Mellplasztika Budapest

Mellplasztika műtét 30% kedvezménnyel

 • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
 • Ingyenes konzultációs lehetőség
 • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

A mellplasztika műtét alatt a köznyelv gyakran a mellnagyobbítást érti, ami a mell méretének implantátummal történő növelését takarja.  Bár a páciensek többsége valóban mellnagyobbítás kapcsán keresi fel klinikánkat, ám szintén népszerű beavatkozások a mellfelvarrás, illetve a mellkisebbítés, mely utóbbi az esetleges egészségügyi gondok, mint például a hát-, váll- vagy nyakfájás esetén nyújt kiváló megoldást.

A mellplasztika műtétek fajtái ​

​​A mellplasztika beavatkozás több, mint fél tucat fajtája létezik, melyek olyan kisebb-nagyobb ​műtéttípusok, amelyeket sokan nem is ismernek.  Ismerje meg Ön is, hogy Intézetünkben ​milyen ​​megoldások ​érhetők el:

Mellnagyobbítás

A mellnagyobbítás egy olyan plasztikai ​műtét, amelyet sokan a hiúsággal társítanak, pedig nem csak a megjelenésről szól. A mellnagyobbítás történhet implantátummal​, illetve saját zsírszövettel is (feltöltéssel). ​A mellnagyobbítás az egyik legelterjedtebb ​mellet érintő beavatkozás. ​

➔ Tovább Mellnagyobbítás ​aloldalunkra


Mell​kisebbítés

​Egészségügyi és esztétikai szempontokból is előfordulhat, hogy mellkisebbítésre van szükség. Ebben az esetben plasztikai sebészünk a konzultációkon megbeszéltek alapján zsír- és bőrszövetet távolít el, majd a feszességnek és formának megfelelően varrja össze a bemetszéseket. Néhány esetben a mellbimbó igazítására is sor kerülhet, mivel a nagyobb mellel együtt a mellbimbó is megnő, és szükséges az új mérethez igazítani.

➔ Tovább Mell​kisebbítés ​aloldalunkra

Mell​​felvarrás

​A mellfelvarrás az elmúlt évtizedekben igencsak felkapott plasztikai műtét lett. Ennek oka, hogy egy egyszerűbb beavatkozásról van szó, amely egyszerűen, akár implantátumok nélkül is fiatalosabb, esztétikusabb melleket eredményez. Felvarrás esetében a meglévő mirigyállományból, szövetekből dolgozik plasztikai sebészünk, ezek segítségével alakítja ki megbeszélt mellformát és szünteti meg a megereszkedést. Tapasztalat alapján állítható, hogy az esetek közel felében szükséges implantátumok behelyezése is, mivel nem elegendő a meglévő szövetállomány.

➔ Tovább Mell​felvarrás ​aloldalunkra

Egyéb népszerű mellplasztika típusok:

​A mellplasztika műtét menete

​A mellplasztika műtétek menete ​típustól függetlenül ​az alábbi ​3 lépésből állnak:

 1. 1
  Az első konzultáción plasztikai sebészével egy közös megbeszélés során megtárgyalják az elképzeléseket és a lehetőségeket. Ön elmondja igényeit, szakorvosunk pedig szakmai tanácsokkal látja el, így segítve a végső döntés meghozatalában. Információt kap továbbá a műtét minden egyéb fontos mozzanatáról, és a műtétet megelőző szükséges vizsgálatokról
 2. 2
  A műtét előtt minden esetben át kell esnie egy laborvizsgálaton (adott esetben egyéb szűréseken is: mammográfia, EKG, ultrahang). Fontos tudni, hogy minden műtétet megelőző vizsgálatot klinikánkon végzünk, így helyben, várakozás nélkül megkapjuk az eredményeket. Tudjon meg többet a mellplasztika előtti vizsgálatok menetéről és fontosságáról!
 3. 3
  A beavatkozásokat altatásban végezzük és műtéttől függően másfél-három óráig tart.

Mire számíthat mellplasztika műtét után?

Közvetlen a mellplasztika műtét után egy éjszakát a kórházban kell töltenie, amikor is felhelyezésre kerül egy vízálló kötés, valamint megkapja a szükséges speciális melltartót. Ezt négy hétig mindenképpen viselnie kell, felvarrás vagy kisebbítés esetén nyolc hétig.

A teljes regenerációs idő jellemzően 6-8 hónapot vehet igénybe, bővebb információt a lábadozás mellplasztika után​​​​ aloldalunkon olvashat.


