Intim lézeres kezelés

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit konzultáció keretében!

Az intim területekkel kapcsolatos problémák sok kellemetlenséget okoznak a mindennapi élet során és gyakran nehéz erről beszélni vagy éppen megoldást találni rájuk. Statisztikák szerint minden harmadik nő érintett valamilyen genitális rendellenességgel.

Az intim problémák gyógyítására az intim lézeres kezelés a legjobb megoldás, mert minimál-invazív (nem műtéti beavatkozás), már három kezelés is eredményes és egy alkalom csupán 20 percet vesz igénybe. A kezeléssel javíthatók a hüvelyi problémák, beleértve a hüvelyszárazságot, a hüvelytágasságot, a hüvelyi fájdalmat, a hüvelyi szövetek megereszkedését és az inkontinenciát.

A Plasztikai Sebészeti Centrum Budapest egyik legjobb nevű partnerklinikája exkluzív környezetben, a piacon elérhető legmodernebb géppel és hazánk intim lézeres kezelések terén a legnagyobb tapasztalattal rendelkező orvosával várja!

Ha Ön is szeretne búcsút inteni az intim területekkel kapcsolatos problémáknak, jelentkezzen be a weboldalunkon konzultációra!

Tudjon meg többet az intim lézeres kezelésről egy vezető szakorvostól, aki

 • minden kérdésére választ ad,
 • bemutatja a kezelés menetét,
 • személyre szabott kezelési tervet készít.

Az intimlézer előnyei

Az intim lézeres kezelés legnagyobb előnyei, hogy fájdalommentesen, rövid idő alatt (egy kezelés húsz perc) hosszú távra mulasztja el az intim panaszokat és nem szükséges kés alá feküdni, hiszen nem műtéti beavatkozás. További előnye, hogy már három alkalom is eredményes, tehát nem szükséges hónapokig folyamatosan kezelésekre járni.

A Plasztikai Sebészeti Centrum kortól függetlenül sokféle panaszra ajánlja az intim lézeres kezelést:

 • Hüvelyszárazság: A lézerstimuláció fokozza a hüvelyi nyálkahártya rugalmasságát és vérellátását, így javítja a természetes nedvességet.
 • Hüvelytágasság/Hüvelyfal lazulása: A lézer által előidézett mikrosérülések a hüvelyi szövetek természetes gyógyulási folyamatát indítják be, amely serkenti a kollagéntermelést, javítva ezzel a rugalmasságot és a feszességet. (Hüvelyszűkítés)
 • Inkontinencia: A kezelés megerősíti a hüvelyi izmokat, amelyek a húgyhólyagot is tartják és csökkentik a stressz-inkontinencia tüneteit.
 • Kisajak és nagyajak elváltozások: A lézer segítségével a kisajak és nagyajak bőre feszesebbé, rugalmasabbá, egyenletesebbé és fiatalosabbá válik.
 • Méhsüllyedés: Az intim lézeres kezelés fokozza a hüvelyi szövetek rugalmasságát és feszességét, így támogatva a méh tartó- és támaszfunkcióját.
 • Végbélsérv: A kezelés serkenti a szövetek rugalmasságát és aktiválja a kollagéntermelést a végbél környékén, így segítve a végbélsérv kezelését és megelőzését.
 • Hólyagsérv: A lézerfény hőenergiája növeli a szövetek flexibilitását és beindítja a kollagén-előállítást, ami segíti a sérült szövetek regenerálódását és megerősödését.
 • Az intim lézeres kezelés továbbá alkalmazható még vagina-rejuvenációra (a hüvely területének megújítása), post partum (szülés utáni) kellemetlenségek gyógyítására és esztétikai hibák javítására.

Tudjon meg többet az intim lézeres kezelésről egy vezető szakorvostól

Hogyan fejti ki hatását az intim lézer?

A kezelés elsődleges feladata a kollagén-rekonstrukció beindítása. Ehhez, a frakcionált intim lézer a bőr felszínén apró, mikroszkopikus lyukakat hoz létre, amelyek elősegítik a szövetek regenerálódását és feszesedését. 

Ez a folyamat úgy működik, hogy a lézer hőenergiája megbontja a hüvelyi szövetek kollagén- és elasztin szálait és ezáltal serkenti a szervezet természetes regenerációs folyamatait.

A kezelés után 2-4 hónapon belül megkezdődik a kollagén-állomány újjáépítése, ami hosszú távú feszesítő és lifting hatást eredményez a kezelt területen.

intim lézeres kezelés vaginális problémák ellen

Miért válassza a Plasztikai Sebészeti Centrumot intim lézer kezelésre?

 • A klinika az orvostudomány legkorszerűbb berendezéseit használja, így az intimlézer kezeléseket a Syneron-Candela CO2RE Intima™ frakcionált intim lézerrel végzi a doktor úr. Ez a legfejlettebb technológia az intim lézer kezelések terén.
 • A kezelések maximális eredményéért a klinika nőgyógyász-endokrinológus szakorvosa felel, aki Magyarország egyik legtapasztaltabb szakembere az intim betegségek gyógyításában. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, nemzetközi tanfolyamokon vett részt (Ljubljana, Milánó) és kiugró sikereket ér el a meddőség kezelésében.
 • A doktor úr a klinikán végzett intimlézer kezelések során mindig személyre szabott megoldásokat alkalmaz, melyeket az Ön egyedi igényeihez és problémáihoz igazít.
 • A kezelést végző partnerklinikánkon páciens az első. A klinika orvosai és a szakápolók mindent megtesznek annak érdekében, hogy a Önök elégedettek legyenek. Ennek köszönhetően a kezelések során minimális a mellékhatások és a szövődmények kockázata. A több ezer elégedett páciens átlagosan 100/98-as értékelést adott a nyugodt és luxus körülmények valamint a tapasztalt pozitív eredmény miatt.

Részletes és pontos válaszokat kaphat Magyarország egyik legnevesebb és legmegbízhatóbb klinikájától.

Az intim lézeres kezelés menete

A kezelés előtt a doktor úr személyre szabja a CO2RE Intima™ beállításait, hogy meghatározza a bőrbe hatoló lézerfény mélységét és hőzónáját. A kezelés során a lézer csak a kiválasztott pontokat éri, amely nem jár fájdalommal vagy kellemetlen érzéssel.

Egy kezelés mindössze 20 percet vesz igénybe!

Az intim lézeres kezelést követően nincs szükség külön utókezelésre, azonban ajánlott hét napig kerülni a szexuális érintkezést és a forró fürdőket.

Az intim lézeres kezelés ára

Az intim lézeres kezelés ára 1 alkalomra 150 000 Ft, 5 alkalom pedig 33% kedvezménnyel 500 000 Ft azok számára, akik a Plasztikai Sebészeti Centrumon jelentkeznek be.

Intim lézeres kezelés 1 alkalom

150.000 Ft

Intim lézeres kezelés 5 alkalom

500 000 Ft 750.000 Ft helyett

Az intim lézeres kezelés konzultációs díja 25.000 forint, amely, ha a páciens fél éven belül szerződik, a beavatkozás díjából levonásra kerül.

Összegzés

Az intim lézeres kezelések segíthetnek Önnek abban, hogy visszanyerje magabiztosságát, és élvezhesse a szexuális életet. A klinika kiváló szakemberekből álló csapata és a legmodernebb technológiával felszerelt eszközei biztosítják, hogy Ön magas színvonalú ellátást kapjon az intimlézer kezelések során. Ha intimlézer kezelést fontolgat, érdemes a Plasztikai Sebészeti Centrumnál online bejelentkezni, hogy a legjobb eredményeket érje el.

Tudjon meg többet az intim lézeres kezelésről egy vezető szakorvostól

Gyakran ismételt kérdések

Miért hatékonyabb a Syneron-Candela CO2RE Intima™ frakcionált intim lézer?

Ez a lézer speciálisan az intim területen előforduló problémák kezelésére lett kifejlesztve. A frakcionált CO2 lézer erőteljesebb véralvadást idéz elő az adott területen, így a kollagén-indukció számottevőbb, a végeredmény hosszabb ideig érezhető. 

Miért biztonságosabb a CO2RE Intima™ frakcionált intim lézer?

Míg az erbium alapú lézerkezelésnél gyakran tapasztalható vérzés, a CO2 frakcionált lézer kezelés során a hő hatására az érvégek összehúzódnak, így nem keletkezik vérzés, ezáltal gyakorlatilag nincs felépülési idő.

Fájdalmas az intim lézeres kezelés?

A CO2RE Intima™ lézer egyedi technológiájának köszönhetően a kezelés során minimális fájdalom és kellemetlenség SEM tapasztalható.

Az intim lézeres kezelésnek vannak mellékhatásai?

Az intim lézeres kezeléseknek lehetnek bizonyos mellékhatásai - bár számuk rendkívül alacsony -, melyek általában enyhék és átmenetiek. Ilyen mellékhatások lehetnek például a bőrpír, az égő érzés, a duzzanat, az érzékenység és a viszketés. Ezek a mellékhatások általában néhány napig tartanak, és az intim terület helyes ápolásával 

a Syneron-Candela CO2RE Intima™ frakcionált lézeres kezelés a legmodernebb technológia
Mellplasztika műtétek 10% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Tudjon meg többet az intim lézeres kezelésről egy vezető szakorvostól, aki

 • minden kérdésére választ ad,
 • bemutatja a kezelés menetét,
 • személyre szabott kezelési tervet készít.