Kötényhas eltüntetése Budapest szívében

Nincs többé lógó bőr, csak vonzó és feszes has

 • A kötényhasat csak műtéti úton lehet eltüntetni
 • 100%-ban biztonságos beavatkozás, hiszen klinikánkon rutinműtétnek számít
 • Teljesen fájdalommentes
 • Élethosszig tartó megoldás

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

Önnek ajánljuk a kötényhas plasztikát, ha

 • kisbabája megszületése után megnyúlt a bőr a hasán,
 • a közelmúltban sokat fogyott hasáról, de a visszamaradt lógó bőrt nem tudja eltüntetni,
 • kötényhasa miatt egyre nehezebbé válik az öltözködés, hiszen az a nadrág például, ami combon és a fenéken passzol, a hasán már nem,
 • zavarja, hogy hasa nem csak akkor lóg, amikor lehajol, hanem folyamatosan, és ez higiéniai kellemetlenségeket is okoz,
 • kemény diéták és rendszeres testedzés árán sem sikerült megszabadulni kötényhasától,
 • alapvetően vékony testalkata van, de lógó hasával egyszerűen nem tud mit kezdeni,
 • kötényhasa miatt problémái vannak a helyes testtartással, ami hátfájáshoz vezet,
 • lógó hasa zavarja Önt szexuális életében és attól fél, párja számára már nem annyira vonzó, mint korábban,
 • Ön sem szeretne beletörődni abba, hogy soha többé nem lesz lapos, feszes hasfala.

Miért a kötényhas eltávolítás a legjobb megoldás a hasi lógó bőr ellen?

Ez az egyetlen garantált megoldás

A szülés utáni lógó has eltüntetésére a plasztikai műtét az egyetlen, működő megoldás. Mivel itt nem zsírrétegről beszélünk, ezért sem kitartó diétázással, sem pedig rendszeres, kemény tornával nem lehet eltüntetni a hason lógó bőrt.

100%-ban biztonságos

A kötényhas plasztika egyértelműen az egyszerűbb plasztikai műtétek közé sorolható. Ha ezt a tényt ötvözzük azzal, hogy klinikánkon nemzetközileg elismert plasztikai sebészek dolgoznak, akkor bátran elmondhatjuk, hogy egy teljesen biztonságos és kockázatok nélküli rutinműtétről beszélünk.

Teljesen fájdalommentes

A kötényhas plasztikai műtét egy altatásban végzett beavatkozás, így Ön semmilyen fájdalmat nem érez majd a műtét közben.

Kinek ajánljuk a kötényhas eltávolítást?

Milyen eredményre lehet számítani?

Felkészülés a műtét előtt

A műtét menete

Előtte-utána képek

Kötényhasplasztika után

Vélemények

Kötényhas eltávolítás ára

Kötényhas eltüntetése

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és intsen búcsút a hasán lógó bőrnek egy életre!

A kötényhasplasztika eredménye

A hasi lógó bőr eltávolítása több szempontból is rendkívül előnyös beavatkozás. Most megmutatjuk, hogy az Ön életében mely területeken élvezheti a kötényhas plasztika példátlan előnyeit:

Önbizalom és énkép

Külső tulajdonságaink nagymértékben hatnak önbizalmunkra és kialakult énképünket is könnyedén torzíthatják. Szinte mindegyik páciensünk arról számol be a kötényhas műtétet követően, hogy új, lapos hasfala valósággal megváltoztatta egész életét. Döntsön Ön is a kötényhas eltávolítás mellett és élje át a lapos, feszes hasfal semmihez sem hasonlítható érzését!

Öltözködés

A megnyúlt hasi bőr rendkívül sok problémát okoz az öltözködés területén, különös tekintettel a nadrágokra és szoknyákra vonatkozóan. Számos páciens számol be arról, hogy kötényhasa miatt kénytelen úgy ruhadarabot választani, hogy az méretben passzoljon, de lehetőség szerint minél többet takarjon a megereszkedett hasból. A kötényhas eltüntetését követően lapos hasfalával ismét elkezdhet kedve és hangulata szerint öltözködni.

Szexuális élet

Amellett, hogy kényelmetlen és egészségtelen, káros következményekkel járhat, a kötényhas talán legnagyobb hátránya az, hogy nem esztétikus. Egész egyszerűen nem nyújt kedves látványt a férfi szemek számára, és ez a szexuális együttlét során lehet leginkább zava​ró.

