Plasztikai műtét akció: akár 15% kedvezmény + 1 évig árgarancia és ingyenes kontrollvizsgálatok

Az akció részletei

  • Április első 2 héten belül történő konzultáció és szerződéskötés esetén 15% kedvezmény plasztikai műtétek áraiból. Későbbi szerződéskötés esetén a kedvezmény 10%.
  • A műtét után egy éven keresztül ingyenes kontroll a plasztikai sebész javaslata alapján, legalább 4-6 alkalommal.
  • A személyes konzultációnak 2024. április 30-ig meg kell történnie.
  • Az egy éves árgarancia a szerződés aláírása és a foglaló befizetése után biztosított. Ez alatt az idő alatt a műtét időpontját Ön választja ki.
  • Nőgyógyászati műtétekre nem érvényes
  • A százalékos kedvezmény 900.000 forintot meghaladó műtét esetén érvényes.

A feltüntetett árak már tartalmazzák a kedvezményt!

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön az űrlap kitöltésével! Jelen akció visszavonásig érvényes.

Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra, hogy ne maradjon le a kedvezményről!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkboxes

A konzultáció helyszíne:

Budapest, Széchenyi István tér 7/8, 1051

Több ezer elégedett páciens:

Ági

★★★★★

❝ Aki teheti ide jöjjön, csak ajánlani tudom őket! Első osztályú kiszolgálás, személyzet és orvosok. De, ami a legfontosabb, hogy adnak a minőségre, arányokra és mindenre odafigyelnek. Ha úgy látják, hogy ügyfelük olyat kér, ami a hátrányára válna, inkább megpróbálják lebeszélni róla. Náluk nem minden a pénz. Sokkal inkább az esztétikusság, amire nagyon ügyelnek. Én, ha újra alávetném magam bármilyen beavatkozásnak kizárólag hozzájuk mennék!

Kornélia

★★★★★

❝ Szeretném megköszönni nektek hogy, a mellplasztikám olyan volt mint ha egy wellness hétvégén vettem volna részt. Mindenki nagyon kedves volt velem, a sebészem hihetetlenül közvetlen személyiség, őszinte de mégis tapintatosan közli az álláspontját, ami számomra nagy pozitívum! Így 1,5 év elteltével a hegeknek nyoma sincs!
Köszönök MINDENT! Terveim szerint hamarosan találkozunk ismét!

Anna

★★★★★

❝ Körülbelül 5 hete volt mellnagyobbító műtétem. Több mint 200 km-t utaztam Bécsből a személyes konzultációra, a műtétre, és a műtét utáni vizsgálatokra. A klinika minden egyes dolgozója igazi profi, teljes mértékben elégedett vagyok az eredménnyel. A személyzet kedves és segítőkész, a kórház gyönyörű, és a reggeli is nagyon finom volt.

Andrea

★★★★★

❝ Mindenkinek teljes szívből tudom ajánlani a klinikát. Áprilisban volt mellfelvarrás műtétem. Az első pillanatban éreztem, hogy itt különleges bánásmódban részesülök és ez az eltelt pár hónapban sem történt másként. Az eredmény pedig minden elképzelésemet felülmúlta. És nem utolsó sorban mindez teljesen versenyképes áron és csodálatos környezetben.