Arcfeltöltés saját zsírral

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

A saját zsírral való arcfeltöltés egy nagyon népszerű esztétikai eljárás, mellyel rövid időn belül, komoly beavatkozások nélkül lehet látványos eredményeket elérni. Ezt a fajta kezelést főleg olyan hölgyek választják, akinek fontos a természetesség és nem szeretnék komoly sebészeti beavatkozás alá vetni magukat, viszont szeretnék megőrizni arcuk kellemes, üde báját.

Az évek során ugyanis mindenkinek elöregszenek a sejtjei és ezáltal egyre kevesebb kollagén termelődik, aminek következtében a bőr veszít feszességéből, ami az arcon kifejezetten látványos tud lenni.

Ráadásul genetikai és életmódbeli tényezők jelentősen előrehozhatják ezt a folyamatot. Ezt az arcfiatalító eljárást nem csak hölgyeknél lehet alkalmazni, hanem gyakran alkalmazzák férfiaknál is. Az eredmény minden esetben természetes, üde és fiatalos bőr!

Tudjon meg többet a beavatkozásról egy vezető plasztikai sebésztől

 • Minden kérdésére választ kaphat
 • Megismerheti a műtét menetét
 • Személyre szabott árajánlatot készítenek

Az arcfeltöltés saját zsírral előnyei

A saját zsírral történő arcfeltöltés előnyei az alábbi pontokban foglalhatók össze:

 • Nincs szükség altatásra, nem kell egy éjszakára megfigyelés alatt maradni a klinikán.
 • A beavatkozás során csak egy vékony tűt alkalmaznak, ezért nincsenek hegek és sebek, amelyek a felépülési folyamatot meghosszabbítanák.
 • A beavatkozásnak nagyon alacsony kockázatú
 • A saját zsírral történő feltöltés egy nagyon természetes módja a fiatalodásnak, nem kerül idegen anyag a szervezetbe, az eredmény mégis hosszútávú.
 • Ugyan a zsírsejtek egy része természetüknél fogva felszívódik, az eljárás megismételhető, mindaddig, amíg a páciens elégedett nem lesz az eredményekkel. Illetve, évekkel később is, amikor a ráncok újra kiújulnak, ismétlő kezeléseket lehet végrehajtani.

Részletes és pontos válaszokat kaphat Magyarország egyik legnevesebb és legmegbízhatóbb plasztikai sebészeti klinikájától.

Arcfeltöltés saját zsírral árak

Az arcfeltöltés saját zsírral árak 500.000 Ft-tól indulnak. Az árat több tényező is befolyásolja (terület nagysága, alkalmak száma stb), pontos árat plasztikai sebésze fog mondani a személyes konzultáció során.

További ráncfeltöltő kezelések:

Szem alatti karika kezelés

140.000 Ft (1 ml)

B.tox ránctalanító kezelés

70.000 Ft-tól

Ráncfeltöltés hyaluronsavval

140.000 Ft (1 ml)

Arcfeltöltés saját zsírral

A saját zsírral való arcfeltöltés menete

A beavatkozást minden esetben egy személyes konzultáció előzi meg. A beszélgetés során a páciens elmondja, hogy milyen eredményeket szeretne elérni a kezelés végére, a szakorvos pedig ismerteti a lehetőségeket és megvizsgálja, hogy alkalmas-e a páciens az eljárásra.

Ezután sor kerül egy teljes laborvizsgálatra, és ha az orvos úgy ítéli meg, további vizsgálatokat is elrendelhet a beavatkozás előtt. Ha az eredmények alapján minden rendben van, akkor a páciens és az orvos kitűzik az időpontot.

Az eljárás három szakaszból áll. 

 1. Helyi érzéstelenítés után egy vékony kanül tűvel eltávolítják a zsírsejteket, ügyelve arra, hogy azok ne sérüljenek. Ugyanis nagyon fontos, hogy minél több fiatal, friss és sértetlen zsírsejt kerüljön beültetésre.
  Ennek oka, hogy ezek a sejtek nem csak a kontúrokat igazítják ki, hanem beindítják a regenerációs és stimuláló folyamatokat is, melynek hatására a sejtek újra képesek lesznek megfiatalodni. 
 2. Miután eltávolították és megtisztították a zsírszöveteket, megkezdődhet annak az implementálása. A folyamat során mindkét területen helyi érzéstelenítőt alkalmaznak, így az eljárás teljesen fájdalommentes.
 3. A beavatkozás harmadik szakasza a felépülési időszak.
  Az első egy hétben az érintett területet óvatosan kell tisztítani és védeni kell a dörzsöléstől is.
  A következő egy hónapban pedig figyelni kell rá, hogy nem szabad napoztatni, szaunázni, illetve a szolárium használata is kerülendő.
  Ezen kívül azonban a beavatkozás után egyből vissza lehet térni a hétköznapokhoz. Nem kell számítani semmilyen fájdalomra, gyengeségre.
Mellplasztika műtétek 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Kérdése van? 
Kérjen időpontot ingyenes konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.

Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Plasztikai műtétek 20% kedvezménnyel augusztus 16-ig elvégzett műtétek esetén! Tovább az akció részleteire