Ultrahangos arcfiatalítás

Gondolt már arra, hogy milyen lenne, ha újra az évekkel ezelőtti arc tekintene vissza a tükörből? A megereszkedett, feszességét és rugalmasságát vesztett bőr egy idő után kivétel nélkül mindenkit érint. Az orvos-esztétikai kezelések számos lehetőséget kínálnak a fiatalodni vágyók számára. Az arcplasztika kétségkívül látványos végeredménnyel zárul, de sokan félve gondolnak rá annak drasztikus jellege miatt.

Szerencsére ma már nem kell feltétlenül egy plasztikai sebészeten szike alá feküdni ahhoz, hogy búcsút mondhassunk a ráncoknak. Az ultrahangos arcfiatalítás egyfajta megoldást kínál mindazok számára, akiknek fontos fiatalos megjelenésük és ezért hatékony módszerrel szeretnének tenni is.

A bőr öregedése természetes folyamat. Az évek múlásával csökken az arcbőr mély rétegeiben levő zsír mennyisége, valamint a kollagén és a hialuronsav is kisebb mennyiségben lesz jelen. Mindennek az a következménye, hogy a kritikus helyeken finomabb, majd mélyebb ráncok jelennek meg, és az arcbőr veszít feszességéből, rugalmasságából.

Az ultrahangos arcfiatalítás segítségével megemelhető a homlok és az arcbőr, csökkenthetőek a szemkörnyéki ráncok, de megemelhető a toka is, sőt, a dekoltázs feszesítésére is alkalmas a módszer.

Arcfiatalítás 30% kedvezménnyel

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzultációra, páratlan akciós ajánlatunk keretein belül 30% engedményt kap az árból!

Ultrahangos arcfiatalítás a fiatalos arcbőrért

Egyéb non-invazív eljárásokkal szemben az ultrahangos megoldással a bőr egészen mély rétegeibe lehet behatolni. A 65 fok fölötti hőmérséklettel dolgozó gép nem károsítja a bőr felszínét és így fejti ki hatását a bőr célzott rétegeiben.

A cél az ultrahangos arcfiatalítás kapcsán sem más, mint a kollagén és elasztin rostok regenerációja. A kezelés teljesen fájdalommentes, maximum enyhe bizsergető, meleg érzés tapasztalható. Mivel a bőr eléggé felmelegszik az eljárás során, így utána a szakember lehűti a kissé kipirosodott területeket, majd egy kényeztető masszázzsal zárja a kezelést.

Szükség esetén érdemes a tokára is kiterjeszteni az ultrahangos készülék használatát, hiszen itt kifejezetten látványos eredményt produkál az. A tapasztalatok egyébként azt mutatják, hogy az ultrahangos arcfiatalítás már egyetlen kezelés után is jelentősen javítja a bőr állapotát, megemeli annak szerkezetét. A végleges eredmények folyamatosan válnak láthatóvá, és két-három hónap alatt teljesednek ki.

Fiatalos vonások műtéti beavatkozás nélkül

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek azok a beavatkozások, amelyek műtét nélkül kínálják a fiatalodás lehetőségét. Mivel nincsenek gyógyulásra váró hegek, így felépülési időre sem kell számítani, vagyis azonnal visszatérhetünk mindennapi tevékenységünkhöz. Ez már önmagában is meggyőző érv sokak számára, hiszen napjaink rohanó világában az arcfiatalítástól is azt várjuk el, hogy minél gyorsabban túl lehessünk rajta.

Az ultrahangos arcfiatalítással tartós eredmények érhetőek el, melyek akár két éven át tartósak maradnak. Sok más műtét nélküli eljárással szemben már egyetlen kezelés is elegendőnek bizonyulhat. S hogy miként fejti ki hatását a készülék? Aktívan hozzájárul ahhoz, hogy beinduljon a bőr kollagén és elasztin termelése, aminek köszönhetően alapvetően javul a bőr textúrája. A maximálisan biztonságos eljárásnak hála, sérülések nélkül válik azonnal fiatalosabbá az arcbőr.

A probléma gyökerein van a fókusz

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a vonzó megjelenés érdekében nélkülözhetetlen az arcbőr állapotára való fokozott odafigyelés. A drogériák és szaküzletek polcain sorakozó készítmények még kiváló minőségük ellenére sem tudnak behatolni a bőr mélyebb rétegeibe, így a látványos eredmények használatukkal elmaradnak.

Ellenben az ultrahangos arcfiatalítás fókuszáltan jut be a célzott rétegekbe, és ott gyakorlatilag gyökereinél kezeli a ráncosodást és a bőröregedést. Sok más módszerrel ellenben akár a kezelés ismétlésére sem lesz szükség, hiszen azonnali, látványos változások tapasztalhatóak.

Arcfiatalítás 30% kedvezménnyel

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzultációra, páratlan akciós ajánlatunk keretein belül 30% engedményt kap az árból!