Belkyra injekciós tokakezelés

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

Jelenleg nem elérhető

A Belkyra injekciós tokakezelés egy non-invazív esztétikai eljárás, amely segítségével a vastag, kerek tokát műtéti beavatkozás és felépülési idő nélkül tüntethetjük el.

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy partnerklinikánkon a Belkyra tokakezelés jelenleg nem elérhető! Ajánljuk helyette a szálbehúzásos arcfiatalítást, vagy válogasson további arcfiatalító kezelések közül, melyekkel természetes módon és hatékonyan fiatalodhat arcbőre.

A Belkyra hatóanyaga a szervezetben természetesen is előforduló dezoxikólsav, az epesav egyik összetevője, amely a táplálékkal bejutott zsírok lebontásában is részt vesz.

A beinjektált dezoxikólsavat növényi forrásokból nyerik és FDA tanúsítvánnyal rendelkezik. Kiszerelése 10 mg/ml steril oldatos injekció ampullában, régóta alkalmazott, biztonságos szer.

A Belkyra - vagy ahogy az Egyesült Államokban nevezik, Kybella - kezeléssorozat fokozatosan tünteti el a tokát,  természetes hatást keltve alakul ki az arc új, fiatalos, karcsú kontúrja.

Ha a Plasztikai Sebészeti Centrumot választja, nagy szakértelemmel rendelkező, több mint 10 éve praktizáló szakorvosokkal találkozhat. Az elvégzett beavatkozások mennyisége és a pozitív visszajelzések alapján megállapítható, hogy a klinika orvosai lelkiismeretesen és vendégközpontúan dolgoznak.

Tudjon meg többet a beavatkozásról egy vezető plasztikai sebésztől

 • Minden kérdésére választ kaphat
 • Megismerheti a műtét menetét
 • Személyre szabott árajánlatot készítenek

Milyen eredmény várható a Belkyra kezeléstől?

A Belkyra kezeléstől általában 2-6 alkalom után észlelhetőek a változások, a hatás beállta 4-6 hét alatt várható és az eredmények tartósak, mivel a kezelés hatására a zsírsejtek elpusztulnak és nem képesek újra képződni.

Az áll alatti zsírpárna fokozatosan csökken, majd eltűnik: az első látható eredmény már a második alkalom után látszik. Kisebb zsírfelesleg esetén ennyi, tehát akár két alkalom is elegendő lehet a végeredményhez. Jelentősebb esztétikai eredmény eléréséhez általában négy kezelés szükséges, csak nagyobb toka esetén szükséges hat kezelés. 

A kollagéntermelődés fokozódik, a bőr feszesebb lesz. Ez a folyamat még az utolsó kezelést követően is folytatódik, tehát az arckontúr alakul. Végleges eredmény a kezelés elkezdése után 6-12 hónappal várható.

A hosszútávú eredmény tartós: a kezelés során elpusztult zsírsejtek nem fognak újratelítődni, hiszen azok már nincsenek ott, az elért eredmény végleges.

Későbbi hízás során csak a megmaradt zsírsejtek vesznek fel zsírt, de mivel ezek már csak kis számban vannak jelen, a kiinduló állapotnál ekkor is kedvezőbb lesz az arc kontúrja.

A Belkyra kezelésekkel kapcsolatos klinikai vizsgálatok alapján a páciensek 79%-a volt elégedettebb megjelenésével 12 héttel a kezelés befejezése után.[1]

Részletes és pontos válaszokat kaphat Magyarország egyik legnevesebb és legmegbízhatóbb plasztikai sebészeti klinikájától.

Kinek ajánlott a Belkyra injekciós tokakezelés?

A Belkyra injekciós tokakezelés azok számára ajánlott, akik a mérsékelttől a súlyosig terjedő áll alatti zsírpárnák, a vastag toka miatt érzik magukat kényelmetlenül. A kezelés hatékony lehet azok számára, akik genetikai okokból, életkorukból vagy testsúlyuk változásából adódóan kerültek ebbe az állapotba.

Azoknak a személyeknek is ajánlott a kezelés, akik nem akarnak sebészeti beavatkozást, például zsírleszívást vagy arcplasztikát a probléma megoldására.

Továbbá mindenkinek, aki 18 év feletti és el akarja tüntetni arcának ezt a nemkívánatos karakterjegyét.

Kinek nem ajánlott a Belkyra tokakezelés?

A Belkyra kezelés nem ajánlott azok számára, akik fertőzést hordoznak a kezelendő területen. Emellett nem végeznek Belkyra kezelést 18 évnél fiatalabb személyek, valamint terhes vagy szoptató nők számára. 

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy partnerklinikánkon a Belkyra tokakezelés jelenleg nem elérhető! Ajánljuk helyette a szálbehúzásos arcfiatalítást, vagy válogasson további arcfiatalító kezelések közül, melyekkel természetes módon és hatékonyan fiatalodhat arcbőre.

Hogyan működik a kezelés?

A Belkyra injekciós tokakezelés hatásmechanizmusa kettős: helyi zsírbontás és a kollagéntermelődés fokozása. A zsírbontásnak ez a módszere csak a toka területén alkalmazható.

Az injekcióval a célterületre bejuttatott enzim lebontja a helyi zsírlerakódást: feloldja a zsírsejt falát, a kiszabadult zsír a természetes anyagcsere folyamatokkal kiürül a szervezetből.

Ezzel párhuzamosan beindítja a kollagéntermelődést: miközben a dezoxikólsav elpusztítja a zsírsejteket, úgynevezett steril gyulladást okoz, ez segíti a bőr letapadását, a folyamat végére a toka zsírtartalma eltűnik vagy jelentős mértékben csökken, és a bőr feszesebb lesz.

Ha érdekli, hogyan segíthetnek más technikák is az arcfiatalításban, ismerje meg arcfiatalító kezeléseinket!

Belkyra injekciós tokakezelés

Mi a Belkyra tokakezelés menete?

A Belkyra injekciós tokakezelés menete többalkalmas sorozat. Az injekciózást négyhetes regenerációs szünet követi. A toka zsírbontás előkészületet nem igényel, az első kezelés akár az első konzultáción is megtörténhet.

 1. Első konzultáció: orvosa megvizsgálja a problémás területet, javaslatot tesz Önnek a megoldásra. Kidolgozza az Ön egyéni kezelési tervét: megállapítja a kezelendő terület és zsírfelesleg nagyságát, a szükséges hatóanyag mennyiségét, a kezelés gyakoriságát és számát.
  Tájékoztatja Önt a beavatkozást megelőző és követő tudnivalókról, a beavatkozás folyamatáról, a várható eredményekről és esetleges mellékhatásokról. Ezen a konzultáción Ön is tájékoztassa orvosát korábbi esztétikai beavatkozásairól, azok során fellépő esetleges mellékhatásokról, egészségi állapotáról.
 2. Első kezelés: javasolt, hogy széles nyakú vagy gombolható (nem garbó) ruházatban érkezzen a megbeszélt időpontra, nyugodtan ehet-ihat előtte. Az orvos fertőtlenítés után bejelöli az injektálási pontokat,érzésteleníti a területet, és több kis ponton keresztül , részletekben elosztva bejuttatja az Ön számára szükséges hatóanyag-mennyiséget.
  Ez kb. 20-30 apró szúrás is lehet. A kezelés mintegy fél órát vesz igénybe, majd még egy fél órát kell eltöltenie a klinikán, utána folytathatja megszokott napirendjét.
 3. Regenerálódási időszak: minimum négyhetes szünetet jelent az egyes kezelések között. A regenerálódási hetek alatt folyik a toka helyi szöveteiben a zsírbontás. 
 4. Ismételt kezelés:  ugyanúgy folyik, mint az első kezelés. A tervezett esztétikai eredmény eléréséért legfeljebb összesen hat kezelés jöhet szóba négyhetes szünetekkel, de sokszor két kezelés is elegendő. Nem szükséges további utó-, megtartó vagy ismétlő kezelés.

