Mellnagyobbító beavatkozás a tökéletes méret eléréséért

A mély dekoltázzsal rendelkező ruhákban igazán csak a telt mellek mutatnak jól. Nem csak a férfiak fantáziáját mozgatják meg a méretes keblek, de a nők magabiztosságának alakulására is hatalmas hatással vannak a feszes, kerekded formák.

​A természetes adottságokkal való elégedetlenség esetén ma már viszonylag baráti áron kihasználhatjuk a plasztikai sebészet nyújtotta lehetőségeket. Nincs ez természetesen másként akkor sem, ha a legnépszerűbb plasztikai beavatkozásról, a mellnagyobbításról van szó.

Az igazi magabiztosság kulcsa

A megfelelő formákkal és méretekkel rendelkező nők az élet minden területén megtapasztalják az ezzel járó magabiztosság semmihez sem fogható érzését. A természet azonban sajnos nem mindenkihez ilyen kegyes, és sokan küzdenek komplexusokkal a túl kicsi, formátlan, feszességüket vesztett, vagy éppen lógó melleik miatt.

 A hirtelen súlyvesztés, a génekben kódolt információk és persze a gyermekvállalás is befolyásolja, hogy milyen keblekkel büszkélkedhetnek (vagy épp nem büszkélkedhetnek) az egyébként ezeken az adottságokon kívül gyakran hibátlan hölgyek. 

Megoldás azonban az ő számukra is létezik!

mellnagyobbítás a magabiztosságért

A mellnagyobbítás a leggyakrabban igényelt műtét a plasztikai sebészetben!

Milyen területeken nyújthat megoldást?

A napjainkban már a legtöbb plasztikai beavatkozás alkalmával használt zsírleszívás nem mindig volt ilyen elterjedt. A technológia tökéletesedése és a felhasznált korszerű eszközök a nyolcvanas évektől váltak egyre gyakrabban választottakká.

 A zsírleszívás eredményei egyébként viszonylag állandónak tekinthetők, de természetesen ha ezt az opciót választjuk, akkor érdemes odafigyelni az életmódunkra a továbbiakban.

A mellnagyobbítás legfőbb előnye

A beavatkozás kétségtelenül előnye az, hogy segítségével visszanyerhető, vagy megteremthető az önbizalom. A nőiesség maga szépségében való megélése és a csábításban rejlő erő érdekében a formás mellek szinte nélkülözhetetlenek.

Abban igyekszünk segítséget nyújtani a hozzánk forduló nőknek, hogy megtalálhassák a testalkatukhoz és elképzeléseikhez leginkább passzoló méretet és formát, és boldogabban, kiegyensúlyozottabban, elégedettebben lépjenek ki klinikánk ajtaján.

A formás kebleknek köszönhetően a nőies öltözködés és megjelenés sem jelent problémát a továbbiakban, és sok esetben az intim helyzetekben észlelt komplexusok is eltűnnek.

A kisméretű mellek jelentette negatív érzések és tapasztalatok felülírhatóak a kívánt méretek megvalósításával, ez pedig az élet minden területén pozitív hozadékkal jár.

A mellplasztika menete

A beavatkozás előtti vizsgálatok

A mell ultrahang, a mammográfia, az EKG és a laborvizsgálatok minden esetben megelőzik a beavatkozást, valamint egy ingyenes konzultációra is be kell fáradnia klinikánkra, mely során 3D modellezzük a leendő eredményt.

A műtétről

Az eljárás körülbelül 1-1,5 órán keresztül tart majd, és altatásban zajlik a teljes fájdalommentesség érdekében. A plasztikai varratoknak hála pedig igényesen gyógyuló, szinte láthatatlan hegvonal jelzi csak, hogy a telt formák a plasztikai sebész szikéjének és ügyességének köszönhetőek.

mellplasztika utáni hetek

A mellplasztika utáni hetek

Természetesen a mihamarabbi problémamentes gyógyulás érdekében nagyon fontos betartani szakembereink utasításait a mellnagyobbítás után. A műtét után egy speciális kötés, majd leszorító melltartó ajánlott, mely elősegíti a protézis megfelelő rögzülését.

Ne terhelje magát!

Sokan tartanak a fájdalomtól. Mivel a szöveteknek alkalmazkodniuk kell a megváltozott méretekhez, így eleinte feszülést szoktak érezni a páciensek. Fontos, hogy az erős terheléstől és a fizikai munkától tartózkodjon, és csak fokozatosan térjen vissza a hétköznapokhoz.

A teljes felépülés

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a teljes felépüléshez és a keblek végleges formájának eléréséhez körülbelül három hónap szükséges. Ezeket a heteket azonban már végigkíséri az a megnyugtató gondolat, hogy a nehezén már túl vannak a páciensek, és hamarosan a teljesen gyógyult, önbizalmat növelő melleknek örvendhetnek.

A kombinált beavatkozásról

A mellnagyobbítás iránt érdeklődők körében nem ritka, hogy a méretbeli igényeken túl a keblek formáján, általános állapotán is javítani szeretnének. Míg azonban legtöbbször a mellimplantátum beültetése megoldást kínál, addig az évek múlásával a mellfelvarrás is gyakrabban válik szükségessé az optimális eredmények érdekében.

Mellnagyobbítással kombinálva negyvenen túl is a húszas évek feszességének örvendhetnek a páciensek.

mellnagyobbítás utáni felépülés

A mellnagyobbítás ára

Elsőként azt szeretnénk leszögezni, hogy minden esetben személyre szabott árajánlat készül, hiszen minden páciens melle más.

Sokan érdeklődnek az árak iránt, hiszen korántsem egy olcsó beavatkozásról van szó. Tájékoztató jellegű árakat legtöbbször online is el lehet érni, viszont fontos tisztában lenni azzal, hogy mindig egyéni adottságokra szabva történik a mellnagyobbítás árak meghatározása

A személyes konzultáció fontossága

Ahogy azt már korábban írtuk a személyes konzultáció során a plasztikai sebés pontosan megvizsgálja a műteni kívánt területet, valamint a megfelelő méretű és formájú implantátum kiválasztása után 3D modellezéssel megmutatja, hogy milyen eredményt várhat a páciens a műtéttől.

​Ezekből adódóan tehát a várható pontos költségekről is csak a személyes konzultáció után lehet informálódni.

Jöjjön el ingyenes konzultációra és ismerje meg lehetőségeit!

Reméljük az összefoglalónkkal sikerült letisztáznunk néhány Önben felmerülő kérdést, kételyt.

Tapasztalatból tudjuk, hogy minden vendégünket más terület foglalkoztat mélyrehatóbban, ezért érdemes eljönnie ingyenes konzultációnkra, ahol:

  • megismerkedhet leendő orvosával és a személyzet tagjaival
  • megvizsgáljuk, meghallgatjuk igényeit és kifejezetten Önre szabott megoldást javasolunk
  • felteheti kérdéseit
  • szemügyre veheti a Lánchíd lábánál elterülő klinikánkat, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Budai várra

A konzultációt követően akár a beavatkozás mellett dönt, akár nem, mindenképp – úgy gondoljuk, már ezért a látványért és a barátságos légkörért is érdemes ellátogatnia hozzánk.