A fogyni vágyók egyik legnehezebb feladata: a csípő és deréktáji zsír eltüntetése

A csípő és deréktáji zsír eltüntetése otthoni módszerekkel, hagyományos edzéssel, vagy speciális étrenddel egy rendkívül nehézkes feladat, aminek az oka kifejezetten egyszerű: nagyon kevés olyan hatásos edzésmódszer és gyakorlat van, amelyekkel a csípőnk és a derekunk környékét tudnánk stimulálni.

Budapest Plasztikai Intézet - Deréktáji zsír eltünetése

Gondoljunk csak bele: alapesetben a hasunkról is nagyon nehéz leadni a felesleges kilókat, pedig azt hasprésekkel, kitörésekkel és egyebekkel könnyen meg tudjuk mozgatni, de a csípő és a derék esetében ez rendkívül nehéz lesz. A deréktáji és a csípő zsír eltüntetéséhez éppen ezért nagyon szigorú diétát kell tartanunk, hiszen csak abban az esetben tudjuk leadni az ide felgyülemlett kilókat, ha a testünket hagyjuk éheztetni, miközben az elkezdi felemészteni lerakódott zsírrétegeket.

Természetesen van egy sokkal egyszerűbb alternatívája is a derék zsírpárnák eltüntetésének, mégpedig a zsírleszívás és a zsírbontás módszere, amelyekkel azonnal, vagy egy-két héten belül rendkívül jelentős mértékben, akár centiméterekkel is meg tudjuk karcsúsítani magunkat.

 

Egyre népszerűbb választás azon nők és férfiak körében, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének fogyni.


 

Mi történik pontosan egy kavitációs zsírbontás beavatkozás alatt?

A kavitációs zsírbontás során egy olyan speciális géppel zajlik a problémás testrész kezelése, amellyel lehetőség van akár 40 ezer Hz-es frekvenciáig fókuszált, úgynevezett ultrahanghullám buborékokat gerjeszteni, amely a szervezetünkben vákuumot képez a zsírsejtek közötti kisebb vagy nagyobb térben. Ennek a vákuumnak köszönhetően a zsírsejtek egyszerűen felrobbannak, kipukkannak, felszívódnak a szervezetben, a bennük tárolt méreganyag pedig vizelet útján távozik a testünkből úgy, hogy először a nyirokáramba kerül, ahonnan természetes anyagcsere folytán kiválasztódik a szervezetből.

Ennek is köszönhető, hogy a kavitáció során nagyon sok vizet kell fogyasztania a páciensnek annak érdekében, hogy felgyorsítsák a nyirokrendszer működését, de a testmozgás és a nyirokmasszázs szintén hozzájárulhat az eredményhez. A kavitáció hatására már az első kezelés után azonnal érezni lehet, hogy javul a bőrminőség, rugalmasabbá, kellemesebb tapintásúvá válik, de valódi eredmény, avagy látványos fogyás és ruhaméret csökkenés csak általában 10-15 kezelés után mutatható fel.

Az, hogy valakinek pontosan hány és milyen hosszú kezelésre van szüksége, az rendszerint mindig a kezelt területtől, az elhízás mértékétől, valamint természetesen az egyéntől is függ. A nemkívánatos zsírsejtek ugyanis a kavitációs zsírbontás során bizonyos testrészekről könnyebben eltüntethetők, míg máshonnan lényegesen nehezebben, de például az életkor is befolyásolhatja ezt a tényezőt, fiatalabb korban ugyanis hatásosabb, míg idősebb korban nehezebben reagálnak rá a zsírsejtek.

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Kinek ajánlott a kavitációs zsírbontás?

A kavitációs zsírbontás nagy általánosságban azoknak a csalódott fogyókúrázóknak ajánlott a leginkább, akik nem akarják átélni többé a jojó effektust, hanem tartós alakformálást akarnak elérni, hiszen ha nincsenek zsírsejtek, akkor nincs, ami visszahízzon, nem igaz. Kiemelten hatásos lehet az eljárás azoknak, akik nem tudnak rendszeresen sportolni, ülőmunkát végeznek, erősen túlsúlyosak, esetleg gyorsan szeretnének komolyabb befektetett energia nélkül fogyást produkálni. Ezen felül hatásos lehet a kavitáció azoknak a súlygyarapodáson átesett változókori nőknek is, akik szeretnének visszanyerni valamennyit önbizalmukból és nőiességükből.