Tudjon meg többet a beavatkozásról egy vezető plasztikai sebésztől

 • Minden kérdésére választ kaphat
 • Megismerheti a műtét menetét
 • Személyre szabott árajánlatot készítenek

A Belkyra kezelés ára - mennyibe kerül?

Egy Belkyra kezelés ára 150 000 Ft. A Belkyra 10 mg/ml oldatos injekció, ampulla formájában kerül bejuttatásra. A végső ár az alkalmak számától függ, ami általában 2-6 közé szökött esni.

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy partnerklinikánkon a Belkyra tokakezelés jelenleg nem elérhető! Ajánljuk helyette a szálbehúzásos arcfiatalítást, vagy válogasson további arcfiatalító kezelések közül, melyekkel természetes módon és hatékonyan fiatalodhat arcbőre.

Az ár tartalmazza az ingyenes első konzultációt, felmérést, egyéni kezelési tervet és a kivitelezést. Az első konzultáción tájékoztatást kap orvosától a szükséges hatóanyag mennyiségéről, a kezelések számáról is.

A klinikán szakértő orvos kezei között, biztonságban érezheti magát. Kényelmes és diszkrét környezetben a legmodernebb felszereltséggel, és a legkorszerűbb technikával szolgálja azokat, akik jó megjelenésükért áldoznak.

Tudjon meg többet a beavatkozásról egy vezető plasztikai sebésztől

 • Minden kérdésére választ kaphat
 • Megismerheti a műtét menetét
 • Személyre szabott árajánlatot készítenek

Milyen mellékhatásai lehetnek a kezelésnek?

A Belkyra injekciós tokakezelés esetleges mellékhatásai csekély mértékűek, enyhén jelentkeznek, átmeneti jellegűek, és jól csillapíthatók. Ennek ellenére tájékoztassa a tünetekről orvosát.

Közvetlenül a kezelés után átmenetileg felléphetnek rövid ideig tartó, múló mellékhatások: 

 • néhány óráig égő érzés az injekció helyén, 
 • 2-10 napig megduzzadhat a kezelt terület,
 • 10-ből legalább egy esetben - helyi fájdalom, duzzanat, ödéma, zsibbadás, bőrpír, viszketés, csomós keményedés jelentkezhet,
 • 10-ből legfeljebb egy esetben - vérzés, nyelési nehézség, hányinger, fejfájás, bőrfeszülés jelentkezhet,
 • 100-ból legfeljebb egy esetben - beszéd nehezítettsége, hegesedés, allergiás reakció, csalánkiütés jelentkezhet,
 • az esetek 2 %-ában előfordulhat átmenetileg az állkapcsot érintő mozgáskorlátozottság.

A Belkyra tokakezelés előnyei a Plasztikai Sebészeti Centrumnál

Biztonságos és korszerű eljárás keretében részesülhet Belkyra tokakezelésben, kényelmes, elegáns körülmények között.

Időbeosztásához alkalmazkodva, egyedi igényeinek megfelelő kezeléssorozattal várják Önt.

A kezeléssel a legkisebb kellemetlenség mellett a relatív legnagyobb eredményt kaphatja a klinikán magas biztonsági tényezők mellett a hatóanyagot és a humán szakértelmet illetően egyaránt.

A klinika ezzel a szakterülettel foglalkozó szakorvosa summa cum laude végzettséggel, több éves hazai és külföldi tapasztalattal (Göttingen, Malaga, Granada, Boston), másfél évtizedes kutatóorvosi gyakorlattal rendelkezik, három éve a bőrgyógyászati részleg szakmai vezetője. 

