Szálbehúzás

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

Szálbehúzás során a megereszkedett arcbőrt és a szöveteket is megemelik, a 100%-ban természetes biolifting fonalakkal, így hosszan tartó eredmény biztosít a kor és a mindennapok okozta ráncok ellen.

A módszer általában 35 éves kor fölött javasolt, olyan páciensek számára, akiknek megereszkedett a bőrük, de nem túl nagy mértékben. A kezelés hatása akár két évig is tarthat és igény szerint többször is megismételhető.

Az eljárás teljesen fájdalommentes, nem jár altatással, csak helyi érzéstelenítéssel zajlik. Ezen oknál fogva nem is számít műtétnek, nincsenek vágások, metszések, így heg sem keletkezik.

A beavatkozással nagyon látványos eredményeket lehet elérni, a ráncok elhalványodnak az arc sokkal feszesebb és fiatalosabb lesz. 

Tudjon meg többet a beavatkozásról egy vezető plasztikai sebésztől

  • Minden kérdésére választ kaphat
  • Megismerheti a műtét menetét
  • Személyre szabott árajánlatot készítenek

A szálbehúzás fajtái

A szálbehúzás két fajtáját alkalmazzák, a kezelés neve a felhasznált fonalakról kapták nevüket. Lehetőség van egy kezelés alkalmával mind a kettő módszert alkalmazni!

FTC szálbehúzás

A Fine Thread Contouring,  azaz a FTC féle bioszálas technológia megemeli az arcbőrt és visszaadja a természetes kontúrokat.

Cog szálbehúzás

A COG, vagy más néven horgas módszert a jelentősebb arcfeszesítésnél szokták alkalmazni. Ez egy részleges, szintén felszívódó szálas arcfeszesítő technika.

Hogy melyik arcfiatalító módszerre van kifejezetten szükség, az szakorvosi vélemény alapján fog eldőlni a konzultáció után. 

A szálbehúzás előnyei

A szálbehúzást a bio-kompatibilis, felszívódó szálakkal végzik, melyek

  •  megemelik a szöveteket: a bioszálak mechanikus támasztást is biztosítanak legalább 6 hónapon keresztül, amíg fel nem szívódnak.
  • Biztosítják a kollagén termelés fokozódását: a fonalak a kollagén termelés fokozásával új, saját kollagén kötegeket hoznak létre a bőrben, amitől a bőr ismét feszessé válik.
  • Élénkítik az anyagcserét, a véráramot, a nyirokkeringést: a mélyebb bőrrétegekbe történő szálbehúzás fokozza a sebgyógyulás mechanikai stimulálását, melynek köszönhetően a bőrszövet összehúzódik.
  • A bőr kötőszöveti rétegében aktiválják a regenerációs folyamatokat, ami huzamos ideig garantálja a bőr megújulását, ezáltal az arcbőr frissességét és fiatalosságát.

Részletes és pontos válaszokat kaphat Magyarország egyik legnevesebb és legmegbízhatóbb plasztikai sebészeti klinikájától.

Szálbehúzás árak

A szálbehúzás árak 300.000 forinttól indulnak. A végső ár minden esetben attól függ, hogy a páciens és a szakorvos milyen eljárásban állapodtak meg.

bioszálas arcfiatalítás

A szálbehúzás menete

Szálbehúzás előtt a plasztikai sebésszel konzultálva megbeszélik és megtervezik a kezelés menetét, a szálak típusát, mennyiségét és elhelyezkedését.

A bőrfertőtlenítés és helyi érzéstelenítés után a szakorvos a megfelelő számú és méretű bioszálat egy vékony kanül segítségével bejuttatja a bőr mély rétegébe. Ezek fogják megemelni a szöveteket és a kívánt irányba feszesíteni az arcbőrt.  Ezek után a szálakat a megfelelő helyen rögzítik.

A szálbehúzás időtartama 1 óra, melyet követően néhány órás megfigyelést követően haza is engedik.

A szálbehúzást követően az 1. és a 6. héten kontroll vizsgálaton kell részt vennie.

Szálbehúzás után

A szálbehúzás után arcbőre rugalmassá, feszesebbé válik, petyhüdtsége megszűnik, eltűnnek a mély ráncok, üde hatása, fiatalabb megjelenése, határozottabb arckontúrjai lesznek.

A szálbehúzás eredménye azonnal látszik, de a lifting hatás néhány hónappal később éri el a maximális hatását, amikor a szálak körül kollagén képződik. A szálbehúzás tartóssága egyéni adottságokat figyelembe véve akár 2 évig is tart.

A szálbehúzást követően nyugodtan dolgozhat, elvégezheti szokásos teendőit. Kérjük, a megerőltető fizikai munkát kerülje az első héten! A szálbehúzás után három hét elteltével már könnyű testmozgás elkezdhető. Két hónapig kerülje a szoláriumozást, a napozást és a szauna használatát.

A szálbehúzás veszélyei

Néhány napig enyhe duzzanat, bőrpír, bevérzés felléphet, amik pár nap után maguktól elmúlnak.

Allergiás reakciókra azonban nem kell számítania. A beavatkozás után 3-5 napig hűtse és hidratálja a szóban forgó területet, az ödéma és vérömleny elkerülése érdekében.

A páciens enyhe húzó hatást tapasztalhat, illetve érezheti a szálakat is, de ez az érzet rövid időn belül elmúlik. A szálak teljes felszívódása esetében a késői szövődmények esélye igen csekély.

A szálbehúzás eljárások rutin plasztikai beavatkozásnak számítanak és a komplikációk előfordulási esélye csekély, de nem zárható ki.

Plasztikai műtétek 10% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Kérdése van? 
Kérjen időpontot ingyenes konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.

Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.