Combplasztika

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

A combplasztika egy esztétikai sebészeti eljárás, amelyet a combok feszesítésére és megjelenésének javítására végeznek. A combplasztika során a plasztikai sebész eltávolítja a felesleges zsírszövetet és a megnyúlt bőr egy részét, így újra feszes lábakon járhat.

Combplasztikára általában fogyás után vagy, 40 éves kor felett szokott sor kerülni, mert ilyenkorra jelennek meg a korral járó esztétikai problémák.

Tudjon meg többet a beavatkozásról egy vezető plasztikai sebésztől

  • Minden kérdésére választ kaphat
  • Megismerheti a műtét menetét
  • Személyre szabott árajánlatot készítenek

A combplasztika menete

Combplasztika előtt is szükséges az EKG, a röntgen, és természetesen a laborvizsgálat. Orvosa kikérdezi a az ön által szedett gyógyszerekről, az esetleges érzékenységről, vagy az altatással kapcsolatos tapasztalatairól.

Az altatásban végzett, körülbelül két-három órán át tartó beavatkozás során a bemetszéseket teljesen rejtett területeken ejtik a sebészek. Ezek közé a területek közé tartozik például az ágyék. Ennek a precizitásnak köszönhetően az operáció nyomai strandon sem lesznek észrevehetőek.

Bár az eredmények már azonnal láthatóak lesznek, a gyógyuláshoz, és a comb végleges formájának kialakulásához a műtét után körülbelül egy hónap szükséges.

A combplasztikai beavatkozást követően azonnal egy szorítóruhát kap majd a páciens, amit körülbelül egy-másfél hónapon keresztül kell viselnie.

Ennek célja, hogy

  • a bőr letapadását jelentősen megkönnyítse,
  • a gyógyulás folyamata is felgyorsítható legyen,
  • valamint rögzítse a végleges formákat.

Közvetlenül a műtét után egy vagy két éjszakát kell a klinikán töltenie, ahol a legnagyobb kényelemben élvezheti az öt csillagos hotel szintű ellátást, természetesen folyamatos orvosi felügyelet mellett. A beavatkozás végeztével behelyezett drain cső a keletkezett váladék elvezetéséről gondoskodik, ezt a kórházi tartózkodás időtartama alatt el is távolítják.

Combplasztika után

A következő hetekben nagyon óvatosan érdemes mozognia, a lábat nagyobb mértékben megerőltető mozgást semmiféleképpen sem szabad végeznie.

A sok C-vitamin és az egészséges életmód a legtöbb plasztikai beavatkozás esetében segít a gyógyulás folyamatát felgyorsítani, valamint a dohányzás elhagyása is jó döntésnek bizonyulhat. Hiszen a nikotin lassítja a regenerációs folyamatokat.

Esetenként előfordulhat, hogy utólagos korrekciós műtétre lesz szükség, de ez általában kizárólag azoknál a pácienseknél szokott jellemző lenni, akiknél nagyobb lélegzetű beavatkozást követel meg a testrész állapota.

A műtéti hegek idővel elhalványulnak, a végeredmény pedig a testalkathoz illeszkedő formás, feszes comb, melynek köszönhetően visszanyerheti korábbi önbizalmát.

Részletes és pontos válaszokat kaphat Magyarország egyik legnevesebb és legmegbízhatóbb plasztikai sebészeti klinikájától.

Combplasztika árak

A combplasztika műtét ára 1.200.000 forint.

Az ár minden költséget tartalmaz, tehát a kezelés minden elemét fedik, a megbeszélt áron felül nem lesznek egyéb felmerülő díjak.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fognak adni Önnek.

Mellplasztika műtétek 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Kérdése van? 
Kérjen időpontot ingyenes konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.

Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.