Hogyan alakulnak a mellnagyobbítás árak?

A plasztikai sebész által kínált lehetőségek manapság minden korábbinál népszerűbbek. Nem véletlen, hiszen segítségükkel a vélt vagy valós testi hibák, hiányosságok korrigálhatóak. A külsővel való elégedettség nagymértékben befolyásolja azt, hogy mennyire tudunk érvényesülni, miként éljük meg nemi szerepeinket és összességében véve kihozzuk-e mindennapjainkból és magunkból a maximumot.

Sokszor csak néhány centiméterem múlik a magabiztosság, ám az érintetteknek ez gyakran felér egy világgal. A mellplasztika az egyik legtöbbet választott beavatkozás, hiszen a telt, formás melleket mindig is a csábos nőiséggel azonosították mind a férfiak, mind a nők. A terület iránt érdeklődők körében gyakran felmerülő kérdés, hogy mégis mennyit kell majd fizetni az áhított formák elérése érdekében.

Fontos tisztában lenni azzal, hogy mindig több tényező függvényeként alakul az, mennyire mélyen kell pénztárcánkba nyúlni.

 
 

Pontos mellnagyobbítás árak konzultáció után

Személyre szabott árajánlat

Ugyan az interneten kattintgatva a legtöbb klinika weboldalán találhatunk árakat, de érdemes tudni, hogy ezek csak tájékoztató jellegűek. A pontos mellnagyobbítás árak kalkulálásához nélkülözhetetlen a személyes konzultáción való részvétel.

Az árat befolyásoló tényezők

A szakember meghallgatja, milyen elképzeléseink vannak, és a kapott információk után részletesen tájékoztat arról, hogy milyen lehetőségek léteznek azok megvalósítására. Nem mindegy, hogy milyen implantátum mellett döntünk, mint ahogyan a választott klinikán is nagyon sok múlik. Van, ahol a műtő igénybevételéért és az altatásért külön kell fizetni, máshol ezt magától értetődően tartalmazzák az árak.

Közvetlen és őszinte hangnem

Legtöbbször már ingyenes konzultáció keretein belül ismerkedhetünk meg a választani kívánt orvossal, s mindenféle kötelezettségtől mentesen tehetjük fel kérdéseinket és kaphatunk pontos árkalkulációt.

 
 

Hogyan tud faragni a költségeken?

Mivel az implantátummal történő mellnagyobbítás esetében gyakran milliós nagyságrendű összegekről van szó, ezért korántsem mindegy, hogy milyen fizetési feltételek állnak rendelkezésre.

A mellnagyobbítás árak részletre történő kifizetése könnyebbséget hozhat azok számára, akiknek nehéz lenne egy összegben átutalni az ellenértéket.

A pontos feltételekről személyes konzultáció alkalmával lehet tájékozódni, melyért a legjobb klinikákon még csak fizetni sem kell.

Ha a mellnagyobbítás témája kerül szóba, akkor legtöbben azonnal az implantátummal történő méretnövelésre gondolunk. A megfelelő implantátum választásával mind a forma, mind a méret tekintetében megvalósíthatóak az igények.

Vannak azonban olyanok, akik idegenkednek attól, hogy ezt a tulajdonképpen idegen testet ültessék be, és inkább választanák a természetes megoldásokat. Számukra bizonyul ideális választásnak a saját zsírral történő mellnagyobbítás. Mivel ebben az esetben az implantátum költségeivel nem kell számolni, így magától értetődő, hogy a mellnagyobbítás saját zsírral árak tekintetében olcsóbbra jön ki.

Fontos azonban megemlíteni, hogy ezzel a módszerrel csak minimális méretnövelés érhető el, és az esetlegesen megereszkedett mellek problémájára sem kínálkozik megoldás.

 

Ingyenes konzultáció

Az egyes klinikák árai között akár jelentős eltérés is lehet. A választás során mindig érdemes több szempontot is figyelembe venni. A gyanúsan alacsony árakkal célszerű elővigyázatosnak lenni, hiszen ezek esetében sokszor kiderül, hogy további plusz költségek várhatóak mind a műtétet, mind a kórházi tartózkodást illetően. A mellnagyobbítás árak Budapest területén sem sokban különböznek a vidéki klinikákon tapasztaltaktól, ám a kapott szolgáltatásokkal minden esetben érdemes tisztában lenni.

Mellnagyobbítás iránt érdeklődve forduljon bizalommal klinikánkhoz, ahol ingyenes személyes konzultáció keretein belül tájékozódhat arról, milyen kiadásokra számíthat a kívánt formák elérése érdekében!

Felkeltettük érdeklődését? Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra!


Rólunk mondták:

 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Mindenki segítőkész volt és kedves, a műtét után sem volt semmi problémám. Lila folt sem jelent meg a szemkörnyéken. Sokkal jobban érzem magam így, hogy meg lett csinálva az orrom, nagyon köszönöm!
  Gréta
 • Nagyon régóta elégedetlen voltam a melleimmel, kis mérete miatt önbizalom hiányban szenvedtem. Elhatároztam hogy mindenképpen megműttetem magam.Internetes oldalakon próbáltam információt gyűjteni. Így találtam rá a Budapest Plasztika hirdetésére. Időpontot kértem,nagyon kedvesen fogadták jelentkezésemet,és felmerülő kérdéseimet. Orvosom személye nagyon szimpatikus, és magabiztos volt. A műtét tökéletesen sikerült, nagyon boldog vagyok az új melleimmel, visszanyertem nőiességemet. Ezúton is köszönetet szeretnék mondani a Budapest Plasztikai Intézet dolgozóinak, kedvességükért, figyelmességükért, segítőkészségükért.
  Mónika
 • Számomra kiváló az intézmény, szolgáltatás, nővérek, recepciósok, orvosok, orvosom.
  Betti
 • Hálás vagyok nektek, hogy visszanyertem régi formámat és újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerű ellátást, tényleg mindenki irtó kedves volt, az asszisztensek nővérek és örök hálával tartozom a sebészemnek is.
  Gabi