Mellfelvarrás

 • Ingyenes mellfelvarrás konzultáció
 •  Ingyenes műtét előtti kivizsgálás 150.000 Ft értékben
 • Mellfelvarrás árak 20% kedvezménnyel, csak korlátozott ideig 
 • Magánkórházi háttér Budapesten a maximális biztonság és kényelem érdekében

A mellfelvarrás egy olyan plasztikai sebészeti beavatkozás, amelynek célja a megereszkedett és formáját vesztett mellek megemelése és feszesítése. A mellfelvarrással megszüntethetők a szülés, szoptatás vagy fogyás után kialakuló megereszkedett mellek, az aszimmetrikus mellek, továbbá az öregedés miatt kialakuló lógó mellek. Szükség szerint csökkenthető az areola (a mellbimbó körüli sötét terület) és a mellbimbó mérete is. 

Egy kétórás mellfelvarró műtét alatt a plasztikai sebész ideális helyzetű és formájú melleket hoz létre, ami hosszú távra (10-12 év) megoldja a mellekkel kapcsolatos esztétikai gondokat. A mellfelvarrás kiválóan kombinálható mellnagyobbítással, így egy műtét keretében nemcsak a mell pozíciója, hanem a mérete is tökéletesíthető.

A mellfelvarrás lehetőséget kínál a nők számára, hogy visszanyerjék melleik fiatalos megjelenését és önbizalmukat, miközben a beavatkozás biztonságos és hatékony módszereket kínál a kívánt eredmények eléréséhez.

Tudjon meg többet a beavatkozásról egy vezető plasztikai sebésztől

 • Minden kérdésére választ kaphat
 • Megismerheti a műtét menetét
 • Személyre szabott árajánlatot készítenek

Kinek ajánlott a mellfelvarrás?

A mellfelvarrás azoknak ajánlott, akik

 • megereszkedett, lógó mellekkel rendelkeznek,
 • elvesztették a melleik formáját terhesség, szoptatás, öregedés vagy nagyobb fogyás után,
 • aszimmetrikus mellekkel rendelkeznek,
 • a melleik miatt hátfájással küzdenek.

A mellfelvarrás visszaállítja a mellek eredeti formáját és feszességét, kiegyenlíti a mellek méretét, továbbá megszünteti a lógó mellek okozta fizikai fájdalmat és a megereszkedett mellek okozta pszichés zavarokat.

Részletes és pontos válaszokat kaphat Magyarország egyik legnevesebb és legmegbízhatóbb plasztikai sebészeti klinikájától.

Mellfelvarrás árak

A mellfelvarrás ára 1.520.000 forint, ami tartalmazza a műtétet, az előzetes vizsgálatokat, az altatást, a műtét utáni ellátást és gyógyszereket, illetve a speciális melltartót is.

Amennyiben kombinált mellplasztika műtétet végeznek, a mellfelvarrás implantátummal műtét ára 2.160.000 forintba. Ebben az összegben is benne van minden felmerülő költség.

Fizetni készpénzben és kártyával is lehetséges.

Mellfelvarrás részletfizetés: van rá lehetőség?

Igen, a mellfelvarrás részletfizetéssel is történhet. Ebben az esetben a teljes szolgáltatási díjat be kell fizetni a műtét előtt. További információt az ingyenes konzultáció keretében kérhet.

mellfelvarrás

A mellfelvarrás műtét menete

A mellfelvarrást altatásban végzik, időtartama a választott technikától függően 2-3 óra.

A mellfelvarrás műtét menete az alábbi lépésekből áll:

 1. Konzultáció és tervezés: Az első konzultáción megoszthatja plasztikai sebészével a műtét céljait, várakozásait, majd orvosa megvizsgálja a mellek állapotát és vázolja a kezelési lehetőségeket. A műtét előtt a páciensnek el kell kerülnie bizonyos gyógyszereket és a dohányzást, továbbá előzetes vizsgálatokat kell végeznie.
 2. A műtét: A sebész a metszés típusát az Ön egyéni igényei alapján választja ki. Lehet körkörös a bimbóudvar körül, függőleges a bimbó alatt, vagy akár fordított T alakú is.
  • Eltávolítja a felesleges bőrt
  • Megemeli és tömöríti a mellszövetet az ideális pozícióba.
  • Felszívódó varratokkal összevarrja a bőrt a kívánt formának megfelelően.
  • A műtét végén a sebész felhelyezi a kötést a területre.
 3. Gyógyulási időszak: A gyógyulási időszak általában 4-6 hét.
mellfelvarrás műtét menete

Mire kell figyelni a mellfelvarrás után?

