Mellplasztika

Most ingyenes konzultáció Budapesten és 20% kedvezmény mellműtétekre: mellnagyobbítás, mellkisebbítés, mellfelvarrás, stb. Ismerje meg az akció részleteit a lenti gombra kattintva.

Mellplasztika alatt minden olyan plasztikai sebészeti beavatkozást értünk, amely során a páciens melleit műtéti eljárással megváltoztatják. A köznyelv a fogalom alatt gyakran csak a mellnagyobbítást érti, ami a mell méretének implantátummal történő növelését takarja.  

Bár a páciensek többsége valóban mellnagyobbítás kapcsán keresi fel a klinikát, ám szintén népszerű plasztikai műtétnek számít a mellfelvarrás, illetve a mellkisebbítés is, mely utóbbi az esetleges egészségügyi gondok, mint például a hát-, váll- vagy nyakfájás esetén nyújt kiváló megoldást. 

A továbbiakban megismerheti a mellplasztika típusait, az árakat, valamint a beavatkozás menetét.

Mellplasztika 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Mellplasztika típusok

A mellplasztikának több, mint fél tucat fajtája létezik, melyek olyan kisebb-nagyobb műtéttípusok, amelyeket sokan nem is ismernek. Nőknek és férfiaknak egyaránt segítséget nyújthatnak a különböző beavatkozások. Ismerje meg Ön is, hogy milyen megoldások érhetők el.

Mellnagyobbítás

A mellnagyobbítás olyan plasztikai műtét, ami mind esztétikai, mind pszichés problémákat meg tud szüntetni. Mellnagyobbítás során a mell állományát növelik különböző módszerekkel, eredménye azonnal és hosszútávon tapasztalható.

Ismerje meg jobban a legnépszerűbb mellplasztikai beavatkozást!

Mellnagyobbítás


Mellkisebbítés

Nagy mellek esetén egészségügyi és esztétikai szempontokból is előfordulhat, hogy mellkisebbítésre van szükség. Ebben az esetben először zsír- és bőrszövetet távolítanak el, majd a feszességnek és formának megfelelően összevarrják a bemetszéseket. Néhány esetben a mellbimbó igazítására is sor kerülhet, mivel a nagyobb mellel együtt a mellbimbó is megnő, és szükséges az új mérethez igazítani.

 Mellkisebbítés


Mellfelvarrás

Egy igen népszerű beavatkozásról van szó, amely egyszerűen, akár implantátumok nélkül is fiatalosabb, esztétikusabb melleket eredményez. Felvarrás esetében a meglévő mirigyállományból, szövetekből dolgozik a plasztikai sebész, ennek segítségével alakítja ki megbeszélt mellformát és szünteti meg a megereszkedést.

 Mellfelvarrás


Gynecomastia

Férfiaknál előfordulhat, hogy a mellek megnagyobbodnak, elnőiesednek különböző hormonális problémák vagy elhízás miatt. A mellkas formája ilyenkor edzéssel csak bizonyos szintig változtatható, ahogyan a mellizmok mérete is. Ilyenkor a plasztikai műtétek segítséget nyújthatnak, a mellkas formája, aszimmetriája javítható, a felesleges zsírszövet sebészi úton eltávolítható. Az eredmény férfiasabb külső, amely magabiztos megjelenést biztosít. 

Gynecomastia

Egyéb beavatkozás fajták

Mellplasztika árak

A mellplasztika ára kedvezményesen 900.000 és 1.360.000 forint között érhető el függően az adott beavatkozás típusától, de mindig egyénileg kerül kiszámításra. Amennyiben pontosabb árat szeretne kapni, tekintse meg szakterületi aloldalainkat vagy  tegye fel kérdéseit egy ingyenes konzultáció keretében.

Fontos tudni, hogy ez az ár nem csak a műtét és a felhasznált anyagok díját tartalmazza! Ebben az összegben benne van

  • az altatás,
  • a speciális melltartó a műtét után,  
  • gyógyszerek (amennyiben szükséges),
  • a kórházi ellátás és felügyelet díja is.

Tehát gyakorlatilag mindent fedez a reggelitől a szükséges kiegészítő eszközökig. A páciens kérésére részletfizetési lehetőséget is biztosított, ezzel kapcsolatban további információt személyesen kaphatnak az érdeklődők.


Mellplasztika menete

Az alábbiakban megtudhat néhány fontos információt a beavatkozás menetéről, illetve a műtét követő időszakról.

A mellplasztika műtétek menete típustól függetlenül az alábbi 3 lépésből állnak:

  1. Az első találkozón plasztikai sebészével egy közös megbeszélés során megtárgyalják az elképzeléseket és a lehetőségeket. Ön elmondja igényeit, plasztikai sebészünk pedig szakmai tanácsokkal látja el, így segítve a végső döntés meghozatalában.
  2. A műtét előtt minden esetben át kell esnie egy laborvizsgálaton (adott esetben egyéb szűréseken is: mammográfia, EKG, ultrahang). Fontos tudni, hogy minden műtétet megelőző vizsgálatot a klinikán elvégeznek, így helyben, várakozás nélkül megkapjuk az eredményeket. Tudjon meg többet a mellplasztika előtti vizsgálatok menetéről és fontosságáról!
  3. A beavatkozásokat altatásban végezzük és műtéttől függően másfél-három óráig tart.

Mellplasztika után mire számíthat?

Közvetlen a mellplasztika műtét után egy éjszakát a kórházban kell töltenie. Itt felhelyezésre kerül egy vízálló kötés, valamint megkapja a szükséges speciális, kompressziós melltartót. Ezt négy hétig mindenképpen viselnie kell, felvarrás vagy kisebbítés esetén nyolc hétig.

A teljes regenerációs idő jellemzően 6-8 hónapot vehet igénybe, bővebb információt a lábadozás mellplasztika után aloldalunkon olvashat.

Kérdése van?

 Kérjen időpontot ingyenes mellplasztika konzultációra!

Egy plasztikai műtét nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Mellplasztika 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.