A korábbi páciensek mondták...

Fruzsina

★★★★★

Tegnap jöttem haza a beavatkozás után, amire azért volt szükségem, mert 80 kg fogyás után a csípőm olyan maradt, mintha egy úszógumi rászorult volna. Akármit csináltam nem távozott és a bőr is szépen megereszkedett.  A doktor úr, felülmúlta álmaim. Mindenki nagyon kedves és profi volt. Semmi nem volt, amiről negatívan tudnék nyilatkozni. Bárki, aki szeretne korrigálni azon ami nem megfelelő számára, merjen belevágni és válassza ezt az intézményt, hogy a várakozás és az eredmény összhangban legyen. Köszönöm!

Beatrix

★★★★★

❝ Teljesen elégedett voltam mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat. Hálás vagyok nektek, újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerű ellátást, tényleg mindenki nagyon kedves volt, a doktor úr az asszisztensek és a nővérek!

Melinda

★★★★★

❝ Nagyon örülök, hogy titeket választottalak! Mindennel maximálisan meg voltam, vagyok elégedve. Az ápolónők és Ti is mindig kedvesek voltatok,és segítőkészek.Bármikor hívhattalak téged is, ha valami miatt megijedtem, és kérdésem volt.
A Doktor úr, ő egy igazi kincs :) Amikor először ott voltam a konzultáción, bár csúszásban voltak, nem siettetett, rázott le. Minden kérdésemre válaszolt, kedves, és barátságos volt. A munka amit végzett...nagyon, nagyon elégedett vagyok vele. Visszaadta az önbizalmamat! Köszönöm neki!
Emellett a kórházatok könnyen megközelíthető, és nagyon szép!

ENIKŐ

★★★★★

❝ Nagyon jól érzem magam, köszönhetően az Önök által professzionálisan elvégzett beavatkozás hatására.


Elmúlt éveim két legjobb döntését hoztam meg most:

1.Elvégeztetek egy mellplasztikai műtétet.

2.Hogy Önöket választottam.

Mindenkinek ajánlom Önöket a profizmusuk, a színvonal és a minőség tökéletes kombinációjáért.

Anita

★★★★★

❝ Nagyon régóta elégedetlen voltam a melleimmel, kis mérete miatt önbizalom hiányban szenvedtem.
Elhatároztam hogy mindenképpen megműttetem magam. Internetes oldalakon próbáltam információt gyűjteni.
Így találtam rá a klinikára.
Megnéztem a műtét előtti és utáni képeket, amelyek nagyon tetszettek. Időpontot kértem, nagyon kedvesen fogadták jelentkezésemet, és felmerülő kérdéseimet. Majd az előre egyeztetett időpontban megjelentem a személyes konzultáción.
Orvosom nagyon szimpatikus, és magabiztos volt.
Elmondtam az igényeimet a mell formájával kapcsolatban, és az Ő javaslatára egyből sikerült kiválasztani a megfelelő méretet.
Ekkor már nagyon akartam a műtétet, mindenáron. Kiválasztottuk a leghamarabbi időpontot a műtétre.
Ezt megelőzően elvégezték a műtéthez szükséges vizsgálatokat. Így már semmi nem állt az álmaim "útjában"
A műtét tökéletesen sikerült,nagyon boldog vagyok az új melleimmel, visszanyertem nőiességemet.
Ezúton is köszönetet szeretnék mondani az intézet dolgozóinak
kedvességükért, figyelmességükért, segítőkészségükért.

Anna

★★★★★

❝ Áprilisban volt a hasplasztikám. A doktor Úr csodálatos munkát végzett. 55 éves vagyok, nehezen szántam rá magamat a műtétre. Gyönyörű feszes, izmos a hasam, egészen másképpen állnak rajtam a ruhák, mint annak előtte. A munkám miatt, no meg az önbizalmam miatt fontos a külsőm. Javaslom mindenkinek ezt az intézményt.


Gréta

★★★★★

❝ Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!

Edit

★★★★★

❝ Nagyon jól éreztem magam itt. Mindenki nagyon kedves volt. Voltam már pár plasztikai sebészeten, de eddig ez a No. 1! Az orvos gyönyörű munkát végzett! Máskor is jövök!

Krisztina

★★★★★

❝ Köszönöm az intézmény dolgozóinak a mindenre kiterjedő 5*-os szolgáltatást, a nővérek kedvességét, a doktorok hozzáértését és a recepciósok figyelmét. Biztos, hogy ajánlani fogom az ismerőseimnek.

ALEXA

★★★★★

❝ Hálás vagyok nektek, hogy visszanyertem régi formámat és újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerű ellátást, tényleg mindenki irtó kedves volt, az asszisztensek nővérek és örök hálával tartozom a sebészemnek is!

KATA

★★★★★

❝ Egy szóban; csodálatos volt minden, a nővérek segítőkészsége felülmúlhatatlan. Soha még ilyen kedvességgel nem találkoztam. A Dr. úr segítőkész, kedves, megbízható. Nagyon szépen köszönöm, hogy itt lehettem, egy életre szóló pozitív élmény.

REBEKA

★★★★★

❝ Az ingyenes konzultációra úgy mentem el, hogy szinte semmit nem tudtam a szemhéjplasztikáról, és fél óra múlva úgy jöttem ki, hogy mindent tudtam, amire csak szükségem lehetett.

KLÁRA

★★★★★

❝ Nem gondoltam, hogy ilyen jó lehet egy kórház, gratulálok az orvosnak és az egész csapatnak. Nagyon jól döntöttem, hogy Önöket választottam. Külön köszönet a Doktor Úrnak!

ZSÓFI

★★★★★

❝ Számomra nagyon fontos a diszkréció és a bizalom! Ez maximálisan megfelelt az elvárásaimnak. Biztonságban éreztem magam, nem voltak kétségeim a műtét kimeneteléről. Köszönöm!

Pácienseink értékelése

Klinika kinézete: 9.8/10
Klinika hangulata: 9.8/10
Orvosi ellátás minősége: 9.9/10
A személyzet: 9.9/10
A klinikán töltött éjszaka: 9.8/10

Nincs megelégedve testével, de nem tudja, merre induljon?

Kérdezzen tőlünk!


Jelentkezzen be ingyenes konzultációra és egyik vezető sebészünk részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit és felmerülő költségeit.

Olvasgatás helyett tegye fel kérdéseit egy tapasztalt szakembernek és lásson tisztán!