Intimplasztika Budapest

  • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

Elégedetlen intim testrészei megjelenésével? Gátlásai vannak emiatt a hálószobában, és ez a kapcsolatteremtésre is rányomja a bélyegét? Esetleg a mindennapi öltözködés okoz gondot az intim részek mérete, formája miatt?

Nem kell együtt élnie a komplexusokkal, hiszen az intimplasztika megoldást kínál mindazokra a problémákra, melyek előfordulhatnak a női, illetve férfi nemiszervet illetően.

Ön mire kíváncsi?

Kinek ajánljuk?

Mik az intimplasztika legfőbb előnyei?

Sebészeti területek

Intimplasztika előtt

Intimplasztika után

Intimplasztika árak

Vélemények

Telefonos ügyfélszolgálatunk reggel 8:00 és este 20:00 között fogad új érdeklődőket. Ha az Ön órája pillanatnyilag ezen kívüli időpontot mutat, kérjük használja a lenti űrlapot a bejelentkezéshez és 24 órán belül keresni fogjuk Önt!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Milyen előnnyökkel jár az intimplasztika?

Az intimplasztikai beavatkozásoknak köszönhetően

  • pozitív irányba változhat a szexuális élet,
  • egyszerűbbé válhat a tisztálkodás,
  • orvosolhatóak a várandósságot követő hüvelyi problémák
  • és a korábban problémát okozó ruhadarabok is minden gond nélkül viselhetőek.

A terület rendkívül gyors regenerálódásából adódóan a gyógyulási idő gyors és zökkenőmentes. Szakembereink segítségével lehetőség van a kisajkak plasztikájára, vagy a szeméremdomb méretének csökkentésére is.

Mi is az az intimplasztika?

Hüvelyplasztika

Kisajak és nagyajak plasztika, szeméremdomb korrekció

Intimplasztika előtt

Hasonlóan más plasztikai beavatkozásokhoz, intimplasztika esetén is többféle vizsgálaton kell átesniük pácienseinknek, hogy minden olyan befolyásoló tényezőre fény derüljön, amelyek hatással lehetnek a műtét eredményére. A szokásos laborvizsgálat mellett EKG, röntgen, hüvelyultrahang is szükségesek.

A Plasztikai Sebészeti Centrum Klinikáján mindent egy helyen tudunk elvégezni, ráadásul sorban állás és várakozás nélkül.

Javasolt a sok folyadék és a könnyű, vitaminokban gazdag ételek fogyasztása. Szakembereink az előzetes vizsgálatokat igényes környezetben, pácienseink időbeosztásához rugalmasan igazodva végzik el, hogy mihamarabb sor kerülhessen a beavatkozásra.

Érdemes tudnia, hogy a nikotin lassítja a regenerálódást, ezért célszerű a dohányzást elhagynia a műtét környéki napokon.

Intimplasztika után

A hüvelyplasztikának köszönhetően a szexuális élet teljesebbé válhat, és a meglazult hüvelyfalból eredő vizelettartási zavaroknak is búcsút lehet inteni. A kisajakplasztika ma már olyan elterjedt beavatkozás, mely mellett sok hölgy dönt a zavaró méretek és ezzel együtt a gátlások megszüntetéséért.

A rutin műtétnek számító eljárás semmilyen kockázattal nem jár, és a terület érzékenysége is maximálisan megmarad a beavatkozás után. Hasonlóan a szeméremdomb korrekció esetében is, mely kapcsán gyakori igény a nagyajkak saját zsírral való feltöltése, és a hasplasztikával történő kombinálás.


Mi az amit azonnal észlelhetek majd?

Az intimplasztikai eljárásoknak köszönhetően az intim területek szinte megfiatalodnak, ezzel lehetővé téve a magabiztosság helyreállását, valamint az ágyban is megélt önbizalom semmihez sem fogható érzését.

Fontos, hogy a műtétet követően körülbelül négy hétig tartózkodjon a szexuális élettől, és az intim higiéniára a szokottnál is nagyobb figyelmet fordítson.


Mennyi idő a teljes regenerálódás?

A felszívódó varratok használatával még a varratszedés kellemetlenségeivel sem kell számolnia, de a területre egyébként is jellemző a nagyon gyors regenerálódás.

Az esetlegesen felmerülő fájdalmakat az első napokban fájdalomcsillapítóval kiválóan lehet enyhíteni, de pácienseink tapasztalatai megegyeznek abban, hogy sokkal gyorsabb a gyógyulás intimplasztika után, mint azt várták.

Intimplasztika árak

Klinikánkon egy ​intimplasztika műtét kedvezményes ára ​350 000 és ​920 000  forint között mozog.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fogunk adni Önnek.

Intimplasztika vélemények

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!