Hasplasztika

  • 30% kedvezmény
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

A szülés vagy egy sikeres fogyás jó érzéssel tölti el az embert, a megereszkedett bőrt látva mégis bizonyos esetekben elszontyolodva állunk a tükör elé. Sajnos nincs az a hasizom gyakorlattal társított diéta, ami segít a probléma megoldásában, a hasplasztikával viszont újra tökéletesen feszessé tehető a bőrünk, és ezáltal új alapokra helyezhető az önbizalom.

Érthető módon a beavatkozással kapcsolatban rengeteg kérdés merül fel a páciensekben, mi pedig ezekre igyekszünk most választ adni.

Hasplasztika
30% kedvezménnyel

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és a műtét árából 30% árkedvezményt kap!

Kinek ajánljuk a hasplasztikát?

  • Önnek, ha új jövevény érkezett a családba, a szülés és a születés szépsége mellett viszont jelentkezett a hasi bőr megereszkedése és bár boldogan, de csalódottan áll a tükör előtt.
  • Önnek, ha egy drasztikus életmódváltással jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg, és ugyan egyre jobban érzi magát a bőrében, de ez a bizonyos bőr nem alkalmazkodott egy ilyen komoly átalakuláshoz és így nem érvényesülnek a tónusok, amiért keményen megdolgozott.
  • Önnek, ha az idő múlása a hasa bőrének feszességét sem kíméli, és romlik a rugalmasság és az izomtónus.

Ha magára ismert a fenti felsorolás alapján, olvasson tovább és ismerje meg, milyen eredményre számíthat egy hasplasztika műtét után!

A hasplasztika eredménye

A regenerációt követően egy szebb, tónusosabb, kevésbé előre domborodó has boldog birtokosa lehet. A striákat szintén elfelejtheti, a külsőségeken túl könnyebbé válhat a mozgás, sőt még a tartás is javulhat, így akár a hátfjádalmak is enyhíthetőek a beavatkozás segítségével.

 A végleges forma eléréséhez egyéni jellemzőktől függően 3-6 hónap szükséges, ez idő alatt ajánlott a kompressziós ruha vagy haskötő viselése. A bemetszések a bikini vonalon belül történnek, így a későbbiekben bármilyen fazonú bikinit, fehérneműt viselhet, a hegek nem lesznek feltűnőek.
Hasplasztika
30% kedvezménnyel

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és a műtét árából 30% árkedvezményt kap!

Hasplasztika előtt

A felkészülés első lépése természetesen lelki eredetű. A legtöbb esetben esztétikai szempontok miatt tesszük le a voksunkat mérlegelés után az „igen” mellett, de a szükségtelen bőr sportolás, ruhaválasztás, egyes esetekben tisztálkodás közben ugyancsak nehézségeket vethet fel.

Mindez a feszesebb bőrrel orvosolható, így a gyógyulást követően ismét bátran bújhat különböző szabású ruhákba, magabiztosan sétálhat a strandon és állhat a tükör előtt.

A műtétet minden esetben konzultáció előzi meg, mely a mi intézetünkben teljesen ingyenes.

Mivel mindenkinek egyedi testfelépítése és adottságai vannak, ezért a konzultáció során az izom, a bőr, valamint a zsír arányának figyelembevételével tervezzük meg a beavatkozást. Nincs két ugyanolyan eset, ezért rendkívül fontosa konzultáción részvétel, ahol:

  • Az orvossal való első találkozás alkalmával megismerheti a személyre szabott lehetőségeit, ezen kívül minden felmerülő kérdésére választ kap.
  • Megtudhatja, milyen beavatkozással milyen eredményekre számíthat és azok mennyibe fognak kerülni.
  • Sebészünk végigvezeti Önt az egész folyamaton, elmagyarázza az egyes műtéti technikák lényegét, majd megbeszéli Önnel a választott beavatkozás módját, idejét.

Emellett egy előzetes, teljes körű kivizsgálásra is szükség van, hiszen ennek során derül ki, fennáll-e olyan egészségügyi probléma, ami a hasplasztika szempontjából fontos lehet.

Tisztában vagyunk vele, hogy kényelmetlenséget okozna, ha az egyes vizsgálatok miatt egyik helyről a másikra kellene rohangálnia, az időkiesés elkerülése érdekében ezért minden szükséges felmérést (labor-, és esetlegesen felmerülő egyéb vizsgálatok, pl. EKG, röntgen, ultrahang) elvégzünk az intézetünkben.

Ezek alapján előfordulhat, hogy a nagy nap előtt életmódváltást javaslunk, ami jellemzően könnyű ételek, sok folyadék és vitaminok fogyasztását jelenti.

A műtétet megelőző két hétben érdemes elkerülni az aszpirin, a ginkgo biloba és egyéb természetgyógyászati szerek használatát.

