Combplasztika 2019 – a tökéletes combokért

Amennyiben combunk állapotával nem vagyunk teljesen elégedettek, úgy 40 éves kor alatt sok esetben elegendőnek bizonyul a kívánt eredmények eléréséhez a zsírleszívás. Az évek előrehaladtával azonban már nem csak a súlyproblémák hatása mutatkozik meg a combok állapotán, hanem bizony a kort sem lehet letagadni.

Ilyenkor szakembereink a megnyúlt bőrt is eltávolítják a zsírszövet mellett, sőt megemelik a bőrt, ezzel tökéletesen formássá és feszessé varázsolva a lábakat.

Az altatásban végzett, körülbelül két-három órán át tartó beavatkozás során a bemetszéseket teljesen rejtett területeken ejtik sebészeink. Ezek közé a területek közé tartozik például az ágyék. Ennek a precizitásnak köszönhetően az operáció nyomai strandon sem lesznek észrevehetőek.

Bár az eredmények már azonnal láthatóak lesznek, de a gyógyuláshoz, és a comb végleges formájának kialakulásához a műtét után körülbelül egy hónap szükséges.

Esetenként előfordulhat, hogy utólagos korrekciós műtétre lesz szükség, de ez általában kizárólag azoknál a pácienseknél szokott jellemző lenni, akiknél nagyobb lélegzetvételű beavatkozást követel meg a testrész állapota.

A combplasztikai műtét előtt

Az altatásban végzett combplasztikai operációk előtt is el kell végezni azokat a szokásos vizsgálatokat, amelyekre minden plasztikai műtét esetében sor szokott kerülni, így nem maradhat el az EKG, a röntgen, és természetesen a laborvizsgálat sem, de érdemes tájékoztatnia szakembereinket az ön által szedett gyógyszerekről, az esetleges érzékenységről, vagy az altatással kapcsolatos tapasztalatairól.

Mivel munkánk során gyakran találkozunk elfoglalt, minimális szabadidővel rendelkező páciensekkel, így pontosan tudjuk, hogy az időkihasználás, és a gördülékeny vizsgálatok milyen fontos szerepet töltenek be a műtét mellett döntők életében.

külső combplasztika

Éppen ezért a Budapesti Plasztikai Intézetben arra törekszünk, hogy az időpontok rugalmas kezelésével is teljes körű, pácienseink igényeihez igazodó szolgáltatásokkal álljunk rendelkezésre. A konzultáció és a vizsgálatok időpontját is megpróbáljuk elsősorban az ön naptárához és szabadidejéhez igazítani, hogy ne kelljen a szükségesnél több időt távol lennie munkájától, családjától.

Lábadozás a combplasztikai műtét után

A combplasztikai beavatkozást követően azonnal egy szorítóruhát kap majd páciensünk, amit körülbelül egy-másfél hónapon keresztül kell viselnie. Ennek célja, hogy a bőr letapadását jelentősen megkönnyítse, és a gyógyulás folyamata is felgyorsítható legyen, valamint rögzítse a végleges formákat.

Közvetlenül a műtét után legalább két éjszakát érdemes Klinikánkon töltenie, ahol a legnagyobb kényelemben élvezheti az öt csillagos hotel szintű ellátást, természetesen folyamatos orvosi felügyelet mellett. A beavatkozás végeztével behelyezett drain cső a keletkezett váladék elvezetéséről gondoskodik, ezt a kórházi tartózkodás időtartama alatt el is távolítjuk.

combplasztika zsírleszívás

A következő hetekben nagyon óvatosan érdemes mozognia, a lábat nagyobb mértékben megerőltető mozgást semmiféleképpen sem szabad végeznie. A sok C-vitamin és az egészséges életmód a legtöbb plasztikai beavatkozás esetében segít a gyógyulás folyamatát felgyorsítani, valamint a dohányzás elhagyása is jó döntésnek bizonyulhat. Hiszen a nikotion lassítja a regenerációs folyamatokat.

A műtéti hegek idővel elhalványodnak, a végeredmény pedig a testalkathoz illeszkedő formás, feszes comb, melynek köszönhetően visszanyerheti korábbi önbizalmát.

Jöjjön el ingyenes konzultációra és ismerje meg lehetőségeit!

Reméljük az összefoglalónkkal sikerült letisztáznunk néhány Önben felmerülő kérdést, kételyt.

Tapasztalatból tudjuk, hogy minden vendégünket más terület foglalkoztat mélyrehatóbban, ezért érdemes eljönnie ingyenes konzultációnkra, ahol:

  • megismerkedhet leendő orvosával és a személyzet tagjaival
  • megvizsgáljuk, meghallgatjuk igényeit és kifejezetten Önre szabott megoldást javasolunk
  • felteheti kérdéseit
  • szemügyre veheti a Lánchíd lábánál elterülő klinikánkat, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Budai várra

A konzultációt követően akár a beavatkozás mellett dönt, akár nem, mindenképp – úgy gondoljuk, már ezért a látványért és a barátságos légkörért is érdemes ellátogatnia hozzánk.