Arcplasztika 209.000 Forint kedvezménnyel

 

Fiatalodjon éveket napok alatt - az arc plasztikai műtétei

Megjelenésünk és magabiztosságunk nagymértékben függ attól, milyen állapotban van arcbőrünk, és azon mennyire látszódnak az idő múlásának jelei. A korral természetes, hogy veszít a bőr nedvességtartalmából, azon egyre mélyebb szarkalábak, ráncok jelennek meg. Mivel arcunkkal kommunikálunk a mindennapokban, így korántsem mindegy, mennyire vagyunk elégedettek azzal.

Ma már nem kell lemondanunk az évek múltával sem a fiatalos vonásokról, hiszen a plasztikai sebészet többféle lehetőséget is teremt az arcfiatalításra. Hasonlóképp jó megoldás lehet a magabiztosság helyreállítására az ajakfeltöltés, vagy az orrot, nyakat és füleket érintő beavatkozás, mely az orvostudomány eredményeit állítja a szépség és a vonzó külső szolgálatába.

 
 

Szakterületek:

Ajakfeltöltés


Az ajaknagyobbítás napjainkban az egyik legnépszerűbb beavatkozás, ami az arc megjelenésének megváltoztatását illeti, hiszen a vékony tű segítségével végzett korrekciónak köszönhetően elérhető, hogy az ajkak teltebbek, hangsúlyosabbak legyenek.

Az eljárás kiválóan alkalmas arra is, hogy az esetleges asszimetria korrigálható legyen. A rövid ideig tartó kezelés azonnal látható eredményt produkál, s arra is lehetőség nyílik, hogy a további feltöltésekkel fokozható legyen a teltség vagy a forma.

Körülbelül a 40. életév után bizonyul remek választásnak a hyaluronsav helyett a saját zsírral való feltöltés, melyet akár ránctalanítással is érdemes kombinálni.


Állplasztika


Az áll alapvetően határozza meg az arc karakterét, és míg a hölgyeknél a túl erőteljes állvonal nőietlenné teheti az arcot, addig férfiaknál éppen ennek ellenkezője, és annak hátrányai mutatkoznak meg.

Az állplasztika lehetővé teszi, hogy az áll jobban illeszkedjen az arcberendezéshez, és segítségével korrigálhatóak a születéstől fogva meglevő deformitások is.

Az úgynevezett zárt műtéti technikával végzett eljárásnak köszönhetően látható nyomai nem maradnak a beavatkozásnak, és még az implantátum beültetése is megoldható a száj nyálkahártyáján keresztül.


Arcfiatalítás


A fiatalos megjelenéshez nem csak a karcsú alak és a feszes formák járulnak hozzá, hanem az arcbőr üdeségének megőrzése is.

Az évekkel egyre kevesebb kollagén és hyaluronsav termelődik a bőrben, amely azonnal rányomja bélyegét annak állapotára. Szárazabbá, rugalmatlanná, ráncossá és petyhüdtté válik. A műtét nélküli kezeléseken túl tartós eredményeket produkáló eljárások is állnak rendelkezésre annak érdekében, hogy az arc kontúrjai és a bőr állapota is visszanyerjék a fiatalos jelleget.

A teljes arcplasztika mellett fókuszálhatunk olyan részterületekre is, mint ráncfeltöltés, vagy a lifting hatással rendelkező műtéti beavatkozások.


Fülplasztika


Sokaknak okoznak gondot a túlságosan nagy, vagy elálló fülek, esetleg az aszimmetrikus fülkagylók. A fülplasztika minél korábbi alkalmazásával elkerülhető, hogy már gyermekkorban lelki sérüléseket szenvedjen az érintett személy, de természetesen felnőttként is élhet a beavatkozás kínálta előnyökkel.

Az ambulánsan elvégezhető fülplasztika lehetővé teszi az azonnali, látványos eredmények elérését, s így megteremthető az a magabiztosság, melyet csak a szimmetrikus, minden jegyében esztétikus vonások képesek nyújtani viselőjüknek.


Homlok- és szemöldökplasztika


A kor előrehaladtával nem csak az arcbőr ereszkedik meg, de a homlokon levő ráncok is hatással vannak az egész megjelenésre és az arcmimikára.

A mély, haránt irányú redők és a szemöldökök közötti ráncok gondterhelt és kissé mérges vonásokat kölcsönöznek, ami a mindennapokban sajnos kicsit sem vonzó. Ilyen esetekben a homlokplasztika kitűnő választásnak bizonyul, szemöldökplasztikával kombinálva pedig gondoskodik arról, hogy a tekintet újra fiatalosabbá váljon.

A megereszkedett szemöldökívek is korrigálhatóak a beavatkozás segítségével, melyek szelídebbé tehetőek a plasztikai sebészet kínálta lehetőségeknek köszönhetően.