A hasplasztika menete

Általánosságban elmondható, hogy a hasplasztika a sokat tapasztalt, nagy rutinnal rendelkező sebészek számára nem nagy feladat, azonban rövid műtétről egyáltalán nem beszélhetünk a hasplasztika esetében sem, a beavatkozás általában 2-2,5 óráig tart.

Az egyes technikák a bemetszés helyének megválasztásában térnek el egymástól, a hasplasztika során a sebész ezt egy diszkrét helyen, a két csípőtövis között, a bikini vonalban ejti meg.

Az eljárással biztosítható a has alakjának teljes korrekciója, az izomzat megerősítése, valamint a képződő heg sem lesz kiszélesedett, vaskos.

Az orvos a vágáson keresztül megfeszíti a hasizmokat, majd eltávolítja a területen lévő felesleges bőrt és zsírt, ezzel kiemelve a tónusokat. A legtöbb esetben a köldök is áthelyezésre kerül, ezen kívül – amennyiben indokolt – deréktáji zsírleszívás is elvégezhető a tökéletes eredmény érdekében.

 Az elképzelések szerinti külalak megalkotását követően a bemetszés szakszerűen összezárásra kerül. A hasplasztika bizonyos esetekben többszakaszos beavatkozássá válhat, ami azt jelenti, hogy fél-egy év elteltével kiegészítő műtétre – pl. hegkorrekció, zsírleszívás – lehet szükség.

A következőekben olyan előtte-utána képeket láthat, amelyek klinikánkon végzett hasplasztika műtétekhez köthetőek.

Hasplasztika előtte-utána képek

Hasplasztika
30% kedvezménnyel

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és a műtét árából 30% árkedvezményt kap!

Hasplasztika után

Az eseményt követő napokat igyekszünk minél komfortosabbá tenni pácienseink, aminek érdekében egy vízálló kötést helyezünk a sebre. Kizárólag korszerű megoldásokat alkalmazunk, ennek megfelelően felszívódó varratokkal dolgozunk. Ezek segítségével a hegek szebben gyógyulnak, ezen felül elkerülhetők a varratszedéssel járó kellemetlenségek.

A műtét után egy speciális szorító ruhát kell majd viselnie, amit klinikánk biztosít, 3 hétig pedig az emelt fejvégű fekvést javasoljuk.

A kontroll vizsgálatokra az operációt követő 7. és 21. napon, továbbá a 6. és 12. héten kerül sor.

Ahogy a legtöbb beavatkozásnak, úgy a hasplasztikának is vannak kellemetlen velejárói. Ezek közé tartozik, hogy a lábadozási szakasz első két hetében nem szabad hirtelen lehajolni, nehezet emelni, és az ágyból is érdemes nagyon óvatosan felkelni.

A műtétet követő néhány hétben csak a zuhanyzás ajánlott, ami rossz hír azok számára, akik előszeretettel merülnének el a tengerben.

Különösebb fájdalomra ugyanakkor nem kell számítani, inkább egy izomlázhoz hasonló, feszülő érzés jelentkezik, amihez viszont karcsúbb csípő és derék társul. A beavatkozás után 8 hétig haskötőt kell viselni, ami segíti a regenerálódást, illetve két hónapig ajánlott mellőzni a szoláriumozást, a napozást és a szaunázást is.

 A gyorsabb gyógyulás érdekében hegkezelő krémek használatát szoktuk ajánlani, illetve a dohányzás mellőzését, ugyanis a nikotin negatívan befolyásolja a sebgyógyulást.

Hasplasztika vélemények

A véleményeket követően fényt derítünk arra is, hogy mennyibe kerül egy hasplasztika 2019-ben Magyarországon. 

A hasplasztika ára

Elsőként azt szeretnénk leszögezni, hogy minden esetben személyre szabott árajánlat készül, hiszen minden páciens más-más célokkal és igényekkel érkezik hozzánk.

Sokan érdeklődnek az árak iránt, hiszen korántsem egy olcsó beavatkozásról van szó. Tájékoztató jellegű árakat legtöbbször online is el lehet érni, viszont fontos tisztában lenni azzal, hogy mindig egyéni adottságokra szabva történik a hasplasztika árak meghatározása.

A Plasztikai Sebészeti Centrum klinikáján kiemelt figyelmet fordítunk folyamatosan frissülő akciós ajánlatainkra. Ha most jelentkezik be hozzánk hasplasztikára, a műtét árából 30% árkedvezményt kap.

Hasplasztika
30% kedvezménnyel

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és a műtét árából 30% árkedvezményt kap!

Gyakran ismételt kérdések

Szülhetek-e hasplasztika műtét után?

Mennyire kell figyelnem a súlyomra a műtét után?

Sportolhatok–e a beavatkozás után?

Télen vagy nyáron érdemes belevágni?

Kérdése van?

Kattintson ide vagy hívja a +36 1 490 02 06-os telefonszámot! Ügyfélszolgálati kollégáink örömmel várják hívását.

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!