Minden, amit a saját zsírral történő mellnagyobbításról tudni érdemes

A mellplasztika évek óta fókuszban van, hiszen a nők által leggyakrabban választott plasztikai beavatkozásról van szó esetében. A népszerűség fő oka a nőiség minél teljesebb megélése és ennél fogva az önbizalom növelése. Azt talán felesleges is mondani, hogy ha egy nő magabiztos, az az élet minden területén megmutatkozik és előnyökkel jár.

Nincs szebb látvány annál, ha a gyengébbik nem képviselője harmóniában él testével és ezt a fajta semmihez sem fogható egységességet sugározza kifelé vonzerő formájában.

Implantátum helyett

De mi a helyzet akkor, ha a természet nem volt túl kegyes a méreteket illetően? A mellnagyobbítás segítségével elérhetőek azok a formák, melyekről mindig is álmodtunk. Ma már részletre is kifizethetőek a költségek, így ez sem áll a csábos dekoltázs útjában. Vannak olyanok azonban, akik idegenkednek az implantátum beültetésétől, félnek a műtéttől.

Jó hír, hogy számukra sem kell lemondani a plasztikai sebészet kínálta lehetőségekről, ugyanis a mellnagyobbítás saját zsírral is megoldható.

 
 

Hogyan zajlik pontosan a műtét?

Mára teljességgel bebizonyosodott, hogy a saját zsír átültetése semmiféle egészségügyi kockázattal nem jár, és az implantátum beültetésétől tartók számára is lehetőséget teremt a keblek méretének növelésére.

A műtét részletei

Fontos tudni, hogy ezzel a megoldással ugyan több kosárméretet nem fog változni a mellek mérete, de a teltebb formák mégis megvalósíthatóak ilyen módon. A beavatkozás során a köldök környékén vagy a fenék területén felhalmozódott zsírtöbbletből kerül leszívásra a szükséges mennyiség.

Az eljárás alkalmával speciális bevonattal rendelkező kanült alkalmaz a sebész, aminek köszönhetően a szövetek nem károsodnak. Ez nagyon fontos szempont, hiszen előfeltétele annak, hogy az átültetésre történő előkészítést követően a megfelelő mennyiségű és minőségű zsírszövetet sikerüljön a fogadó területre bevinni.

Ha a mellnagyobbítás saját zsírral történik, akkor az orvos arra is ügyel, hogy kis cseppekben jusson be a zsír, lehetőleg az emlő több szintjére, ezzel növelve a szövetek megtapadásának esélyét.

Rutin beavatkozásnak számít

A tapasztalatok azt mutatják, hogy általában az átültetett zsírnak 60-70 százaléka marad meg. A módszert nem csak mellplasztika során alkalmazzák eredményesen, de a saját zsír átültetése ráncfeltöltés és ajakfeltöltés esetén is bizonyított már.

 
 

Előtte-utána képek és tapasztalatok a várható eredményekről

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a saját zsírral történő mellnagyobbítást választóknál is szép eredmények érhetőek el. Ugyan az implantátummal való mellnöveléssel nem összehasonlítható a méretváltozás, de az efféle idegen testektől ódzkodóknak nem is lehetne jobb választásuk a zsír átültetésénél.

Az eljárásra ideális páciensnek azok mondhatóak, akik elfogadják annak lehetőségét, hogy esetleg ismételt feltöltésre is szükség lehet a kívánt méret megvalósításához. A zsírsejtek túlélésének esélye részben az életmódtól, részben pedig a genetikától és persze az alkalmazott eljárás megbízhatóságától függ.

Jó hír, hogy a megoldás tökéletesnek bizonyul akkor is, ha a korábbiakban beültetett implantátum felett egyenetlenségek alakultak volna ki vagy a mellbimbót szeretnénk kiemelni.

 

Milyenek az eljárással kapcsolatban a tapasztalatok?

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy minden azon múlik, milyen klinika mellett tesszük le a voksot. Sokak számára kevésbé tűnik fájdalmas beavatkozásnak a saját zsírral történő feltöltés, mint az implantátum beültetése. Nem véletlen, hogy a módszert egyre többen választják azok közül, akik kisméretű, ám feszességüket elvesztett keblekkel rendelkeznek. A tapasztalatok szerint szükség lehet a zsírátültetés megismétlésére, ám az árak tekintetében még így is messze elmarad ennek költsége az implantátumok és a műtét jelentette kiadásoktól.

Amennyiben szeretne többet megtudni a módszerről és a vele elérhető eredményekről, úgy érdemes igénybe vennie az ingyenes konzultáció lehetőségét. Bízza profikra a kívánt méretek megvalósítását, hogy dekoltázsával kapcsolatban soha többé ne legyenek komplexusai!

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra!


Rólunk mondták:

 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Mindenki segítőkész volt és kedves, a műtét után sem volt semmi problémám. Lila folt sem jelent meg a szemkörnyéken. Sokkal jobban érzem magam így, hogy meg lett csinálva az orrom, nagyon köszönöm!
  Gréta
 • Számomra kiváló az intézmény, szolgáltatás, nővérek, recepciósok, orvosok, orvosom.
  Betti
 • Hálás vagyok nektek, hogy visszanyertem régi formámat és újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerű ellátást, tényleg mindenki irtó kedves volt, az asszisztensek nővérek és örök hálával tartozom a sebészemnek is.
  Gabi
 • Teljesen elégedettek voltunk mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat. A jövőben is az Önök intézményét vesszük igénybe, és ismerőseinknek ajánljuk!
  Fruzsi
 • A személyzet nagyon profi, segítőkész és nagyon kedves mindenki.
  Magdolna
 • Szívből örülök, hogy az Önök intézetét választottam a műtéthez. Mindennel nagyon elégedett vagyok: a páciensekkel való törődéssel, a kórházi ellátással, a nővérek segítőkészségével, de legelső sorban kell említenem Gacs doktort! Ő egy igazán szuper doktor és amit alkotott az egyszerűen fantasztikus!
  Zsuzsanna
 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Csak gratulálni tudok, olyan szolgáltatást kaptam, mintha egy wellness hétvégén vettem volna részt. Mindent nagyon köszönök!
  Ibolya
 • Szuper csapat, profi ellátás és nagyszerű munkát végzett a sebészem!  köszönöm nektek
  Reni