Combplasztika
Műtét menete, után, árak

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

Amennyiben combunk állapotával nem vagyunk teljesen elégedettek, úgy 40 éves kor alatt sok esetben elegendőnek bizonyul a kívánt eredmények eléréséhez a zsírleszívás. Az évek előrehaladtával azonban már nem csak a súlyproblémák hatása mutatkozik meg a combok állapotán, hanem bizony a kort sem lehet letagadni.

Ilyenkor a szakemberek a megnyúlt bőrt is eltávolítják a zsírszövet mellett, sőt megemelik a bőrt, ezzel tökéletesen formássá és feszessé varázsolva a lábakat.

Az altatásban végzett, körülbelül két-három órán át tartó beavatkozás során a bemetszéseket teljesen rejtett területeken ejtik a sebészek. Ezek közé a területek közé tartozik például az ágyék. Ennek a precizitásnak köszönhetően az operáció nyomai strandon sem lesznek észrevehetőek.

Combplasztika 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Combplasztika műtét menete

Az altatásban végzett combplasztikai operációk előtt is szükséges az EKG, a röntgen, és természetesen a laborvizsgálat, de érdemes tájékoztatnia beavatkozást végző szakembereket az ön által szedett gyógyszerekről, az esetleges érzékenységről, vagy az altatással kapcsolatos tapasztalatairól.

A műtét 2-3 óra hosszú, melynek során a plasztikai sebész a felesleges zsírszövet mellett a megnyúlt bőrt is eltávolítja.

Combplasztika után

Bár az eredmények már azonnal láthatóak lesznek, de a gyógyuláshoz, és a comb végleges formájának kialakulásához a műtét után körülbelül egy hónap szükséges.

A combplasztikai beavatkozást követően azonnal egy szorítóruhát kap majd a páciens, amit körülbelül egy-másfél hónapon keresztül kell viselnie.

Ennek célja, hogy

  • a bőr letapadását jelentősen megkönnyítse,
  • a gyógyulás folyamata is felgyorsítható legyen,
  • valamint rögzítse a végleges formákat.

Közvetlenül a műtét után egy vagy két éjszakát kell a klinikán töltenie, ahol a legnagyobb kényelemben élvezheti az öt csillagos hotel szintű ellátást, természetesen folyamatos orvosi felügyelet mellett. A beavatkozás végeztével behelyezett drain cső a keletkezett váladék elvezetéséről gondoskodik, ezt a kórházi tartózkodás időtartama alatt el is távolítják.

A következő hetekben nagyon óvatosan érdemes mozognia, a lábat nagyobb mértékben megerőltető mozgást semmiféleképpen sem szabad végeznie.

A sok C-vitamin és az egészséges életmód a legtöbb plasztikai beavatkozás esetében segít a gyógyulás folyamatát felgyorsítani, valamint a dohányzás elhagyása is jó döntésnek bizonyulhat. Hiszen a nikotin lassítja a regenerációs folyamatokat.

Esetenként előfordulhat, hogy utólagos korrekciós műtétre lesz szükség, de ez általában kizárólag azoknál a pácienseknél szokott jellemző lenni, akiknél nagyobb lélegzetű beavatkozást követel meg a testrész állapota.

A műtéti hegek idővel elhalványulnak, a végeredmény pedig a testalkathoz illeszkedő formás, feszes comb, melynek köszönhetően visszanyerheti korábbi önbizalmát.

Combplasztika árak

A combplasztika műtét kedvezményes ára 930.000 és 1.000.000 forint között mozog.

Az ár minden költséget tartalmaz, tehát a kezelés minden elemét fedik, a megbeszélt áron felül nem lesznek egyéb felmerülő díjak.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fognak adni Önnek.

Kérdése van?

Kérjen időpontot ingyenes combplasztika konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Combplasztika 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.