Arcfiatalítás

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

Arcfiatalító kezelések alatt azokat a nem műtéti beavatkozásokat értjük, melyek azonnal elvégezhetők, az eredmény rögtön látható és nincsen lábadozási, gyógyulási időszak. Az ilyen kezelések többször is megismételhetők, az eredmény fenntartásához pedig szükséges is.

Árukat tekintve jóval alacsonyabbak a műtéti beavatkozásoknál, ezért is örvend nagy népszerűségnek. Az arcfiatalítás mindazoknak szól, akik szeretnék arcukat fiatalosabbá, frissebbé tenni, így nincs korhoz kötve, hány éves kortól ajánlott igénybe venni ezeket a kezeléseket.

Tudjon meg többet a beavatkozásról egy vezető plasztikai sebésztől

  • Minden kérdésére választ kaphat
  • Megismerheti a műtét menetét
  • Személyre szabott árajánlatot készítenek

Az arcfiatalítás 9 leghatékonyabb módja

A következőkben olyan esztétikai kezeléseket sorolunk fel, melyekkel szinte azonnali eredményeket lehet elérni és 100%-ban biztonságosak. A beavatkozások teljesen steril körülmények között zajlik, a tökéletes higiéniára nagy gondot fordítanak. Ezek az eljárások nem számítanak műtétnek, mivel csak helyi érzéstelenítést használnak és nincs szükség altatásra. 

Ráncfeltöltés

A ráncfeltöltés egyik legjobb módszere a hyaluronsavas technika, ami igen gyakori eljárás.  A hyaluronsav egy természetes anyag, ami javítja a bőr vízháztartását és tápanyag ellátását, így feszesebbé teszi az arcbőrt. Tökéletes az apróbb ráncok feltöltésére és megelőzésére is. 

Ráncfeltöltés

HIFU

A HIFU, vagyis fókuszált ultrahang kezelés az egyik legújabb és leghatékonyabb technika amit műtét helyett alkalmaznak. A módszer mélyen a bőrbe hatolva fejti ki hatását, de a bőr felszínére is pozitív hatással van. Kiváló módszer az arc feszesítésére, a szemöldök és a toka megemelésére és a nyak vonalainak elhalványítására. A kezelés egyértelműen csökkenti a ráncokat és simább bőrt eredményez. 

HIFU kezelés

Lézeres arckezelés

A frakcionált CO2 lézeres kezelés az egyik legkorszerűbb bőrfiatalítási mód. Az arc, a szem környék, a nyak területén is képes korrigálni az apróbb ráncokat és feszesíteni a bőrt. Ezzel a technológiával komolyabb bőrhibák is eltávolíthatóak. Így nagyban hozzájárulhat az akné által okozott hegek vagy a pigmentfoltok eltávolítására. 

Lézeres arckezelés

Rádiófrekvenciás arckezelés

A rádiófrekvenciás arckezelést egy mikrotűvel hajtják végre. A módszer garantált bőrfeszesítést biztosít és az eredmény szinte azonnal látható. A kezelés a bőr minőségét alapjaiban javítja, így fiatalosabbá teszi azt. A művelet mélyebb ráncok eltávolítására, mérséklésére, illetve aknés hegek eltávolítására is kiváló. 

Rádiófrekvenciás arckezelés

Részletes és pontos válaszokat kaphat Magyarország egyik legnevesebb és legmegbízhatóbb plasztikai sebészeti klinikájától.

TCA hámlasztás

Az Easy TCA hámlasztást leggyakrabban heges vagy pattanásos bőrre alkalmazzák, illetve ha a bőr bármilyen más okból roncsolódott. A kémiai hámlasztás után az egyenetlen bőrfelszín kisimul, csökkennek a ráncok és a hegek is halványulni fognak. A bőr alapjáraton sokkal feszesebbé, rugalmasabbá válik.

TCA hámlasztás

Arcfiatalító szálbehúzás

A szálbehúzás egy olyan arcfiatalító technika, ami az arc kontúrjait segít halványítani. A felszívódó anyagból készült bioszálakat a szakorvos kellő mélységekbe húzza be így meghúzva az izmokat. A módszer 40 és 60 év között javasolt, olyan páciensek számára, akiknek megereszkedett a bőrük, de nem túl nagy mértékben. A kezelés hatása akár öt évig is tarthat. 

Szálbehúzás

Szem alatti karikák feltöltése

A szem alatti karikák feltöltése legtöbbször hyaluronsavval történik, mivel szinte statikus ráncról van szó. Az eljárást 40 év felett szokták javasolni, amit akár 1,5 évig nem kell megismételni. 

Szem alatti karikák felöltése

Arcfeltöltés saját zsírral

Főleg olyan korrekciókra alkalmazzák, ahol a korral elvesztett zsírpárnák pótlására van szükség. Ezzel az eredménnyel természetes, telt és hosszú távú hatást lehet elérni. Az eljárást főleg a száj, a szem és a homlok környékén alkalmazzák.

Arcfeltöltés saját zsírral

Belkyra tokakezelés

A Belkyra tokakezelés célja a nyak és az áll alatti zsírpárnák csökkentése. A kezelést egy injekciós eljárással végzik, amely célzottan bontja le a zsírsejteket.

Belkyra injekciós tokakezelés

arcfiatalítás

Arcfiatalítás árak

Az alábbi arcfiatalítás árak tájékoztató jellegűek. A kívánt terület és az alkalmak száma határozza meg a kezelés végső összegét.

Kezelés

Ára

Ráncfeltöltés

140.000 Ft (1 ml)

Rádiófrekvenciás arckezelés

150.000 Ft (1 alkalom, teljes arc)

Lézeres arckezelés

60.000 Ft (1 alkalom, száj körül)

HIFU kezelés

350.000 Ft (1 alkalom, teljes arc)

Easy TCA hámlasztás

60.000 Ft (1 alkalom)

Szálbehúzás

300.000 Ft-tól

Belkyra injekciós tokakezelés

150.000 Ft (1 ampulla)

Szem alatti karika kezelés

140.000 Ft (1 ml)

B.tox ránctalanító kezelés

70.000 Ft-tól

Saját zsírral való arcfeltöltés

500.000 Ft-tól

Melyiket válasszam – melyik való nekem?

Mindegyik eljárást személyes konzultáció előzi meg. Nincs két egyforma megoldás, a szakorvos mindenkinek egyedi tervet készít, ami számára a legalkalmasabb. Figyelembe fogja venni a ráncok, hegek mélységét, az érintett terület nagyságát és az arcbőr állapotát, feszességét.

Így bármennyit is olvashatunk a különböző beavatkozásokról, hogy nekünk melyik eljárás lenne a legmegfelelőbb, egy személyes tanácsadás sokkal többet segíthet, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást arca megfiatalítására. 

Mellplasztika műtétek 10% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Kérdése van? 
Kérjen időpontot ingyenes konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.

Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.