Fülplasztika
Műtét menete, után, árak

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

Az elálló, aszimmetrikus, vagy túl nagyra nőtt fülek az arc harmonikus elrendezését feltűnően befolyásolják, ezért alapvetően meghatározzák az arc megjelenésével kapcsolatban az első benyomásokat. Hatással vannak a tükörben látott képre, és ezáltal az önbecsülésre is.

Sajnos nem mi döntjük el, hogy milyen alakú fülekkel születünk, viszont lehetőségünk van változtatni hallószerveink alakján, ha nem vagyunk azzal elégedettek.

Fülplasztika 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Fülplasztika műtét menete

Más plasztikai műtétekhez teljesen hasonló módon a beavatkozást megelőzően a szakemberrel történő konzultáció során megbeszélhető, hogy milyen méretet és formát szeretne magáénak tudni.

Lehetőség van 3D-s modellezésre is, melynek segítségével láthatja előre, hogy reálisan milyen eredményre számíthat.

A szokásos laborvizsgálatokat, EKG-t, röntgen vizsgálatokat a Plasztikai Sebészeti Centrum klinikáján gyorsan és gördülékenyen lehet elvégeztetni, így ezek kapcsán sem kell kiesnie a mindennapi rutinból, és a hosszas sorban állást is elfelejtheti.

A fülplasztika műtéttel az a célunk, hogy a fül elállási szögét 20 fokra csökkentsük. Ez az a maximum érték, ami átlagosan ideálisnak mondható. További előnye a fülplasztikának, hogy a méretén és a formáján is lehet változtatni.

A fülplasztika műtét nagyjából 1 óra időtartamú, melyet helyi érzéstelenítéssel vagy akár altatásban is végzünk.

Fülplasztika után

A fülplasztika után a beavatkozás eredményei gyakorlatilag azonnal láthatóak, de körülbelül 1-3 hónap szükséges ahhoz, hogy a fülkagyló felvegye véglegesnek mondható formáját.

A műtét után speciális szorító pántot kell majd viselni körülbelül egy-másfél hónapig, amely segíti a gyógyulást, és a megfelelő szögben rögzíti a fület, hogy ezután már semmi gondunk ne legyen ezzel a területtel.

A hagyományos fájdalomcsillapítók kiválóan alkalmasak a beavatkozás utáni napokban az időnként kellemetlenül jelentkező fájdalom megszüntetésére, az első hónapban pedig célszerű a fizikai aktivitástól tartózkodni.

Mint a legtöbb plasztikai beavatkozás esetében elmondjuk, a műtét után pár hétig érdemes elkerülni a szoláriumokat és nem érdemes hosszú ideig erős napsugárzásnak kitenni a fület.

A fülplasztika eredményeként önbizalommal teli mindennapoknak nézhet elébe, melyek során végre elfelejtheti az elálló fülek okozta komplexusokat.

Fülplasztika árak

Klinikánkon egy fülplasztika műtét ára kedvezményesen 440.000 és 490.000 forint között mozog.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fogunk adni Önnek.

Kérdése van?

Kérjen időpontot ingyenes fülplasztika konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egyik vezető sebészünk részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Fülplasztika 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.