Rádiófrekvenciás arckezelés

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

Jelenleg nem elérhető

A rádiófrekvenciás arckezelés során egy speciális rádióhullám frekvenciát használnak, ami segít, hogy a bőr a mély rétegekből indulva fiatalodjon, újuljon meg és a módszerrel a ráncok is jelentősen halványulhatnak. Főleg negyven év feletti pácienseknél látványos a kezelés hatása.

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy partnerklinikánkon a rádiófrekvenciás arckezelés jelenleg nem elérhető! Ajánljuk helyette a szálbehúzásos arcfiatalítást, vagy válogasson további arcfiatalító kezelések közül, melyekkel természetes módon és hatékonyan fiatalodhat arcbőre.

Továbbá tökéletes megoldás mindazok számára, akik nem akarnak szike alá feküdni, hiszen az eljárás semmilyen invazív beavatkozással nem jár, száz százalékban fájdalommentes és nincs szükség altatásra sem. További előnye, hogy műtéti eljárásokkal szemben ennél  a kezelésnél nincsen többhetes gyógyulási idő.

Tudjon meg többet a beavatkozásról egy vezető plasztikai sebésztől

  • Minden kérdésére választ kaphat
  • Megismerheti a műtét menetét
  • Személyre szabott árajánlatot készítenek

Hogyan működik rádiófrekvenciás arckezelés?

Több olyan arcfiatalító módszert is ismerünk, amelyek célja az arcbőr kollagén termelésének beindítása, és ezek alól a rádiófrekvenciás arckezelés sem kivétel. Az évek múlásával a bőrben egyre csökken a kollagén, az elasztin termelését elősegítő sejtek aktivitása.

A ráncok mind mélyebbé válnak, az arcbőr pedig megereszkedik, és petyhüdt hatást kelt. A cél tehát nem más, mint ezeknek a sejteknek az aktivizálása. A rádiófrekvenciás kezelés során a megfelelő frekvencia és energia alkalmazásával úgynevezett kontrollált biológiai hőbevitel történik, tehát kizárólag a célzott terület kerül felmelegítésre. Ennek hatására a műtétet követő hetekben beindul a kollagén termelés és az arc feszesebbé válik. 

DeAgeEx technológia a fiatalság szolgálatában

A korszerű DeAgeEx technológia egyesíti magában a villanófényes, frakcionált lézer és a klasszikus rádiófrekvenciás kezelés előnyeit. Mindehhez társul a dermarolleres megoldás, így a mikrotűk segítségével okozott sérülések hatására a bőr még hatékonyabban képes a megújulásra.

Nem csak az arcon, hanem a kézfej, a nyak, a dekoltázs, sőt, a sokak számára problémás területnek számító hasi részeken is eredményesen alkalmazható a DeAgeEx kezelés. A megoldásnak köszönhetően beindul a kollagén rostok és az elasztin termelődése.

Az első a szilárd bőrszerkezetért, a második pedig a rugalmasságért felelős. A módszernek hála az arcbőr feszesebb lesz, a pigmentfoltok elhalványodnak, a ráncok eltűnnek, és a tág pórusoknak is búcsút lehet mondani. Az egész arcbőr frissebbé, fiatalosabbá válik, ez pedig nélkülözhetetlen a magabiztosság érdekében.

Részletes és pontos válaszokat kaphat Magyarország egyik legnevesebb és legmegbízhatóbb plasztikai sebészeti klinikájától.

Rádiófrekvenciás arckezelés árak

A rádiófrekvenciás kezelés már 100.000 forinttól elérhető. Pontos árat és minden egyéb kérdésére választ az ingyenes konzultáció keretében tud kezelőorvosa adni.

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy partnerklinikánkon a rádiófrekvenciás arckezelés jelenleg nem elérhető! Ajánljuk helyette a szálbehúzásos arcfiatalítást, vagy válogasson további arcfiatalító kezelések közül, melyekkel természetes módon és hatékonyan fiatalodhat arcbőre.

Terület

1 alkalom ára

Teljes arc

150.000 Ft

Teljes arc és nyak

200.000 Ft

Teljes arc, nyak és dekoltázs

280.000 Ft

Nyak

100.000 Ft

Dekoltázs

100.000 Ft

Nyak és dekoltázs

150.000 Ft

radiofrekvencias-arckezeles

A rádiófrekvenciás arckezelés menete

Az orvos egy személyes konzultáció során felméri az arcbőr állapotát, és ennek megfelelően fogja a legmegfelelőbb eljárást javasolni. Az eljárás 20-40 percet vesz igénybe és helyi érzéstelenítéssel zajlik, így teljesen fájdalommentes.

A kezelés aktiválja a bőrsejtek kollagén és elasztin termelését, ami hosszú távon hozzájárul az arc mélyebb vonalainak feltöltéséhez. A művelet során a kezelt terület koncentráltan felmelegszik és csak a feszesíteni kívánt területre fókuszálódik az energia.

Ezt biológiai hőbevitelnek is hívják. Ennek hatására szinte azonnal érezhető a feszesebb bőr. A kezelés hatására ugyanis az arc sejtjeiben felgyorsul az anyagcsere, ami által a kollagénrostok összehúzódnak és feszesebbé teszik a bőrt.

Hosszútávú hatása, hogy az arc bőrében fokozódik a vérellátás, ami nemcsak fiatalosabbá teszi a bőrt, de a kollagén és az elasztin termelődését is elősegíti. Ez a kettő pedig nagyban hozzájárul, hogy a ráncok sekélyebbek legyenek és halványabb redők alakuljanak ki.

A kezelt területen csak egy enyhe bőrpír látszódhat pár percig. Ennek enyhítésére a páciens egy hűtőmaszkot kap, ami nyugtatja és táplálja a bőrét. A kezelés után pár hétig kerüljük a közvetlen, erős napsugárzást, illetve a szoláriumot. 

Mellplasztika műtétek 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Kérdése van? 
Kérjen időpontot ingyenes konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.

Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.