Mellplasztika Budapest

Mellplasztika Budapest

Műtét most 30% kedvezménnyel!

 • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
 • Ingyenes konzultációs lehetőség
 • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

​A közhiedelemmel ellentétben a mellplasztika nem csak hiúsági kérdés. A különböző ​plasztikai beavatkozások segíthetnek megszüntetni az esetleges egészségügyi gondokat is, mint például a hát-, váll- vagy nyakfájást, illetve egyes esetekben betegség, műtét utáni helyreállításhoz is ajánlott lehet.

A mellplasztika műtétek fajtái - Milyen típusú ​beavatkozások közül választhat?

Általában mindenki a mellnagyobbításra gondol, amikor mellplasztika beavatkozásról beszélnek, pedig ennél sokkal ​fajtájáról​ van szó. ​Több, mint fél tucat olyan kisebb-nagyobb ​plasztikai ​műtéttípus ​létezik, amelyet sokan nem is ismernek.  Ismerje meg Ön is, hogy Intézetünkben ​milyen ​​megoldások ​érhetők el:

Mellnagyobbítás

A mellnagyobbítás egy olyan plasztikai ​műtét, amelyet sokan a hiúsággal társítanak, pedig nem csak a megjelenésről szól. A mellnagyobbítás történhet implantátummal (élethosszig tartó garanciával), illetve saját zsírszövettel is (feltöltéssel). ​A mellnagyobbítás az egyik legelterjedtebb ​mellet érintő beavatkozás. ​

➔ Tovább Mellnagyobbítás ​aloldalunkra


Mell​kisebbítés

​Egészségügyi és esztétikai szempontokból is előfordulhat, hogy mellkisebbítésre van szükség. Ebben az esetben plasztikai sebészünk a konzultációkon megbeszéltek alapján zsír- és bőrszövetet távolít el, majd a feszességnek és formának megfelelően varrja össze a bemetszéseket. Néhány esetben a mellbimbó igazítására is sor kerülhet, mivel a nagyobb mellel együtt a mellbimbó is megnő, és szükséges az új mérethez igazítani.

➔ Tovább Mell​kisebbítés ​aloldalunkra

Mell​​felvarrás

​A mellfelvarrás az elmúlt évtizedekben igencsak felkapott plasztikai műtét lett. Ennek oka, hogy egy egyszerűbb beavatkozásról van szó, amely egyszerűen, akár implantátumok nélkül is fiatalosabb, esztétikusabb melleket eredményez. Felvarrás esetében a meglévő mirigyállományból, szövetekből dolgozik plasztikai sebészünk, ezek segítségével alakítja ki megbeszélt mellformát és szünteti meg a megereszkedést. Tapasztalat alapján állítható, hogy az esetek közel felében szükséges implantátumok behelyezése is, mivel nem elegendő a meglévő szövetállomány.

➔ Tovább Mell​felvarrás ​aloldalunkra


Kombinált mellplasztika

​Ezzel a beavatkozással lehet a leglátványosabb változást elérni, emiatt elég gyakori választás. Az implantátum behelyezése, azaz a mellnagyobbítás a mellek méretét és formáját változtatja meg, míg a felvarrással a sok nő által áhított push-up hatás érhető el. Ha tökéletes mellekre vágyik, akkor ez lehet a legjobb választás​!


Befelé forduló mellbimbók korrekciója

Elsődlegesen nőket érintő ​esetről van szó, de előfordul férfiaknál is. Fejlődési rendellenességek, tejcsatorna rendszerrel kapcsolatos problémák (pl. túl rövid tejcsatorna, fertőzés vagy gyulladás mellékhatásai) okozzák és nem csak esztétikai, de ​funkcionális gondokat is okozhatnak, különösen nők esetében (pl. szoptatásnál).

A konzultációt és a szükséges vizsgálatokat követően van lehetőség a plasztikai műtétre, ami - ha nem társul más beavatkozással - rövid időt vesz igénybe, és a páciens pár órás megfigyelés után távozhat is az intézményből.


Mell​rekonstrukció

A mellrekonstrukció esetében a műtéti úton eltávolított mell​ újraépítése a cél, legyen szó akár teljes, akár részleges eltávolításról. A masztektómiát követő helyreállítás során teljesen új mellforma is kialakítható, illetve szakképzett orvosaink segítségével a meglévő mellhez való igazítás is szinte tökéletes hasonlóságot eredményez.


