Mi az a karplasztika?

Mit kell tudni a beavatkozásról?

A körülbelül másfél-két órán keresztül tartó karplasztika során zsírleszívással és a felesleges bőr eltávolításával gondoskodik sebészünk arról, hogy újra elégedetten tekinthessenek pácienseink e területre vonatkozóan is a tükörbe.

BudapestPlasztika - karplasztika

Az altatásban végzett beavatkozás során gyakran szükségessé válik zsírleszívás is, ezzel tökéletesíthető az elért eredmény. Ez utóbbihoz egy vékony cső bevezetésére van szükség az előre meghatározott ponton, majd vákuum segítségével kerül eltávolításra a felesleg. A megnyúlt bőr kimetszésével újra feszesek lehetnek a karok, ami évekkel fiatalítja meg a megjelenést. A műtétet követően egy kompressziós pólya kerül a karra, amely segíti a szövetek letapadását, a mihamarabbi feszesség elérését, és persze a gyógyulási időt is lerövidíti.

Mikor ajánlott?

A karplasztika nem csak az évek előrehaladtával válhat szükségessé, hanem jelentős fogyást követően is, hiszen a súlyváltozás igencsak hatással van a felkar állapotára, ugyanis a zsír itt is nagy mennyiségben hajlamos lerakódni.

 
 

Mit érdemes tudnia a beavatkozásról?

Milyen előkészületekre és vizsgálatokra van szükség a beavatkozás előtt?

A karplasztika előtt személyes konzultáció keretein belül tájékozódhat sebészeinktől a várható eredményekről, a gyógyulás időtartamáról, és persze olyan rutinvizsgálatokra is szükség lesz, melyek nélkülözhetetlenek az altatásban végzett műtét előtt. Ilyenek az EKG, a röntgen, a labor, és mindazokat az információkat is célszerű megosztania orvosával, melyek életvitelére, egészségi állapotára, a szedett gyógyszerekre vonatkoznak.

Zsírleszívás karról

Mi az, amiről feltétlen tudatni kell az orvost?

Mivel a vádliplasztikához vagy a zsírleszíváshoz hasonlóan altatásban végzett beavatkozásról van szó, így a keringési rendellenességekről, a visszerességről, vagy az altatással kapcsolatos tapasztalatairól mindenképpen tudnia kell a szakembereknek, így válik biztonságosan megtervezhetővé a műtét.

Budapest Plasztika - Karplasztika

Hol tudom elvégeztetni a kellő vizsgálatokat?

A Budapest Plasztikai Intézetben gyorsan és zökkenőmentesen letudhatja az előzetes vizsgálatokat, hogy Önnek minél kevesebb időt kelljen várakozással töltenie. Kényelmes, igényes környezetben tesszük lehetővé a vizsgálatokat, és így mihamarabb eljöhet a műtét várva várt napja.

Várható eredmény

Mi fog történni a mellplasztika műtét után?

A beavatkozást követően egy éjszakát Klinikánkon kell majd töltenie, a műtéti területre pedig egy drain csövet vezetünk be, hogy azon keresztül távozzon a keletkezett váladék. Mivel felszívódó varratokat használunk, így varratszedésre nem lesz szükség, de a kompressziós pólya viselése legalább egy hónapon keresztül ajánlott.

Mennyi idő a teljes regenerálódás?

Javasolt továbbá a karokat alátámasztva pihentetni, így a gyógyulás sokkal gyorsabb lesz. Amennyiben nem fizikai munkát végez, úgy körülbelül két hét múltán újra munkába állhat, de a fizikai megerőltetéstől és a testmozgástól az első hónapban biztos tartózkodnia kell, s utána is csak fokozatosan térhet vissza a sportos mindennapokhoz.

Kar korrekció

A végeredmények már néhány hét múltán jól láthatóak, de körülbelül fél évet kell arra várni, hogy a végleges formát elérje a kezelt terület. A karplasztikának köszönhetően búcsút mondhat a petyhüdt, lógó bőrrel elcsúfított felkarjának, s helyette feszes, az öltözködésben sem akadályozó eredménynek örvendhet, s persze ezzel együtt a nagyobb magabiztosságnak is.

 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra még ma!

Ne maradjon le akciós ajánlatunkról!

Akciós ajánlatunk 2019. február 28-ig érvényes.

00

nap


00

óra


00

perc


00

másodperc


 

Kapcsolódó szakterületeink: