Arcfiatalítás

Ismerje meg a kezeléseket közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

Az arcfiatalítás az öregedés látható jeleinek kezelésére szolgáló eljárások összessége. Célja a ráncok eltüntetése vagy halványítása, a bőr feszességének és rugalmasságának visszanyerése, az arc kontúrjának javítása, valamint az öregedés egyéb jeleinek, mint a fakó vagy petyhüdt bőr kezelése.

Az arcfiatalítási technikák két fő kategóriába sorolhatók:

  • a műtéti beavatkozások, mint azarcplasztika vagy a szemhéjplasztika, amelyek tartósabb eredményeket hoznak és 
  • a nem műtéti kezelések, mint a szálbehúzás, a ráncfeltöltés, a botulinum toxinos kezelés vagy a hialuronsavas arckezelés. Ezek általában kevésbé tartós eredményeket hoznak, mint a műtéti beavatkozások, de jó választás lehet azoknak, akik nem akarnak műtétet végeztetni.

Az arcfiatalító kezelések előnyei

Az arcfiatalító kezelések 

  • azonnal elvégezhetők és rövid, 15-40 perces kezelések,
  • az eredmény rögtön látható és 6-18 hónapig látható,
  • nincsen lábadozási és gyógyulási időszak,
  • a kezelések többször is megismételhetők,
  • árukat tekintve jóval alacsonyabbak a műtéti beavatkozásoknál, már 90.000 Ft-tól elérhető.

Az arcfiatalítás mindazoknak szól, akik szeretnék arcukat fiatalosabbá, frissebbé tenni, így nincs korhoz kötve, hány éves kortól ajánlott igénybe venni ezeket a kezeléseket.

Tudjon meg többet a beavatkozásról egy vezető plasztikai sebésztől

  • Minden kérdésére választ kaphat
  • Megismerheti a műtét menetét
  • Személyre szabott árajánlatot készítenek

Az arcfiatalítás 9 leghatékonyabb módja

A következőkben olyan esztétikai kezeléseket sorolunk fel, melyekkel szinte azonnali eredményeket lehet elérni és 100%-ban biztonságosak. A beavatkozások teljesen steril körülmények között zajlik, a tökéletes higiéniára nagy gondot fordítanak. Ezek az eljárások nem számítanak műtétnek, mivel csak helyi érzéstelenítést használnak és nincs szükség altatásra. 

Ráncfeltöltés

A ráncfeltöltés egyik legjobb módszere a hyaluronsavas technika, ami igen gyakori eljárás.  A hyaluronsav egy természetes anyag, ami javítja a bőr vízháztartását és tápanyag ellátását, így feszesebbé teszi az arcbőrt. Tökéletes az apróbb ráncok feltöltésére és megelőzésére is. 

Ráncfeltöltés

HIFU

A HIFU, vagyis fókuszált ultrahang kezelés az egyik legújabb és leghatékonyabb technika amit műtét helyett alkalmaznak. A módszer mélyen a bőrbe hatolva fejti ki hatását, de a bőr felszínére is pozitív hatással van. Kiváló módszer az arc feszesítésére, a szemöldök és a toka megemelésére és a nyak vonalainak elhalványítására. A kezelés egyértelműen csökkenti a ráncokat és simább bőrt eredményez. 

HIFU kezelés

Lézeres arckezelés

A frakcionált CO2 lézeres kezelés az egyik legkorszerűbb bőrfiatalítási mód. Az arc, a szem környék, a nyak területén is képes korrigálni az apróbb ráncokat és feszesíteni a bőrt. Ezzel a technológiával komolyabb bőrhibák is eltávolíthatóak. Így nagyban hozzájárulhat az akné által okozott hegek vagy a pigmentfoltok eltávolítására. 

Lézeres arckezelés

Rádiófrekvenciás arckezelés

A rádiófrekvenciás arckezelést egy mikrotűvel hajtják végre. A módszer garantált bőrfeszesítést biztosít és az eredmény szinte azonnal látható. A kezelés a bőr minőségét alapjaiban javítja, így fiatalosabbá teszi azt. A művelet mélyebb ráncok eltávolítására, mérséklésére, illetve aknés hegek eltávolítására is kiváló. 

Rádiófrekvenciás arckezelés

Részletes és pontos válaszokat kaphat Magyarország egyik legnevesebb és legmegbízhatóbb plasztikai sebészeti klinikájától.