Meglévő implantátum cseréje - mikor szükséges?

Létezik egy ​tévhit, miszerint tízévente ki kell cserélni az implantátumokat.​ A modern technológiával gyártott implantátumokat azonban mindössze két esetben szükséges cserélni: 

 • előre nem látott komplikáció vagy implantátum hiba,
 • illetve a páciens saját belátása.

Hibák és komplikációk esetén mindenképpen muszáj eltávolítani az implantátumot, megszüntetni a problémák forrását és kezelni a tüneteket. Természetesen lehetőség van újabb beavatkozásra ilyen esetben is, de csak alapos konzultációk és vizsgálatok után, hogy elkerülhetők legyenek a későbbi komplikációk.


​Változtatna mellein?

​🡢 ​Jelentkezzen be ingyenes konzultációra és ismerje meg lehetőségeit, kötelezettségek nélkül!


​Mellplasztika vélemények - tapasztalatok korábbi pácienseinktől

"Mellnagyobbítás kerek implantátummal


​Nagyon vékony testalkatom van, és a melleimmel nem voltam elégedett, mivel nagyon kicsik voltak. Így közel a harminchoz úgy döntöttem, hogy változtatni szeretnék, ezért felvettem a kapcsolatot a klinikával, és a konzultációk során sikerült megtalálnunk a megfelelő formát és méretet. Teljesen elégedett vagyok mind a klinika szolgáltatásaival, mind pedig a testemmel!


Kati

pincérnő

"Mellnagyobbítás csep​​​​​p alakú (anatómiai) implantátummal


​Valódi csoda, amit véghez vittek rajtam! Nem csak jobban nézek ki, de jobban is érzem magam, szeretek tükörbe nézni! A csepp alakú implantátum, amit a rövid műtét alatt behelyeztek fantasztikusan jó melleket adott! Számomra ez egy új élet kezdete!


Réka

újságíró​

"​Komb​inált ​megoldás


​Az egész folyamat ​rendkívül kellemes hangulatban zajlott. Az első konzultációról már elhatározással és ​magabiztosan jöttem el. A további konzultációk és vizsgálatok pedig segítettek átlátni a folyamatokat és megnyugtattak. Végül a ​kombinált ​megoldás mellett döntöttünk a doktor úrral, így tényleg sokkal formásabbak lettek a melleim. ​Semmilyen komplikáció nem lépett fel sem a műtét közben, sem a lábadozási időszakban. Szépülni vágyóknak érdemes érdeklődni a klinikán!


Júlia

PR asszisztens

Mell​plasztika képek - plasztikai sebészeink eredményei

Mellnagyobbítás képek

mellnagyobbítás képek

​kerek alakú, 275 cc méretű, sima felületű

mellnagyobítás kép előtte utána

​kerek alakú, 270cc méretű, sima felületű

Mell​kisebbítés képek

mellkisebbítés kép
mellkisebbítés képek

Mellfelvarrás képek

mellfelvarrás képek
mellfelvarrás előtte utána kép

Kombinált ​műtét képek

kombinált mellplasztika

​Implantátum csere műtét képek

implantátum csere műtét
implantátum csere műtét képek

Mellplasztika árak - Mennyibe kerül egy műtét nálunk Budapesten?

Intézményünkben a mellplasztika műtétek ára​ mindig egyénileg kerül kiszámításra​. ​Minden esetben a személyes konzultációt követően, a ​páciens adottságait, a szükséges beavatkozás mértékét figyelembe véve kerülnek meghatározásra az árak.

Általánosságban elmondható, hogy kedvezményesen

 • ​a kerek implantátummal történő mellnagyobbítás 900 000-1 050 000 forint között,
 • ​az anatómiai implantátummal ​történő mellnagyobbítás 1 050 000-1 150 000 forint között mozog.

Fontos tudni, hogy ez az ár nem csak a műtét és ​a felhasznált anyagok ​díját tartalmazza! Ebben az ​összegben benne van

 • az altatás, ​
 • a speciális melltartó ​a műtét után,  
 • gyógyszerek (amennyiben szükséges),
 • ​a kórházi ellátás és felügyelet díja is.

​Tehát gyakorlatilag mindent fedez a reggelitől ​a szükséges kiegészítő eszközökig.


