Hasplasztika

  • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

A szülés vagy egy sikeres fogyás jó érzéssel tölti el az embert, a megereszkedett bőrt látva mégis bizonyos esetekben elszontyolodva állunk a tükör elé.

Sajnos nincs oyan hasizom gyakorlattal társított diéta, ami segítene a probléma megoldásában, a hasplasztikával viszont újra tökéletesen feszessé varázsolhatod bőrödet és ezáltal új alapokra helyezheted önbizalmadat is.

Érthető módon a beavatkozással kapcsolatban rengeteg kérdés merülhet fel Önben is, mi ezekre igyekszünk most választ adni.

Kinek ajánljuk a hasplasztikát?

Milyen eredményre számíthat?

Előtte-utána képek

Hasplasztika előtt

A hasplasztika műtét menete

Hasplasztika vélemények

A műtét ára

Kinek ajánljuk a hasplasztikát?

  • Önnek, ha új jövevény érkezett a családba, a szülés és a születés szépsége mellett viszont jelentkezett a hasi bőr megereszkedése és bár boldogan, de csalódottan áll a tükör előtt.
  • Önnek, ha egy drasztikus életmódváltással jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg, és ugyan egyre jobban érzi magát a bőrében, de ez a bizonyos bőr nem alkalmazkodott egy ilyen komoly átalakuláshoz és így nem érvényesülnek a tónusok, amiért keményen megdolgozott.
  • Önnek, ha az idő múlása a hasa bőrének feszességét sem kíméli, és romlik a rugalmasság és az izomtónus.

Ha magára ismert a fenti felsorolás alapján, olvasson tovább és ismerje meg, milyen eredményre számíthat egy hasplasztika műtét után!

A hasplasztika eredménye

A regenerációt követően egy szebb, tónusosabb, kevésbé előre domborodó has boldog birtokosa lehet. A striákat szintén elfelejtheti, a külsőségeken túl könnyebbé válhat a mozgás, sőt még a tartás is javulhat, így akár a hátfjádalmak is enyhíthetőek a beavatkozás segítségével.

 A végleges forma eléréséhez egyéni jellemzőktől függően 3-6 hónap szükséges, ez idő alatt ajánlott a kompressziós ruha vagy haskötő viselése. A bemetszések a bikini vonalon belül történnek, így a későbbiekben bármilyen fazonú bikinit, fehérneműt viselhet, a hegek nem lesznek feltűnőek.

Hasplasztika előtt

A felkészülés első lépése természetesen lelki eredetű. A legtöbb esetben esztétikai szempontok miatt tesszük le a voksunkat mérlegelés után az „igen” mellett, de a szükségtelen bőr sportolás, ruhaválasztás, egyes esetekben tisztálkodás közben ugyancsak nehézségeket vethet fel.

Mindez a feszesebb bőrrel orvosolható, így a gyógyulást követően ismét bátran bújhat különböző szabású ruhákba, magabiztosan sétálhat a strandon és állhat a tükör előtt.

A műtétet minden esetben konzultáció előzi meg, mely a mi intézetünkben teljesen ingyenes.

Mivel mindenkinek egyedi testfelépítése és adottságai vannak, ezért a konzultáció során az izom, a bőr, valamint a zsír arányának figyelembevételével tervezzük meg a beavatkozást. Nincs két ugyanolyan eset, ezért rendkívül fontosa konzultáción részvétel, ahol:

  • Az orvossal való első találkozás alkalmával megismerheti a személyre szabott lehetőségeit, ezen kívül minden felmerülő kérdésére választ kap.
  • Megtudhatja, milyen beavatkozással milyen eredményekre számíthat és azok mennyibe fognak kerülni.
  • Sebészünk végigvezeti Önt az egész folyamaton, elmagyarázza az egyes műtéti technikák lényegét, majd megbeszéli Önnel a választott beavatkozás módját, idejét.

Emellett egy előzetes, teljes körű kivizsgálásra is szükség van, hiszen ennek során derül ki, fennáll-e olyan egészségügyi probléma, ami a hasplasztika szempontjából fontos lehet.

Tisztában vagyunk vele, hogy kényelmetlenséget okozna, ha az egyes vizsgálatok miatt egyik helyről a másikra kellene rohangálnia, az időkiesés elkerülése érdekében ezért minden szükséges felmérést (labor-, és esetlegesen felmerülő egyéb vizsgálatok, pl. EKG, röntgen, ultrahang) elvégzünk az intézetünkben.

