TCA hámlasztás ára
Mélyhámlasztás triklórecetsavval

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

A mélyhámlasztás triklórecetsavval, más néven TCA hámlasztás, mindazok számára alkalmazható, akik szeretnék megfiatalítani bőrüket. Különböző problémák esetén is kiváló a hatása, így például a pigmentfoltok, bőrhibák kezelésére is alkalmas. Akkor is hatékonynak bizonyult, ha a bőr heges, pattanásos, vagy felszíne más okból kifolyólag egyenetlen. A TCA hámlasztás közkedvelt módja a bőr megfiatalításának, feszesítésének és nemcsak nők, de férfiak körében is sokat segíthet. A hámlasztás során alkalmazott kémiai anyagok eltávolítják a bőr legkülső, roncsolt rétegeit és simábbá, természetes hatást alakít ki. Így az eltávolított bőrréteg helyén új, üde felület keletkezik. Az arc, a nyak, a dekoltázs, karok, hát, combok és kézfejek mind-mind kezelhető felületek.  A beavatkozás nem számít műtétnek, nem igényel altatást és fájdalommentes, enyhe viszkető érzéssel járhat. 

TCA hámlasztás 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

A TCA hámlasztás menete, után

Az  TCA hámlasztás során nem kell semmilyen fájdalomra számítani, így még helyi érzéstelenítésre sincs szükség. Az TCA hámlasztás előtt egy személyes konzultációra van szükség, ahol a bőrgyógyász szakorvos egy állapotfelmérést fog végezni. A konzultáción lesz lehetősége átbeszélni, hogy milyen bőrproblémákra keresi a megoldást, melyik területet szeretné megfiatalítani. Ezek után egy egyéni tervet készít a szakorvos és tájékoztatja a kezelés menetéről. 

Az eljárás során a páciens enyhe bizsergő, égő érzést tapasztalhat, de ez csak pár percig tart és a bőr is kipirosodhat és úgynevezett fagyási felhők alakulnak ki. A kémiai hámlasztáshoz a triklórecetsavat többféle töménységben is alkalmazhatjuk. A kezelendő bőrfelületet egy vatta segítségével kenik be. Így az is elérhető, hogy ne csak az elhalt hámsejteket, de a mélyebb kötőszöveti rétegeket is kezeljük. Így a későbbi regeneráció során a bőr kötőszöveti rétegében fokozottan termelődnek a kollagénrostok, melyek rugalmasabbá teszik a bőrt. A kezelés képes eltüntetni a felületesebb ráncokat, és a bőr sokkal feszesebb és fiatalosabb lesz. 

A kívánt eredmény eléréséhez a hámlasztást többször is meg lehet ismételni. Egy kezelés utáni teljes gyógyulási idő 3-5 nap. Mivel nem műtétről van szó, ezt mondhatjuk inkább regenerálódásnak is, ahogy a bőr természetes felépülési folyamatai beindulnak. A kezelést követő nap fontos a terület tisztán tartása, így bő vízzel meg kell mosni. A következő hónapokban javasolt az erős napfényvédő használata, de a közvetlen napfényt és a szoláriumot így is érdemes kerülni legalább 6 hétig. 

A kezelést követően pár napban a bőr kisebb-nagyobb ütemben le fog hámlani. Ezért 3-5 napig fontos az orvos által ajánlott krémek rendszeres használata, amit már rögtön a kezelést követő nap meg kell kezdeni. Bizonyos esetben a krémet már a kezelés előtt is célszerű használni, erről részletes tájékoztatást fog kapni a konzultáció során. A TCA hámlasztás kezelés több alkalomból áll, hogy elérjük a kívánt hatást. A kezelések között legalább egy hétnek el kell telnie és a negyedik alkalom után egy hat hetes szünetet érdemes tartani, hogy a bőr összes rétege regenerálódjon. 

A TCA hámlasztás eredménye

A TCA hámlasztással kiváló eredményeket lehet elérni a bőrhibák kezelésére, de a bőr megfiatalítására is tökéletes. Bőre sima lesz és üde, a ráncok csökkennek, a bőrfelszín egyenletesebb lesz. A pigmentfoltok halványabbak lesznek és a begyulladt szőrtüszők is szépen elmúlnak. Az eredmény akár másfél évig is eltarthat, ha az otthoni ápolásra gondosan odafigyelünk. 

TCA hámlasztás árak

A TCA hámlasztás már alkalmanként 30.000 forinttól elérhető. Az ár általában egyéni, befolyásolhatja hogy melyik testrész a kezelendő terület és hogy mekkora a nagysága. Mivel férfiaknak erősebb a bőre és a szőr is sűrűbb így esetenként 10-15 százalékkal drágább lehet egy kezelés, mint nőknél. Egy teljes hámlasztó sorozat általában négy kezelésből szokott állni, így kedvezményes lehet, ha egyben megvásárolja a négy alkalmat.

Kérdése van?

Kérjen időpontot ingyenes arcfiatalítás konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egyik vezető sebészünk részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

TCA hámlasztás 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.