Ajakfeltöltés

Állplasztika

Arcfiatalítás

Fülplasztika

Homlok- és szemöldökplasztika

Nyakplasztika

Megjelenésünk és magabiztosságunk nagymértékben meghatározza, milyen állapotban van arcbőrünk, és azon mennyire látszódnak az idő múlásának jelei. A korral együtt jár, hogy a bőr veszít nedvességtartalmából, így egyre mélyebb szarkalábak, ráncok jelennek meg rajta.

Ma már nem kell lemondanunk az évek múltával sem a fiatalos vonásokról, hiszen a plasztikai sebészet a modern technológiák segítségével többféle opciót is kínál az arcfiatalításra.

 Senkinek sem kell szégyenkeznie amiatt, ha egyszerűen szeretne pár évet letagadni, és újra vonzónak, önbizalommal telinek akarja érezni magát.


Milyen arcplasztikai alterületek közül választhat klinikánkon?

Ajakfeltöltés

Állplasztika

Arcfiatalítás

Fülplasztika

Homlok- és szemöldökplasztika

Nyakplasztika

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Kedves Látogatóink!

 

Nagy sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a kialakult helyzet miatt határozatlan ideig felfüggesztjük a műtéteket és a konzultációkat.

Amennyiben ingyenes konzultációra szeretne bejelentkezni, töltse ki a jelentkezési űrlapot és a vírushelyzet normalizálódását követően felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Szép napot kíván a Plasztikai Sebészeti Centrum!