Intim plasztika

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

Az intim plasztika mindazokat a plasztikai beavatkozásokat foglalja magába, melyek az intim testrészek esztétikai átalakítását, fiatalítását célozzák. Rengeteg oka lehet annak, hogy ha egy férfi vagy egy nő elégedetlen az intim testrészeinek alakjával, formájával, jellegével.

Ahogy már képességeink és adottságaink is fejleszthetőek, úgy az intim területek is! Nem kell együtt élnie a komplexusokkal, hiszen a plasztikai sebészet megoldást kínál mindazokra a problémákra, amelyek előfordulhatnak a női, illetve férfi nemi szervet illetően.

Tudjon meg többet a beavatkozásról egy vezető plasztikai sebésztől

  • Minden kérdésére választ kaphat
  • Megismerheti a műtét menetét
  • Személyre szabott árajánlatot készítenek

Az intim plasztika fajtái

Az intim plasztikának többféle fajtája létezik. A nők számára a leggyakoribbak a kisajak plasztika, hüvelyplasztika, szeméremdomb korrekció és az intim lézeres kezelés.

Kisajak plasztika

A kisajak plasztika az egyik leggyakoribb intim plasztikai beavatkozás. Az eljárás során a megnövekedett, megnyúlt kisajkak méretét csökkentik le. A beavatkozás és a teljes kezelés során fontos, hogy a normál anatómiai állapot visszaállítása a lényeg, mivel az ezen túlmenő kisebbítés komoly, hosszútávú következményekkel járhat.

A beavatkozás általában csak érzéstelenítéssel történik, de igény szerint elvégezhető altatásban is.

A műtétről további információkat és az árakat az alábbi oldalon tekintheti meg:

Kisajak plasztika

Hüvelyplasztika

A beavatkozás során a meglazult hüvelyizomzatát állítják helyre. Az eljárást általában többgyermekes anyukák kérik, akiknél a szülés és a genetika következtében a hüvely izomzata nem húzódott vissza kellőképpen, így inkontinencia alakult ki.

A tünetek pedig együtt járnak a nemi élet minőségének megromlásával is. A hüvelyplasztikai műtét után azonban 2-3 hónappal a hegek begyógyulnak és a hölgyek újra visszanyerhetik az önbizalmukat.

A műtétről további információkat és az árakat az alábbi oldalon tekintheti meg:

Hüvelyplasztika

Szeméremdomb korrekció

A szeméremdomb korrekcióra általában nagy mértékű súlyváltozás következtében lehet szükség. Általában fogyást követően, de akár genetikai okok miatt is kialakulhat túl nagy szemérem, mely már egy egyszerű beavatkozással visszaállítható az anatómiailag normális állapotába.

Szeméremdomb korrekció során a bemetszések rejtett helyen történnek, így láthatatlanok lesznek az avatatlan szemek számára. 

A műtétről további információkat és az árakat az alábbi oldalon tekintheti meg:

Szeméremdomb korrekció

Intim lézeres kezelés

Az intim lézeres kezelés során nem történik sebészi értelemben vett beavatkozás, mivel az intim területeket pusztán egy modern, lézeres műszerrel kezelik. Az intim területeken található bőr a kor előrehaladtával, a környezeti és életviteli hatások miatt meglazulhat, veszíthet a feszességéből.

A kezelés során egy speciális lézerfényt irányítanak a kezelendő területre, mely hatására megnő a kötőszövetek kollagén termelése. Általában 2-3 kezelésre van szükség, hogy az eljárás után 2-3 hónap múlva érezhető és látványos változásban legyen része a pácienseknek.

A kezelésről további információkat és az árakat az alábbi oldalon tekintheti meg:

Intim lézeres kezelés

Részletes és pontos válaszokat kaphat Magyarország egyik legnevesebb és legmegbízhatóbb plasztikai sebészeti klinikájától.

Intim plasztika árak

Az intim plasztika árak 650.000 forinttól elérhetők.

Hüvelyplasztika

830.000 Ft-tól

Kisajakplasztika

650.000 Ft-tól

Szeméremdomb korrekció

1.260.000 Ft-tól 1.400.000 Ft helyett

Szűzhártyaplasztika

830.000 Ft-tól

A pontos árakat plasztikai sebésze fog mondani a személyes konzultáció keretében.

intim plasztika

Hogyan zajlik az intim plasztika vizsgálat?

Minden plasztikai beavatkozás egy alapos vizsgálat és konzultáció előz meg. A vizsgálat során a klinika nőgyógyásza elvégzi az állapotfelmérést, melynek során megvizsgálja az intim területeket és a hüvely állapotát. Ezután a páciens és a szakorvos egyeztetnek a panaszokról és arról, hogy milyen eredményekre lehet számítani a beavatkozás után. 

Az előzetes vizsgálatok részét képezi még egy teljes laborvizsgálat, szükség esetén pedig EKG, röntgen és hüvelyi ultrahang is. Ha az eredmények alapján minden rendben van, akkor kitűzhető a beavatkozás időpontja, azonban az eredmények alapján diétát, vitaminokat és egyéb gyógyszerek szedését is előírhatja az orvos.

Mikor nyújthat megoldást az intim plasztika?

Az intim plasztika több esetben is megoldást nyújthat az elváltozott intim területek helyreállításában, rekonstrukciójában. Az intim területek elváltozása mögött állhatnak különböző betegségek, de leginkább alkati, genetikai okok állnak az elváltozások mögött.

A leggyakoribb ok, mely következtében a nők intim plasztika mellett döntenek az az inkontinencia. A betegség a hüvely izomzatának megterhelése és elgyengülése következtében alakul ki, melynek hátterében általában a gyermekvállalás áll.

A betegség tünete, hogy a hölgyek nehezen tudnak megküzdeni a vizelet visszatartásával, emellett pedig megsüllyedhet a hüvely fala és akár kitüremkedés is kitapintható lesz. Ezen felül pedig kialakulhat hólyagsérv is a hüvelyfalon. 

A nőknél és férfiaknál is egyaránt előfordul, hogy testi és genetikai adottságaink miatt az intim területeken a bőr megnyúlik, megereszkedik. A nőknél ez főként a kisajkakra igaz, míg a férfiaknál ebben az esetben a pénisz körüli laza bőr a jellemző.

A megnövekedett kisajkak, illetve a laza bőr nehézséget és kellemetlenségeket okozhat öltözködéskor, sportolás közben és gyakran a szexuális élet terén is. Ezen kívül szintén mindkét nemnél előfordulhat, hogy a kelleténél több zsír rakódik le az intim területeken, ami diszkomforthoz vezethet.

Mellplasztika műtétek 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Kérdése van? 
Kérjen időpontot ingyenes konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.

Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.