Arcplasztika 2019 – fiatalodjon éveket percek alatt!

​Megjelenésünk és magabiztosságunk nagymértékben függ attól, milyen állapotban van arcbőrünk, és azon mennyire látszódnak az idő múlásának jelei, a ráncok. A korral természetesen együtt jár, hogy a bőr veszít nedvességtartalmából, ennek következtében pedig egyre mélyebb szarkalábak, ráncok jelennek meg azon. Mivel arcunkkal kommunikálunk a mindennapokban, így korántsem mindegy, mennyire vagyunk elégedettek azzal.

Ma már nem kell lemondanunk az évek múltával sem a fiatalos vonásokról, hiszen a plasztikai sebészet a modern technológiák segítségével többféle opciót is kínál az arcfiatalításra. Hasonlóképp jó megoldás lehet a magabiztosság helyreállítására az ajakfeltöltés, vagy az orrot, nyakat és füleket érintő beavatkozás, mely az orvostudomány eredményeit állítja a szépség és a vonzó külső szolgálatába.

Senkinek sem kell szégyenkeznie amiatt, ha egyszerűen szeretne pár évet letagadni, és újra vonzónak, önbizalommal telinek érezni magát ennek hatására.

Az arcplasztika típusai

Ajak​feltöltés

Az ajaknagyobbítás napjainkban az egyik legnépszerűbb beavatkozás, ami az arc megjelenésének megváltoztatását illeti, hiszen a vékony tű segítségével végzett igen rövid, de annál látványosabb korrekciónak köszönhetően elérhető, hogy az ajkak jelentősen teltebbek, hangsúlyosabbak legyenek.

Az eljárás kiválóan alkalmas arra is, hogy az esetleges asszimetria korrigálható legyen. A rövid ideig tartó kezelés azonnal látható eredményt produkál, s arra is lehetőség nyílik, hogy a további feltöltésekkel fokozható legyen a teltség vagy a forma, vagy fenntartható legyen az ideálisnak tartott állapot.

Körülbelül a 40. életév után bizonyul remek választásnak a hyaluronsav helyett a saját zsírral való feltöltés, melyet akár ránctalanítással is érdemes lehet kombinálni.

ajakplasztika

Állplasztika

Az áll alapvetően határozza meg az arc karakterét, és míg a hölgyeknél a túl erőteljes állvonal nőietlenné teheti az arcot, addig férfiaknál éppen ennek ellenkezője, és annak hátrányai mutatkozhatnak meg az adott esetekben.

Az állplasztika lehetővé teszi, hogy az áll jobban illeszkedjen az arcberendezéshez, és segítségével korrigálhatóak a születéstől fogva meglevő deformitások is úgy, hogy a végeredmény teljesen természetes hatást keltsen.

állpalsztika

​Az úgynevezett zárt műtéti technikával végzett eljárásnak köszönhetően látható nyomai egyáltalán nem maradnak a beavatkozásnak, és még az implantátum beültetése is megoldható a száj nyálkahártyáján keresztül.

Arcfiatalítás

arcfiatalítás

A fiatalos megjelenéshez nem csak a karcsú alak és a feszes formák járulnak hozzá, hanem az arcbőr üdeségének megőrzése is.

Az évekkel egyre kevesebb kollagén és hyaluronsav termelődik a bőrben, amely azonnal rányomja bélyegét annak kinézetére, állapotára. Szárazabbá, rugalmatlanná, ráncossá és petyhüdtté válik a bőrfelület.

A műtét nélküli kezeléseken túl tartós eredményeket produkáló eljárások is állnak rendelkezésre annak érdekében, hogy az arc kontúrjai és a bőr állapota is visszanyerjék a természetes hatású, fiatalos jelleget.

A teljes arcplasztika mellett fókuszálhatunk olyan részterületekre is, mint ráncfeltöltés, vagy a lifting hatással rendelkező műtéti beavatkozások.

Fülplasztika

Sokaknak okoznak gondot a túlságosan nagy, vagy elálló fülek, esetleg az aszimmetrikus fülkagylók. A fülplasztika minél korábbi alkalmazásával elkerülhető, hogy már gyermekkorban lelki sérüléseket szenvedjen az érintett személy, de természetesen felnőttként is élhet a beavatkozás kínálta előnyökkel.

fülpasztika

Az ambulánsan elvégezhető fülplasztika lehetővé teszi az azonnali, látványos eredmények elérését, s így megteremthető az a magabiztosság, melyet csak a szimmetrikus, minden jegyében esztétikus vonások képesek nyújtani viselőjüknek.

