Miért válasszon minket?

Klinikánk egyedülálló Magyarországon és büszkék vagyunk rá, hogy több egészségügyi weboldal is "az ország egyik legjobb plasztikai sebészete"-ként hivatkozik ránk.


5 ok, hogy miért gondolják így:

A több ezer eddigi páciensünk átlag 98/100 pontra értékelt minket!

Luxuskörülmények, nyugat-európai színvonal

Több mint 20 éves tapasztalat, 10.000+ elvégzett műtét

Budapest szívében, a Lánchíd lábánál, gyönyörű kilátással

20% kedvezmény és részletfizetési lehetőségek

Nézzük meg az egyes szempontokat részletesebben:

Maximális elégedettség

1. A több ezer eddigi páciensünk átlag 98/100 pontra értékelt minket


A plasztikai műtéteket és esztétikai beavatkozásokat követően részletes kérdőívben kérjük ki pácienseink véleményét, mely során többek között arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire voltak elégedettek a kapott szolgáltatás minőségével, a személyzet és az orvosok szakértelmével, hozzáállásával, a klinika kinézetével és felszereltségével, illetve a műtétet követően a klinikán töltött éjszakával.


Több mint 10 éves működésünk során több ezer ilyen kitöltött kérdőív gyűlt össze, mely alapján büszkén mondhatjuk, hogy a nálunk járt páciensek összességében 98/100 pontra értékelték klinikánkat, ami egyedülállóan magas eredménynek minősül Magyarországon.


Természetesen ez nem tart vissza minket attól, hogy folyamatosan próbáljunk egyre jobbak lenni, de visszaigazolja mindazt a rengeteg munkát, amit munkatársaink nap mint nap a páciensekért, reméljük hamarosan Önért is tesznek.

Korábbi pácienseink értékelése témakörönkénti bontásban:

Klinika kinézete és hangulata: 9.8/10
Orvosi ellátás minősége: 9.9/10
A teljes folyamat gördülékenysége: 9.7/10
A személyzet: 9.9/10
A klinikán töltött éjszaka: 9.9/10

Ultramodern klinika

2. Luxuskörülmények, nyugalmat árasztó enteriőr, nyugat-európai színvonalú műtők


Tisztában vagyunk azzal, hogy egy plasztikai műtét melletti elköteleződés nagyon komoly döntés, sokan a beavatkozás előtt idegeskednek, feszengve érzik magukat, ezért klinikánk kialakítása során az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy belső tereink biztonságot és nyugalmat árasszanak magukból, a nálunk eltöltött idő pedig ne egy kórházi tartózkodás élményét idézze fel, hanem sokkal inkább egy SPA kezelését.


Az igényes dekoráció és a stílusos belső terek mellett legalább ekkora figyelmet szentelünk műtőink felszereltségére és a legkorszerűbb orvosi eszközök beszerzésére. Alapanyagok terén csak a világ vezető gyártóinak termékeit használjuk, így például implantátumainkra életre szóló garanciát adunk.  


Bátran állíthatjuk, hogy klinikánk bármelyik nyugat-európai plasztikai sebészettel felvehetné a versenyt, ezt

a hozzánk érkező évi több száz külföldi páciens is alátámasztja.


Íme néhány kép klinikánkról ízelítőként:

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Empatikus, elismert orvosi csapat

3. Közel 20 éves szakmai tapasztalat, 10.000+ elvégzett műtét, maximális empátia


Orvosaink egytől egyig nemzetközi szinten is elismert szakemberek, egyenként közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, a Plasztikai Sebészeti Centrum csapatában pedig az elmúlt 10 év alatt több mint

10.000 plasztikai beavatkozást végeztek el.


De orvosaink és az őket segítő személyzet talán legnagyobb erénye mégsem feltétlenül a hatalmas szakmai tapasztalat, hanem a páciensek irányába mutató empátia.


