Nyakplasztika
Műtét menete, után, árak

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

Elsősorban az idősebb korosztály körében bizonyul kedvelt és viszonylag gyakran végzett beavatkozásnak a nyakplasztika, hiszen az évek múlása és a gravitáció bizony nyomot hagy a nyak bőrének állapotán is. Nem csak mély barázdák alakulnak ki, de a mindenki által jól ismert petyhüdt, lógó nyaki bőr is megjelenik, mely jelentősen képes rontani az arcról kialakított összképet, és persze sokkal idősebbnek mutathatja a tényleges koránál.

A nyakplasztika lehetőséget kínál

  • a gravitáció hatására kinyúlt bőr eltávolítására,
  • az esetlegesen szükségessé váló zsírleszívásra,
  • valamint a fiatalosabb kontúrok és tökéletes feszesség visszaadására.

Nem ritka, hogy arcplasztikával kombináltan kerül sor a nyakplasztika elvégzésére, ezzel megcélozva a még vonzóbb végeredményt. A szükséges kezelési terv felállítására minden esetben az egyéni adottságoknak és az elérni kívántaknak függvényében kerül sor. 

Ebben a rövid cikkben azt fogjuk megvizsgálni, hogy pontosan mi is a menete egy nyakplasztikai beavatkozásnak.

Nyakplasztika 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Nyakplasztika műtét menete

Plasztikai sebészünkkel történő ingyenes előzetes konzultáció alkalmával felmérik majd a nyak állapotát, és megbeszélhetik, hogy milyen eljárás alkalmazása a leginkább eredményre vezető az érintett területtel kapcsolatban.

EKG-t, röntgent, laborvizsgálatokat mindenképpen el kell majd végezni. A Plasztikai Sebészeti Centrum egy helyen kínálja mindazokat a vizsgálatokat, melyeken a nyakplasztika előtt mindenképpen át kell majd esnie.

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy pácienseink ideje sokszor szűkre szabott, ezért a kényelem érdekében gyors és gördülékeny szolgáltatást kínálunk akkor is, ha a műtét előkészítéséről, az arra való felkészülésről van szó.

A műtét előtti napokban nem árt, ha fokozottan figyel az egészséges táplálkozásra és megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre. A műtét a kívánt eredmények és a szükséges beavatkozások függvényeként két órán át is eltarthat, de eredményeiben messze túlszárnyalja a hagyományos ránctalanítást és bőrfiatalítást.

A nyakplasztika műtét egy-másfél órát vesz igénybe és altatásban történik.

A szükséges vágások és apró bemetszések minden esetben a fül tövében és/vagy a hajas fejbőr nem, vagy alig látszó pontjain történnek.

Nyakplasztika után

A beavatkozást követő éjszakát - csak úgy, mint a fülplasztika vagy a homlokplasztika esetén - Klinikánkon kell majd töltenie, ahol folyamatos orvosi felügyelettel is állunk rendelkezésére a tökéletes kényelem biztosítása mellett. Intézményünkben az ellátás olyan, akár egy igazi 5 csillagos hotelben.

A nyakplasztika után két hétig egy rugalmas szorítópántot kell viselnie annak érdekében, hogy a szövetek megfelelően letapadjanak, és a gyógyulási időszak felgyorsítható legyen. Ez a speciális pánt garantálja a beavatkozás eredményének tartósságát.

Mivel klinikánkon a legkorszerűbb felszívódó varratokat használjuk, így varratszedésre egyáltalán nem kerül majd sor, a rendszeres kontrollvizsgálaton viszont ajánlott megjelennie. A nyakplasztika során elért eredmények már néhány hét múltán jól láthatóak, de a végleges kép kialakulásához hat hónap szükséges.

Pácienseink véleménye megegyezik abban, hogy a nyakplasztika segítségével valóban visszanyerhetőek a fiatalosabb kontúrok, a visszanyert magabiztosság, és a tükörbe pillantás során érzett elégedettség olyan érvek, melyek egyértelműen a nyakplasztika mellett szólnak.

Nyakplasztika árak

Klinikánkon a nyakplasztika felvarrással műtét ára kedvezményesen 730.000 és 810.000 forint közé esnek.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során tudunk adni Önnek.

Kérdése van?

Kérjen időpontot ingyenes nyakplasztika konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egyik vezető sebészünk részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Nyakplasztika 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.