kombinált mellplasztika

Kombinált mellplasztika műtét 30% kedvezménnyel

  • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

​A kombinált mellplasztika egy olyan, általában mellnagyobbítást jelentő beavatkozás, amely során nem “csak” az implantátum behelyezésére, hanem felvarrással a mellek teljes átalakítására is sor kerül. Ez a komplex műtéti forma bámulatos, elsőre is rendkívül látványos eredménnyel jár. Az implantátum a mellek méretét hivatott megnövelni, de természetesen a formára is jelentős hatása van. Ezt a kialakuló formát teszi teljessé a felvarrás, ami a mellett optimális formájúra alakítja, illetve a mellbimbókat is természetesen, anatómiai helyzetbe helyezi, ezáltal sokkal természetesebb hatás kölcsönözve.

​Miért ajánlott a ​kombinált mellműtét?

Ezzel a beavatkozással lehet a leglátványosabb változást elérni, emiatt elég gyakori választás. Az implantátum behelyezése, azaz a mellnagyobbítás a mellek méretét és formáját változtatja meg, míg a felvarrással a sok nő által áhított push-up hatás érhető el. Ha tökéletes mellekre vágyik, akkor ez lehet a legjobb választás!

​A műtét menete

Maga a kombinált mellplasztikai műtét egy 2-3 órás beavatkozás, amelyet altatásban végeznek el. Ezt követően egy napot még megfigyelés alatt tölt, amely idő során felhelyezésre kerül a vízálló kötés, és megkapja a speciális melltartót, amit legalább 8 hétig hordania kell.

​Kombinált mellplasztika utáni regeneráció

A műtét komplexitásából adódóan a gyógyulás valamivel hosszabb időt vesz igénybe, de alapszabályként akár két-három hét után már visszatérhet a normál életmódjához, bár egy ideig még kerülnie kell majd az edzést (mell, kar, hát), legalább két hónapig a szoláriumot, napozást és szaunázást. A kombinált mellplasztikáról szóló teljes tájékoztatásért kérjen konzultációs időpontot intézetünkben!

Kombinált mellplasztika ára

Klinikánkon a kombinált mellplasztika ára 1.250.000 és 1.400.000 forint között érhető el kedvezményesen, de mindig egyedi ajánlatot adunk. A műtétet több vizsgálat és konzultáció is megelőzi, melyeket saját klinikánkon végzünk és az árban ezek a már benne vannak. Fontos tudni, hogy szolgáltatásaink mindig komplexek, tehát ezen összegben minden benne foglaltatik.

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra és ismerje meg lehetőségeit, kötelezettségek nélkül!

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!