Zsírleszívás, a tökéletes vonalakért

A felesleges kilóktól való megszabadulás időszakát ugyan nem gyorsíthatjuk meg zsírleszívással, de az eljárás kiválóan alkalmas arra, hogy a lokális zsírfeleslegtől megszabadítson. A módszerre semmiképpen nem szabad úgy tekinteni, mint a fogyókúra egyfajta erőfeszítésektől mentes alternatívájára, sokkal inkább az alakformálás eszköze az.

Budapest Plasztikai Intézet - zsírleszívás

A plasztikai sebészet számos területen alkalmazza, többféle műtéti technikát is kombinál vele a tökéletesebb eredmények és még teljesebb feszesség megvalósítása érdekében. A zsírleszívás különösen jó eredménnyel alkalmazható a toka, a felkar, a has, a csípő, a comb, a fenék és a térd területein. A beavatkozás után csak egy pár milliméteres heg marad a bőrön, az eredmények pedig valóban centiméterekben mérhetőek.

 
 

Mi az a zsírleszívás?

Mit kell tudni a beavatkozásról?

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a zsírleszívás kizárólag alakformálásra ajánlott, fogyni ilyen módon csak minimálisan lehet. Egyszerre maximálisan négy liter körüli zsír távolítható el, és az eljárás csak akkor hozza a tőle elvárt eredményt, ha a bőr még nem ereszkedett meg. Abban az esetben, ha a kötőszövetek gyengék, szakembereink minden esetben egy plasztikai műtétekkel kombinálva szokták javasolni az eljárást, hiszen szép eredmények csak így garantálhatóak.

BudapestPlasztika - zsírleszívás

Milyen különböző módszerek léteznek?

Alapvetően három módszert különítünk el zsírleszívás kapcsán, ezek megegyeznek abban, hogy előre bejelölt metszéseken keresztül vezet be sebészünk csövet, amelyen keresztül vákuum segítségével távolítja el a zsírt.

A vákuum-vezérelt mechanikus zsírleszívás során először fellazításra, majd eltávolításra kerül a zsír. Ettől kicsit eltér a vibrációs zsírleszívás, amely során a kanül feje rezgéssel lazítja fel a zsírszövetet. Szintén ezt a célt szolgálja az ultrahang alkalmazásával történő leszívás is, de mindközül a leginkább kedvelt és használt az első változat, hiszen ez semmilyen mellékhatással nem jár. A beavatkozást megelőzően sebészünk ásványi anyagokat, érzéstelenítőt és vérzéscsillapítót tartalmazó oldattal tölti fel a kezelendő területet.

A zsírleszívás tudnivalói:

 
 

Amit még érdemes tudnia

Milyen előkészületekre és vizsgálatokra van szükség a beavatkozás előtt?

A zsírleszívást megelőzően olyan vizsgálatokon kell majd részt vennie, amelyekkel kiszűrhetjük, hogy nincsen-e bármilyen egészségügyi akadálya a beavatkozásnak. A Budapest Plasztikai Intézet sebészeivel igazodunk az Ön időbeosztásához, és a szükséges EKG-t, röntgent, laborvizsgálatokat akkor végezzük el, amikor a leginkább megfelelő pácienseink számára.

Zsírbontás

Mire érdemes figyelnem a műtét előtt?

Fontos, hogy fogyasszon elegendő folyadékot, és akár étrend-kiegészítők szedésével is támogassa meg immunrendszerét, hiszen ez jó szolgálatot tehet akkor, ha bármilyen plasztikai műtét utáni felépülésről van szó. A zsírleszívás mellé egyébként bizonyos esetekben célszerű lehet ultrahangos alakformáló - karplasztika, combplasztika - kezeléseket is igénybe venni, melyekkel tökéletesíthetőek az eredmények.

Várható eredmény

Mi fog történni a zsírleszívás műtét után?

A zsírleszívást követő éjszakán még megfigyelés alatt, Klinikánkon kell maradnia, majd otthonába távozva vízálló kötés kerül a sebekre, hogy a tisztálkodás ne okozzon problémát. Az érintett területen egy speciális, rugalmas ruhát kell majd viselnie legalább másfél hónapig, ennek célja a bőr letapadásának biztosítása.

Az előforduló fájdalmak kiválóan enyhíthetőek fájdalomcsillapítóval, a véraláfutások pedig körülbelül két hét alatt elmúlnak. Bár a munkához már néhány nap múltán visszatérhet, de egy hét pihenést általában javasolni szoktunk. A szauna, a szolárium kerülendőek az első hetekben.

zsírleszívás

Mennyi idő a teljes regenerálódás?

A zsírleszívás végleges eredményének kialakulásához néhány hónap szükséges, ám ez alatt, és utána is fontos, hogy odafigyeljen az egészséges életmódra, az étkezésre és a rendszeres testmozgásra, hiszen az elért alakot így lehet hosszú távon megőrizni.

 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra még ma!

Ne maradjon le akciós ajánlatunkról!

Akciós ajánlatunk 2019. február 28-ig érvényes.

00

nap


00

óra


00

perc


00

másodperc


 

Kapcsolódó szakterületeink: