Mellnagyobbítás 

 • Ingyenes mellnagyobbítás konzultáció
 • 20% kedvezmény az augusztus 16-ig elvégzett műtétekre*
 • Ingyenes műtét előtti kivizsgálás 150.000 Ft értékben
 • Motiva és Mentor prémium mellimplantátum márkák használata, életre szóló garanciával

A mellnagyobbítás a leggyakoribb női plasztikai sebészeti eljárás, ami a mellek méretét és formáját képes növelni. A mellnagyobbítás azoknak segít, akik elégedetlenek melleik méretével vagy formájával és teltebb, formásabb melleket szeretnének.

A keblekkel való elégedetlenséget okozhatja a genetikailag kis mell, az aszimmetrikus mell, illetve a terhesség, fogyás vagy öregedés miatt elvesztett melltérfogat hiánya. Mellnagyobbítással természetes hatású, méretű és formájú mellek alakíthatók ki, ami önbizalmat, magabiztosságot és egészséges testképet ad.

A mellnagyobbításnak két fő típusa létezik, a szilikon implantátum beültetése és a saját-zsír transzfer. A mellimplantátum behelyezése a gyakoribb módszer, melynél a kívánt méretű és formájú implantátumokat helyezik be a mell szövetei közé vagy a mellizom alá. A saját-zsír átültetésnél a páciens saját zsírját használják fel a mellek telítettségének növelésére. A zsírt más testtájról leszívják, majd feldolgozzák és a mellekbe injektálják.

A Plasztikai Sebészeti Centrum évtizedes tapasztalattal rendelkező és több mint 3000 mellműtétet elvégző plasztikai sebészei a szilikon mellimplantátummal történő mellnagyobbítást javasolják, mert ez ad hosszútávon is hatékony és biztonságos eredményt.

Tudjon meg többet a beavatkozásról egy vezető plasztikai sebésztől

 • Minden kérdésére választ kaphat
 • Megismerheti a műtét menetét
 • Személyre szabott árajánlatot készítenek

Kinek ajánlott a mellnagyobbítás?

A mellnagyobbítás ajánlott Önnek, ha úgy érzi,

 • az ideálisnál kisebb mellekkel rendelkezik, ami nem arányos a testalkatával,
 • mellei jelentősen eltérnek méretben vagy formában, ami aszimmetriát okoz,
 • szülés, fogyás vagy öregedés következtében a mellek mérete és formája megváltozott,
 • a mellei kinézete miatt negatív önértékeléssel és testképpel rendelkezik és ez pszichés problémákat okoz, mint önbizalomhiány.

A mellnagyobbítást azért ajánlja a Plasztikai Sebészeti Centrum, mert a mellnagyobbító műtéttel elérhető az ideális mellméret és mellforma, ami nemcsak testi, hanem mentális harmóniát is eredményez. Jelentkezzen be ingyenes mellnagyobbítás konzultációra!

Részletes és pontos válaszokat kaphat Magyarország egyik legnevesebb és legmegbízhatóbb plasztikai sebészeti klinikájától.

Mellnagyobbítás árak

A mellnagyobbítás árak 1.600.000 Ft-tól indulnak. A mellnagyobbító műtét ára tartalmazza a beavatkozás, a megelőző vizsgálatok, az altatás, a mellimplantátumok, a mellműtétet követő megfigyelés és ellátás, valamint a speciális szorító melltartó költségét is. Az egyes mellnagyobbítás típusok árait az alábbi táblázatban soroltuk fel:

Mellnagyobbítás típusa

Ára

Mellnagyobbítás implantátummal

1.600.000 Ft

Mellnagyobbítás implantátummal és felvarrással

2.160.000 Ft

Mellimplantátum csere

1.600.000 Ft

A mellnagyobbítás ára 1.600.000 forint szilikon mellimplantátummal, ugyanez ez az ár érvényes mellimplantátum csere esetén is, míg a kombinált mellműtét, tehát a mellnagyobbítás implantátummal és felvarrással egy műtét keretében 2.160.000 forintba kerül. Az ingyenes konzultáció során plasztikai sebésze részletesen bemutatja a mellnagyobbító műtét költségeit.

