Kombinált mellplasztika - Miért ajánlott, műtét menete, után, ára

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

A kombinált mellplasztika egy olyan, általában mellnagyobbítást jelentő beavatkozás, amely során nem “csak” az implantátum behelyezésére, hanem felvarrással a mellek teljes átalakítására is sor kerül. Ez a komplex műtéti forma bámulatos, rendkívül látványos eredménnyel jár. Az implantátum a mellek méretét hivatott megnövelni, de természetesen a formára is jelentős hatása van. Ezt a kialakuló formát teszi teljessé a felvarrás, ami a mellett optimális formájúra alakítja, illetve a mellbimbókat is természetesen, anatómiai helyzetbe helyezi, ezáltal sokkal természetesebb hatás kölcsönözve.

Mellplasztika 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Miért ajánlott a kombinált mellműtét?

A kombinált mellműtéttel két legyet lehet egy csapásra leütni, mert egy beavatkozás során történik meg két - külön is nagyon eredményes - mellplasztikai beavatkozás. Így a végeredmény hatványozottabban sikeres lesz.

Mellnagyobbítás és mellfelvarrás a tökéletes eredmény érdekében

Azoknak ajánlott a kombinált mellplasztika, akiknek a mellük különböző okok miatt megereszkedett (felvarrásra szorul) és úgy szeretnék megszüntetni az állapotot, hogy utána már ne legyen gondjuk azok formájával és méretével, ezért mellimplantátum behelyezésével rögzíti azok külalakját.

Nagy előnye még kombinált műtétnek, hogy a szervezet egyszer van kitéve egy nagyobb beavatkozásnak. Továbbá nemcsak a test, hanem a pénztárca is kisebb megterhelésnek van így alávetve, hiszen a különböző díjakat (altatás, ellátás stb) egyszer számítják fel.

A kombinált mellplasztika műtét menete

  1. A konzultációk során plasztikai sebészünkkel megtárgyalják a célokat és a lehetőségeket. Sebészünk mindenben a segítségére lesz, szakmai tanácsokkal látja el, amiknek köszönhetően tiszta képet kaphat a beavatkozásról.
  2. Az műtét előtt szükség van néhány előzetes vizsgálat elvégzésére. Ezekről ezen az oldalon olvashat bővebben.
  3. A kombinált mellplasztikai műtét egy 2-3 órás beavatkozás, amelyet altatásban végeznek el. A folyamat általában megegyezik a mellfelvarró és mellnagyobbító műtét menetével. 
  4. A műtétet követő napot még megfigyelés alatt tölti a klinikán, amikor is felhelyezésre kerül a vízálló kötés és megkapja a speciális kompressziós melltartót.

Kombinált mellplasztika utáni regeneráció

A műtét komplexitásából adódóan a gyógyulás valamivel hosszabb időt vesz igénybe, de alapszabályként akár két-három hét után már visszatérhet a normál életmódjához, bár egy ideig még kerülnie kell majd az edzést, legalább két hónapig a szoláriumot, napozást és szaunázást.  A felépülés folyamatáról általános tájékoztatást ide kattintva olvashat.

Kombinált mellplasztika ára

Klinikánkon a kombinált mellplasztika ára 1.420.000 és 1.660.000 forint között érhető el kedvezményesen, de mindig egyedi ajánlatot adunk. A műtétet több vizsgálat és konzultáció is megelőzi, melyeket saját klinikánkon végzünk és az árban ezek a már benne vannak. Fontos tudni, hogy szolgáltatásaink mindig komplexek, tehát ezen összegben minden benne foglaltatik. Részletfizetési lehetőségről és a műtéthez felvehető kedvező hitelkonstrukciókról az ingyenes konzultáción tud tájékozódni.

Kérdése van?

Kérjen időpontot ingyenes kombinált mellplasztika konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egyik vezető sebészünk részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Mellplasztika 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.