Hüvelyplasztika

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

A hüvelyplasztikai beavatkozás egy intim plasztikai eljárás, amely során a hüvely elváltozásait sebészeti eljárással visszaállítják az anatómiailag normális állapotba. A hüvelyplasztika mögött általában egészségügyi probléma áll, mely sok esetben negatív önértékeléshez és párkapcsolati problémákhoz is vezethet.

A meglazult és kitágult hüvelyizomzat, hüvelyfal általában szülés után érinti a nőket, de genetikai okok miatt is kialakulhat. A hüvelyplasztikai beavatkozás megoldást nyújt és a kezelés során teljes mértékig visszaállítható a hüvely a korábbi, feszes változatába.

A beavatkozás során csupán egy rövid sebészeti beavatkozás történik, mely után a pár hetes felépülési szakasz kezdődik. A folyamat végére a hölgyek újra elégedettek lehetnek önmagukkal és visszanyerhetik önbizalmukat.

Tudjon meg többet a beavatkozásról egy vezető plasztikai sebésztől

  • Minden kérdésére választ kaphat
  • Megismerheti a műtét menetét
  • Személyre szabott árajánlatot készítenek

Milyen esetben lehet szükség hüvelyplasztikára?

A hüvelyplasztika mögött legtöbbször a hüvely izomzatának, falának a meggyengülése áll. Ez általában a szülés következményeként jön létre, mivel ilyenkor hatalmas megterhelés éri ezeket a területeket, azonban a genetikai és életvitelbeli tényezők is befolyással lehetnek az állapot kialakulására.

A laza hüvelyi izomzat pedig egyéb problémákhoz is vezethet, többek között inkontinenciához, amikor is nehézségek okos a vizelet visszatartása. Ezen kívül pedig az idő múlásával a test egyre kevesebb kollagént termel, mely a bőr és így az intim területek ruganyosságáért is felel. 

Súlyos esetben pedig, amikor a hüvely első fala nagy mértékben tágult, a belső szervek is átrendeződhetnek és akár kitüremkedések is megjelenhetnek a hüvely falán. A kellemetlenségeket pedig tovább fokozza, hogy a tünetek a szexuális együttlétek során is kellemetlenségeket okozhatnak.

Részletes és pontos válaszokat kaphat Magyarország egyik legnevesebb és legmegbízhatóbb plasztikai sebészeti klinikájától.

A hüvelyplasztika előnyei

  • Gyors és hatékony beavatkozás
  • Hüvelyszárazság megszűnése
  • Kellemetlen tünetek megszűnése.
  • Felszívódó varratok - rövidebb felépülési idő.
  • Önbizalom visszanyerése -  az intim együttlétek alatt is!

Hüvelyplasztika ára

A hüvelyplasztika ára 830.000 Ft-tól kezdődik, pontos összeget az ügyfélszolgálaton és konzultáció keretében tudnak adni.

hüvelyplasztika

A hüvelyplasztika menete

A hüvelyplasztikai beavatkozás három részből áll. Az első az előzetes vizsgálat és konzultáció, a második maga a beavatkozás, a harmadik pedig a felépülés szakasza.

Előzetes konzultáció és vizsgálatok

Az első személyes találkozó során a klinika nőgyógyásza elvégzi a szükséges vizsgálatokat és meggyőződik róla, hogy a páciens egészséges és a szervezete készen áll a beavatkozásra. A vizsgálat során a szakorvos felméri a hüvely állapotát, ezen kívül sor kerül egy teljes laborvizsgálatra és szükség esetén pedig EKG, röntgen és hüvelyi ultrahangra is sor kerülhet.

Ha a lelet rendben vannak, akkor az orvos és a páciens megbeszélik, hogy a beavatkozással milyen eredmények érhetőek el és kitűzik a beavatkozás napját. A páciens egészségügyi állapotát tekintve szükség lehet vitaminok, diéta és egyéb gyógyszerek alkalmazására is, hogy a szervezet a legjobb állapotában legyen, amikor sor került a kezelésre.

Mi történik a hüvelyplasztika során?

A hüvelyplasztikai beavatkozás során a nőgyógyász és a sebész együtt dolgozzák ki a beavatkozás menetét és mértékét. Ha a hüvely állapota megköveteli, akkor teljes hüvelyplasztikára van szükség, ha viszont a tünetek kevésbé súlyosak, elegendő lehet csak a hátsó, vagy az elülső hüvelyfal rekonstrukciója. A beavatkozás nagyjából 1 órát vesz igénybe, de ez a beavatkozás mértékétől függően változó lehet. 

A beavatkozás során a sebész a húgycső alatt lévő nyálkahártyát felpreparálja, majd a húgyhólyag körül is helyreigazítja és rögzíti a szöveteket. Ha pedig a hátsó területeken is szükség van a beavatkozásra, akkor egy rombusz alakú bemetszést ejt a sebész és eltávolítja a felesleges hüvelyhámot. 

Felépülés

A beavatkozás harmadik szakasza a felépülési időszak. A kezelés után a pácienseknek egy éjszakát a klinikán kell töltenie, majd távozhatnak otthonukba. Az otthoni lábadozás alatti első 2 hétben kerülni kell mindenféle fizikai megterhelést, beleértve a szexuális együttlétet is és óvatosnak kell lenni a tisztálkodás során is.

A hüvelyplasztikai beavatkozások során felszívódó varratokkal dolgoznak a sebészek, így varratszedésre nincs szükség. 

A beavatkozást követő első és második héten kontroll vizsgálaton kell részt venni, mely segít kiszűrni a lehetséges komplikációkat.

Mellplasztika műtétek 10% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Kérdése van? 
Kérjen időpontot ingyenes konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.

Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.