A magas orvosi szakértelem mellett az eljárás rendkívül alacsony kockázattal jár. Ugyanakkor partnerklinikánkon nem jár együtt a biztonság szorongást keltő egészségügyi intézményi légkörrel, éppen ellenkezőleg: ellazultan érezheti magát.

Nem kell kiesnie a munkából, a klinika jól megközelíthető helyen van, így ambuláns kezeléssel, luxus környezetben folyamatosan, fokozatosan érheti el a kívánt eredményt.

Belkyra kezelés vélemények

Belkyra kezelés vélemények azoktól, akik már kipróbálták:

Az áll alatti zsír lerakódása a családomnál genetikai eredetű. Nagyon frusztrált voltam, mert úgy éreztem, hogy nem tudok ezen változtatni. Amikor először hallottam a Belkyra kezelésről, reményt éreztem, hogy mégis megszabadulhatok a vastag tokámtól.

Összesen négy kezelésen vettem részt, és már a második után észrevehető volt a változás. Az eredmények tartósak voltak, három hónap elteltével is ugyanolyan volt az állam, mint a kezelések után.

Tamás, 36

Én az esztétikai kezeléseket preferálom, mert nem szeretnék kés alá feküdni. Számomra tehát a Belkyra kezelés volt a megfelelő választás az állam alatti zsír bontásához. Összesen 3 kezelésen vettem részt, és már az első után éreztem, hogy az állam feszesebb lett. A kezelések után egy hónappal már teljesen elégedett voltam az eredménnyel

Niki, 47

Régebben kicsit kövérebb voltam és az áll alatti zsírpárnám igazán szembetűnő volt. Miután fogytam 15 kilót, még mindig látható volt, ezért mindenképp el akartam tüntetni valahogy.
Én öt alkalommal kaptam Belkyra injekciót, és a harmadik kezelés után éreztem, hogy csökken a tokám mérete. Az utolsó kezelés után hat hét elteltével az államon lévő zsír szinte teljesen eltűnt, és az arcom kontúrja sokkal formásabb lett.

Kati, 39

Azt szerettem a Belkyra kezelésben, hogy az orvosom személyre szabta nekem a hatóanyag és a kezelések számát is. Az államon lévő zsírpárnát mindig is zavarónak éreztem, de nem akartam műtéten átesni. Hat kezelést végzett el az orvosom, és már a negyedik után észrevettem a változást. A kezelések végeztével négy héttel az állam már sokkal feszesebb és formásabb volt. Az egész kezelési folyamat alatt egyértelműen jobban éreztem magam a bőrömben.

András, 54


GYIK

Fájdalmas a Belkyra injekciós tokakezelés? 

Az injekciózás helyi érzéstelenítés mellett történik, a már előzetesen érzéstelenített területen a tűszúrások nem fájdalmasak. A hatóanyag a befecskendezés után közvetlenül égő érzést, a következő napokban pedig kisebb helyi gyulladást okozhat. Ennek következtében bőrpír, duzzanat jelentkezhet. Zselés hűtőpárnával jól csillapítható a kismértékű kellemetlenség.

Biztonságos a Belkyra injekciós tokakezelés? 

A Belkyra injekciós tokakezelés az FDA által jóváhagyott szabadalom. Az FDA engedély, az Élelmiszerügyi és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal USA (U.S Food and Drug Administration = FDA) tanúsítványa garantálja a ma elérhető legmagasabb minőséget és biztonságot.

Mire figyeljen a kezelés előtt? 

A Belkyra injekciós tokakezelés előtti hetekben javasolt a bőr regenerációs folyamatainak támogatása bőséges folyadékfogyasztással, a szervezet vitamin-ellátottságának biztosításával, a dohányzás, vérhígító hatású gyógyszerek vagy gyógyhatású készítmények mellőzésével. Egyidejűleg ne vesse alá magát más esztétikai beavatkozásnak.

Mellplasztika műtétek 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Kérdése van? 
Kérjen időpontot ingyenes konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.

Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.