A mellnagyobbítás árát készpénzzel, bank- és hitelkártyával is ki lehet fizetni. 

Fizethető a mellnagyobbítás részletre?

Igen, a mellnagyobbítás részletre is fizethető. Ezzel kapcsolatban további információt az ingyenes konzultáció keretében kaphat.

Tegye fel kérdéseit egy plasztikai sebésznek ingyenes konzultáció keretében

A mellnagyobbító műtét menete

A mellnagyobbító műtét menete az alábbi három lépésből áll:

 1. Ingyenes konzultáció: A Plasztikai Sebészeti Centrum első, ingyenes konzultációján minden felmerülő kérdésére választ kap plasztikai sebészétől, aki részletesen elmagyarázza a lehetőségeket.
 2. Mellnagyobbítás előtti vizsgálatok: A műtét előtt labor- és EKG, képalkotó vizsgálatok elvégzése szükséges. Ezeket és amennyiben szükséges további mellnagyobbítás előtti vizsgálatokat a műtét helyszínén, a klinikán elvégzik.
 3. Mellnagyobbítás közben: A műtét altatásban zajlik, és 60-90 percig tart. A sebész apró bemetszést ejt a bőrön, amelyen keresztül behelyezi a korábban közösen kiválasztott mellimplantátumokat. A bemetszés a mell alatt történik az anatómiai adottságoktól és az implantátum méretétől függően. Plasztikai sebésze felszívódó varratokkal dolgozik, ezért a későbbiekben varratszedésre nem lesz szüksége.

Mellnagyobbítás során hová helyezik a mellimplantátumot?

A mellimplantátumok elhelyezését illetően három lehetséges pozíció közül lehet választani:

 1. Submuscularis elhelyezés: Ebben az esetben a mellimplantátumot a mellizom alatt helyezik el.
 2. Subglandularis elhelyezés: A mellimplantátumot a mellizom felett és a mell mirigyek alatt helyezik el.
 3. Dual plane technika: Ez a módszer a submuscularis és a subglandularis elhelyezés kombinációja. A mellimplantátumot részben a mellizom alá, részben pedig a mell mirigy alá helyezik.
hova kerüljön a mellimplantátum

Minden elhelyezésnek megvan a maga előnye és hátránya, és a legjobb választás az egyén anatómiájától, a kívánt eredménytől és a sebész ajánlásától függ.

A behelyezési lehetőségek előnyeiről részletesebben az alábbi cikkben olvashat: Hova kerüljön a mellimplantátum?

Milyen mellimplantátumokat használnak mellnagyobbításhoz?

Mellnagyobbításhoz kétféle mellimplantátumot használ a Plasztikai Sebészeti Centrum partnerklinikája:

 • Mentor: Amerikai piacvezető márka, ami élethosszig tartó garanciát, széles kínálatot és FDA minősítést biztosít
 • Motiva: Az amerikai gyártó termékei kiemelt biztonságú mellimplantátumokat, természetes megjelenésű és érzetű melleket, valamint CE jelölést garantál.

Az implantátumok méretének, formájának, profiljának és felületének kiválasztása mindig a plasztikai sebész és a páciens közötti konzultáció során történik.

További részletes információkért kérjük, látogasson el a mellimplantátumokról szóló oldalunkra vagy jelentkezzen be ingyenes konzultációra, ahol személyesen kaphat választ egy plasztikai sebésztől.

Tudjon meg többet a beavatkozásról egy vezető plasztikai sebésztől

 • Minden kérdésére választ kaphat
 • Megismerheti a műtét menetét
 • Személyre szabott árajánlatot készítenek

Mellnagyobbítás után mire számíthat?