TCA hámlasztás

Az Easy TCA hámlasztást leggyakrabban heges vagy pattanásos bőrre alkalmazzák, illetve ha a bőr bármilyen más okból roncsolódott. A kémiai hámlasztás után az egyenetlen bőrfelszín kisimul, csökkennek a ráncok és a hegek is halványulni fognak. A bőr alapjáraton sokkal feszesebbé, rugalmasabbá válik.

TCA hámlasztás

Szálbehúzás

A szálbehúzás egy olyan arcfiatalító technika, ami az arc kontúrjait segít halványítani. A felszívódó anyagból készült bioszálakat a szakorvos kellő mélységekbe húzza be így meghúzva az izmokat. A módszer 40 és 60 év között javasolt, olyan páciensek számára, akiknek megereszkedett a bőrük, de nem túl nagy mértékben. A kezelés hatása akár öt évig is tarthat. 

Szálbehúzás

Szem alatti karikák feltöltése

A szem alatti karikák feltöltése legtöbbször hyaluronsavval történik, mivel szinte statikus ráncról van szó. Az eljárást 40 év felett szokták javasolni, amit akár 1,5 évig nem kell megismételni. 

Szem alatti karikák felöltése

Arcfeltöltés saját zsírral

Főleg olyan korrekciókra alkalmazzák, ahol a korral elvesztett zsírpárnák pótlására van szükség. Ezzel az eredménnyel természetes, telt és hosszú távú hatást lehet elérni. Az eljárást főleg a száj, a szem és a homlok környékén alkalmazzák.

Arcfeltöltés saját zsírral

Belkyra tokakezelés

A Belkyra tokakezelés célja a nyak és az áll alatti zsírpárnák csökkentése. A kezelést egy injekciós eljárással végzik, amely célzottan bontja le a zsírsejteket.

Belkyra injekciós tokakezelés

arcfiatalítás

Arcfiatalítás árak

Az alábbi arcfiatalítás árak tájékoztató jellegűek. A kívánt terület és az alkalmak száma határozza meg a kezelés végső összegét. Az esztétikai- bőrgyógyászati konzultáció 29.000 Ft, az esztétikai kontroll vizsgálat 26.000 Ft-ba kerül.

Kezelés

Ára

Szálbehúzás

300.000 Ft-tól

Ráncfeltöltés 1 ml

160.000 Ft

Botox 50-140 NE

90.000 Ft

Ajakfeltöltés 0,55 ml

100.000 Ft

Szem alatti karika kezelése 1 ml

130.000 Ft

Skinbooster 2x1 ml

200.000 Ft

Középarc töltés 2x1 ml

260.000 Ft

Alsó arc töltés  3x1 ml

360.000 Ft

E-shape töltés 5 ml

570.000 Ft

HArmonyCA: 2 ampulla

460.000 Ft

A szálbehúzás kezelést FTC, COG, valamint Silhouette Soft szálakkal, a Botox kezeléseket Vistabel és Dysport termékekkel végzik, különböző NE (neurotoxin egység) mennyiségekben a homlok, glabella (homlok középső része) és szemkörnyék területén.

Ráncfeltöltésre a Juvaderm Voluma terméket 1 ml és 2 ml-es mennyiségekben alkalmazzák. Az ajakfeltöltéshez és ajakfiatalításhoz a Juvaderm Smile terméket használják, 0,55 ml és 1,1 ml-es kiszerelésben.

A szem alatti karikák kezelésére a Redensity terméket 1 ml és 2 ml-es mennyiségben használják. A Skinbooster kezelést a Volite termékkel 2x1 ml és 3x1 ml-es adagban végzik. Az E-shape kezelés Voluma és Volift, valamint Voluma és Volux termékekkel 5 ml-es mennyiségben történik. Végül a HArmonyCA kezeléshez 2 ampullát használnak.

Melyiket válasszam – melyik való nekem?

Mindegyik eljárást személyes konzultáció előzi meg. Nincs két egyforma megoldás, a szakorvos mindenkinek egyedi tervet készít, ami számára a legalkalmasabb. Figyelembe fogja venni a ráncok, hegek mélységét, az érintett terület nagyságát és az arcbőr állapotát, feszességét.

Így bármennyit is olvashatunk a különböző beavatkozásokról, hogy nekünk melyik eljárás lenne a legmegfelelőbb, csak egy személyes szakmai tanácsadás segíthet, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb megoldást arca megfiatalítására. 

Mellplasztika műtétek 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Kérdése van? 
Kérjen időpontot ingyenes konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.

Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető plasztikai sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Plasztikai műtétek 20% kedvezménnyel augusztus 16-ig elvégzett műtétek esetén! Tovább az akció részleteire