​🡢 ​Jelentkezzen be ingyenes konzultációra és ismerje meg lehetőségeit, kötelezettségek nélkül!


Mellplasztika részletfizetéssel - lehetséges?

Klinikánkon lehetősége van pénzügyi tanácsadó partnereink segítségével a legnagyobb pénzintézetek portfóliójából válogatva kölcsönnel, részletekben fizetni a műtétet. Így, amennyiben Önnek ez könnyítést jelent, ezt az egyszerűbben kalkulálható, átlátható fizetési módot is választhatja. A folyamat során partnereink mindenben segítségére lesznek, a kezdeti adminisztrációtól kezdve és minden kérdésére választ adnak.

A részletfizetés ügymenete ügyfeleink számára teljesen díjmentes!

Ezzel a lehetőséggel közelebb kerülhet ahhoz, amit el szeretne érni a segítségünkkel. Amennyiben rendelkezik egészségpénztári kártyával, esetleg külföldi biztosítással, ezek terhére is lehetőség van ​a beavatkozásra bejelentkezni, illetve bankkártyával, készpénzzel is fizethet klinikánkon. 


Mire számíthat mellplasztika műtét után?

Közvetlen a mellplasztika műtét után egy éjszakát a kórházban kell töltenie, amikor is felhelyezésre kerül egy vízálló kötés, valamint megkapja a szükséges speciális melltartót. Ezt négy hétig mindenképpen viselnie kell, felvarrás vagy kisebbítés esetén nyolc hétig.

A teljes lábadozási idő ​jellemzően 6-8 hónapot vehet igénybe:

 • Miután távozott a kórházból, két hétig semmilyen fizikai munkát nem végezhet, a gyógyulás érdekében jobb, ha pihen.
 • Könnyebb házimunkát végezhet, illetve a vízálló kötéseknek köszönhetően fürödhet, zuhanyozhat.
 • Nagyjából a harmadik hét az, amikor már könnyebb testmozgást végezhet és elkezdhet visszatérni a normál életviteléhez, munkájához. Sportolni még ekkor sem szabad, hosszabb sétákat már tehet és könnyebb testmozgást végezhet.
 • Minimum két hónapig kerülni kell a napozást, a szoláriumot és a szaunát.

Kontroll vizsgálatok az első hetekben a hetedik, és rá egy hétre, a tizennegyedik napon lesznek, illetve utána a hatodik és a tizenkettedik héten. Varratszedésre nem kell visszajönnie klinikánkra, mivel felszívódó varratokat használunk. A hegek gyógyulása hosszabb időt vesz igénybe: a külső műtéti hegek nagyjából fél év, a belsők pedig közel két év alatt gyógyulnak be teljesen. Javasolt megfelelő krémet használni a gyógyítás elősegítésére.


Lehetséges kellemetlenségek a műtét után

Fontos szót ejtenünk arról is, hogy mire érdemes odafigyelni egy ​ilyen műtét után. Ezek egy része egészségügyi, míg mások inkább esztétikai jellegű jelenségek, és sokszor csak hosszabb idő elteltével jelentkeznek.

Vannak átmeneti jellegű, hamar megszűnő kellemetlenségek:

 • Hátfájás: elsősorban a mellizom megváltozott terhelése miatt érezhető a műtét után. Ez nem tényleges hátfájás, inkább kisugárzott fájdalom, ami a normális életvitelhez való visszatérés után röviddel meg is szűnik.
 • Buborékhangok: viszonylag gyakori jelenség, de ez sem tart sokáig. Az implantátum és a szövetek között a szöveti nedvek és a műtéti tisztítófolyadékok miatt van. Néhány nap alatt maradéktalanul felszívódnak.
 • Fájdalom, feszülés: nincs műtéti beavatkozás fájdalom nélkül, de ​ilyen esetekben ez fájdalomcsillapítóval könnyedén kordában tartható. Ugyanez igaz a megnövekedett melltérfogat miatt érzett feszülésre is.
 • Vizesedés: a felgyülemlett nyirokfolyadékok miatt alakul ki, nem csak a mellnél. Néhány nap alatt megszűnik, hűtéssel, gyógytornával gyorsítható a felszívódás.

