Ingyenes konzultáció

Még csak gondolkodik egy szépészeti beavatkozáson és kérdezne tőlünk vagy már döntött róla és szeretné megtenni az első lépést?

Bármelyikről is legyen szó, adja meg elérhetőségeit az alábbi űrlapon és egyeztessen időpontot munkatársunkkal.

Kérjen időpontot ingyenes konzultációra most!

Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy munkatársunk időpontot egyeztethessen Önnel:

Mi fog történni a konzultáció során?

Hiába vágyik valaki egy plasztikai műtétre vagy esztétikai kezelésre, ha fél a beavatkozástól, kérdései, aggályai, téves elgondolásai vannak, melyeket az internetről összeszedett információ-morzsákkal próbál orvosolni.

Éppen ezért a plasztikai sebészeink feladata az, hogy az ingyenes konzultáció során:  

  • eloszlassák Önben a felmerülő kételyeket, tévhiteket, internetes fórumozók helyett valódi, tapasztalt orvosok válaszolják meg kérdéseit 
  • megismerjék az Ön egyedi testi adottságait és megértsék céljait, vágyait
  • korrekt és pontos tájékoztatást adjanak arról, hogy milyen lehetőségek mentén érheti el a vágyott végeredményt
  • elmagyarázzák, hogy az Ön számára ideális beavatkozás/kezelés milyen előnyökkel, hátrányokkal jár, pontosan mennyibe kerülne és milyen eredmény várható tőle

Hiszünk abban, hogy minden ember egyedi, mindenkinek megvannak az egyedi céljai és a mi dolgunk az, hogy hozzásegítsük Önt saját céljai eléréséhez. 

Több ezer elégedett páciens - rólunk mondták:

Ági

★★★★★

❝ Aki teheti ide jöjjön, csak ajánlani tudom őket! Elsőosztályú kiszolgálás, személyzet és orvosok. De, ami a legfontosabb, hogy adnak a minőségre, arányokra és mindenre odafigyelnek. Ha úgy látják, hogy ügyfelük olyat kér, ami a hátrányára válna, inkább megpróbálják lebeszélni róla. Náluk nem minden a pénz. Sokkal inkább az esztétikusság, amire nagyon ügyelnek. Én, ha újra alávetném magam bármilyen beavatkozásnak kizárólag hozzájuk mennék!

Kornélia

★★★★★

❝ Szeretném megköszönni nektek hogy, a mellplasztikám olyan volt mint ha egy wellness hétvégén vettem volna részt. Mindenki nagyon kedves volt velem, a sebészem hihetetlenül közvetlen személyiség, őszinte de mégis tapintatosan közli az álláspontját, ami számomra nagy pozitívum! Így 1,5 év elteltével a hegeknek nyoma sincs!
Köszönök MINDENT! Terveim szerint hamarosan találkozunk ismét!

Anna

★★★★★

❝ Körülbelül 5 hete volt mellnagyobbító műtétem. Több mint 200 km-t utaztam Bécsből a személyes konzultációra, a műtétre, és a műtét utáni vizsgálatokra. A klinika minden egyes dolgozója igazi profi, teljes mértékben elégedett vagyok az eredménnyel. A személyzet kedves és segítőkész, a kórház gyönyörű, és a reggeli is nagyon finom volt.

Andrea

★★★★★

❝ Mindenkinek teljes szívből tudom ajánlani a klinikát. Áprilisban volt mellfelvarrás műtétem. Az első pillanatban éreztem, hogy itt különleges bánásmódban részesülök és ez az eltelt pár hónapban sem történt másként. Az eredmény pedig minden elképzelésemet felülmúlta. És nem utolsó sorban mindez teljesen versenyképes áron és csodálatos környezetben.

Nincs megelégedve testével, de nem tudja, merre induljon?

Kérdezzen tőlünk!


Jelentkezzen be ingyenes konzultációra és egyik vezető sebészünk részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit és felmerülő költségeit.

Olvasgatás helyett tegye fel kérdéseit egy tapasztalt szakembernek és lásson tisztán!