Karplasztika

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

A karplasztika feszesíti, megemeli és kisimítja a kar bőrét és szöveteit, így karcsúbb és formásabb formát kölcsönöz. A felesleges, lógó bőr és zsír eltávolítása javítja a felkar megjelenését.

A karplasztika nem csak az évek előrehaladtával válhat szükségessé, hanem jelentős fogyást követően is, hiszen a súlyváltozás igencsak hatással van a felkar állapotára, ugyanis a zsír itt is nagy mennyiségben hajlamos lerakódni.

Tudjon meg többet a beavatkozásról egy vezető plasztikai sebésztől

  • Minden kérdésére választ kaphat
  • Megismerheti a műtét menetét
  • Személyre szabott árajánlatot készítenek

A karplasztika menete

A karplasztika előtt személyes konzultáció keretein belül tájékozódhat a várható eredményekről, a gyógyulás időtartamáról, és persze olyan rutinvizsgálatokra is szükség lesz, melyek nélkülözhetetlenek az altatásban végzett műtét előtt.

Ilyenek az EKG, a röntgen, a labor, és mindazokat az információkat is célszerű megosztania orvosával, melyek életvitelére, egészségi állapotára, a szedett gyógyszerekre vonatkoznak.

Mivel altatásban végzett beavatkozásról van szó, így a keringési rendellenességekről, a visszerességről, vagy az altatással kapcsolatos tapasztalatairól mindenképpen tudnia kell a szakembereknek.

Felkarplasztika műtét menete

A körülbelül másfél-két órán keresztül tartó karplasztika során zsírleszívással és a felesleges bőr eltávolításával gondoskodik a sebész arról, hogy újra elégedetten tekinthessen a páciens e területre vonatkozóan is a tükörbe.

Az altatásban végzett beavatkozás során gyakran szükségessé válik zsírleszívás is, ezzel tökéletesíthető az elért eredmény. Ez utóbbihoz egy vékony cső bevezetésére van szükség az előre meghatározott ponton, majd vákuum segítségével kerül eltávolításra a felesleg.

A megnyúlt bőr kimetszésével újra feszesek lehetnek a karok, ami évekkel fiatalítja meg a megjelenést.

A műtétet követően egy kompressziós pólya kerül a karra, amely segíti a szövetek letapadását, a mihamarabbi feszesség elérését, és persze a gyógyulási időt is lerövidíti.

Karplasztika után

A beavatkozást követően egy éjszakát a klinikán kell majd töltenie, a műtéti területre pedig egy drain csövet vezetnek be, hogy azon keresztül távozzon a keletkezett váladék. Mivel felszívódó varratokat alkalmaznak, varratszedésre nem lesz szükség, de a kompressziós pólya viselése legalább egy hónapon keresztül ajánlott.

Javasolt továbbá a karokat alátámasztva pihentetni, így a gyógyulás gyorsabb lesz. Amennyiben nem fizikai munkát végez, úgy körülbelül két hét múltán újra munkába állhat, de a fizikai megerőltetéstől és a testmozgástól az első hónapban biztos tartózkodnia kell, s utána is csak fokozatosan térhet vissza a sportos mindennapokhoz.

A végeredmény már néhány hét múltán jól látható, de körülbelül fél évet kell arra várni, hogy a végleges formát elérje a kezelt terület.

A karplasztikának köszönhetően könnyebbé válik a divatos ruhák közti válogatás, felszabadultan örülhet visszaszerzett magabiztosságának.

Részletes és pontos válaszokat kaphat Magyarország egyik legnevesebb és legmegbízhatóbb plasztikai sebészeti klinikájától.

Karplasztika árak

A karplasztika műtét ára 1.260.000 forint 1.400.000 Ft helyett.

Az ár tartalmazza az összes felmerülő költséget, így a komplex szolgáltatást egy összegben határoztuk meg.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fognak adni Önnek.

Mellplasztika műtétek 10% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Kérdése van? 
Kérjen időpontot ingyenes konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.

Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.