Szeméremdomb korrekció

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

A szeméremdomb korrekció az intim plasztikai beavatkozásokhoz tartozik, melynek során a megnagyobbodott szeméremdomb méreteit csökkentik sebészeti beavatkozással. Az intim testrészek esztétikussága manapság már ugyan olyan fontos, mint az arc vagy más látványosabb területeké.

Ebből kifolyólag a szeméremdomb plasztika elsősorban esztétikai beavatkozásnak számít, de hosszú távú hatásait tekintve pozitívan hat a hölgyek önértékelésére és mentális egészségére is.

A beavatkozásra abban az esetben van szükség, ha a páciens úgy érzi szeméremdombja megnagyobbodott, kitüremkedik és a szakorvosi vizsgálatok alapján is egyértelműen kijelenthető, hogy az anatómiai normától eltérő állapotban van.

Tudjon meg többet a beavatkozásról egy vezető plasztikai sebésztől

  • Minden kérdésére választ kaphat
  • Megismerheti a műtét menetét
  • Személyre szabott árajánlatot készítenek

Milyen esetekben lehet szükség szeméremdomb korrekcióra?

Szeméremdomb korrekcióra abban az esetben van szükség, ha a szeméremdomb mérete miatt a páciensek kellemetlenséget, nehézséget okoznak a hétköznapok, többek között a sportolás vagy öltözködés, és egyértelműen megállapítható, hogy a szeméremdomb megnagyobbodott.

A tünetek mögött általában nem egy kifejezett betegség áll, hanem genetikai és környezeti hatások révén válik olyanná a szeméremdomb. Elsősorban nagy fokú testsúlyváltozás következtében alakulnak ki a makacs zsírpárnák, melyek csak sebészeti úton távolíthatóak el.

Miért érdemes belevágni a szeméremdomb korrekcióba?

A szeméremdomb korrekció egy rutin intim plasztika műtétnek számít, ami mindössze fél órát vesz igénybe, azonban egy életre megváltoztathatja az életét! A hölgyek ezután magabiztosabban vehetnek fel feszülős ruhadarabokat és léphetnek be az uszoda vagy a strand területére. Ezek után nem kell azon aggódnia, hogy a környezetében mit gondolnak!

Részletes és pontos válaszokat kaphat Magyarország egyik legnevesebb és legmegbízhatóbb plasztikai sebészeti klinikájától.

Szeméremdomb korrekció ára

A szeméremdomb korrekció ára 1.400.000 Ft helyett 1.260.000 Ft-ba kerül. A végösszeg egyénenként eltérő lehet, ami nagymértékben függ a megnagyobbodás, elváltozás mértékétől.

Pontos árat és tájékoztatást konzultáció keretében tudnak adni.

szeméremdomb korrekció

A megnagyobbodott szeméremdomb korrekció menete

A szeméremdomb korrekciós műtét nagyjából fél órát vesz igénybe, melynek során a páciensek végig altatásban vannak. A beavatkozás alatt a sebész eltávolítja a felesleges zsírszövetet egy vákuumos szerkezettel, majd pedig felszívódó varratokkal bezárják a bemetszéseket.

Műtét előtt

A beavatkozás előtt fontos azonban, hogy minden hölgynek részt kell vennie egy alapos vizsgálaton, mely során teljes laborvizsgálat és nőgyógyászati vizsgálati is sor kerül. Ha pedig a szakorvos úgy ítéli meg, további vizsgálatokra is szükség lehet, mint például EKG, hüvelyi ultrahang vagy röntgen. Ha az eredmények alapján meggyőződhetünk róla, hogy a páciens teljesen egészséges, akkor sor kerülhet a dátum és a célok egyeztetésére. 

Fontos, hogy a páciensek tisztában legyenek azzal, hogy mire számíthatnak a beavatkozás után, így a sebész és a nőgyógyász közösen alakítják ki a beavatkozási tervet és egyeztetik azt a pácienssel. 

Műtét után

Az eljárás végeztével egy éjszakát megfigyelés alatt kell tölteni a klinikán és csak másnap ajánlott távozni. A felépülési szakasz fontos része az otthoni lábadozás, melynek során kiemelt figyelmet kell fordítani a higiéniára és a pihenésre.

Az első napokon nagyon fontos, hogy óvatosan de alaposan tisztálkodjon és kerülje a fizikai megterhelést és a szexuális kontaktust is. Egy hét után kerül sor az első kontrollvizsgálatra, mely során a szakorvosok meggyőződnek róla, hogy a gyógyulás jó ütemben zajlik és nincsenek komplikációk. A második hét után is részt kell venni egy kontrollvizsgálaton, majd ha az orvos mindent rendben talált, akkor vissza lehet térni a hétköznapokhoz. 

A beavatkozás során felszívódó varratokat alkalmaznak, azonban még így is van esély az esetleges komplikációkra például sebfertőzés, vér- és savógyülem, felszíni egyenetlenség kialakulása. Ezek a komplikációk nagyon ritkák, azonban ha bármi eltérést tapasztal, keresse fel egyből orvosát.

Mellplasztika műtétek 10% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Kérdése van? 
Kérjen időpontot ingyenes konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.

Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.