A mellnagyobbítás utáni felépülés általában 6-8 hetet vesz igénybe. Szúró fájdalom a műtét utáni 1-3 napon jelentkezhet, utána időnként érzékenyé válhat a műtött terület, amíg teljesen meg nem szokja szervezete a mellimplantátumot.

 • Közvetlenül a műtét után: Mivel ilyenkor jelentkezik a legerősebb fájdalom, az első éjszakát a klinikán kell töltenie, ez idő alatt orvosi megfigyelés alatt áll és teljes ellátásban részesül. 
 • Az első két hétben: Munkába visszatérhet, de kímélő, nyugalmas életmód javasolt. Mellőzze a sportolást, emelést, nyújtózkodást. Az első 1-2 héten duzzanatot, fájdalmat és kényelmetlenséget tapasztalhat, ami fájdalomcsillapítóval enyhíthető. 
 • Mellnagyobbítás után 3 héttel: Ebben az időszakban a legtöbb páciens visszatérhet a normális napi tevékenységekhez, feltéve, hogy ezek nem igényelnek nagy fizikai erőfeszítést. A duzzanat jelentősen csökken, de a mell még nem érte el végleges formáját és helyzetét.
 • Mellnagyobbítás után 8 héttel: A legtöbb esetben a terület ekkorra már eléggé gyógyult ahhoz, hogy elkezdhesse az aktív sportolást is.
 • Mellműtét után 6-12 hónappal: A külső hegek gyógyulási ideje kb 6 hónap. A mellek végleges formájukat 6-12 hónap alatt veszik fel.

Az egyéni gyógyulási folyamat mindenkinél eltérő lehet. A plasztikai sebésze által adott ajánlások betartása kulcsfontosságú a legjobb eredmények érdekében és a komplikációk elkerülésében. A gyógyulási folyamat során kérdés vagy aggály esetén konzultáljon orvosával!

Mire figyeljen még a mellműtét utáni gyógyulás során?

 • A műtött területet egy hétig ne érje víz.
 •  Az első és második hét után kontrollon kell megjelennie.
 • A speciális, kompressziós melltartót 4 hétig kell hordania.
 • Szauna, napozás, szolárium két hónapig kerülendő.

➔ További tudnivalók mellnagyobbítás után.

Pb mellnagyobbítás

Miért a Plasztikai Sebészeti Centrumot válassza mellnagyobbítás műtéthez?

A Plasztikai Sebészeti Centrumot érdemes választani mellnagyobbítás műtéthez az alábbi okok miatt:

 • ingyenes konzultációval várják mellnagyobbító műtétekben szerzett évtizedes rutinnal rendelkező plasztikai sebészek
 • praktizálásuk alatt háromezernél is több mellnagyobbító műtétet hajtottak végre sikerrel
 • mellnagyobbítást FDA és CE jelölésű, örök garanciás Mentor és levédetett nanotechnológiás SilkSurface® felületű Motiva implantátummal végeznek a legnagyobb biztonság érdekében
 • a klinika állandó mellnagyobbítás akciókkal és kedvezményekkel kedveskedik vendégeinek.

A Plasztikai Sebészeti Centrum kiemelkedik szakértő csapatával, korszerű felszereléseivel és folyamatosan elérhető akcióival hozzájárul ahhoz, hogy ez a hely legyen az ideális választás mellnagyobbítás műtéthez.

implantátumok mellnagyobbításhoz

Mellnagyobbítás implantátummal előtte utána képek 

Mellnagyobbítás implantátummal előtte utána képek összeállításunkat tekintheti meg.

A mellnagyobbítás a képek tanúsága szerint is jelentősen pozitív irányba mozdították el az esztétikai megjelenést. Ugyanakkor vannak nem látható jelei is a mellnagyobbító műtétnek, mint az önbizalom és az önbecsülés növekedése.

Mellnagyobbítás vélemények

A mellnagyobbítás vélemények 98%-a pozitív a visszajelzések alapján. A páciensek szívesen ajánlják a Plasztikai Sebészeti Centrum weboldalát ingyenes konzultációra történő bejelentkezéshez.

