Lézeres arcfiatalítás
Frakcionált CO2 lézeres kezelés - Ára

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

A lézeres arcfiatalító kezelés mindazok számára ideális választás lehet, akik akár genetika, akár az évek múlása miatt elégedetlenek arcbőrük feszességével. Az eljárás során nincs szükség altatásra, a szakorvos szimpla helyi érzéstelenítést alkalmaz. A lézeres kezelés a komolyabb hibák és mély ráncok elhalványítására is alkalmas és az eredmény szinte azonnal látható. 

Lézeres arcfiatalítás 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

A frakcionált CO2 lézeres arcfiatalítás

A CO2 lézeres kezelés legfőképpen azoknak ajánlott, akik komolyabb bőrhibákkal rendelkeznek, de azok számára is tökéletes megoldás, akik csak feszesíteni szeretnék bőrüket. A lézeres mélyhámlasztásnak köszönhetően kisimulnak a ráncok.

Az arcbőrön a problémák hátterében állhatnak genetikai okok, fiatalkorból fennmaradt pattanások, aknés hegek vagy éppenséggel a bőr elöregedése. Gyakori még a bőr túlzott melanin termelésének lézeres kezelése, ugyanis ez okozza a pigmentfoltok kialakulását. Az arcon a túl meghatározó, kitüremkedő erek eltávolítására is alkalmas a módszer. Segítséget nyújthat továbbá akkor is, ha a bőr túlságosan hajlamos zsírosodásra. Ez a probléma nőket és férfiakat egyaránt érinthet. A zsírosodást és az állandó fényes felületet a bőr tág pórusai okozzák, amit a beavatkozás képes összehúzni. 

Az eljárás után az arcbőrön egyből észrevehető a változás, feszesebb, teltebb lesz.  A kezeléssel nem csak a bőr rugalmassága nyerhető vissza, de a bőrszerkezet is lágyabbá válik. 

A lézeres arcfiatalítás menete 

A beavatkozás előtt egy személyes konzultációra van szükség, ahol a szakorvos felméri a bőr állapotát, van-e heg vagy pigmentfolt, amit el kell távolítani.

A lézeres arcfiatalítás menete két részből áll.

  1. Legelső lépésként a kezelt bőrfelületet kenőccsel érzésteleníti a szakember.
  2. Ezt követően mintegy hálószerűen fedi le a lézer a bőrt, ahol lyukakat, vagyis a szövetek minimális károsodását idézi elő. Az eljárás nagyjából egy órát vesz igénybe.

Ennek célja nem más, mint az, hogy a bőrt megújulásra késztesse, s a tapasztalatok szerint a módszer kiválóan működik. A keletkezett sérülések hatására a bőrben megindulnak a regenerálódási, gyógyulási folyamatok, s így a ráncok és aknés hegek eltűnnek, fokozódik a bőr feszessége, rugalmassága. A frakcionált lézerkezelés során az alkalmazott szén-dioxid lézerek fénye tulajdonképpen a szövetek víztartalmában nyelődik el. Így a felmelegedett bőr felső rétegeiből elpárolog a víz. A lézeres mélyhámlasztás hatására megújul a bőr. Kollagén termelődik, aminek eredménye körülbelül egy-két hónap múltával látszódik igazán. Ennek ellenére tény, hogy már a kezelést követő két hét után is láthatóak a várt hatások. 

Teendők a CO2 lézeres kezelés után

A beavatkozás ugyan nem jár hosszú felépülési idővel, néhány dologra mégis érdemes odafigyelni a CO2 lézeres kezelés után. Körülbelül három-öt napig még némi duzzanatra és kipirosodásra lehet számítani, ám ez csak addig tart, míg a bőr nem kezd el hámlani. A mindennapi tevékenységhez, így a munkához kb. egy hét után vissza lehet térni, ekkora a duzzanat nagyjából lelohad. Másfél hét után már semmilyen negatív nyoma nem lesz annak, hogy esztétikai kezelésen esett át. Természetesen fontos, hogy rendszeresen használjuk a szakember által javasolt krémet. Amennyiben a bőr állapota indokolja, úgy a még tökéletesebb végeredmény érdekében egy hónap után lehet ismételni a kezelést.

Lézeres arcfiatalítás árak

A lézeres arcfiatalítás ára már 50.000 forinttól elérhető. Javasolt 2-3 alkalom igénybe vétele a maximális hatékonyság érdekében, amit az akció keretében 50%-kal olcsóbban vásárolhat meg! Részletekért tekintse meg Akció oldalunkat!

Pontos árat és minden egyéb kérdésére választ az ingyenes konzultáció keretében tudnak adni.

Kérdése van?

Kérjen időpontot ingyenes arcfiatalítás konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Lézeres arckezelés 50% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.