Zsírleszívás, a tökéletes vonalakért

A felesleges kilóktól való megszabadulás időszakát ugyan nem gyorsíthatjuk meg zsírleszívással, de az eljárás kiválóan alkalmas arra, hogy a lokális zsírfeleslegtől megszabadítson. A módszerre semmiképpen nem szabad úgy tekinteni, mint a fogyókúra egyfajta erőfeszítésektől mentes alternatívájára, sokkal inkább az alakformálás eszköze az.

Budapest Plasztikai Intézet - zsírleszívás

A plasztikai sebészet számos területen alkalmazza, többféle műtéti technikát is kombinál vele a tökéletesebb eredmények és még teljesebb feszesség megvalósítása érdekében. A zsírleszívás különösen jó eredménnyel alkalmazható a toka, a felkar, a has, a csípő, a comb, a fenék és a térd területein. A beavatkozás után csak egy pár milliméteres heg marad a bőrön, az eredmények pedig valóban centiméterekben mérhetőek.

 
 

Mi az a zsírleszívás?

Mit kell tudni a beavatkozásról?

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a zsírleszívás kizárólag alakformálásra ajánlott, fogyni ilyen módon csak minimálisan lehet. Egyszerre maximálisan négy liter körüli zsír távolítható el, és az eljárás csak akkor hozza a tőle elvárt eredményt, ha a bőr még nem ereszkedett meg. Abban az esetben, ha a kötőszövetek gyengék, szakembereink minden esetben egy plasztikai műtétekkel kombinálva szokták javasolni az eljárást, hiszen szép eredmények csak így garantálhatóak.

BudapestPlasztika - zsírleszívás

Milyen különböző módszerek léteznek?

Alapvetően három módszert különítünk el zsírleszívás kapcsán, ezek megegyeznek abban, hogy előre bejelölt metszéseken keresztül vezet be sebészünk csövet, amelyen keresztül vákuum segítségével távolítja el a zsírt.

A vákuum-vezérelt mechanikus zsírleszívás során először fellazításra, majd eltávolításra kerül a zsír. Ettől kicsit eltér a vibrációs zsírleszívás, amely során a kanül feje rezgéssel lazítja fel a zsírszövetet. Szintén ezt a célt szolgálja az ultrahang alkalmazásával történő leszívás is, de mindközül a leginkább kedvelt és használt az első változat, hiszen ez semmilyen mellékhatással nem jár. A beavatkozást megelőzően sebészünk ásványi anyagokat, érzéstelenítőt és vérzéscsillapítót tartalmazó oldattal tölti fel a kezelendő területet.

A zsírleszívás tudnivalói:

 
 

Amit még érdemes tudnia

Milyen előkészületekre és vizsgálatokra van szükség a beavatkozás előtt?

A zsírleszívást megelőzően olyan vizsgálatokon kell majd részt vennie, amelyekkel kiszűrhetjük, hogy nincsen-e bármilyen egészségügyi akadálya a beavatkozásnak. A Budapest Plasztikai Intézet sebészeivel igazodunk az Ön időbeosztásához, és a szükséges EKG-t, röntgent, laborvizsgálatokat akkor végezzük el, amikor a leginkább megfelelő pácienseink számára.

Zsírbontás

Mire érdemes figyelnem a műtét előtt?

Fontos, hogy fogyasszon elegendő folyadékot, és akár étrend-kiegészítők szedésével is támogassa meg immunrendszerét, hiszen ez jó szolgálatot tehet akkor, ha bármilyen plasztikai műtét utáni felépülésről van szó. A zsírleszívás mellé egyébként bizonyos esetekben célszerű lehet ultrahangos alakformáló - karplasztika, combplasztika - kezeléseket is igénybe venni, melyekkel tökéletesíthetőek az eredmények.

Várható eredmény

Mi fog történni a zsírleszívás műtét után?

A zsírleszívást követő éjszakán még megfigyelés alatt, Klinikánkon kell maradnia, majd otthonába távozva vízálló kötés kerül a sebekre, hogy a tisztálkodás ne okozzon problémát. Az érintett területen egy speciális, rugalmas ruhát kell majd viselnie legalább másfél hónapig, ennek célja a bőr letapadásának biztosítása.

Az előforduló fájdalmak kiválóan enyhíthetőek fájdalomcsillapítóval, a véraláfutások pedig körülbelül két hét alatt elmúlnak. Bár a munkához már néhány nap múltán visszatérhet, de egy hét pihenést általában javasolni szoktunk. A szauna, a szolárium kerülendőek az első hetekben.

zsírleszívás

Mennyi idő a teljes regenerálódás?

A zsírleszívás végleges eredményének kialakulásához néhány hónap szükséges, ám ez alatt, és utána is fontos, hogy odafigyeljen az egészséges életmódra, az étkezésre és a rendszeres testmozgásra, hiszen az elért alakot így lehet hosszú távon megőrizni.

 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra még ma!

Ne maradjon le akciós ajánlatunkról!

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzulációra, jogosulttá válik 200.000 Ft árkedvezményre bármilyen altatásos plasztikai műtét árából

Akciós ajánlatunk 2019. április 30-ig érvényes.

00

nap


00

óra


00

perc


00

másodperc


 

Kapcsolódó szakterületeink: