Kötényhas eltüntetése
A műtét menete, után, árak

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

Önnek ajánljuk a kötényhas plasztikát, ha

 • kisbabája megszületése után megnyúlt a bőr a hasán,
 • a közelmúltban sokat fogyott hasáról, de a visszamaradt lógó bőrt nem tudja eltüntetni,
 • kötényhasa miatt egyre nehezebbé válik az öltözködés, hiszen az a nadrág például, ami combon és a fenéken passzol, a hasán már nem,
 • zavarja, hogy hasa nem csak akkor lóg, amikor lehajol, hanem folyamatosan, és ez higiéniai kellemetlenségeket is okoz,
 • kemény diéták és rendszeres testedzés árán sem sikerült megszabadulni kötényhasától,
 • kötényhasa miatt problémái vannak a helyes testtartással, ami hátfájáshoz vezet,
 • Ön sem szeretne beletörődni abba, hogy soha többé nem lesz lapos, feszes hasfala.

Hasplasztika 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

A kötényhas eltüntetés a legjobb megoldás a hasi lógó bőr ellen?

 • Ez az egyetlen garantált megoldás

A szülés utáni lógó has eltüntetésére a plasztikai műtét az egyetlen, működő megoldás. Mivel itt nem zsírrétegről beszélünk, ezért sem kitartó diétázással, sem pedig rendszeres, kemény tornával nem lehet eltüntetni a hason lógó bőrt.

 • 100%-ban biztonságos

A kötényhas plasztika egyértelműen az egyszerűbb plasztikai műtétek közé sorolható. Ha ezt a tényt ötvözzük azzal, hogy klinikánkon nemzetközileg elismert plasztikai sebészek dolgoznak, akkor bátran elmondhatjuk, hogy egy teljesen biztonságos és kockázatok nélküli rutinműtétről beszélünk.

 • Teljesen fájdalommentes

A kötényhas plasztika műtét egy altatásban végzett beavatkozás, így Ön semmilyen fájdalmat nem érez majd a műtét közben.

A kötényhas eltávolítás menete

A műtétet minden esetben megelőzi egy ingyenes konzultáció, ahol

 • szakemberünk meghallgatja az ön kívánságait,
 • felméri az adott terület állapotát, 
 • javaslatot tesz a beavatkozásra,
 • megosztja Önnel, milyen eredményre számíthat és
 • tájékoztatja önt a kötényplasztikai beavatkozás költségeiről

Természetesen - mint minden nagyobb plasztikai beavatkozás előtt - a kötényhas plasztika előtt is el kell végezni az Ön fizikai állapotát felmérő vizsgálatokat (EKG, röntgen, ultrahang). Klinikánkon minden előzetes vizsgálatot egy helyen, roppant gördülékenyen végzünk el, így Önnek ez semmi plusz idő- vagy energiabefektetéssel nem jár.

A műtét részletei

A műtét lényege a has bőrfeleslegének és ha szükséges, a felgyűlt zsírfelesleg eltávolítása. Amennyiben az izmok állapota megköveteli, a beavatkozást ki kell egészíteni a szétcsúszott hasfali izmok összevarrásával.

A műtét altatásban zajlik. A metszést sebészünk leggyakrabban az alhason, a bikinivonal alatt, a két csípőtövis között ejti. Szükség lehet a köldök helyzetének korrekciójára is, ilyenkor a köldökgyűrűben is fut egy, a gyógyulást követően alig észrevehető metszés. Speciális esetben a has középvonalában is szükség van egy bemetszésre, ekkor itt is lesz egy vékony, alig észrevehető hegvonal.

Kötényhas műtét után

A műtét utáni első két napot mindenképpen klinikánkon kell töltenie, ahol folyamatos orvosi felügyelet mellett luxus körülményeket, előzékeny kiszolgálást és napi háromszori tápláló étkezést biztosítunk önnek „a la carte” módon.

Hazatérve két-három hétig rendkívül kíméletes életmódra kell berendezkednie. Mindenképpen ajánlott egy rugalmas dressz viselése a műtét után négy-hat hétig, bizonyos esetekben javasoljuk a további használatát. Ha a hasfali izomzat korrekciójára is sor került, három hónapig nem javasolt a területet terhelő gyakorlatok végzése, az intenzív sportolás.

Minden kötényhasat illető korrekciós műtét más és más, a rehabilitáció Önt érintő kérdéseiről természetesen szakemberünk tájékoztatni fogja az ingyenes konzultáción és a műtét után is.

A kötényhas műtét ára

A kötényhas műtét ára kedvezményesen 1.090.000 és 1.390.000 forint közötti összeg. A magasabb ár akkor érvényes, ha egyéb kiegészítő kezelésre, beavatkozásra, mint például deréktáji zsírszívásra is sor kerül.

A fizetési módokról, részletfizetési lehetőségről, illetve a pontos árajánlatról tájékoztatást az ingyenes konzultáció során fogunk adni Önnek.

Kérdése van?

Kérjen időpontot ingyenes kötényhas plasztika konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egyik vezető sebészünk részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Hasplasztika 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.