Lézeres arcfiatalítás a fiatalos arcvonások szolgálatában

A fiatalos megjelenés mindig több tényező függvényeként alakul. Külsőnk vonzóbbá varázsolása érdekében sokat tehetünk életmódunkkal, a táplálkozásra való odafigyeléssel. Ennek ellenére azonban vannak olyan területek, melyekre nem tudunk ráhatással lenni. Az idő múlása mindenkin meglátszik előbb vagy utóbb. Beletörődnünk azonban nem kell ebbe, hiszen a plasztikai sebészet ma már sokféle lehetőséget kínál a fiatalodásra.

Sokan vannak, akik arcfiatalítás kapcsán inkább részesítenék előnyben a műtét nélküli megoldásokat, mint az arcplasztikát. A szálbehúzásos és a feltöltő technikák mellett a lézeres eljárás is kiváló eredményeket ígér.

Lézeres arcfiatalítás Budapest

Az évek múltával az arcbőr ráncossá, dehidratálttá és rugalmasságát vesztetté válik. A legfontosabb tehát, hogy a petyhüdt, megereszkedett vonások helyett visszaállítsuk a rugalmasságot és a feszességet. Ebben van segítségünkre a lézeres hámlasztás, amely tulajdonképpen megújítja a hámfelületet és azonnali eredményeket produkál.

A lézeres arcfiatalítás ára szolgáltatónként eltérő lehet, de általában a kezelt felület nagyságától függenek a várható költségek. A teljes arcon alkalmanként körülbelül 80-100 ezer forintba kerül a kezelés. Fontos hangsúlyozni, hogy az optimális eredmények érdekében többször érdemes ismételni a kezelést.

 

Egyre népszerűbb választás azon nők és férfiak körében, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének fogyni.

 
 

 
 

 
 

 

Milyen egyéb pozitív hatásai vannak?

A lézeres kezelés egyébként mélyhámlasztó jelleggel is alkalmazható. Ilyenkor a lézer hatására a hámréteg károsodik, majd néhány nap múlva lehámlik ez a réteg. Ennek köszönhetően a bőr feszesebbé válik, eltüntethetőek arról a barna foltok és a bőrhibák. A hegesedések is szépen megszüntethetőek ilyen módon, de a ráncoknak is búcsút mondhatunk.

A lézeres mélyhámlasztás lényege nem más, mint az, hogy a lézerfény hatására felmelegszenek a bőrszövetekek és a felső rétegekből elpárolog a víz. Az így mesterségesen károsított bőr regenerálódni kezd, és a képződött kollagénrostoknak hála sokkal fiatalosabb és feszesebb lesz az. A gyógyulási idő gyors, így munkába is korábban vissza lehet térni, mint akkor, ha például az arcplasztika mellett tennénk le a voksot a fiatalodás érdekében.

 

 
 
 

Mire képes a beavatkozás?

Napjainkban már elmondhatjuk, hogy léteznek kifejezetten hatékony megoldások a plasztikai beavatkozáson kívül, melyeknek köszönhetően akár tíz évet is fiatalodhatunk. A lézeres, vagy például a szálbehúzásos arcfiatalítás eredményeit még tökéletesebbé varázsolhatjuk akkor, ha kiegészítjük olyan eljárásokkal, mint a Drakula terápia, vagy a különféle mezoterápiás módszerek. Természetesen fontos, hogy az egyes kezelések között betartsuk szakember által előírt időt, így elkerülhetjük a bőr rendellenes károsodását.