Lilla, 34

Az életem nyugodtabb és boldogabb lett a mellnagyobbításom óta. A műtét előtt mindig bizonytalan voltam a testem miatt, de a beavatkozás óta az önbizalmam szárnyal. A 350cc-s implantátumok teljesen természetesnek tűnnek, és az eredményekkel rendkívül elégedett vagyok. A felépülés is rendben volt, nekem csak a második napig fájt, utána csak ritkán éreztem kellemetlenséget.

Éva, 38

Szülés után a melleim elvesztették a korábbi feszességüket, ami negatívan befolyásolta az önérzetemet. A Plasztikai Sebészeti Centrumweboldalán jelentkeztem mellnagyobbító műtétre, ami visszaadta a régi formámat. Nekem 300cc-s mellimplantátumokat helyeztek be, melyek segítettek visszaállítani a melleim eredeti formáját, és ismét magabiztosnak érzem magam. 

Zsófia, 29

A mellnagyobbításom életem legjobb döntése volt. A 325cc implantátumok tökéletes választásnak bizonyultak, amit az ingyenes konzultáció során javasolt a plasztikai sebészem és én elfogadtam. Az eredményeket látva teljesen elégedett vagyok. Azóta sokkal jobban érzem magam a bőrömben, és bármilyen ruhában magabiztosnak érzem magam.

Réka, 32

Azt hittem, sosem leszek elégedett a melleimmel, de a mellnagyobbítás új nézőpontba helyezte a dolgokat. 280 köbcentis implantátumokat választottam és az eredmény túlhaladta a várakozásaimat. A gyógyulásom is hamar lezajlott, betartottam minden orvosi utasítás és most végre boldog vagyok a testemmel.

A mellnagyobbítás vélemények alapján kijelenthető, hogy a műtét nem csak a küllemre van pozitív hatással, hanem a belső, lelki egyensúly megtalálásában, elérésében is komoly szerepet játszik.

Mik a mellnagyobbítás kockázatai?

A mellnagyobbítás nem számít kockázatos műtétnek, szövődmény kialakulására az esély csupán 2,3% a Journal of Aesthetic and Plastic Surgery kutatása szerint.

A mellnagyobbítás kockázatai a fertőzés, vérzés, duzzanat, vérömleny- és savóképződés, előre nem látható sajátosságok, mint a keloidos hegesedés vagy a legjobb tervezés mellett is adódhatnak későbbi szövődmények. A mellnagyobbítás során felmerülő és a mellimplantátummal kapcsolatos problémákról ebben a cikkben tájékozódhat: Mellimplantátum problémák, betegségek, szövődmények

Gyakran ismételt kérdések

Mellnagyobbítást lehet szülés előtt végezni?

Igen, mellnagyobbítást lehet szülés előtt végezni, a műtét nincs befolyással a szülésre. Ugyanakkor általánosságban az ajánlás az, hogy ha terhességet tervez a közeljövőben, érdemes a mellnagyobbítást a szülés és szoptatás után időzíteni, mert a mell mérete és formája jelentősen megváltozhat, és ezek a változások befolyásolhatják a mellnagyobbítás eredményeit. 

Mellimplantátummal lehet szoptatni?

Igen, mellimplantátummal lehet szoptatni, mert a mellnagyobbítás végezhető olyan technikával, amiben nem sérülnek a tejcsatornák, így a szoptatás zavartalanul működhet.

Az implantátumos mellnagyobbításnak van alternatívája?

Igen, az implantátumos mellnagyobbításnak van alternatívája, de nem javasolt az elvégzése, mert nem ad olyan tartós eredményt, mint a mellimplantátummal végzett mellnagyobbító műtét. Ilyen alternatíva a sajátzsír átültetés mellbe, illetve a hialuronsavas mellnagyobbítás.

Mellplasztika műtétek 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Kérdése van? 
Kérjen időpontot ingyenes konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.

Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.