A zsírleszívás egyik legnépszerűbb formája: lézeres zsírbontás

A lézeres zsírbontás, vagy más néven lézeres zsírleszívás egyike azoknak a modern és jelentősebb fájdalmaktól mentes technikáknak, amelyek révén nem szükséges kitenni magunkat a műtéti úton elvégezhető zsírleszívásnak, hiszen ez a módszer sebészeti beavatkozás nélkül tüntetheti el rólunk a felesleges kilókat.

A lézeres zsírbontás során egy nagyon érzékenyre kalibrált lézerfénnyel történik a kezelés, amely képes behatolni a bőr alá, a zsírsejtek közé, ahol többek között az ultrahangos zsírbontáshoz hasonló formában elolvasztja a zsírsejteket, amelyek a méregtelenítő folyamatok révén a nyirokrendszeren és a kiválasztó szerveken keresztül kiürülnek a szervezetünkből.

 

Egyre népszerűbb választás azon nők és férfiak körében, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének fogyni.

 
 

 
 

 
 

 

A bőrt is feszesíti a lézeres zsírbontás

A lézeres zsírleszívás nagy előnye, hogy a nagyteljesítményű lézerfény jóvoltából a szervezet mikrokeringése és a bőr oxigénellátottsága egyaránt javul, így a legtöbb zsírbontó eljárással ellentétben a lézerfény képes arra, hogy feszesebbé, és tónusosabbá tegye a bőrünket, vagyis a fogyás mellett a bőr feszesítése is folyamatosan zajlik, ehhez nincs szükség újabb beavatkozásokra, illetve kezelésekre.

A lézeres stimuláció ugyanis képes hatni azokra a fibroblaszt sejtekre, amelyek a kollagén és elasztin rostokat aktiválják, ezáltal a megújuló, vagyis teljesen egészséges rostok, illetőleg az azokat alkotó fehérjeszálak termelődése teljesen felgyorsul, miközben a kötőszövet gyorsan regenerálódik, a bőr pedig fiatalodik, rugalmassá válik.

 

 
 
 

Milyen egyéb pozitív hatásai vannak?

A lézeres zsírleszívás során alkalmazott nyirokkeringést serkentő termostimulációs technológia révén ráadásul a méregtelenítési folyamatok is sebesebben megindulnak, ami elősegíti, hogy a zsírsejtekből kiürülő zsírok és méreganyagok gyorsabban eltávozzanak a szervezetünkből. Általánosságban kijelenthető, hogy a kötőszövettől, a problémás terület méretétől, valamint természetesen a súlyfeleslegtől függően 6-12 alkalom szükséges ahhoz, hogy a zsírpárnál teljesen eltűnjenek, ezáltal hetente átlagosan két kezeléssel alig másfél hónap elegendő ahhoz, hogy leadjuk felesleges kilóinkat illetve csúcsformába kerülhessünk.

A lézeres zsírbontás olyan hatásos, hogy már a kezelés utáni negyedik percben képes a lézerrel érintett zsírsejtek 80 százalékából kivonni a felesleges zsírt, de ennek az értéknek a kezelés végére el kell érnie a 99 százalékos arányt. Összességében egy kifejezetten gyors és fájdalommentes módszerről beszélhetünk.