Kisajak plasztika

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

A kisajak plasztika az intim plasztikai műtétek egyik fajtája, melynek során a kisajkak elváltozásainak, rendellenességeinek korrigálása történik.

A beavatkozásra általában a kisajkak abnormális, tehát az anatómiaitól eltérő mérete miatt van szükség, mivel a megnagyobbodott terület problémát jelenthet sportolás, öltözködés, illetve a szexuális élet során is. Ráadásul, az előbbi tünetek súlyos pszichés és önértékelési problémákhoz is vezethetnek. 

Tudjon meg többet a beavatkozásról egy vezető plasztikai sebésztől

  • Minden kérdésére választ kaphat
  • Megismerheti a műtét menetét
  • Személyre szabott árajánlatot készítenek

Milyen esetben lehet szükség kisajak plasztikára?

Kisajak plasztikára abban az esetben van szükség, ha az ajkak kilógnak a szeméremdomb alól. Ez nem csak esztétikailag okozhat problémát a hölgyeknek, hanem megnehezíti a mindennapi életet is, mivel a sportolás és öltözködés is körülményessé válhat. Ezen felül pedig sebesedéshez, gyulladáshoz és akár még váladékozáshoz is vezethet. 

A tünetek nem egy betegség miatt alakulnak ki, hanem főként genetikai és életvitelbeli okok miatt, nincs rá bizonyíték, hogy egészséges életmóddal, rendszeres testmozgással megelőzhető lenne, ha genetikailag hajlamos rá a páciens. 

Részletes és pontos válaszokat kaphat Magyarország egyik legnevesebb és legmegbízhatóbb plasztikai sebészeti klinikájától.

Miért ajánlott a kisajak plasztika?

A kisajak plasztikai műtét hozzájárulhat, hogy újra teljesnek érezze magát és visszaszerezze korábbi önbecsülését, magabiztosságát. A beavatkozás nagyon gyors, fájdalommentes és rövid időn belül már látható a változás.

A kisajakplasztika következtében nem kell többé rejtegetnie magát, és olyan ruhadarabokat keresnie, melyek nem feszülnek, ráadásul a sportolással kapcsolatos aggodalmaitól is elköszönhet. 

A kisajak plasztika ára

A kisajak plasztika ára 650.000 Ft-tól kezdődik.

kisajak plasztika header

A kisajak plasztika menete

A kisajak plasztika rutin műtétnek számít az intim plasztikai beavatkozások között. A beavatkozást minden esetben megelőzi egy előzetes vizsgálat és konzultáció. A személyes találkozás során a nőgyógyász szakorvos megvizsgálja a páciens intim területeit, emellett pedig egy teljes labor is készül.

Ha pedig szükséges, további vizsgálatok, mint például EKG és hüvelyi ultrahang elvégzését is kérheti a szakorvos. Ha a vizsgálatokon minden rendben van és a páciens egészségügyi állapota megfelelő, akkor a sebész szakorvos és a páciens egyeztetnek a lehetséges eredményekről, majd pedig kitűzik a beavatkozás időpontját. 

A beavatkozás megelőző pár napban már érdemes könnyű ételeket fogyasztani, hogy ne terhelje meg a szervezetet, illetve fejben is felkészülni a beavatkozásra és a fontos teendőket előre elintézni.

  • A beavatkozás nagyjából egy órát vesz igénybe.
  • A műtét során nincs szükség altatásra, pusztán helyi, speciális érzéstelenítőt használnak a szakorvosok. A kezelés részeként a sebész eltávolítja a felesleges szöveteket, majd pedig felszívódó varratokkal bezárja a bemetszéseket.

A műtét után ajánlott egy éjszakára megfigyelés alatt maradni, azonban saját felelősségre egy elhagyható a klinika. A fizikai munkát, illetve a szexuális együttlétet azonban a következő két hétben kerülni kell.

Érdemes a beavatkozást a menstruációt követő 3. vagy 4. napra időzíteni. Ennek oka, hogy ilyenkor alacsonyabb a fertőzésveszély és a következő vérzési időszakra, a sebek szinte teljesen meggyógyulnak. 

A teljes felépülés nagyjából 2-3 hónapig tart. Az első, illetve a második héten kontroll vizsgálaton kell részt venni, azonban a második hét után már vissza lehet térni a hétköznapi tevékenységekhez.

A fürdőzést, szaunázást és napozást azonban érdemes további pár hétig még kerülni. A felépülés fontos része még a megfelelő higiéniai állapot fenntartása is. Ebben az időszakban nagyon óvatosan kell végezni a tisztálkodást, azonban nagy alapossággal is, hogy az esetleges fertőzéseket elkerülje.

Mellplasztika műtétek 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Kérdése van? 
Kérjen időpontot ingyenes konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.

Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.