Mellfelvarrás Budapesten - 2019

Minden nő tisztában van azzal, hogy a méretét és formáját illetően is tetszetős kebleknek az élet minden területén meg lehet tapasztalni az előnyeit. A végleteket természetesen ezen a területen is sokan kerülik, így a túl kicsi, vagy zavaróan nagy mellek helyett a legtöbben a testalkatukhoz tökéletesen illeszkedő, és csábos dekoltázst nyújtó formákat szeretnék magukénak tudni.

Tény azonban, hogy álomszerű mellekkel csak keveseket áld meg a természet. Még akik fiatalként meg is tapasztalják az ezek által nyújtott magabiztosságot, a későbbiekben sajnos ők is elégedetlenné válhatnak azzal, ahogy remek adottságaik az idő múlásával eltűnnek.

A súly ingadozása, a várandósság és a szoptatás időszaka, valamint a gravitáció egyértelmű hatással vannak a keblekre. A megnyúlt szövetek korántsem mutatnak szépen, és az eredendően nagy méretek esetében csak még szembetűnőbb a változás, még látványosabb a megereszkedés.

Ha a mellek lógni kezdenek, akkor kizárólag a mellfelvarrás jelenthet ideális megoldást.

Mellfeszesítő krém

Sok helyen lehet olvasni ezekről a mellfeszesítő csodakészítményekről, melyek a bőr feszességét hivatottak eredményezni ezen az elég érzékeny területen, melyen a bőr is igen vékony és kevés benne a faggyúmirigy.

Bár vannak olyan krémek, melyek teltebb, dúsabb látványt adnak a melleknek, hiszen hidratálják azt és óvják a kiszáradástól, nem igazán érdemes abban bíznunk, hogy a megereszkedett mellek kérdését bármilyen krém meg fogja oldani.

mellfelvarrás és mellfeszesítő krém

Egy bizonyos ideig jelenthetnek megoldást ezek a készítmények, rövid távon kölcsönözhetnek telt hatás kebleinknek, de jelentősebb, látványos változást ebben a tekintetben csak a mellfelvarrás segítségével érhetünk el.

A mellfelvarrás menete - mit érdemes tudni a mellfelvarrás műtétről?

Hasonlóan a többi plasztikai beavatkozáshoz ezen a területen, a mellfelvarrás is altatásban történik. Az operációt megelőzően személyes konzultációra kerül sor. Ekkor kerül kiválasztásra az a műtéti módszer, amely a leglátványosabb eredményt hozza.

A különbség a metszésvonalak lefutásában van, és persze arról is döntés születik, hogy szükség van-e a mellfelvarrással egyidejűleg mellnagyobbításra. Sokan vannak - ahogyan az előtte utána képeinken is láthatják -, akik a beavatkozás kapcsán szeretnék kihasználni az alkalmat, és méretbeli vágyaikat is megvalósítani.

mellfelvarrás Budapesten

A mellfelvarrás után

A felesleges bőr eltávolítása után a keblek a kívánt magasságban kerülnek rögzítésre, majd a műtétet követően pár hétig egy speciális kompressziós melltartót kell viselni. Ez többféle célt is szolgál.

Egyrészt segíti a szövetek letapadását, másrészt a gyógyulás folyamatát is megkönnyíti. Amennyiben implantátum beültetésére is sor került, úgy annak kívánt helyen történő rögzülését is előmozdítja a speciális ruhanemű.

A mellfelvarrás előnyei – pozitív hatások

A fiatalos emlőformának köszönhetően sokan még a melltartó viselését is elhagyják, hiszen az elért feszesség ezt lehetővé teszi.

Ugyan a megereszkedett keblek a megfelelő melltartó viselésével tűnhetnek formásnak, de egy idő után már a dekoltázson is meglátszik, ha az évek múlása hatással volt a feszességre, és feltűnővé válik, hogy csak a melltartó hatása a formás alak.

Sokan panaszkodnak arra, hogy a csőmell, vagy lógó mell hátrányait a hálószobában is megtapasztalják, ezért a párkapcsolat javítása és az intimitás magabiztosabb megélése miatt is gyakran esik a választás a mellműtét kínálta lehetőségekre.

A korszerű plasztikai eljárásoknak köszönhetően már rutin műtét keretein belül megvalósíthatóak a célok, ráadásul a hegvonal nem lesz feltűnő még a strandon, bikiniben sem.

A mellfelvarrás az alábbi problémákra kizárólagos, tökéletes megoldást nyújthat:


  • Megereszkedett mellek
  • Lógó mellek
  • Csőmell
  • Aszimmetrikus mellek
a mellfelvarrás előnyei

A mellfelvarrás egyaránt alkalmas a szép formájú, ám kissé megereszkedett keblek korrekciójára, mint a lógó mellek, a csőmell, vagy az aszimmetrikus mellek átalakítására. Az operációt követően munkavégzés jellegétől függően akár már egy hét múltán vissza lehet térni a teendőkhöz. A keblek körülbelül egy hónap után érik el végleges formájukat.

Az intim körülmények között, vagy a hétköznapi öltözködés során megélt önbizalom érzése jelentősen hozzájárul az életminőség javításához. Ha pedig ehhez a mellfelvarráson keresztül vezet az út, akkor érdemes elgondolkodni a lehetőségben rejlő erőn, hiszen annyira nem drága a beavatkozás, hogy ne érje meg beruházni rá egy boldogabb, kiegyensúlyozotabb élet reményében.

Mivel műtétről van szó a mellfelvarrás esetében, így utána természetesen kímélő életmód javasolt. A plasztikai sebésszel történő konzultáció során arról is szó lesz, hogy milyen tanácsokat érdemes betartani a mihamarabbi, zökkenőmentes felépülés érdekében.

A beavatkozás előnyei nem merülnek ki annyiban, hogy a megnyúlt bőrtől meg lehet szabadulni és újra a fiatalos feszesség érhető el. A keblek eredeti magasságukba kerülhetnek és akár mellnagyobbítással is kiválóan kombinálható a módszer.

Sokan vannak, akik korábban kebleik formájával voltak elégedetlenek. Számukra éppen úgy segítséget jelenthet a mellfelvarrás, mint azoknak, akik túl nagy mellbimbó udvaruk miatt szenvedtek komplexusoktól.

A mellfelvarrással kapcsolatos plasztikai területek

1

​Implantátum

Amennyiben a méreten is változtatni szeretnénk, úgy a plasztikai műtét kiegészíthető szilikon​implantátum beültetésével, s így a korrekció még tökéletesebb eredménnyel zárul.

​A mellfelvarrás tapasztalatok is azt mutatják, hogy a többszöri szoptatás vagy jelentős fogyás következtében megereszkedett mellek is kiválóan korrigálhatóak ilyen módon, tehát a kombinál tműtét jelentheti a legtökéletesebb megoldást.
2

Saját zsír

A mellimplantátumok mellett a saját zsírral történő feltöltés is egyfajta megoldást kínál, ám tény, hogy ez utóbbi esetében csak minimális méretváltozás érhető el.

​Sokan a szoptatás után petyhüdtté vált kebleik korábbi formáját szeretnék visszanyerni a mellfelvarrás mellnagyobbítással történő kombinálásával. Amennyiben nem akarod több kosárral megnagyobbítani a melled, úgy ez is remek megoldás lehet számodra.
3

​Mellbimbó

Tipikus kérés szokott lenni a páciensek részéről, hogy a nagyméretű, megereszkedett mellekhez gyakran társuló méretes mellbimbóudvart is csökkentse a szakember a műtét során.

Főként a nagy keblekkel rendelkező nők ismerik annak kellemetlenségét, amikor a megereszkedett mellek alatti bőrön gombás betegségj elentkezik.Ez különösen a nyári hónapokban lehet nagyon kellemetlen.

A mellfelvarrás eredményének – ahogy ezeken az előtte utána képeken is jól látható – köszönhetően ennek a panasznak is búcsút mondhatnak az érintettek.

mellfelvarras előtte utána 1
mellfelvarrás előtte utána 2
előtte utána mellfelvarrás

Mellfelvarrás ára – mennyibe kerül a mellfelvarrás?

A mellfelvarrás árát nehéz előre megmondani, hiszen bizonyos értelemben minden páciens más-más beavatkozást igényel. Ezt az orvos a már korábban említett előzetes konzultáció során határozza meg.

Bár a mellfelvarrás nem tartozik a legolcsóbb plasztikai műtétek közé, jótékony hatása a személyiségre véleményünk szerint olyan mértékű, hogy egy egyszeri beruházást mindenképpen megér annak, aki szeretne igazán formás, feszes melleket magának, hogy visszanyerhesse önbizalmát.

A döntés az Ön kezében van, véleményünk szerint azonban a beavatkozást érdemesebb télen elvégezni. Így nyárra tökéletesen begyógyulnak a hegek, ráadásul a regenerálódási szakasz kellemesebb a hűvösebb téli, illetve tavaszi hónapokban, mint a kánikulában.

Jöjjön el ingyenes konzultációra és ismerje meg lehetőségeit!

Reméljük az összefoglalónkkal sikerült letisztáznunk néhány Önben felmerülő kérdést, kételyt.

Tapasztalatból tudjuk, hogy minden vendégünket más terület foglalkoztat mélyrehatóbban, ezért érdemes eljönnie ingyenes konzultációnkra, ahol:

  • megismerkedhet leendő orvosával és a személyzet tagjaival
  • megvizsgáljuk, meghallgatjuk igényeit és kifejezetten Önre szabott megoldást javasolunk
  • felteheti kérdéseit
  • szemügyre veheti a Lánchíd lábánál elterülő klinikánkat, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Budai várra

A konzultációt követően akár a beavatkozás mellett dönt, akár nem, mindenképp – úgy gondoljuk, már ezért a látványért és a barátságos légkörért is érdemes ellátogatnia hozzánk.