A legtöbb ember azt gondolja a plasztikai sebészetről, hogy csupán a szépség eléréséről szól, de ennél jóval többről van szó. Pácienseink döntő többsége azért döntött a beavatkozás mellett, mert nem volt maximálisan megelégedve a testével és ez olykor komoly lelki problémákat is okozhat. Elég csak azokra gondolni, akiket egy elálló fül miatt gyerekként csúfoltak az iskolában vagy akik nőként nap mint nap félnek a tükörbe nézni az esetlegesen kicsinek vélt mellük miatt.

Egy jó orvos és egy jó orvosi csapat feladata nem csupán az, hogy "futószalagon" végezze a tökéletes plasztikai műtéteket, hanem figyelmet kell fordítania a páciens lelki világára, vágyaira és félelmeire.

Az orvos feladata az, hogy ha valaki vágyik a beavatkozásra, de téves feltételezései miatt fél a műtéti folyamattól, akkor feloldja ezeket az aggályokat, meghallgassa a páciens elképzeléseit, majd a hallottak és látottak alapján őszintén és korrektül vázolja fel neki lehetőségeit, a műtét valódi kockázatait és a vele elérhető valódi eredményeket is.  A mi orvosi csapatunknak kifejezetten ez az erőssége. 

Kiváló elhelyezkedés

4. Budapest szívében, a Lánchíd lábánál, gyönyörű kilátással


Talán az elhelyezkedés nem a legfontosabb szempont az ideális plasztikai sebészet kiválasztásánál, azonban szerintünk igenis fontos, hogy egy intézmény mennyit ad a külsőségekre (különösen egy esztétikai jellegű szolgáltatás esetén) és mennyire tartja szem előtt azt, hogy jól megközelíthető legyen.


Mi ennél is tovább mentünk és klinikánkat közvetlenül a híres 5 csillagos Four Seasons szálloda szomszédságában, a Lánchíd pesti oldalán álmodtuk meg.


Így plasztikai sebészetünk nem csak könnyen megközelíthető, de várótermünkből csodálatos panoráma nyílik a Dunára, a Lánchídra és a Budai Várra. Úgy gondoljuk, ez a kilátás hűen tükrözi azt a színvonalat, amit több mint egy évtizede tartunk fenn és amit a jövőben is képviselni szeretnénk.

Megfizethető árak

5. Ingyenes konzultáció, 20% kedvezmény és részletfizetési lehetőségek


Úgy gondoljuk, hogy a plasztikai sebészet a tökéletességről szól és ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy mindenből a legjobbat nyújtsuk Önnek.


Ám a tökéletességnek, az elsőosztályú alapanyagoknak és orvosi műszereknek ára van és ha Ön mindenáron a legolcsóbb plasztikai sebészetet keresi, akkor valószínűleg jobban jár, ha egy fiatal magánorvos rendelővé alakított belvárosi lakását keresi fel.


Azonban küldetésünknek érezzük, hogy a minőségi orvosi ellátásnak és a tökéletes szépségnek nem lehet akadálya a pénz, ezért arra törekszünk, hogy egyedi megoldásokkal tegyük pácienseink számára elérhetővé és megfizethetővé szolgáltatásaink:

  • Nálunk minden konzultáció ingyenes. Kötelezettségek nélkül.
  • Rendszeres műtéti akciók, akár 20% kedvezmény plasztikai beavatkozásokra.
  • Egyedi részletfizetési lehetőségek, igény esetén ingyenes pénzügyi tanácsadást kínálunk és az adminisztratív ügyek intézésében is segítséget nyújtunk.
  • Szolgáltatásainkat igénybe veheti egészségpénztári kártyával, akár külföldi biztosítása terhére, fizethet kártyával, készpénzzel vagy átutalással.
  • Csomag ajánlataink révén még olcsóbban juthat hozzá a vágyott beavatkozáshoz, ha párjával/barátjával/ismerősével együtt végezteti el a műtétet. A részletekért érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Összességében elmondhatjuk, hogy átlagon felüli szolgáltatást nyújtunk, átlagos árakon. 
Kérjen időpontot ingyenes konzultációra most!


Jelentkezzen be ingyenes konzultációra és egyik vezető sebészünk részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit és felmerülő költségeit.