Mellplasztika árak - Mennyibe kerül egy műtét?

Általánosságban elmondható, hogy egy mellplasztika műtét ára kedvezményesen kerek implantátummal történő mellnagyobbítás 900.000-1.050.000 forint között,
​az anatómiai implantátummal ​történő mellnagyobbítás 1.050.000-1.150.000 forint között mozog.

Intézményünkben a mellplasztika műtétek ára​ mindig egyénileg kerül kiszámításra​. ​Minden esetben a személyes konzultációt követően, a ​páciens adottságait, a szükséges beavatkozás mértékét figyelembe véve kerülnek meghatározásra az árak.

Fontos tudni, hogy ez az ár nem csak a műtét és ​a felhasznált anyagok ​díját tartalmazza! Ebben az ​összegben benne van

 • az altatás, ​
 • a speciális melltartó ​a műtét után,  
 • gyógyszerek (amennyiben szükséges),
 • ​a kórházi ellátás és felügyelet díja is.

​Tehát gyakorlatilag mindent fedez a reggelitől ​a szükséges kiegészítő eszközökig. A páciens kérésére részletfizetési lehetőséget is biztosítunk, további információt a mellplasztika részletfizetéssel oldalunkon olvashat.

​🡢 ​Jelentkezzen be ingyenes konzultációra és ismerje meg lehetőségeit, kötelezettségek nélkül!

Mell​plasztika képek - plasztikai sebészeink eredményei

​A különböző mellplasztika műtétek eredményeiről tanúskodnak az alábbi, galériánkból származó ​képek is:

Mellnagyobbítás képek

mellnagyobbítás képek

​kerek alakú, 275 cc méretű, sima felületű

mellnagyobítás kép előtte utána

​kerek alakú, 270cc méretű, sima felületű

Mell​kisebbítés képek

mellkisebbítés kép
mellkisebbítés képek

Mellfelvarrás képek

mellfelvarrás képek
mellfelvarrás előtte utána kép

Kombinált ​műtét képek

kombinált mellplasztika

​Implantátum csere műtét képek

implantátum csere műtét
implantátum csere műtét képek

Kérdése van? Kérjen tanácsot ingyenes konzultáción!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés, amelyet mi úgy könnyítünk meg, hogy plasztikai sebész orvosa, valamint kollégái minden segítséget és információt megadnak​. Ha úgy érzi, hogy szeretne változtatni a külsőjén, vagy felmerültek Önben további kérdések, bátran jelentkezzen be most az ingyenes konzultációra, amely kötelezettségekkel nem jár, azonban választ kaphat minden felmerülő kérdésére!

🡢 Jelentkezzen be ingyenes konzultációra és ismerje meg lehetőségeit, kötelezettségek nélkül!

Mellplasztika vélemények - tapasztalatok korábbi pácienseinktől

"Mellnagyobbítás kerek implantátummal


​Nagyon vékony testalkatom van, és a melleimmel nem voltam elégedett, mivel nagyon kicsik voltak. Így közel a harminchoz úgy döntöttem, hogy változtatni szeretnék, ezért felvettem a kapcsolatot a klinikával, és a konzultációk során sikerült megtalálnunk a megfelelő formát és méretet. Teljesen elégedett vagyok mind a klinika szolgáltatásaival, mind pedig a testemmel!


Kati

pincérnő

"Mellnagyobbítás csep​​​​​p alakú (anatómiai) implantátummal


​Valódi csoda, amit véghez vittek rajtam! Nem csak jobban nézek ki, de jobban is érzem magam, szeretek tükörbe nézni! A csepp alakú implantátum, amit a rövid műtét alatt behelyeztek fantasztikusan jó melleket adott! Számomra ez egy új élet kezdete!


Réka

újságíró​

"​Komb​inált ​megoldás


​Az egész folyamat ​rendkívül kellemes hangulatban zajlott. Az első konzultációról már elhatározással és ​magabiztosan jöttem el. A további konzultációk és vizsgálatok pedig segítettek átlátni a folyamatokat és megnyugtattak. Végül a ​kombinált ​megoldás mellett döntöttünk a doktor úrral, így tényleg sokkal formásabbak lettek a melleim. ​Semmilyen komplikáció nem lépett fel sem a műtét közben, sem a lábadozási időszakban. Szépülni vágyóknak érdemes érdeklődni a klinikán!


Júlia

PR asszisztens

​​

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!