Kötényhas eltüntetése Budapest szívében

Nincs többé lógó bőr, csak vonzó és feszes has

 • A kötényhasat csak műtéti úton lehet eltüntetni
 • 100%-ban biztonságos beavatkozás, hiszen klinikánkon rutinműtétnek számít
 • Teljesen fájdalommentes
 • Élethosszig tartó megoldás

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

Önnek ajánljuk a kötényhas plasztikát, ha

 • kisbabája megszületése után megnyúlt a bőr a hasán,
 • a közelmúltban sokat fogyott hasáról, de a visszamaradt lógó bőrt nem tudja eltüntetni,
 • kötényhasa miatt egyre nehezebbé válik az öltözködés, hiszen az a nadrág például, ami combon és a fenéken passzol, a hasán már nem,
 • zavarja, hogy hasa nem csak akkor lóg, amikor lehajol, hanem folyamatosan, és ez higiéniai kellemetlenségeket is okoz,
 • kemény diéták és rendszeres testedzés árán sem sikerült megszabadulni kötényhasától,
 • alapvetően vékony testalkata van, de lógó hasával egyszerűen nem tud mit kezdeni,
 • kötényhasa miatt problémái vannak a helyes testtartással, ami hátfájáshoz vezet,
 • lógó hasa zavarja Önt szexuális életében és attól fél, párja számára már nem annyira vonzó, mint korábban,
 • Ön sem szeretne beletörődni abba, hogy soha többé nem lesz lapos, feszes hasfala.

Miért a kötényhas eltávolítás a legjobb megoldás a hasi lógó bőr ellen?

Ez az egyetlen garantált megoldás

A szülés utáni lógó has eltüntetésére a plasztikai műtét az egyetlen, működő megoldás. Mivel itt nem zsírrétegről beszélünk, ezért sem kitartó diétázással, sem pedig rendszeres, kemény tornával nem lehet eltüntetni a hason lógó bőrt.

100%-ban biztonságos

A kötényhas plasztika egyértelműen az egyszerűbb plasztikai műtétek közé sorolható. Ha ezt a tényt ötvözzük azzal, hogy klinikánkon nemzetközileg elismert plasztikai sebészek dolgoznak, akkor bátran elmondhatjuk, hogy egy teljesen biztonságos és kockázatok nélküli rutinműtétről beszélünk.

Teljesen fájdalommentes

A kötényhas plasztikai műtét egy altatásban végzett beavatkozás, így Ön semmilyen fájdalmat nem érez majd a műtét közben.

Kinek ajánljuk a kötényhas eltávolítást?

Milyen eredményre lehet számítani?

Felkészülés a műtét előtt

A műtét menete

Előtte-utána képek

Kötényhasplasztika után

Vélemények

Kötényhas eltávolítás ára

Kötényhas eltüntetése

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és intsen búcsút a hasán lógó bőrnek egy életre!

A kötényhasplasztika eredménye

A hasi lógó bőr eltávolítása több szempontból is rendkívül előnyös beavatkozás. Most megmutatjuk, hogy az Ön életében mely területeken élvezheti a kötényhas plasztika példátlan előnyeit:

Önbizalom és énkép

Külső tulajdonságaink nagymértékben hatnak önbizalmunkra és kialakult énképünket is könnyedén torzíthatják. Szinte mindegyik páciensünk arról számol be a kötényhas műtétet követően, hogy új, lapos hasfala valósággal megváltoztatta egész életét. Döntsön Ön is a kötényhas eltávolítás mellett és élje át a lapos, feszes hasfal semmihez sem hasonlítható érzését!

Öltözködés

A megnyúlt hasi bőr rendkívül sok problémát okoz az öltözködés területén, különös tekintettel a nadrágokra és szoknyákra vonatkozóan. Számos páciens számol be arról, hogy kötényhasa miatt kénytelen úgy ruhadarabot választani, hogy az méretben passzoljon, de lehetőség szerint minél többet takarjon a megereszkedett hasból. A kötényhas eltüntetését követően lapos hasfalával ismét elkezdhet kedve és hangulata szerint öltözködni.

Szexuális élet

Amellett, hogy kényelmetlen és egészségtelen, káros következményekkel járhat, a kötényhas talán legnagyobb hátránya az, hogy nem esztétikus. Egész egyszerűen nem nyújt kedves látványt a férfi szemek számára, és ez a szexuális együttlét során lehet leginkább zava​ró.

