Intim plasztika
Hüvelyplasztika
Kisajakplasztika
Szeméremdomb korrekció - Árak

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

Az intim plasztika mindazokat a plasztikai beavatkozásokat magában foglalja, amelyek az intim testrészek átalakítását célozzák.

Elégedetlen intim testrészei megjelenésével? Gátlásai vannak emiatt a hálószobában, és ez a kapcsolatteremtésre is rányomja a bélyegét? Esetleg a mindennapi öltözködés okoz gondot az intim részek mérete, formája miatt?

Nem kell együtt élnie a komplexusokkal, hiszen az intim plasztika megoldást kínál mindazokra a problémákra, melyek előfordulhatnak a női, illetve férfi nemi szervet illetően.

Plasztikai beavatkozások 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Milyen előnyökkel jár az intim plasztika?

Az intim plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően

  • pozitív irányba változhat a szexuális élet,
  • egyszerűbbé válhat a tisztálkodás,
  • orvosolhatóak a várandósságot követő hüvelyi problémák
  • és a korábban problémát okozó ruhadarabok is minden gond nélkül viselhetőek.

A terület rendkívül gyors regenerálódásából adódóan a gyógyulási idő gyors és zökkenőmentes. Szakembereink segítségével lehetőség van a kisajkak plasztikájára, vagy a szeméremdomb méretének csökkentésére is.

Hüvelyplasztika

Hüvelyplasztika során a feszességét vesztett hüvelyfalat helyreállítja szakemberünk, méghozzá a mellső és a hátsó hüvelyfal süllyedésének megszüntetésével.

Lehetőség van arra is, hogy a rosszul gyógyult gátrepedéseket is helyrehozzuk, de a kis-, és nagyajkakat illetően is segítséget tudunk nyújtani a hozzánk fordulóknak.

Kisajak és nagyajak plasztika, szeméremdomb korrekció

Gyakran okoznak gondot a normálisnál méretesebb kisajkak, melyek nem csak az öltözködést, vagy a tisztálkodást nehezíthetik meg, de fájdalmat is okozhatnak bizonyos testhelyzetekben, hogy az okozott esztétikai gondokról már ne is szóljunk.

Fogyást követően, vagy genetikai adottságok függvényében a túl nagy szeméremdomb is kisebbé varázsolható a megfelelő eljárásnak köszönhetően.

Intim plasztika műtét előtt

Hasonlóan más plasztikai beavatkozásokhoz, intim plasztika esetén is többféle vizsgálaton kell átesniük pácienseinknek, hogy minden olyan befolyásoló tényezőre fény derüljön, amelyek hatással lehetnek a műtét eredményére. A szokásos laborvizsgálat mellett EKG, röntgen, hüvelyultrahang is szükségesek.

A Plasztikai Sebészeti Centrum Klinikáján mindent egy helyen tudunk elvégezni, ráadásul sorban állás és várakozás nélkül.

Javasolt a sok folyadék és a könnyű, vitaminokban gazdag ételek fogyasztása. Szakembereink az előzetes vizsgálatokat igényes környezetben, pácienseink időbeosztásához rugalmasan igazodva végzik el, hogy mihamarabb sor kerülhessen a beavatkozásra.

Érdemes tudnia, hogy a nikotin lassítja a regenerálódást, ezért célszerű a dohányzást elhagynia a műtét környéki napokon.

Intim plasztika után

A hüvelyplasztikának köszönhetően a szexuális élet teljesebbé válhat, és a meglazult hüvelyfalból eredő vizelettartási zavaroknak is búcsút lehet inteni. A kisajakplasztika ma már olyan elterjedt beavatkozás, mely mellett sok hölgy dönt a zavaró méretek és ezzel együtt a gátlások megszüntetéséért.

A rutin műtétnek számító eljárás semmilyen kockázattal nem jár, és a terület érzékenysége is maximálisan megmarad a beavatkozás után. Hasonlóan a szeméremdomb korrekció esetében is, mely kapcsán gyakori igény a nagyajkak saját zsírral való feltöltése, és a hasplasztikával történő kombinálás.

Mi az amit azonnal észlelhetek majd?

Az intim plasztikai eljárásoknak köszönhetően az intim területek szinte megfiatalodnak, ezzel lehetővé téve a magabiztosság helyreállását, valamint az ágyban is megélt önbizalom semmihez sem fogható érzését.

Fontos, hogy a műtétet követően körülbelül négy hétig tartózkodjon a szexuális élettől, és az intim higiéniára a szokottnál is nagyobb figyelmet fordítson.

Mennyi idő a teljes regenerálódás?

A felszívódó varratok használatával még a varratszedés kellemetlenségeivel sem kell számolnia, de a területre egyébként is jellemző a nagyon gyors regenerálódás.

Az esetlegesen felmerülő fájdalmakat az első napokban fájdalomcsillapítóval kiválóan lehet enyhíteni, de pácienseink tapasztalatai megegyeznek abban, hogy sokkal gyorsabb a gyógyulás intim plasztika után, mint azt várták.

Intimplasztika árak

Klinikánkon a kisajakplasztika árak 400.000 és 490.000 forint között vannak. 

A szeméremdomb korrekció árak 730.000 és 800.000 forint közé esnek.

Fontos tudni, hogy az árak minden esetben tartalmazzák a műtét teljes költségét. Kezdve a megelőző vizsgálatoktól, a teljes ellátáson keresztül, a műtétet kiegészítő szolgáltatásokig.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fogunk adni Önnek.

Kérdése van?

 Kérjen időpontot ingyenes intim plasztika konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egyik vezető sebészünk részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Plasztikai beavatkozások 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.