Orrplasztika

 • 30% kedvezmény
 • Ingyenes konzultációs lehetőség
 • Műtét akár 1-2 napon belül

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

Sokan az orruk miatt nem szívesen néznek a tükörbe, tartanak a közvetlen szemkontaktustól, lehajtott fejjel járnak és szégyenkezve, visszahúzódva, gátlásosan élik mindennapjaikat. Egy túlságosan karakteres orr képes az ember önbizalmát lerombolni és hozzájárulni egy életen át a negatív énképhez.

Sokan az orruk miatt nem szívesen néznek a tükörbe, tartanak a közvetlen szemkontaktustól, lehajtott fejjel járnak és szégyenkezve, visszahúzódva, gátlásosan élik mindennapjaikat. Egy túlságosan karakteres orr képes az ember önbizalmát lerombolni és hozzájárulni egy életen át a negatív énképhez.

Orrplasztika
30% kedvezménnyel

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és a műtét árából 30% árkedvezményt kap!

Kinek ajánljuk?

Az orrplasztika eredménye

Műtét előtti vizsgálatok

Az orrplasztika műtét menete

Előtte-utána képek

Orrplasztika után

Orrplasztika vélemények

Orrplasztika árak

Kinek ajánljuk az orrplasztikát?

 • Önnek, ha orra túl nagy méretű.
 • Önnek, ha orra ferde, azaz nem töké​letesen szimmetrikus.
 • Önnek, ha orvége túlságosan lekonyul vagy az égnek mered.
 • Önnek, ha orra túlságosan széles, orrlyukai túl nagyok.
 • Önnek, ha orra egy születési rendellenesség miatt deformált, vagy egy balesetben megsérült.

Ha magára ismert a fenti felsorolás alapján, olvasson tovább és ismerje meg, milyen eredményre számíthat egy orrplasztika műtét után!

Az orrplasztika eredménye

Az orrplasztika során a páciensnek számtalan előnye származik majd a műtétből, hiszen egy új ember fog visszanézni rá a tükörből. A szebb külső és a határozottabb belső tulajdonságok mellett persze pozitív hatása lehet a műtéteknek a műtétnek egészségügyi szempontból is.

 Az orrpolip operáció vagy a szűk orrlyuk megnagyobbítása például megszünteti az éjszakai horkolást, így kipihentebbé és egészségesebbé teszi a plasztikázott ügyfelet. Az orrplasztika után több és tisztább levegő juthat a szervezetbe, így a véráramokat friss oxigénnel látja el, ez pedig energikusabbá teheti a megoperált személyeket.
Orrplasztika
30% kedvezménnyel

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és a műtét árából 30% árkedvezményt kap!

Műtét előtti vizsgálatok

Mint minden plasztikai műtét előtt, az orrplasztikai műtétet is megelőzi egy ingyenes, konzultáció. A konzultáció teljesen díjmentes és semmilyen kötelezettségekkel nem jár.

 • Ilyenkor a páciens megismerkedik a kezelőorvossal, felteheti neki kérdéseit, aki szakszerű válaszaival tájékoztatja a műtétek típusairól, a kezelés menetéről és a gyógyulás folyamatáról is.
 • Amennyiben a páciens úgy szeretné, már ekkor lehetőség van az állapotfelmérésre és a lehetséges, konkrét plasztikai műtétre is javaslatot tesz a doktor.
 • Egyes esetekben digitális képet mutat: előtte-utána fotókkal, hogy a páciens is meggyőződhessen, milyen végeredményre számíthat az operációt követően.

A műtét előtt azonban kötelező egy általános orvosi vizsgálat is. Itt egy teljes laboratóriumi vizsgálattal során a vérből és vizeletből diagnosztizálják a lehetséges problémákat, melyek befolyásolhatják a műtét sikerességét.

Egyes esetekben ultrahang vizsgálatokra is szükség van, de a legtöbb orrplasztikai műtét ezt nem igényli. Viszont ha altatásra kerül sor a műtét során, akkor EKG vizsgálatra is el kell mennie a páciensnek, hogy légzését, szívritmusát is ellenőrizhessék az orvosok.

 A műtétek előtt diétát és bőséges folyadék fogyasztás javasolnak a doktorok, némi vitamin kíséretében. Ezekről az ingyenes konzultáción is tájékoztatják az orrplasztika iránt érdeklődőket.

