Világszínvonalú szolgáltatás
209.000 Forint kedvezménnyel
és ajándék lézeres szőrtelenítéssel
2018-as akciónk

Mindegyik új év 365 új lehetőséggel kecsegtet. Lepje meg magát karácsonyra és kezdje gyönyörűen, önbizalommal telve a 2018-as évet!

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzultációra, valamennyi plasztikai beavatkozás árából 209.000 Forint engedményben részesül és megajándékozzuk egy lézeres szőrtelenítés kezeléssel is.

Hogyan válhat jogosulttá a kedvezményre? Kövesse a lent látható lépéseket!

Ha Ön is plasztikai műtéten gondolkodik, engedje, hogy segítsünk. Az ingyenes konzultáció önmagában még semmilyen kötöttséggel nem jár.

Ennél jobb ajánlatot egészen biztosan nem fog találni. Ne szalassza el!

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra még ma!


Egyedi igénye van, vagy nem biztos abban, hogy mire van szüksége?

Vegye föl velünk a kapcsolatot és készséggel állunk rendelkezésére!

Adja meg elérhetőségét az űrlap segítségével és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Rólunk mondták:

 • Megtalálni Titeket a véletlen műve volt. Úgy voltam vele, hogy eljövök, felmérem, mit lehet belőlem kihozni. A doktor úr nem csak a pozitív oldalával, hanem a rideg valósággal is szembesített. Határozott volt, lényegre törő, emellett kedves is. A kezelés alatt az intézet dolgozói nagyon kedvesek voltak, nekem ez hiányzik általában a magyar egészségügyből. Itt 5 nővérke látott el hármónkat, négyünket, váltott műszakban. Fél óránként valaki bejött, ránk nézett. Ez sokat segített azokon a napokon, amikor itt kellett lennem. Nem betegként, hanem egyenrangú félként kezeltetek. Mindig az volt előtérben, hogy nekem jó legyen. Az, amit tőletek kaptam, nekem minden szinten megváltoztatta az önbizalmamat, önbecsülésemet.
  Bernadett
 • Várakozáson felüli szolgáltatás. Mintaszerű egészségügyi ellátás. Profi személyzet, orvosi és nővéri szolgáltatás. Köszönöm a munkájukat!
  Hajni
 • Csak gratulálni tudok, olyan szolgáltatást kaptam, mintha egy wellness hétvégén vettem volna részt. Mindent nagyon köszönök!
  Ibolya
 • Teljesen elégedettek voltunk mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat. A jövőben is az Önök intézményét vesszük igénybe, és ismerőseinknek ajánljuk!
  Fruzsi