Zsírleszívás
Előtt, után, árak

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

A felesleges kilóktól való megszabadulás időszakát ugyan nem gyorsíthatjuk meg zsírleszívással, de az eljárás kiválóan alkalmas arra, hogy adott területek zsírfeleslegétől megszabadítson. A módszerre semmiképpen nem szabad úgy tekinteni, mint a fogyókúra egyfajta erőfeszítésektől mentes, műtéti alternatívájára, a zsírleszívás sokkal inkább az alakformálás kiváló eszköze.

A plasztikai sebészet számos területen alkalmazza, többféle műtéti technikát is kombinál vele a tökéletesebb végeredmény és még teljesebb feszesség megvalósítása érdekében.

A zsírleszívás különösen jó eredménnyel alkalmazható a toka, a felkar, a has, a csípő, a comb, a fenék és a térd területein, vagyis nem csak a hasi zsír eltüntetésére használják. A műtét után csak egy pár milliméteres heg marad a bőrön, az eredmények pedig valóban centiméterekben mérhetőek.

Zsírleszívás 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

A zsírleszívás fajtái

A zsírleszívásnak műtéti szempontból három fajtája létezik.

  1. Az első a vákuum-vezérelt mechanikus zsírleszívás, amelynek során kanül bevezetésével távolítják el a felesleges zsírt.  Ez a módszer nem igazán kíméletes, némely esetben egyenetlen felszín alakul ki.
  2. A második módszernél a kanül ultrahanggal van ellátva, ez segíti a zsírszövetek fellazítását és eltávolítását. Azonban az ultrahang olyan helyekre is eljuthat, ahol nincs szükség a zsírszövet eltávolítására, továbbá a bőrt is károsíthatja.
  3. A harmadik fajta egyben a legmodernebb is, melyet klinikánkon is alkalmazunk. Vibrációs zsírleszívásnak hívják, mivel a kanül feje rezeg, ez által lazítja a zsírszöveteket. Ez az eljárás az egyik legkíméletesebb, mivel az apró, gép által vezérelt mozdulatok a kényes helyekre is elérnek. Így a bőrfelszínhez közeli zsír is egyenletesen eltávolítható, nem marad semmilyen barázda vagy hullám. A sima, kézi technológiához képest 30%-kal több zsírt képes eltávolítani. További előnye, hogy ez a módszer gyorsabb gyógyulási időt is biztosít. 

A zsírleszívás menete

A zsírleszívás menete egy két lépésből álló beavatkozás. Zsírleszívás során a plasztikai sebész a bőr alatti zsírszövetek fellazítása után speciális vákuumos szívócsövekkel, bizonyos területek esetében apró kanülök segítségével távolítja el a fölösleges zsírrétegeket.

Fontos megjegyezni, hogy a zsírleszívás ideális esetben altatás nélküli beavatkozásként is elvégezhető, ekkor helyi érzéstelenítést alkalmaz sebészünk. Így csak a nagyobb vagy egyszerre több területet érintő beavatkozás esetében beszélhetünk altatásos műtétről, melynek várható ideje 20-25 perc testtájanként.

A zsírleszívás mindenképp fájdalommentes rutinműtétnek számít.

Mi történik zsírleszívás előtt?

A A zsírleszívás előtt egy ingyenes konzultáción vehet részt klinikánkon, amely során a beavatkozást végző plasztikai sebész felvázolja lehetőségeit és kényelmesen át tudják beszélni az Ön számára fontos kérdéseket.

A konzultációt követően, a zsírleszívás műtét előtt olyan vizsgálatokon kell majd részt vennie, amelyekkel kiszűrhetjük, hogy nincs-e bármilyen egészségügyi akadálya a beavatkozásnak.

Sebészeinkkel igazodunk az Ön időbeosztásához, és a szükséges EKG-t, röntgent, laborvizsgálatokat akkor végezzük el, amikor a leginkább megfelelő pácienseink számára.

A zsírleszívás mellé bizonyos esetekben célszerű lehet ultrahangos alakformáló kezeléseket is igénybe venni, melyekkel tökéletesíthetőek az eredmények.

A műtét előtti pár hétben érdemes odafigyelni, hogy egészséges életmódot kövessünk, hogy a felépülés minél egyszerűbben menjen. Ezért a dohányzást mindenképpen kerülni kell, mivel a nikotin és a többi méreganyag lassítja a seb gyógyulását. Sok víz fogyasztása ajánlott, és könnyű ételeket fogyasszunk.

Mi történik a műtét után?

A zsírleszívást követő éjszakán még megfigyelés alatt, Klinikánkon kell maradnia, majd otthonába távozva vízálló kötés kerül a sebekre, hogy a tisztálkodás ne okozzon problémát. Az érintett területen egy speciális, rugalmas ruhát (ún. kompressziós ruha) kell majd viselnie legalább 6 hétig, ennek célja a bőr letapadásának biztosítása.

Az előforduló fájdalmak kiválóan enyhíthetőek fájdalomcsillapítóval, a véraláfutások pedig körülbelül két hét alatt elmúlnak. Bár a munkához már néhány nap múltán visszatérhet a legtöbb páciens, de egy hét pihenést általában javasolni szoktunk. A szauna, a szolárium kerülendőek az első hetekben.

A zsírleszívás végleges eredményének kialakulásához néhány hónap szükséges, ám ez alatt, és utána is fontos, hogy odafigyeljen az egészséges életmódra, az étkezésre és a rendszeres testmozgásra, hiszen az elért alakot így lehet hosszú távon megőrizni.

Zsírleszívás árak

Klinikánkon a zsírleszívás kedvezményes ára 450.000 és 1.100.000 forint között mozog. A nagy tartomány az érintett területek mennyiségétől és nagyságából fakad.

Fontos tudni, hogy a végső összeg minden vizsgálatot, kezelést, beavatkozást fedez, nem lesznek további díjak.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fogunk adni Önnek.

Kérdése van?

 Kérjen időpontot ingyenes zsírleszívás konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egyik vezető sebészünk részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Zsírleszívás 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.