Higiénia

A megereszkedett, lógó hasi bőr alatti terület – főleg nyáron, nagy melegben – könnyedén bepállik, ami kellemetlen testszaghoz és bizonyos esetekben bőrkiütéshez, vagy bőrfertőzéshez vezethet. Kötényhas plasztika után ez a tünetegyüttes teljes mértékben eltűnik majd az Ön életéből is.

Egészséges hát és testtartás

A megereszkedett alhasi bőr gyakran okoz kellemetlen hátfájást és előnytelen, esetlen testtartást. Ez alapvetően az ember közérzetére és mindennapi megjelenésére is komoly hatással van. Teljesen feleslegesen cipeli magával a megnyúlt bőrét a hasán. Szabaduljon meg tőle Ön is!

Kötényhas eltüntetése

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és intsen búcsút a hasán lógó bőrnek egy életre!

Kötényhas eltávolítás előtte-utána képek

A kötényhas eltávolítás részletei – a műtét menete

Felkészülés a kötényhas plasztika műtét előtt

A műtétet minden esetben megelőzi egy ingyenes konzultáció, ahol

 • szakemberünk meghallgatja az ön kívánságait,
 • felméri az adott terület állapotát, 
 • javaslatot tesz a beavatkozásra,
 • megosztja önnel, milyen eredményre számíthat és
 • tájékoztatja önt a kötényplasztikai beavatkozás költségeiről

Természetesen - mint minden nagyobb plaszikai beavatkozás előtt - a kötényhas plasztika előtt is el kell végezni az ön fizikai állapotát felmérő vizsgálatokat (EKG, röntgen, ultrahang). A Plasztikai Sebészeti Centrumban minden előzetes vizsgálatot egy helyen, roppant gördülékenyen végzünk el, így Önnek ez semmi plusz idő- vagy energiabefektetéssel nem jár.

A kötényhas plasztikai műtét menete

A műtét lényege a has bőrfeleslegének és ha szükséges, a felgyűrt zsírfelesleg eltávolítása. Amennyiben az izmok állapota megköveteli, a beavatkozást ki kell egészíteni a szétcsúszott hasfali izmok összevarrásával.

A műtét altatásban zajlik. A metszést sebészünk leggyakrabban az ön alhasán, a bikinivonal alatt, a két csípőtövis között ejti. Szükség lehet a köldök helyzetének korrekciójára is, ilyenkor a köldökgyűrűben is fut egy, a gyógyulást követően alig észrevehető metszés. Speciális esetben a has középvonalában is szükség van egy bemetszésre, ekkor itt is lesz egy vékony, alig észrevehető hegvonal.

Kötényhas eltüntetése

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és intsen búcsút a hasán lógó bőrnek egy életre!

A kötényhas plasztika után

A műtét utáni első két napot mindenképpen klinikánkon kell töltenie, ahol folyamatos orvosi felügyelet mellett luxus körülményeket, előzékeny kiszolgálást és napi háromszori tápláló étkezést biztosítunk önnek „a la carte” módon.

Hazatérve két-három hétig rendkívül kíméletes életmódra kell berendezkednie. Mindenképpen ajánlott egy rugalmas dressz viselése a műtét után négy-hat hétig, bizonyos esetekben javasoljuk a további használatát. Ha a hasfali izomzat korrekciójára is sor került, három hónapig nem javasolt a területet terhelő gyakorlatok végzése, az intenzív sportolás.

Minden kötényhast illető korrekciós műtét más és más, a rehabilitáció önt érintő kérdéseiről természetesen szakemberünk tájékoztatni fogja Önt az ingyenes konzultáción és a műtét után is.

Hasplasztika vélemények

A kötényhas eltávolítás ára

Klinikánkon arra törekszünk, hogy minden páciensünk pontosan olyan szolgáltatást kapjon, ami a konkrét, személyes vágyainak és céljainak megfelel. Pontosan emiatt – mivel nincs két teljesen egyforma ember – nincs két egyforma árajánlatunk sem. Az ingyenes konzultáció során minden részletet és tudnivalót megismerhet a műtétről, felteheti kérdéseit és pontos árajánlatot kap.

Eddigi kötényhas plasztikai műtéteink alapján a beavatkozás kedvezményes ára 725 000 ​és 1 020 000 forint között mozog.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fogunk adni Önnek.
Kötényhas eltüntetése

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és intsen búcsút a hasán lógó bőrnek egy életre!

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Telefonos ügyfélszolgáltunk reggel 8:00 és este 20:00 között fogad új érdeklődőket. Ha az Ön órája pillanatynilag ezen kívüli időpontot mutat, kérjük használja a lenti űrlapot a bejelentkezéshez és 24 órán belül keresni fogjuk Önt!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!