HIFU kezelés

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

Jelenleg nem elérhető

A HIFU magyarul magas intenzitású fókuszált ultrahang kezelést jelent, ami a technológia összefoglaló nevére utal. Már egy kezeléssel is kiváló eredményeket lehet elérni, ami akár 2-3 évig is kitarthat. 

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy partnerklinikánkon a HIFU kezelés jelenleg nem elérhető! Ajánljuk helyette a szálbehúzásos arcfiatalítást, vagy válogasson további arcfiatalító kezelések közül, melyekkel természetes módon és hatékonyan fiatalodhat arcbőre.

Az ultrahangos arcfiatalítás segítségével megemelhető a homlok és az arcbőr, csökkenthetőek a szemkörnyéki ráncok, de megemelhető a toka is, sőt, a dekoltázs feszesítésére is alkalmas a módszer.

Napjainkban már nem kell feltétlenül szükséges sebészeti beavatkozást elvégzeni ahhoz, hogy búcsút mondhassunk a ráncoknak. Az ultrahangos arcfiatalítás ugyanis megoldást kínál mindazok számára, akiknek fontos fiatalos megjelenésük és ezért hatékony módszerrel szeretnének tenni is. A technológia biztonságos és hatékony, illetve nem invazív eljárás.

Tudjon meg többet a beavatkozásról egy vezető plasztikai sebésztől

  • Minden kérdésére választ kaphat
  • Megismerheti a műtét menetét
  • Személyre szabott árajánlatot készítenek

Hogyan működik a HIFU?

Az esztétikai beavatkozáshoz használt HIFU gépek három mélységben is képesek kezelni a szöveteket. Az ultrahang bizonyos számú apró, mikrosérülést okoz a kívánt területen. Így később, mikor az arc szövetei regenerálódnak, akkor a szövetek feszesebben épülnek újra, ami lifting hatást idéz elő.  

Az arcon zsírbontó kezelést is végeznek HIFU technológiával. Így csökkenthető például a toka mérete. Ehhez a kezeléshez speciális fejet használ a géphez a szakember, mivel sokkal nagyobb energiát kell a bőr alá juttatni.

Az ultrahang a zsírszövetekbe hatol és így elroncsolja azokat; a zsírszövet alkotóira fog szétesni, melyek később felszívódnak. A beavatkozás csak azok számára ajánlott, akik megfelelő mennyiségű zsírszövettel rendelkeznek, csak így kerülhető el, hogy a többi egészséges szövetben ne keletkezzen kár.  

Mitől különleges a HIFU kezelés?

A HIFU az első olyan kozmetikai eljárás, amely nem sebészeti úton képes az arc és a nyak feszesítésére és amelyet az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal) is jóváhagyott.

Egyéb non-invazív eljárásokkal szemben az ultrahangos megoldással a bőr egészen mély rétegeibe lehet behatolni. A 65 fok fölötti hőmérséklettel dolgozó gép nem károsítja a bőr felszínét és így fejti ki hatását a bőr célzott rétegeiben. Az ultrahangos arcfiatalítás fókuszáltan jut be a célzott rétegekbe, és ott gyakorlatilag gyökereinél kezeli a ráncosodást és a bőröregedést.

Sok más módszerrel ellenben akár a kezelés ismétlésére sem lesz szükség, hiszen azonnali, látványos változások tapasztalhatóak. A cél az ultrahangos arcfiatalítás kapcsán sem más, mint a kollagén és elasztin rostok regenerációja. 

Részletes és pontos válaszokat kaphat Magyarország egyik legnevesebb és legmegbízhatóbb plasztikai sebészeti klinikájától.

A HIFU kezelés ára

Területtől függően változik az ár. A kezelés végezhető többek között teljes arcon, tokán, szem környékén, orcákon, nyakon, dekoltázson, vagy a szemöldök is megemelhető ezzel a módszerrel.

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy partnerklinikánkon a HIFU kezelés jelenleg nem elérhető! Ajánljuk helyette a szálbehúzásos arcfiatalítást, vagy válogasson további arcfiatalító kezelések közül, melyekkel természetes módon és hatékonyan fiatalodhat arcbőre.

Terület

1 alkalom ára

Teljes arc

350.000 Ft

Szemöldökemelés (homlok)

150.000 Ft

Szemöldök és szemkörnyék

230.000 Ft

Orca

260.000 Ft

Nyak

170.000 Ft

Toka

150.000 Ft

Toka és nyak

280.000 Ft

Dekoltázs

280.000 Ft

Dekoltázs és nyak

380.000 Ft

Teljes arc, nyak és dekoltázs

600.000 Ft

Pontos árat az ingyenes konzultáció keretében ad plasztikai sebésze.

hifu header

HIFU kezelés menete, után

A szakorvos a beavatkozást az ultrahang zselé felvitelével kezdi, ami lehetővé teszi, hogy az ultrahang egyenletesen terjedjen. Ezek után elkezdi a kezelést a géppel, ami a terület nagyságától függően 1-2 órát vesz igénybe.

Az eljárás fájdalommentes, enyhe meleg, bizsergő érzést csak tapasztalni. Mivel a bőr eléggé felmelegszik az eljárás során, így utána a szakember lehűti a kissé kipirosodott területeket.

A végleges eredmények folyamatosan válnak láthatóvá, és két-három hónap alatt teljesednek ki, ahogyan az emberi test természetes úton regenerálja a kollagént. Mivel az eljárás stimulálja a saját kollagén termelést, a végleges hatás elérésének ideje valójában a páciens testén múlik leginkább.. A kezelés után csak egy kis bőrpírre kell számítani, ami néhány órán belül magától elmúlik. Ettől függetlenül ugyanúgy visszatérhet a napi rutinjához, mintha mi sem történt volna.

A direkt napfényt kerüljük még 1-2 hétig, illetve a szoláriumozástól is tartózkodjunk legalább egy hónapig.

Mellplasztika műtétek 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Kérdése van? 
Kérjen időpontot ingyenes konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.

Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Plasztikai műtétek 20% kedvezménnyel augusztus 16-ig elvégzett műtétek esetén! Tovább az akció részleteire