Ezek alapján előfordulhat, hogy a nagy nap előtt életmódváltást javaslunk, ami jellemzően könnyű ételek, sok folyadék és vitaminok fogyasztását jelenti.

A műtétet megelőző két hétben érdemes elkerülni az aszpirin, a ginkgo biloba és egyéb természetgyógyászati szerek használatát.

A hasplasztika menete

Általánosságban elmondható, hogy a hasplasztika a sokat tapasztalt, nagy rutinnal rendelkező sebészek számára nem nagy feladat, azonban rövid műtétről egyáltalán nem beszélhetünk a hasplasztika esetében sem, a beavatkozás általában 2-2,5 óráig tart.

Az egyes technikák a bemetszés helyének megválasztásában térnek el egymástól, a hasplasztika során a sebész ezt egy diszkrét helyen, a két csípőtövis között, a bikini vonalban ejti meg.

Az eljárással biztosítható a has alakjának teljes korrekciója, az izomzat megerősítése, valamint a képződő heg sem lesz kiszélesedett, vaskos.

Az orvos a vágáson keresztül megfeszíti a hasizmokat, majd eltávolítja a területen lévő felesleges bőrt és zsírt, ezzel kiemelve a tónusokat. A legtöbb esetben a köldök is áthelyezésre kerül, ezen kívül – amennyiben indokolt – deréktáji zsírleszívás is elvégezhető a tökéletes eredmény érdekében.

 Az elképzelések szerinti külalak megalkotását követően a bemetszés szakszerűen összezárásra kerül. A hasplasztika bizonyos esetekben többszakaszos beavatkozássá válhat, ami azt jelenti, hogy fél-egy év elteltével kiegészítő műtétre – pl. hegkorrekció, zsírleszívás – lehet szükség.

A következőekben olyan előtte-utána képeket láthat, amelyek klinikánkon végzett hasplasztika műtétekhez köthetőek.

Hasplasztika előtte-utána képek

Hasplasztika után

Az eseményt követő napokat igyekszünk minél komfortosabbá tenni pácienseink, aminek érdekében egy vízálló kötést helyezünk a sebre. Kizárólag korszerű megoldásokat alkalmazunk, ennek megfelelően felszívódó varratokkal dolgozunk. Ezek segítségével a hegek szebben gyógyulnak, ezen felül elkerülhetők a varratszedéssel járó kellemetlenségek.

A műtét után egy speciális szorító ruhát kell majd viselnie, amit klinikánk biztosít, 3 hétig pedig az emelt fejvégű fekvést javasoljuk.

A kontroll vizsgálatokra az operációt követő 7. és 21. napon, továbbá a 6. és 12. héten kerül sor.

Ahogy a legtöbb beavatkozásnak, úgy a hasplasztikának is vannak kellemetlen velejárói. Ezek közé tartozik, hogy a lábadozási szakasz első két hetében nem szabad hirtelen lehajolni, nehezet emelni, és az ágyból is érdemes nagyon óvatosan felkelni.

A műtétet követő néhány hétben csak a zuhanyzás ajánlott, ami rossz hír azok számára, akik előszeretettel merülnének el a tengerben.

Különösebb fájdalomra ugyanakkor nem kell számítani, inkább egy izomlázhoz hasonló, feszülő érzés jelentkezik, amihez viszont karcsúbb csípő és derék társul. A beavatkozás után 8 hétig haskötőt kell viselni, ami segíti a regenerálódást, illetve két hónapig ajánlott mellőzni a szoláriumozást, a napozást és a szaunázást is.

 A gyorsabb gyógyulás érdekében hegkezelő krémek használatát szoktuk ajánlani, illetve a dohányzás mellőzését, ugyanis a nikotin negatívan befolyásolja a sebgyógyulást.

Hasplasztika vélemények

A véleményeket követően fényt derítünk arra is, hogy mennyibe kerül egy hasplasztika ​műtét. 

A hasplasztika ára

Klinikánkon egy hasplasztika műtét kedvezményes ára 725 000 ​és 1 020 000 forint között mozog.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fogunk adni Önnek.

Gyakran ismételt kérdések

Szülhetek-e hasplasztika műtét után?

Mennyire kell figyelnem a súlyomra a műtét után?

Sportolhatok–e a beavatkozás után?

Télen vagy nyáron érdemes belevágni?

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Telefonos ügyfélszolgálatunk reggel 8:00 és este 20:00 között fogad új érdeklődőket. Ha az Ön órája pillanat​nyilag ezen kívüli időpontot mutat, kérjük használja a lenti űrlapot a bejelentkezéshez és 24 órán belül keresni fogjuk Önt! 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!