A mellfelvarrás után az alábbiakra  kell figyelnie:

 1. Fájdalom kezelése: A legtöbben a műtét utáni 2-3 napban tapasztalnak fájdalmat. Kezelése az orvos által felírt fájdalomcsillapítóval történhet. A műtét utáni hetekben feszítő, nyomó érzés tapasztalható, de ez nem kifejezetten fájdalmas, inkább diszkomfortnak nevezhető.
 2. Hegkezelés: A műtét utáni hegeket tisztán és szárazon kell tartani. Egy hétig nem érheti víz a műtött területet. A hegek gyógyulása 6 hónapig tart, utána alig látható vékonyka hegvonal marad.
 3. Fizikai korlátozások: Kerülni kell a fizikai megterhelést, különösen a felsőtest területén. A műtétet követően hat hétig nem szabad intenzíven mozogni vagy sportolni. Az orvos ajánlásai alapján fokozatosan lehet visszatérni a normális tevékenységekhez.
 4. Ruházat és alvás: Speciális, kompressziós melltartót kell viselni a gyógyulás elősegítésére. Aludni háton fekve kell, hogy ne nyomja meg a melleket.
 5. Életmódbeli javaslatok: A dohányzás és egyéb egészségre ártalmas tevékenységek kerülése javasolt, valamint egészséges étrend követése segít a gyógyulásban és a műtét hosszú távú sikerében.

A mellfelvarrás utáni gondozás nagyon fontos a sikeres gyógyulás és a kívánt eredmények eléréséhez. Az orvos specifikus utasításainak gondos követése elengedhetetlen a legjobb eredmények eléréséhez. 

➔ További tudnivalók mellfelvarrás után oldalunkon.

Mellfelvarrás tapasztalatok

A mellfelvarrás tapasztalatok pozitív változásról számolnak be nemcsak testileg, hanem lelkileg is.

"


A mellfelvarrásom során a sebészem kifejezetten az areolák méretének csökkentésére összpontosított. Az évek során megnagyobbodtak, és zavartak a megjelenésemben. A műtét után nemcsak hogy a melleim feszesebbek lettek, de az areolák mérete is természetesebbnek tűnik. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel!


Emma, 34

"


A fogyásom után a melleim elvesztették a formájukat és lógni kezdtek. A mellfelvarrás során a sebészem újraformálta a melleimet, és visszaadta nekik a fiatalos megjelenést. A műtét után a melleim sokkal kerekebbek és feszesebbek. Az önbizalmam is visszatért!


Júlia, 28

"


A műtét után meglepően gyorsan gyógyultam. A sebészem részletes utasításokat adott a műtét utáni gondozásról, és minden kérdésemre válaszolt. A hegek gyorsan halványodtak, és a melleim fantasztikusak. A műtét pozitív hatással volt az életemre, és újra büszke vagyok a testemre!"


Gréta, 44

Mik a mellfelvarrás kockázatai?

A mellfelvarrás kockázatai közé tartozik a véraláfutás kialakulása, a sebfertőzés, a bőr érzékenységének változása. A műtét során felléphetnek komplikációk, mint a zsír nekrózis, a mélyvénás trombózis vagy a mellbimbó részleges vagy teljes elvesztése.

A mellfelvarrás utáni komplikációk aránya 1,5% az Aesthetic Surgery Journal 2018-as tanulmánya szerint. A megfelelő előkészítés, a tapasztalt plasztikai sebész kiválasztása, és az utasítások gondos betartása segít minimalizálni a szövődmények kialakulását.

Miért a Plasztikai Sebészeti Centrumot válassza mellfelvarrás műtéthez?

A Plasztikai Sebészeti Centrumot válassza az alábbi indokok miatt:

 • Ingyenes konzultáció keretében plasztikai sebésze minden kérdésére válaszol a mellfelvarrás műtéttel kapcsolatban, valamint részletesen bemutatja a mellműtét személyre szabott lehetőségeit.
 • A klinikán dolgozó orvosok több mint 10 év tapasztalattal rendelkeznek, több száz mellfelvarró műtétet hajtottak végre sikerrel.
 • Állandó kedvezmények és minőséggaranciák, valamint a klinika egyedülállóan gyönyörű fekvése és felszereltsége várja Önt a honlapon történő bejelentkezés után!

Gyakran ismételt kérdések

A mellfelvarrás tartóssága - mire számíthatok?

A mellfelvarrást követő 5 és 10 év közötti időszakban a mellek olyan helyzetben és formában maradnak, amilyenre alakították azokat. Hogy egy mellfelvarrás mennyire tartós, függ az alkati adottságoktól, a test típusától és az alkalmazott mellfelvarrás technikától. Fogyás vagy súlynövekedés befolyásolhatja, hogy milyen hosszú ideig maradnak úgy mellei, ahogy azokat kialakították.

A mellfelvarrás befolyásolja a szoptatást?

A mellfelvarrás általában nem zavarja a szoptatást, de egyes esetekben befolyásolhatja a tejtermelést. Ennek pontos részleteiről plasztikai sebésze tájékoztatni fogja a konzultáció során.

Lehetséges a mellfelvarró és mellnagyobbító műtét együttes alkalmazása?

Igen, a mellfelvarrás és a mellnagyobbítás egy műtét keretében is elvégezhető. Ezzel a beavatkozással lehet elérni a legnagyobb eredményt: a páciens által megfelelőnek tartott méret az ideális pozícióban.

Mellplasztika műtétek 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Kérdése van? 
Kérjen időpontot ingyenes konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.

Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.