Higiénia

A megereszkedett, lógó hasi bőr alatti terület – főleg nyáron, nagy melegben – könnyedén bepállik, ami kellemetlen testszaghoz és bizonyos esetekben bőrkiütéshez, vagy bőrfertőzéshez vezethet. Kötényhas plasztika után ez a tünetegyüttes teljes mértékben eltűnik majd az Ön életéből is.

Egészséges hát és testtartás

A megereszkedett alhasi bőr gyakran okoz kellemetlen hátfájást és előnytelen, esetlen testtartást. Ez alapvetően az ember közérzetére és mindennapi megjelenésére is komoly hatással van. Teljesen feleslegesen cipeli magával a megnyúlt bőrét a hasán. Szabaduljon meg tőle Ön is!

Kötényhas eltüntetése

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és intsen búcsút a hasán lógó bőrnek egy életre!

Kötényhas eltávolítás előtte-utána képek

A kötényhas eltávolítás részletei – a műtét menete

Felkészülés a kötényhas plasztika műtét előtt

A műtétet minden esetben megelőzi egy ingyenes konzultáció, ahol

 • szakemberünk meghallgatja az ön kívánságait,
 • felméri az adott terület állapotát, 
 • javaslatot tesz a beavatkozásra,
 • megosztja önnel, milyen eredményre számíthat és
 • tájékoztatja önt a kötényplasztikai beavatkozás költségeiről

Természetesen - mint minden nagyobb plaszikai beavatkozás előtt - a kötényhas plasztika előtt is el kell végezni az ön fizikai állapotát felmérő vizsgálatokat (EKG, röntgen, ultrahang). A Plasztikai Sebészeti Centrumban minden előzetes vizsgálatot egy helyen, roppant gördülékenyen végzünk el, így Önnek ez semmi plusz idő- vagy energiabefektetéssel nem jár.

A kötényhas plasztikai műtét menete

A műtét lényege a has bőrfeleslegének és ha szükséges, a felgyűrt zsírfelesleg eltávolítása. Amennyiben az izmok állapota megköveteli, a beavatkozást ki kell egészíteni a szétcsúszott hasfali izmok összevarrásával.

A műtét altatásban zajlik. A metszést sebészünk leggyakrabban az ön alhasán, a bikinivonal alatt, a két csípőtövis között ejti. Szükség lehet a köldök helyzetének korrekciójára is, ilyenkor a köldökgyűrűben is fut egy, a gyógyulást követően alig észrevehető metszés. Speciális esetben a has középvonalában is szükség van egy bemetszésre, ekkor itt is lesz egy vékony, alig észrevehető hegvonal.

Kötényhas eltüntetése

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és intsen búcsút a hasán lógó bőrnek egy életre!

A kötényhas plasztika után

A műtét utáni első két napot mindenképpen klinikánkon kell töltenie, ahol folyamatos orvosi felügyelet mellett luxusörülményeket, előzékeny kiszolgálást és napi háromszori tápláló étkezést biztosítunk önnek „a la carte” módon.

Hazatérve két-három hétig rendkívül kíméletes életmódra kell berendezkednie. Mindenképpen ajánlott egy rugalmas dressz viselése a műtét után négy-hat hétig, bizonyos esetekben javasoljuk a további használatát. Ha a hasfali izomzat korrekciójára is sor került, három hónapig nem javasolt a területet terhelő gyakorlatok végzése, az intenzív sportolás.

Minden kötényhast illető korrekciós műtét más és más, a rehabilitáció önt érintő kérdéseiről természetesen szakemberünk tájékoztatni fogja Önt az ingyenes konzultáción és a műtét után is.

Hasplasztika vélemények

A kötényhas eltávolítás ára

Klinikánkon arra törekszünk, hogy minden páciensünk pontosan olyan szolgáltatást kapjon, ami a konkrét, személyes vágyainak és céljainak megfelel. Pontosan emiatt – mivel nincs két teljesen egyforma ember – nincs két egyforma árajánlatunk sem. Az ingyenes konzultáció során minden részletet és tudnivalót megismerhet a műtétről, felteheti kérdéseit és pontos árajánlatot kap.

Eddigi kötényhas plasztikai műtéteink alapján a beavatkozás ára 725 000 ​és 1 020 000 forint között mozog.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fogunk adni Önnek.
Kötényhas eltüntetése

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és intsen búcsút a hasán lógó bőrnek egy életre!

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Telefonos ügyfélszolgáltunk reggel 8:00 és este 20:00 között fogad új érdeklődőket. Ha az Ön órája pillanatynilag ezen kívüli időpontot mutat, kérjük használja a lenti űrlapot a bejelentkezéshez és 24 órán belül keresni fogjuk Önt!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!