A zsírleszívás egyik legnépszerűbb formája: rádiófrekvenciás zsírbontás

A rádiófrekvenciás zsírbontás egy forradalmi, műtét nélküli kozmetikai kezelés, amelyet a közhiedelem rendkívül gyakran összekever az ultrahangos zsírlebontással, ami azért is óriási tévedés, mert ez a megoldás nem zsírsejteket bont le, hanem a bőr megújítását célozza meg. Mindezt úgy, hogy feszesítéssel testkontúr-javító, illetve narancsbőr-eltávolító hatást fejt ki egyszerre!

 

Egyre népszerűbb választás azon nők és férfiak körében, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének fogyni.

 
 

 
 

 
 

 
 

 

Mi a különbség a két eljárás hatása között?

A rádiófrekvenciás zsírbontás és az ultrahangos eljárás hatása között alapvető különbségek vannak. A rádiófrekvenciás zsírbontás például határozottan regenerálja és erősíti a bőrben megtalálható kollagén rostokat, miközben ezek révén képes eltűntetni és halványítani a narancsbőrt.

Az ultrahangos zsírbontás ezzel szemben a bőrre nem gyakorol hatást, csak az alatta lerakódott zsírsejtekre, amelyeket képes a generált vákuum miatt kihasítani, ezáltal szétrobbantani, aminek hatására a sejtek a nyirok- és kiválasztó-rendszeren át méregtelenítés útján távoznak a szervezetünkből. Előnye, hogy az így eltávolított zsírpárnák a későbbiekben sem tudnak visszatérni, hiszen nem lesz, ami visszatérjen.

 

 
 
 

Kombinálható más kezelésekkel?

A rádiófrekvenciás zsírbontás tehát lényegében az ultrahangos eljárás után is alkalmazható – bőrlógás esetén pláne –, hiszen képes gyors ütemben feszesíteni testünket, ezzel csökkentve a narancsbőr mértékét. Ez a hatása a bőrmegújító megoldásnak, a feszesítésnek, illetve az izomtónus-javító alternatívának köszönhető leginkább. Bőrfeszesítő hatása már az első alkalmazás során megtapasztalható, hiszen szinte rögtön képes összehúzni, valamint újrarendezni a plusz kilóktól megnyúlt kollagén rostokat.