban a sima felszínű implantátumokat használták inkább, ma már a texturált felszínnel rendelkezők a népszerűbbek. Ezek jobban tudnak alkalmazkodni a környező szövetekhez. A kerek és a csepp alakkal rendelkező implantátumok egyaránt kedveltek. Ez utóbbiak azoknak javasoltak, akik természetesebb hatást szeretnének elérni.

A mellimplantátumok méretével kapcsolatos tudnivalók

Gyakran felmerülő kérdés a méretválasztás. A nőknek két csoportja létezik e tekintetben. Vannak, akik saját maguk is kifejezetten olyan méret mellett döntenének, mely illeszkedik testalkatukhoz, nem túl feltűnő, de mégis nőiesen telt.

Mások a feltűnő mellimplantátum méreteket részesítenék előnyben, és az sem ritka sajnos, hogy a párkapcsolati hiányosságokat, önbizalommal kapcsolatos zavarokat szeretnék egyesek a látványos keblekkel pótolni, kompenzálni. A szakmájukban igazán profi szakemberek egyik fontos ismérve az, hogy rálátásuk van arra, milyen eredményt vágynak a nők a mellplasztika eredményétől. Klinikánkon készített előtte utána képeink is vezető sebészeink szakértelméről és pácienseink elégedettségéről tanúskodnak.

Az anatómiai adottságok mellett a pszichés tényezők is szerephez jutnak, és gyakran a plasztikai sebész lelkiismeretén múlik, mennyire empatikusan áll egy-egy helyzethez vagy felmerült méretbeli igényhez.

Pontosan hogyan zajlik a műtét?

Mivel a mellimplantátum nagyon rugalmas, ezért elegendő egy 4-5 centiméter hosszúságú metszés annak bejuttatásához. Az implantátum többféle helyre is betehető, így az elérhető hatás is más és más lehet. Az emlőmirigy alá behelyezett implantátummal a kis mértékben megereszkedett keblek korrigálhatóak.

Mivel az implantátum felveszi a bőrt, így feszessé teszi azt. Fontos tudni azonban, hogy ebben az esetben a rendszeres melltartóhasználat elmaradhatatlan a későbbi megereszkedés elkerülése végett. Lehetőség van arra is, hogy a mellizom alá kerüljön a protézis. Ezt a szakemberek főként a kicsi, feszes mellekkel rendelkező hölgyeknek javasolják. Ilyenkor kisebb a későbbi megereszkedés kockázata, de a felépülés időszaka kicsit hosszabb lehet.

A két megoldás kombinálható is az úgynevezett dual plane technikával, de ennek alkalmazhatósága egyéni adottságoktól függ.

Rendkívül biztonságos, rutin műtét napjainkban

Több évtizedes kutatások és tapasztalatok támasztják alá, hogy a napjainkban használatos implantátumokat teljes biztonsággal lehet alkalmazni. A megfelelő műtéti technika és a korszerű implantátumok használatával minimálisra csökkenthető az úgynevezett kapszulaképződés kockázata. Ez az implantátum körül jön létre egyes speciális esetekben és esztétikai problémákat, fájdalmakat okozhat.

Budapest Plasztika - Mellnagyobbítás

A személyes konzultáció fontossága

Kérdései vannak az implantátumok méretével, fajtáival, alakjával és az árakkal kapcsolatban? Szeretne minden információ birtokában döntést hozni arról az eljárásról, mely megváltoztathatja saját testképéhez való viszonyulását? A mellplasztika iránt érdeklődők számára az ingyenes konzultáció javasolt, mely során megismerkedhetnek profi szakemberekkel és felmerülő kérdéseikre is választ kaphatnak. Válassza az ingyenes előzetes konzultációt, mely segíthet dönteni!

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra!

 

Rólunk mondták:

 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Mindenki segítőkész volt és kedves, a műtét után sem volt semmi problémám. Lila folt sem jelent meg a szemkörnyéken. Sokkal jobban érzem magam így, hogy meg lett csinálva az orrom, nagyon köszönöm!
  Gréta
 • Számomra kiváló az intézmény, szolgáltatás, nővérek, recepciósok, orvosok, orvosom.
  Betti
 • Hálás vagyok nektek, hogy visszanyertem régi formámat és újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerű ellátást, tényleg mindenki irtó kedves volt, az asszisztensek nővérek és örök hálával tartozom a sebészemnek is.
  Gabi
 • Teljesen elégedettek voltunk mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat. A jövőben is az Önök intézményét vesszük igénybe, és ismerőseinknek ajánljuk!
  Fruzsi
 • A személyzet nagyon profi, segítőkész és nagyon kedves mindenki.
  Magdolna
 • Szívből örülök, hogy az Önök intézetét választottam a műtéthez. Mindennel nagyon elégedett vagyok: a páciensekkel való törődéssel, a kórházi ellátással, a nővérek segítőkészségével, de legelső sorban kell említenem Gacs doktort! Ő egy igazán szuper doktor és amit alkotott az egyszerűen fantasztikus!
  Zsuzsanna
 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Csak gratulálni tudok, olyan szolgáltatást kaptam, mintha egy wellness hétvégén vettem volna részt. Mindent nagyon köszönök!
  Ibolya
 • Szuper csapat, profi ellátás és nagyszerű munkát végzett a sebészem!  köszönöm nektek
  Reni