Nyakplasztika


Az évek és a gravitáció a nyak állapotán is nyomot hagynak, a bőr megereszkedik rajta, mély barázdák jelennek meg, és gyakori a zsír lerakódása is ezen a részen.

Mindezek ellen nyújt segítséget a nyakplasztika, mely során a bőr és az az alatt elhelyezkedő izmok is megfeszítésre kerülnek, a ráncok pedig halványíthatóak. Nem ritka, hogy a zsírleszívással is kombinálható nyakplasztika mellett arcplasztikai beavatkozásra is szükség van a még tökéletesebb végeredmény érdekében.

A fiatalos nyakkontúr elérése egyértelműen hozzájárulhat ahhoz, hogy akár éveket tagadhasson le a korából, ezzel növelve önbizalmát a munka és a magánélet területén is.


Orrplasztika


Az orr veleszületett vagy sérülés, baleset következtében szerzett deformitásai alapvetően határozzák meg az arc szimmetriáját.

A túlságosan nagy, kiálló, vagy ferde orr rengeteg problémát okozhat viselőjének, így az önbizalom helyreállítása érdekében célszerű az orrplasztika mellett letenni a voksot. Hasonlóképpen a beavatkozást indokolja az orrsövényferdülés is, mely egyébként az egész életminőséget rontja, hiszen légzési problémákat okozhat, sőt, a horkolásért, és a gyakori felső-légúti megbetegedésekért is felelőssé tehető.

A zárt műtéti technikával végzett orrplasztika gyakorlatilag semmilyen nyomot nem hagy maga után, csak az arcvonásokhoz illeszkedő végeredményt.


Szemhéjplasztika


A szemhéjak az idővel veszítenek feszességükből, és a vékony, egyébként is kevés kötőszöveti rostot tartalmazó bőr petyhüdtté és ráncossá válik, rosszabb esetben a látást is akadályozza az. Ilyenkor a szemhéjplasztika ideális választás a fiatalos tekintet visszaadására, és ezzel együtt a magabiztosság helyreállítására.

Sokszor egyéb arcplasztikai beavatkozások nélkül is évekkel fiatalosabb megjelenés érhető el kizárólag az alsó és a felső szemhéjak plasztikájával, mely során búcsút mondhat a táskás szem kellemetlen jelenségének is.

A sokaknak gondot okozó szemkörnyéki ráncok is kiválóan eltüntethetőek a szemhéjak korrekcióján keresztül.


 

Egyedi igénye van, vagy összetett megoldást keres? Írja meg nekünk!


Rólunk mondták:

 • Szívből örülök, hogy az Önök intézetét választottam a műtéthez. Mindennel nagyon elégedett vagyok: a páciensekkel való törődéssel, a kórházi ellátással, a nővérek segítőkészségével, de legelső sorban kell említenem Gacs doktort! Ő egy igazán szuper doktor és amit alkotott az egyszerűen fantasztikus!
  Zsuzsanna
 • Dr. Molnár végezte rajtam a plasztikai műtétemet és az első pillanatban szimpatikus volt nekem. Sok klinikán jártam, de sajnos nem volt megfelelő az emberi hozzáállás. Nekem nagyon sokat segített lelkileg és testileg is, sajnos volt egy súlyos szövődményem amire senki nem számított, de hála a Doktor Úr szakmai tudásának köszönhetően ma már teljesen gyógyult vagyok és ha azt mondanák kezdjem újra én újra kezdeném mert tudom,hogy egy nagyon jó orvos kezében vagyok. Még egyszer köszönöm.
  Gabriella
 • Megtalálni Titeket a véletlen műve volt. Úgy voltam vele, hogy eljövök, felmérem, mit lehet belőlem kihozni. A doktor úr nem csak a pozitív oldalával, hanem a rideg valósággal is szembesített. Határozott volt, lényegre törő, emellett kedves is. A kezelés alatt az intézet dolgozói nagyon kedvesek voltak, nekem ez hiányzik általában a magyar egészségügyből. Itt 5 nővérke látott el hármónkat, négyünket, váltott műszakban. Fél óránként valaki bejött, ránk nézett. Ez sokat segített azokon a napokon, amikor itt kellett lennem. Nem betegként, hanem egyenrangú félként kezeltetek. Mindig az volt előtérben, hogy nekem jó legyen. Az, amit tőletek kaptam, nekem minden szinten megváltoztatta az önbizalmamat, önbecsülésemet.
  Bernadett
 • Köszönöm a teljes team munkáját! Azt gondolom egy professzionális team, ideális és magas minőségű szolgáltatást nyújt.
  Juli
 • Hálás vagyok nektek, hogy visszanyertem régi formámat és újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerű ellátást, tényleg mindenki irtó kedves volt, az asszisztensek nővérek és örök hálával tartozom a sebészemnek is!
  Gabi

Tekintse meg klinikánk bemutatkozó videóját: