Mellnagyobbítás

Mellfelvarrás

Mellkisebbítés

Gynecomastia

A hölgyek körében kétségtelenül a mellplasztika a leggyakrabban keresett beavatkozás. Nem véletlen, hiszen a méretekkel, a formákkal, vagy a feszességgel való elégedetlenség az egész életminőségre rányomja a bélyegét. Ebben nyújt segítséget a Plasztikai Sebészeti Centrum.

A feszes, formás, telt keblek mindig is a hölgyek álmai között szerepeltek, ugyanis az ilyen adottságokat társadalomtól, kortól és kultúrától függetlenül szinte mindig a nőiség szimbólumával és a csábítással azonosították.

A feszességüket vesztett mellek akár komoly önértékelési problémákhoz, ismerkedési nehézségekhez is vezethetnek.

Mellplasztikát javaslunk Önnek, ha

  • a természet nem volt kegyes Önhöz és a keblei túl kicsik,
  • súlycsökkenés következtében megereszkedett a melle,
  • a várandósság folyamán a mellalak módosult,
  • esetleg túl nagy méretekkel áldotta meg a sors,
  • elégedetlen a keblei természetes alakjával,
  • keblei mérete között asszimmetriát tapasztal.

A plasztikai sebészet lehetőséget kínál arra, hogy sikerüljön a testalkathoz illeszkedő méreteket elérni, ezzel növelve a magabiztosságot, s javítani az életminőséget.

A férfiak is egyre gyakrabban fordulnak szakemberhez, hogy az elhízásból eredő problémákra a mell tájékán megoldást találjanak, vagy éppen mellizmaikat tegyék hangsúlyosabbá implantátum beültetésével.

Milyen mellplasztikai beavatkozásokat végzünk?

Mellnagyobbítás - a legnépszerűbb plasztikai műtét Magyarországon

Mellfelvarrás és egyéb korrekciók

Mellkisebbítés

Gynecomastia - férfi mell​kisebbítés

​Milyen vizsgálatra van szükség ​mellplasztika műtét előtt?

A sebészünkkel történő előzetes konzultációk alkalmával a kívánt forma és méret megbeszélését követően a szokásos műtét előtti vizsgálatokra fog majd sor kerülni.

Az EKG, a laborvizsgálat és a röntgen mellett arról is nyilatkoznia kell, hogy rendelkezik-e bármilyen gyógyszerérzékenységgel, milyen gyógyszereket szed a mindennapokban, illetve volt-e már altatási tapasztalata.

​A Plasztikai Sebészeti Centrum klinikáján minden előzetes vizsgálatra sort keríthet. Szakembereink az előzetes vizsgálatokat luxuskörnyezetben, pácienseink időbeosztásához rugalmasan igazodva végzik el, hogy mihamarabb sor kerülhessen a beavatkozásra.


​​Mutatunk három okot, hogy a luxus színvonalú Plasztikai Sebészeti Centrum első osztályú mellplasztika szolgáltatásait válassza:

​Valóban ingyenes az első konzultáció?

​Kaphatok árkedvezményt a műtétem árából?

​​Ajándék ​300 000 forint értékű ​szépségcsomag minden plasztikai műtét mellé?

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!