Ajakfeltöltés
Ajakfeltöltés hyaluronsavval - Árak

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

Az ajakfeltöltés célja hogy az ajkak feszesebbé váljanak, továbbá teltebbé tételükkel csökkenjek a szájat körülvevő ráncok mérete. Ráadásul az esetleges aránytalanságok, egyenlőtlenségek is javíthatók. Klinikánkon nemzetközileg is elismert fejlesztésű, hyaluronsav alapú termékkel végezzük az ajaktöltést. Ez a kezelés kevés időt vesz igénybe és azonnali hatást biztosít, ami hosszú ideig megmarad, mivel a hyaluronsav (testi adottságoktól függően) viszonylag lassan szívódik fel a szervezetben. 

Ajakfeltöltés 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Ajakfeltöltés hyaluronsavval - a biztonságos választás

Az ajakfelöltés azon típusát alkalmazzuk plasztikai sebészetünkön, ami a legelterjedtebb és a legbiztonságosabb hosszú távon is. Ez a hyaluronsavas ajakfeltöltés.

A klinikánkon alkalmazott kiemelkedő minőségű amerikai töltőanyag, a hyaluronsav veszélytelen, természetes jellegű hatóanyag, és nagyon alacsony az alkalmazás kockázata. A bőr alá steril tűvel juttatjuk az emberi szervezetben is nagy mennyiségben megtalálható hyaluronsavat.

Mi az a hyaluronsav?

A hyaluronsav a kötőszövet alapállományának egyik alkotóeleme. Egy nagy molekula-méretű szénhidrátról beszélünk, amely a saját súlyának akár ezerszeresét kitevő vizet is képes megkötni. Bőrgyógyászati szempontból nézve a kötőszövetek öregedése nagyban függ a hyaluronsav-termelési képességtől, ami egy kortól (kb. a  21. év után) kezdve fokozatosan csökkenni kezd. A hyaluronsav kívülről pótolható, emiatt pedig nagyon népszerű hatóanyag lett a kozmetika is plasztikai iparban, így ráncfeltöltésre és egyéb arc-, illetve bőrápolásra használt szerekben is jelen van elsődleges hatóanyagként. 

A hyaluronsav a leghatékonyabb felszívódó anyag, amit ajakfeltöltéshez is használunk. Mivel a szervezetben is előfordul, tökéletesen szívódik fel és semmilyen maradványa nem lesz.

Hyaluronsavas szájfeltöltés sebészetünkön

Sebészetünkön az amerikai Allergan nevű cég hialuronsavas készítményeit használjuk, elsősorban a JuveDerm Ultra és a JuveDerm Ultra Smile nevű ajakfeltöltő anyagokat részesítik előnyben sebészeink. Ezek kiváló minőségű lassan felszívódó készítmények, amelyek garantálják, hogy a beavatkozás nem csak biztonságos, természetes hatású, de hosszan tartó és csodálatos ívű ajkakkal hagyja el intézetünket!

Az ajakfeltöltés menete

Az szájfeltöltés menete egyszerű, hiszen nem műtéti beavatkozásról, hanem injekciós kezelésről van szó. Mint minden beavatkozást, ezt is legalább egy konzultáció megelőzi, amikor megtörténik az igények felmérése és a lehetőségek megbeszélése. Elsősorban az egészségügyi kockázatok felmérése, kiszűrése, illetve az elképzelések és az esztétikus megoldások összehangolása a konzultáció(k) célja. 

A szükséges ajakfeltöltés mértéke függ az ajkak eredeti formájától, az Ön által elvárt eredményektől, illetve az orvos által is megoldhatónak, esztétikusnak talált megoldástól. Ez a megbeszélés befolyásolja a töltés helyét is, hiszen technikailag nem mindegy, hogy nagyobbításhoz, vagy esetleg ajakkontúr - formázáshoz kell a feltöltést végezni - netán mindkét technikára szükség van.