Homlok- és szemöldökplasztika

A kor előrehaladtával nem csak az arcbőr ereszkedik meg, ahogy azt már korábban említettük, hanem a homlokon levő ráncok is egyre markánsabban jelennek meg, így pedig hatással vannak az egész megjelenésre és az arcmimikára.

A mély, haránt irányú redők és a szemöldökök közötti ráncok gondterhelt és kissé mérges tekintetet kölcsönözhetnek viselőjüknek, ami a mindennapokban sajnos kicsit sem vonzó. Ilyen esetekben a homlokplasztika kitűnő választásnak bizonyul, szemöldökplasztikával kombinálva pedig gondoskodhat arról is, hogy a tekintet újra fiatalosabbá váljon.

A megereszkedett szemöldökívek is korrigálhatóak a beavatkozás segítségével, tehát arra is van lehetőségünk, hogy szelídebbé tegyük tekintetünket a plasztikai sebészet kínálta megoldásoknak köszönhetően.

homlokplasztika

Nyakplasztika

Az évek és a gravitáció sajnos a nyak állapotán is igen korán látható nyomot hagynak, a bőr megereszkedésének ésa mély barázdák megjelenésének nyomán.Ezen felül gyakori a fölösleges, nem kívánatos zsír lerakódása is ezen a területen.

Mindezek ellen nyújt segítséget a nyakplasztika, mely során a bőr és az az alatt elhelyezkedő izmok is megfeszítésre kerülnek, a ráncok pedig halványíthatóak. Nem ritka, hogy a zsírleszívással is kombinálható nyakplasztika mellett arcplasztikai beavatkozásra is szükség van a még tökéletesebb végeredmény érdekében.

nyakplasztika

A fiatalos nyakkontúr elérése egyértelműen hozzájárulhat ahhoz, hogy akár éveket tagadhasson le a korából, ezzel növelve önbizalmát a munka és a magánélet területén is.

​Orrplasztika

Az orr veleszületett vagy sérülés, baleset következtében szerzett deformitásai alapvetően határozzák meg az arc szimmetriáját, a komoly elváltozások sajnos jelentősen befolyásolhatják az első benyomást.

A túlságosan nagy, kiálló, vagy ferde orr rengeteg problémát okozhat viselőjének, így az önbizalom helyreállítása érdekében célszerű feltérképezni az orrplasztikai megoldások által nyújtott lehetőségeket. Hasonlóképpen a beavatkozást indokolhatja az orrsövényferdülés is, mely egyébként az egész életminőséget rontja, hiszen légzési problémákat okozhat, sőt, a horkolásért, és a gyakori felső-légúti megbetegedésekért is felelőssé tehető.

orrplasztika

A zárt műtéti technikával végzett orrplasztika gyakorlatilag semmilyen nyomot nem hagy maga után. Az egyetlen igazán látványos változás, amivel kisétálsz majd a klinikáról, az az arcvonásokhoz illeszkedő végeredmény.

​Szemhéjplasztika

A szemhéjak az idővel veszítenek feszességükből, és a vékony, egyébként is viszonylag kevés kötőszöveti rostot tartalmazó bőr petyhüdtté és ráncossá válik, rosszabb esetben a látást is akadályozhatja. Ilyenkor a szemhéjplasztika lehet az ideális választás a fiatalos tekintet visszaadására, és ezzel együtt a magabiztosság helyreállítására.

Sokszor egyéb arcplasztikai beavatkozások nélkül is évekkel fiatalosabb megjelenés érhető el kizárólag az alsó és a felső szemhéjak plasztikájával, mely során búcsút mondhat a táskás szem kellemetlen jelenségének is.

szemhéjplasztika

A sokaknak gondot okozó szemkörnyéki ráncok is kiválóan eltüntethetőek a szemhéjak korrekcióján keresztül.

Jöjjön el ingyenes konzultációra és ismerje meg lehetőségeit!

Reméljük az összefoglalónkkal sikerült letisztáznunk néhány Önben felmerülő kérdést, kételyt.

Tapasztalatból tudjuk, hogy minden vendégünket más terület foglalkoztat mélyrehatóbban, ezért érdemes eljönnie ingyenes konzultációnkra, ahol:

  • ​megismerkedhet leendő orvosával és a személyzet tagjaival
  • megvizsgáljuk, meghallgatjuk igényeit és kifejezetten Önre szabott megoldást javasolunk
  • felteheti kérdéseit
  • szemügyre veheti a Lánchíd lábánál elterülő klinikánkat, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Budai várra

A konzultációt követően akár a beavatkozás mellett dönt, akár nem, mindenképp – úgy gondoljuk, már ezért a látványért és a barátságos légkörért is érdemes ellátogatnia hozzánk.