Befelé forduló mellbimbók

Mellbimbó plasztika menete, ára

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

Elsődlegesen nőket érintő esetről van szó, fejlődési rendellenességek, tejcsatorna rendszerrel kapcsolatos problémák (pl. túl rövid tejcsatorna, fertőzés vagy gyulladás mellékhatásai) okozzák és nem csak esztétikai, de funkcionális gondokat is okozhatnak (pl. szoptatásnál).

Férfiaknál ritkábban fordul elő, de az ő esetükben is szükséges lehet a műtéti helyreállítás

Mellplasztika 10% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

A befelé forduló mellbimbók műtét menete

A konzultációt és a szükséges vizsgálatokat követően van lehetőség a plasztikai műtétre, ami - ha nem társul más beavatkozással - rövid időt vesz igénybe, és a páciens pár órás megfigyelés után távozhat.

A befelé forduló mellbimbók műtét egy viszonylag egyszerű beavatkozás, amit a komplikált esetek kivételével helyi érzéstelenítéssel végeznek. Komplikált esetről súlyos befelé fordulásnál, illetve a mellbimbó-helyreállítással egybekötött más mellplasztikai beavatkozásnál (nagyobbítás, felvarrás, stb.) beszélünk. Ilyenkor a szokásos eljárás szerint altatásban végzik el a műtétet, amit megelőznek a vizsgálatok, ultrahang-vizsgálatok is.

Gyógyulás tekintetében a befelé forduló mellbimbók korrekciója nem számít “nagy” műtétnek. Ugyanakkor a beavatkozást követő első hetekben kímélni kell a felsőtestet. 

Mellbimbó plasztika ára

A befelé forduló mellbimbók műtét ára 450.000 forintba kerül. Fontos információ, hogy árajánlatot személyes konzultációt követően tudnak készíteni, melynek során a sebésszel megbeszélheti a részleteket, és segítséget kaphat a döntés meghozatalában.

Kérdése van?

 Kérjen időpontot ingyenes mellplasztika konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Mellplasztika 10% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.