Klinikánkon az ajakfeltöltést injekciózással végzik orvosaink, amely során a megbeszéltek szerinti mennyiségben kerül befecskendezésre a hyaluronsav tartalmú töltőanyag. Általában 1 ml vagy még kevesebb kerül befecskendezésre, ajaktól függően elég lehet 0,5 ml is. A mennyiséget nagyban meghatározza az ajkak formája, mérete és az elvárt eredmény is.

A technika egyszerű, az egész folyamat kevesebb mint egy óra - ebből kb. 15 perc amíg az érzéstelenítő hatni kezd (hasonló a fogorvosi érzéstelenítéshez), és 20-30 perc maga a töltési folyamat. Az ajakfeltöltés során kétféle töltési mód létezik: méretnövelés és ajakkontúr-formázás. Az előbbi esetében nyálkahártya felőli befecskendezés történik, az utóbbinál pedig az ajakpír és az arcbőr találkozásánál, az arcpír alá 2-3 milliméterre fecskendezi be a töltőanyagot a sebész. 

A klinikánkon végzett ajakfeltöltés után nincs lábadozási időszak, a kezelést követően elhagyhatja az intézményt. Sebészeink javasolni szokták a megerőltetés kerülését és esetenként az ajkak hűtését, leginkább a feltöltést követő 24 órában. Az ajakfeltöltés után enyhe bőrpír alakulhat ki, de ez pár nap alatt elmúlik.

Mivel a hyaluronsav felszívódik - lévén természetes alkotóelemről van szó - ezért az ajakfeltöltés nem végleges. A felszívódás sebessége testenként eltérő, de általában 8-14 hónapig megmarad a kialakított forma és méret, majd szükség szerint minden gond nélkül megismételhető az eljárás.

Szájfeltöltés után mire számíthat?

Ajakfeltöltés után azonnal látható eredményre számíthat, hiszen ennél a beavatkozásnál közvetlenül a célterületre kerül befecskendezésre a töltőanyag. Mivel nem bonyolult beavatkozásról beszélünk, ezért már aznap, az elvégzett nagyobbítást követően láthatja “új” ajkait.

Fontos tudni, hogy az ajakfeltöltést követően legalább egy napig kerülni kell a megerőltetést. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy némileg kevesebbet kell beszélni, nevetni. Sminkelni már akár két nap után is lehet, de van pár dolog amit néhány napig érdemes kerülni, mint a fogászati kezelések, a rágógumizás. Sminktetoválás, szoláriumozás legalább 1 hónapig kerülendő!

Ajakfeltöltés után duzzanat csillapítása

Előfordulhat, hogy az ajakfeltöltés után duzzanat keletkezik, ami a beavatkozás kezelhető hatása. Az ajaknagyobbítást követően javasolt a hűtés, jegelés, hogy beállhasson a végleges forma, és csökkenjen a gyulladás esélye.

Összefoglalva tehát az ajakfeltöltés után speciális védőeszközök, vagy eljárások alkalmazására nincs szükség, mindössze arra kell odafigyelni, hogy ne erőltessük meg az ajkakat, esetleg hűtsük őket.

Ajakfeltöltés árak - mennyibe kerül a szájfeltöltés?

A hyaluronsavas ajakfeltöltés 0.1 milliliter töltőanyag 14.000 forintba kerül kedvezményesen, a pontos mennyiségről és árról orvosa tájékoztatja Önt. Klinikánkon az ajakfeltöltés árak mindig egyedileg kerülnek meghatározásra.

 A fizetési módok széles körűek, van lehetőség készpénzben, bankkártyával, de akár hitelre - így gyakorlatilag részletre fizetni a beavatkozásokat! Az árak mindig tartalmazzák a vizsgálatok és a beavatkozás költségeit is! Részletesebb tájékoztatást ingyenes konzultáció kertében kérhet.

Kérdése van?

 Kérjen időpontot ingyenes ajakfeltöltés konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egyik vezető sebészünk részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Ajakfeltöltés 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.