A zsírleszívás egyik legnépszerűbb formája: injekciós zsírbontás

Az injekciós zsírbontás egy rendkívül gyors, egyszerű, és kifejezetten hatékony megoldás abban az esetben, ha a célunk a zsírpárnák mielőbbi eltüntetése úgy, hogy közben sem diétáznunk, sem mozognunk nem kell. A módszer nem csak biztonságos és megbízható, hanem teljesen végleges hatást is garantál, lévén nem összezsugorítja a szervezetünkben megtalálható zsírsejteket – mint a mozgás vagy a fogyókúra –, hanem elpusztítja őket, amelynek eléréséhez akár már 3-4 kezelés is elegendő.

 

Egyre népszerűbb választás azon nők és férfiak körében, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének fogyni.

 
 

 
 

 

Hogyan hat szervezetünkre az injekciós zsírbontás?

Az injekciós zsírbontás bár első blikkre egy kicsit ijesztően hangzik, azonban aggodalomra semmi ok, csak és kizárólag az orvostudomány által ismert, bevizsgált és engedélyezett anyagok kerülnek alkalmazásra a kezelés során. Hogy egészen pontosak legyünk, egy olyan zsírbontó enzim kerül ilyenkor befecskendezésre, ami a szervezetünkben is megtalálható kis mennyiségben – ez nem más, mint az epesav –, amely a megfelelő helyen képes megtámadni a zsírsejtek falát, és ezáltal elpusztítják őket úgy, hogy a kiszabaduló zsírsavak a szervezetben feloldódva, a nyirokrendszeren át, a májon és a vesén keresztül természetes úton eltávoznak a szervezetünkből.

Az injekciós zsírbontás egy végleges, visszafordíthatatlan eljárás, aminek során örökre megszabadulhatunk az elhalt zsírsejtektől. Nagy előnye, hogy mivel folyamatosan és fokozatosan kerül adagolásra, ezért a zsír fokozatosan távozik a szervezetünkből, miközben a bőr a kezelt terület felett nem marad ráncos, hiszen bőven marad ideje összehúzódni, így akár több kiló esetén is feszes marad.

Ez a módszer egyik legnagyobb előnye is a hagyományos zsírleszívással szemben, amely nem elég, hogy műtéti eljárás, amely altatásban készül, mindemellett a nagyobb mennyiségű zsír eltüntetésekor a bőr teljesen egyenetlen felületűvé válik, megereszkedik, és sok esetben ezt újabb korrekciós műtétnek kell követnie.

 

 
 
 

Az injekciós zsírbontás menete

Az injekciós zsírbontás során a speciális hatóanyag közvetlenül a zsírszövetbe kerül beinjekciózásra, a terület méretétől, valamint a probléma nagyságától függően általában 2-4 tűszúrással. Mivel a zsírbontó enzimek mellett rendszerint érzéstelenítőt is kapnak a páciensek, ezért a kezelés – amely átlagosan 20-30 percet vesz igénybe – szinte teljesen fájdalmatlan, és a legtöbb esetben már 3-4 alkalom is elegendő ahhoz, hogy látható, sőt tartós eredmény szülessen.

A kezelések természetesen ismételhetők, azonban mindegyik között legalább 3-4 hétnek kell eltelnie, miközben felépülési idő szinte nincs is, hiszen a kisebb véraláfutások vagy duzzanatok rendszerint 1-2 napon belül elmúlnak.