Felléphetnek hosszabb távon jelentkező jelenségek is, ezek például:

 • Aszimmetria: a műtétet követő 1 éven belül jelentkezhet. Az egyik az, amikor valamelyik mellben az implantátum lefelé elmozdul, a másik esetben oldalra, a hónalj irányába történhet elmozdulás. Eredetileg eltérő és két egyforma mell esetén is felléphet, a legtöbbször a mirigyállomány reakciója, duzzanat váltja ki. 2-3 hónap után megszűnik, beavatkozás nélkül.
 • Tokosodás vagy tokzsugorodás: egy több stádiumú kóros esemény a testben, amikor a tok, amely a kötőszövetekből áll, megvastagszik és nyomja a behelyezett implantátumot. Az ún. Baker-skálán osztályozzák az I-II fok nem igényel beavatkozást, a III-IV. fok az implantátum tokkal együtt történő eltávolítását igényelheti.
 • Gyulladás: steril gyulladás léphet fel, ez egy fájdalommal, de lázmentesen lezajló reakció a test részéről. Általában ödémával (vizesedéssel) jár, de kezelhető, megszüntethető jelenség - borogatással, jegeléssel megszüntethető. Ritkán, súlyosabb esetekben infektált gyulladás léphet fel, ez szinte mindig az implantátum eltávolításával jár.

Mivel viszonylag hosszú idő a teljes gyógyulás, ezért ebben az időszakban kerülni kell az olyan sporttevékenységet, ami a mellizmokat is igénybe veszi, emelni az első hónapban tilos. A végleges forma és méret nagyjából egy év után alakul ki, ebben az időszakban előfordulhat kisugárzott hátfájás, feszülés, amelyet a műtét utáni gyógytorna megszüntet.


Kérdése van? Kérjen tanácsot ingyenes konzultáción!

Egy ​plasztikai beavatkozás ​nehéz döntés, amelye​t mi úgy ​könnyítünk meg, hogy minden segítséget és információt megadunk. Ha úgy érzi, hogy szeretne változtatni a külsőjén, vagy felmerültek Önben további kérdések, bátran jelentkezzen be most az ingyenes konzultációra, amely kötelezettségekkel nem jár, ​azonban választ kaphat minden felmerülő kérdésére!

🡢 ​Jelentkezzen be ingyenes konzultációra és ismerje meg lehetőségeit, kötelezettségek nélkül!


​Gyakran Ismételt Kérdések


Jellemzően mennyibe kerül egy ilyen műtét?

​Az ár kedvezményesen ​körülbelül​ ​900 000 és 1 150 000 forint között mozog. ​​Ez azonban csak tájékoztató jellegű becslés, a személyes konzultációt követően kerül megállapításra a pontos összeg, figyelembe véve az igényeket és a beavatkozás természetét. Éppen ezért javasoljuk ingyenes konzultációnkat, mert Ön kötelezettségek nélkül megismerheti az összes fontos részletet, a továbblépés szempontjából pedig elengedhetetlen.

​Műtét után mikor lehet dolgozni, futni?

A műtétet követő első két hétben semmilyen fizikai terhelés nem ajánlott, könnyebb házimunka végezhető, illetve gyógytorna segíthet a regenerálódásban. Emelni az első hónapban tilos! Szauna, napozás, szolárium legalább két hónapig kerülendő, csakúgy, mint a futás és minden, a felsőtestet terhelő gyakorlat. Nagyjából a 6-8. héttől lehet futni, lovagolni, úszni is akár, bár érdemes sportmelltartót használni a stabil tartás érdekében.

​Vannak veszélyei egy ilyen ​plasztikai műtétnek?

Súlyos következményekkel járó mellékhatások és szövődmények nagyon ritkán fordulnak elő. A közhiedelemmel ellentétben nem lehet nehézfém mérgezést kapni, és nem alakulhat ki autoimmun reakció sem, mint ahogy nem okoz idegrendszeri (memóriazavar) gondokat sem az implantátum. A fellépő szövődmények legtöbbször inkább kellemetlenek, mint ártalmasak.


🡢 ​Jelentkezzen be ingyenes konzultációra és ismerje meg lehetőségeit, kötelezettségek nélkül!

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!


Kedves Látogatóink!

 

Nagy sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a kialakult helyzet miatt határozatlan ideig felfüggesztjük a műtéteket és a konzultációkat.

Amennyiben ingyenes konzultációra szeretne bejelentkezni, töltse ki a jelentkezési űrlapot és a vírushelyzet normalizálódását követően felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Szép napot kíván a Plasztikai Sebészeti Centrum!