Az orrplasztika műtét menete

Az orrplasztikai műtétek során először a szükséges bemetszések helyét választják ki a kezelőorvosok. Mielőtt elkezdenék a műtétet vagy helyi érzéstelenítést vagy altatást alkalmaznak, hogy a páciens ne érezzen semmit az egész plasztikázási műveletből.

Ezután vérzéscsillapító oldatot adnak be és elkezdik a műtét érdemi részét. A plasztikai sebész leválasztja az orr nyálkahártyáját a környező szövetekről, a porcos-csontos vázról, hogy felszabadíthassa az orrsövényt és az orrporcokat, valamint a csontos orrhátat.

A sebész így már hozzáfér a szükséges területhez és szükség esetén eltávolíthatja az adott műtéthez szükséges eltéréseket okozó részeket, valamint átformálhatja az orrcsúcsot is. Ha az orr hosszát is rövidíteni kell, akkor az orrsövény egy részét távolítják el.

Nyílt orrplasztika során az orrnyílásokat elválasztó bőr felületén történik a bemetszés és a szükséges korrekciót ezen keresztül végzik el.

A műtét során lehetőség van, az orr egyes részeit (például az orrcsúcsot) máshonnan kimetszett orrporcokkal formázni, korrigálni. Szükség esetén pedig az orrháti kinövéseket is le lehet reszelni, így megszűnik a görbület az orr tetején.

Durván hangozhat, de néha szükséges (például az orr keskenyítéséhez), hogy az orrcsont két oldalát eltörjék majd gipszkötözéssel rögzítsék.

Az orrsövényferdülés vagy más légzési problémát okozó orrdugulás korrigálása a plasztikai műtétekkel együtt, egyszerre is elvégezhető, ezért nem kell külön, más alkalommal a műtőasztalra feküdni.

A műtét után általában tampont helyeznek az orrlyukakba és olykor vízhatlan ragasztó csík is kerül az orrcsúcsra. Az orrtörés miatti gipszkötés pedig egy hétig még az orron kell, hogy maradjon.

A következőekben olyan előtte-utána képeket láthat, amelyek klinikánkon végzett orrplasztika műtétekhez köthetőek.

Orrplasztika előtte-utána képek

Egy kép többet mond ezer szónál! Ez az erősen megkérdőjelezhető szállóige a plasztikai műtétekre különösen igaz A képeken egyértelműen látszik, hogy egy-egy páciensnek milyen orra volt a plasztikai műtétek előtt és hogy néz ki a műtétek után, rekonstruált formájában.

Az elégedett ügyfelek boldogan dicsekednek megújult orrukkal, amit a hozzáértő plasztikai sebészek mindössze egy óra alatt készítettek el számukra de mégis egy életen át élvezhetik az általuk elhozott változást.

A képgalériában több csúcsos, széles és vastag orr közül böngészhetünk, ahol összevethetjük a végeredményt, amit az orrplasztikai műtétek hoztak el a páciensek számára.

 Nem csak a nők, de a férfiak is előszeretettel végeztetnek orrplasztikai műtéteket, ezt az orrplasztikai előtte-utána fotó galéria több képén is láthatjuk.

Orrplasztika
30% kedvezménnyel

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és a műtét árából 30% árkedvezményt kap!

Orrplasztika után

Kontroll a klinikán

Otthoni lábadozás

Kontrollvizsgálatok

Orrplasztika vélemények

A véleményeket követően fényt derítünk arra is, hogy mennyibe kerül egy orrplasztika 2019-ben Magyarországon. 

Az orrplasztika ára

Elsőként azt szeretnénk leszögezni, hogy minden esetben személyre szabott árajánlat készül, hiszen minden páciens más-más célokkal és igényekkel érkezik hozzánk.

Sokan érdeklődnek az árak iránt, hiszen korántsem egy olcsó beavatkozásról van szó. Tájékoztató jellegű árakat legtöbbször online is el lehet érni, viszont fontos tisztában lenni azzal, hogy mindig egyéni adottságokra szabva történik az orrplasztika árak meghatározása.

A Plasztikai Sebészeti Centrum klinikáján kiemelt figyelmet fordítunk folyamatosan frissülő akciós ajánlatainkra. Ha most jelentkezik be hozzánk orrplasztikára, a műtét árából 30% árkedvezményt kap.

Orrplasztika
30% kedvezménnyel

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és a műtét árából 30% árkedvezményt kap!

Kérdése van?

Kattintson ide vagy hívja a +36 1 490 02 06-os telefonszámot! Ügyfélszolgálati kollégáink örömmel várják hívását.

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!